Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Topiklakók és betévedő ismerősök!

Túl a karácsony előtti őrületen, túl a nagy családi ebédes-vacsorán, és az ajándékbontogatáson... :)

Zúzmarától terhes ágat
    Ringat kint a téli szél
    Bent aranyló sugarával
    Világít a gyertyafény.
    Karácsonyi pompájában...
    Áll a szobám asztalán
    Messzi hegyek zöld fenyője
    Csillagszórós csodafám.
    S az a fényes karácsonyfa
    Annyi mindent mond nekem
    Szeretetről, békességről
    Mesél e szép ünnepen.
    Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

Mindenki vigyázzon magára, Gabikának mielőbbi jobbulást. Puszi mindenkinek, mi kb. másfél óra múlva indulunk éjféli misére.

Anika_9_, mya100, SZERENCSELOVAG és 6 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szálljatok le betlehemi angyalok!
    Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot,
    s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek:
    Boldog Békés Ünnepeket!

Áldott, békés ünnepet kívánok minden topiclakónak!

Anika_9_, mya100, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét!:)

Kellemes és békés karácsonyi ünnepeket nektek és családotoknak.:):)

Anika_9_, mya100, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Zsémbi, Cygnus, Szerencselovag ! Köszönjük szépen a jó kivánságokat ! Mi is hasonló jókat kívánunk és további szép kellemes karácsonyi ünnepeket !:inlove:

Szomszikám ! nektek is további kellemes szép napokat és jó pihenést.

A többieknek is hasonló jókat !:inlove:

babahalak, mya100, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Békében az Étellel Jányok, mert az Új Évi Fogadalom nehogy az legye, hogy fogyókúra. Bár Zümikénk így is azt tart mert a Nehéz Bombázóból csak csitri szeretne lenni.:p Ajándékosztás és a kis Kedvenceink jönnek. Nekik is ünnep a mai nap. Nagyok a méretek, ezért kellett link alá rakni őket a színesekre kattintsatok és kibújik a csodabogár.

[​IMG] - Ne csak visszadobd, hanem játsszál is velem, ha már megfogtad a labdám.

A jó szívű Shiba kutyusról szól ez a kis anziksz.

[​IMG] Hiába, a bátor kis lánglovag, elviszi a helyszínről biztonságba a tüzes játékszert.

További Szép Ünnepet! Én most távozom.

babahalak, mya100, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Sziasztok!

ma is sikerült teleenni magam, de én sose fogadom meg újévkor a fogyózást... :D majd mindig csak holnaptól...
    Ma Zoli anyukájánál karácsonyoztunk, ettünk sok finomat, vittünk sok ajándékot, kaptunk is... :D
    még el kell majd ugrani Zoli nagyijához is, de ott most tatárjárás van.... lehet inkább csak két ünnep között megyünk valamikor...

Kívánom, hogy mindenkinek olyan ünnepe legyen, mailyennek szeretné...

Cygnus, Zsémbi, Szerencselovag! köszönjük, hogy benéztetek.. nektek is nagyon boldog karácsonyt!
    Gabika, remélem Te jól vagy... már ahhoz képest.
    Látom a többiek is rokonsággal töltik az időt, ami nagyon helyes.

Jó éjt mindenkinek, megyek, leteszem magam vízszintesbe az ajándékkönyvemmel.. :D

babahalak, Gabi922, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

[​IMG] Szép Nap az Ünnepből! Miután oly sokan jártok errefelé, lassan a Tigris számít csak annak, hát jön a nyünyü. Kezdjük hát a kis Nyünyünyűkkel, majd jön a következő, itt is egy, majd mégegy család, nyünyünyű és sok kis dögönyözni való.

[​IMG] - Tigris és az ő sok tapasztalattal bíró kollégái. Tudjátok, eltérő színre kattintani, párna a kézbe és dögönyözés. By-By.

Csöpi02, Tigrislady, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép napot !

Maci ! te legalább tartod a frontot én per pillanat az ágyat nyomom. Most nem látok, nem hallok és beszélni sem tudok.
    vissza a meleg ágyikóba. Ennyi telik Tőlem !

További kellemes napot !

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép Ünnepet!

Bekukk egy csöppöt még a vendégségből, nehogy sokáig hiányzó legyek.
    Köszönöm én is Mindenkinek a jókívánságokat.Viszont kívánok Békés Ünnepet!:)
    Az újévi fogadalmak nálam se jönnek be, talán azért, mert túlságosan időhöz kötött.Úgy vagyok vele eljön mindenek az ideje, és akkor működik a dolog.
    Maci, csak egy kicsit könnyíteni szeretnék magamonxD tudom sajnos fiatalabb nem leszek :cry: Azért végigcsipegettem a karácsonyi menüsort:p
    Ajándékokat is megkapta mindenki. Ide a farmra is jött egy hattyú.Csibék is ügyesek voltak, 3-as szintű mentor lettem. Az event kötelező részére összejöttek a röpik a hosszú növényeknek köszönhetően.Azt még nem tudom, hogy tudok-e ültetni eventnövényeket, pluszba.

Zsuzsám gyógyulj meg!

Kellemes napot Mindenkinek!

11. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsám, pihenjél és kúráld ki magad. Az ágyat nyomni nem jó, nekem már elegem van belőle. Tegnap tettem a szabad levegőn is egy pár lépést, a fiam támogatásával.

Eventet befejeztem, még a macit etetem egy kicsit. Elég jó ajándékokat ad. A titokólakból lett kettő teknősöm. Még nem volt, így nagyon örültem nekik.

További szép napot nektek, most tőlem is csak ennyi tellett. Vigyázzatok magatokra ebben a borongód ködös időben.

mya100, greenfields, cukorborso79 és 6 más kedveli ezt.
  12. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Ebéd utáni pihiben mindenki. Uncsim 11 után kelt, ilyen még nem volt, tegnap sokáig fent volt, a kari ajándékokkal játszott, ezért reggel nem tudtam irni, nehogy felébredjen.
    A vejem most jött meg a tanításból, azért ebédeltünk ilyen későn.
    Reggel azt mondja az uncsim, mama: én ma paprikáskrumlit ennék, de most kezd el főzni. Gondolhatjátok hogy meglepődtem, de azért evett a baconos csirkemellből is egy picit.

Az event kész, az egyiken lett egy hattyú, a fák és az ólak felejtősek.

Nyugiban telnek az ünnepek.

Szomszikámnak megy a gyógyenergia, és a citromos mézes gyömbéres tea. Gyorsan gyógyuljál, mert most egyedül lenni nem jó dolog, mindenki ünnepel és te fekszel az ágyba. Honnan szedted össze a bajt, én mindig uncsimtól szoktam elkapni.

Gabinak is a gyógyenergia, minden nappal jobb lesz, és ha a többiekkel lábadozol akkor egy-kettőre meggyógyulsz.

Mya: Jó is egy kis pihi a vendégektől, de vigyázz észre ne vegyék.
    Ügyes vagy az eventel.

Eni: Nincs is jobb egy jó könyvnél a jó szabadídő eltöltésére.

Maci: A kis piripöttyök, hát írtó édesek, jó lenne egy kicsit a kézbe.

Mindenkinek jó időtöltést!

mya100, greenfields, cukorborso79 és 6 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Sziasztok!

ma mai nap on voltunk Zoli nagyijánál, és Zoli apukájának párjánál... nagyon jó volt náluk tölteni egy kis időt, mert Zoli nagyija olyan nagyi, mint amilyen az enyémek lennének, ha még élnének.. nagyon hiányoznak ilyenkor a nagyszüleim... :S

ma megszületett Zoli egyik unokatesójának a 4. kislánya... asszem tovább nem fognak próbálkozni, hogy kisfiuk is legyen.... :):):)

szóval tiszta öröm boldogság a karácsony...

amit beárnyékol, hogy a legjobb barátnőmet eljegyezte az "élete párja", aki egy cigarettafüstben érlelt alkoholista... röviden és stömören. nagyon kikészültem rajta.. ez a lány nem ezt érdemelné.... csak eddig még sose találkozott normális hapsival, és azt hiszi, hogy ha nem csalják meg (nyilvánosan), akkor az már egy valami... istenem... sose tudtam őszintén mosolyogni erre a "lényre"... csak remélni tudom, hogy megjön az esze és nem megy hozzá... az ember lánya mégse mondhatja a legjobb barátnőjének ezt meg, mert ahogy most a dolgok állnak, csak még távolabb kerülne tőlünk... (nem csak a fizikai 1000 km-re gondolok)... mérhetetlenül fájna, ha a barátnőmet is otthagyná egy kisgyerekkel, mint ahogy azt már egyszer a második feleségével megtette... és az első se szerelemből kellett neki.. :S

bocsánat. nem akartam rátok zúdítani... csak az ő boldogsága nekem nagyon fontos, és nem tudom, hogyan mondhatnám ezt el neki úgy, hogy ne taszítsam el magunktól (a családjától se).... ez a rosszéletű teljesen ellenünk, a régi barátai és a saját családja ellen hangolja... amit tetézett azzal, hogy tavaly kivitte magával Németországba dolgozni... :S

Mégeygszer bocsánat mindenkitől.

Gabikának és Zsuzsámnak jobbulást. remélem, mindenki más jól van, és csak a bejgli és zserbómérgezés tüneteit szenvedik forró családi szeretetteljes körben. :)

puszi mindenkinek.

mya100, greenfields, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt
    Gyors bekukk,..eventke halad,nem tudom,hogy be tudom-e fejezni,de a lényeg talán meglesz...
    ...nagyon jó az uncsitesóméknál....sütünk,főzünk....az idő pocsék....ködös-nyálkás...pfujjjjjj:cry:
    A betegeknek gyógyulást kívánok...
    Maci- a fotók-videjók nagyon jók:inlove:
    Zsuzsánknak-gratula a szintlépéséhez:inlove:

mya100, greenfields, katalin1955 és 5 más kedveli ezt.
  15. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggel gyönyörűségesen szép vasárnapot nektek.Bár kint pocsék az idő ködös, párás, szebbet is elképzeltem volna karácsonyra. Helyzetjelentésem, voltam mindkét gyerköcömnél, hát az unokáim, mert ugye van az is 3-3 mindkét családban, agyon ölelgettek engem, minden szavamat lesték és már hozták is amit szerettem volna, pedig csak félig mondtam ki :D Középső fiúnak is a kis barátnőjét is megismertem egy tündéri csendes teremtmény. Összeségébe jó volt mindkét családnál, s megbeszéltük egybejövünk majd tavasszal egy grillezéssel, a nagy családom újra együtt legyen :)
    Csak reménykedek,hogy valamelyik nagyobb unoka megszán és a ház másik felibe bejön lakni idővel, (ezt halkan kértem is tőlük), hát majd az idő meghozza ezt is szerintem. Itthon még nem jó, a kutyám keresi a gazdit nagyon, nem tudom hogy reagáljam le nála, ilyen még nem volt soha. Nekem is hiányérzetem van, hát egy kis időbe még bele fog telni mig megszokom ezt az állapotot úgyérzem :( .
    [​IMG] kis kávét hoztam nektek frissítőnek és ébresztőnek :)

Betegeknek gyógyulást kívánok minél hamarabb, küldöm a gyógyító energiámat felétek, ablakot kérném kitárni :inlove:
    Macikám gyönyörűségeseket hozol ide, mint mindig, elnézem sokadszorra is őket, hogy milyen aranyosak tudnak lenni az állatok és meg állapítottam, hogy nekem nem nagyvárosba, hanem vidékre kellett volna születnem :D
    További szép vasárnapot mindenkinek a mai napra ... :)

Utoljára szerkesztett: 27.12.15
  16. Farmer*54

Hahóóó Jányok! Csöpike, a kutyus sem fogja elfeledni a gazdit, amíg él. Tudod mi lesz ha mind a két nagyobb unokád oda akar menni lakni ? Korai még írni arról amit akartam, majd idővel ideírom;).
    Tigris, te egy templomba járó hölgy vagy. Most csak az a kérdés, hogy prűd is? 'Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?'
    Mindenkinek megvan a saját maga sara, baja és nem tudhatod másnak mire vagy kire van szüksége, hogy kinyíljon a szeme a világra8). Ezt nem akarom itt bővebben kifejteni, nekem is van nem rég elhunyt ismerősöm aki egy, olyan jányt vett el aki addig állandóan karikalábú volt mégis tisztességes feleség és Anya lett. Felnőtt gyerekek és sok unokája van.
    Nagyanyó, látod-látod mondtam neked a jó időben, hogy gyakorold a cigánykerék hányást, mert az meggyógyít minden betegséget. Bár az is igaz, hogy kés villa olló a te kezedbe nem való:p. Miért nem viszed az ágyra fel a Morzsit és ráteheted a lapitopit.:D Gabika, szigorú alkalmazotti megrovást kapsz a korai sétáért, a következőnél vidd a Nagyanyót is mert így csak vastagszik és az uncsi nem tudja átölelni.:) Zümike, mit akarsz fiatalodni? Épp ilyen érett töltött galambok kergetik a férfinépet az őrültségekbe, hogy a kegyeidet lessék:music:. Katalin, mindegyikőtöknek van autója, Pest környékén is van több olyan állat menhely ahol tartani szoktak simogató napot sőt, ezzel támogatod az állat védelmet is. Sőt ott van a Mackó menhely is a környéken, ahova a Green Babucis Kata is jár:).

[​IMG] - Ha már kutya, amikor a rend őrének kutyája megmenti a munkatársa életét.

[​IMG] - A méret átka, avagy nőni kell még Öcsi, hogy tied legyen a maradék husi az asztalról.

[​IMG] - Mi a különbség a jó munkakutya és a játékos eb között? - Nézzétek és rájöttök.

Mönök.

17. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Jöttem lejelentkezni. Kezd elegem lenni, mert semmit sem javulok.:( Még mindig levegőért küzdök. Na elhizni sem fogok a következő napokban, mert megint előjött a fogfájásom. Remélem több nyavalya már nem ér utól.

Örülök, hogy Nektek jól sikerült az ünnep és jól éreztétek magatokat.:)

Továbbra is töltsétek kellemesen a napokat, Te pedig Maci hozzad ezeket a felvíditó képeket.
    Gabika ! Gondolom átgondolta a séta nagyságát, hisz egy kis friss levegőre szerintem már régen vágyott.:inlove:
    Köszönjük a gyógyító energiát, most lecsipem a saját részemet.:);)

mya100, Farmer*54, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Szép Hetet Jányok! Betegeknek minél előbbi talpra állást, mert a bajokat jövőre átvinni rossz ómen. Mielőtt megint, jönne a hátba szúrás, felraknák a Topik anyjának pár kérdést, nem kérek rá választ. Azért mert valaki cigizik és megiszik egy-két pohár alkoholt, miért alkoholista? Minden esetre is megteszi, akkor róla is feltételezed ezt? Ismered a barátnőd intim perverzióit amit egy férfitől elvár? Tartottál gyertyát az ágya mellett ? Miért gondolod azt, hogy a férfi előző kapcsolatában ő volt a hibás? Voltak nagy művészek, férfiak és nők akik sokat ittak és dohányoztak, mégsem veti meg őket a világ.
    Nagyanyó, egy kis fogyókúra csak jót tesz a könnyebb légzésnek, kevés kenyér és sok hús a lényeg, bár olvastam valahol, hogy a nagy eszű juászi tudósok rájöttek, hogy már a szénhidrát sem hizlaló. Mindegy, hozok kis gyönyörködni valót neked.

[​IMG] - Egy jó ölelés a gazdinak, utána számonkérés hol csavargott nélkülem oly sokáig.

[​IMG] - A fejlett nyugaton is vannak tetű emberek, ezt a szegény ebet a szemét telepről mentették ki az állatvédők.

[​IMG] - Pfújj, nem kell ne tömd belém te disznó!!- Husit akarok meg a Mamát.

Most pedig mönök, de itt hagyom Babucis Kata kedvenceit.

mya100, Csöpi02, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szia Maci !

Vártam már, hogy valaki írjon, mert tegnap én voltam az utolsó. Mindent megteszek, hogy kimásszak ebből a náthából, nem akarom jövőre is átvinni.

Cukik a képek !

Sárkánylány, hun van. Nem ad jelt magáról. !?!
    Mindenki az ünnepi fáradalmakat piheni ???

Szép napot !

mya100, Csöpi02, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Ehun vagyok.;)xD
    Nem vesztem el, de nekem a melódia mostan is zakatol. A maradék időt igyekeztem a családdal tölteni, így a farm és vele a fórum is háttérbe szorult. Azért az evetkével végeztem, titkosaim már nem titkosak, jól ellesznek a raktárban. Bezzeg a kicsikre tekit, meg hattyút hozott a gólya.:cry::cry::cry:
    Vigaszul a csibéim belehúztak és karácsony másnapjától 3. szintű mentor lettem.:D

Valdemár majd holnapra marad, mert minnyár suhanok a dolgozóba.

Gabikának és Zsuzsánknak is megy a gyógyenergia, tessenek gyógyulni.

Tigris én egy ami a szívemen a számon ember vagyok.
    1, Igen érdekes az a barátság, ahol nem lehet bármit őszintén megbeszélni.
    2, A barátnő komoly önértékelési gondokkal küzdhet, amiről a család és a barátai is tehetnek.
    3, Ha hallgatsz, te is cinkos leszel.
    Erről a témáról ennyit.

Most jobbra el, holnap jövök! Ezt vehetitek fenyegetésnek is.:pxD

mya100, Csöpi02, Gabi922 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.