Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggelt hoztam a reggeli kávétokat, hogy felébredjetek :D
    Már az utolsó 6-dik részét csinálom én is ma az eventnek és készen leszek ma vele.
    Szép volt és élményes volt a tűzijáték, mikor sokat pakoltam be egyszerre, és még az volt a jó, hogy csendesebb is volt mint a valódi így a kutyusom se félt. Megyek, még lötyögök egy kicsikét a mai napon. Remélem a betegek javulgatnak, Zsuzsikám mond hogy jobban vagy :inlove:.
    Mya sajnálom a balesetet, hát bizony hosszú idő kell a gyógyulásához. Pusszantás mindenkinek.

greenfields, katalin1955, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Reggel Vanik! Ti Jányok mindenhol egyformák vagytok, ha nem tetszik valami törtök utána meg elvágjátok a kezeteket. Pedig azt már ákoska is megmondta, hogy a házi mosogatás asszonyoknak van kitalálva. Zümi, ezek szerint lett egy kis zümid ami nem a szokásos helyről jött de szép fehérbe öltöztetett baba. No gyógyulgassál és otthon csak papír pohár tányér legyen, azt szelektíven kidobhatod a kommunális szeméttel. Dolog van.

Eljött hozzátok a világ legédesebb sütije.

[​IMG] - Akinek nem lett teknőse, annak hoztam egy álteknőst.

[​IMG] - Fújjj de csaló disznó ez a gazda. - Nem is rendes az ilyen, alkalomadtán majd megharapom ezért.

Amikor a mama barátja cicaszitterkedik.

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágáim!

Köszönöm mindenki jókívánságait, akik benéztek hozzánk 1-1 üzenet erejéig, szabad ám sűrűbben is jönni... :)

A szilveszter jól sikerült, a gyerekek nagyon elvoltak egymással, itt durrogtattak meg lesték a környező települések tűzijátékait a teraszról...
    Tegnap reggel aztán elmentünk az első újévi misére... na az kész gyötrelem volt... kifüstöltek a templomból, majd megfulladtam, annyira ingerelt a füst a köhögésre..

Mya! sajnálom hogy így jártál, csak óvatosan..De remélem, ez évben sem lesz ennél nagyon bajod.. :D

Gabika és Csöpike, ti is vigyázzatok magatokra, sokat gondolok rátok.

GreenKata, Anika és a többiek?

Én még ültetős fázisban vagyok az eventtel, az utolsó szintet kell már csak csinálni, aztán meglesz.. a titkosak még titkosak, annyira nem is érdekelnek a múltkor is tök gázakat adott... majd elrepült a farm a sok galamb, kakas és gólya-óltól, a narancs pulyka se sokat segített rajta és a citrom angóra is elég érdekes látvány volt.. :D remélem, majd ezek egy fokkal jobban lesznek.

Mindenkinek áldott új évet kívánok, és kívánom, hogy amit szeretnétek magatoknak ez évben, az teljesüljön.
    Jó pihenést aki teheti.

:*

4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Maci-nagyon aranyosakat hoztál megint!
    Mya- jajajj,ha már megvan a baj akkor gyorsan gyógyuljon a kezed!
    Gratulálok a végzőknek,nekem még a 6.-ból az arany és gyémánt hátra van....
    Ma pakolászós kedvem volt...,most már pihi jön...
    Legyen továbbra is szép napotok, a betegeknek jobbulást kívánok!

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Reni legyen igazad, :)
    Köszönöm Nektek, de ez is inkább csak kellemetlen, mert akadályoz.

Csöpi itt is olyan durrogtatások voltak, hogy csak na.Szegény kutyim ha ezt megélte volna, kiszaladt volna még a világból is. Én is remélem Zsuzsánk jobban van, és Gabika is javulgat.

Szomszikám hajrá a mentorsághoz. Itt is havazik most elég rendesen.
    Maci, persze, hogy sérülök mikor én mosogatok. xDMosogatógépet még nem érdemeltem ki. Addig lehet jobban járnék azzal amit írtál.o_O Tegnap amúgy is kétbalkezes voltam, csak ez az egy dolog hagyott nyomot rajtam.

Kata az már nem sok, meglesz hamar.

Gépem lassan befejezi a buktához való tészta gyúrását, én pedig csak formázom.

Legyen szép napotok!:)

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Jöttem megmutatni magam. Majd valamikor érkezem ! Egyre rosszabbul érzem magam. Ma már pálinkát is ittam, mert lett egy kis mellék hatása a náthának. nem győzök rohangálni. Ilyen hosszan és ilyen ramatyul és hosszan tartón már régen voltam.:(
    Itt nagyon hideg van most -15 fokot mutat a hőmérő.-.- Ez nekem már sok.

Legyen szép napotok !!!

greenfields, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Nagyanyó, nem pálesz kell hozzá hanem jófajta rum, amit mostanában nem kapsz csak szakboltban pöldül Győrben. A lányod kergesd le hozzám, adok neki egy flaska 50°-os rumot ajándékba mert az gyógyszer, először megeszel egy teáskanál őrölt kávét csak úgy nyersen és natúr majd utána legurítasz a gyógy rumból 1 dl-t, majd kicsit elpihensz a piától valószínű zengetni fogod a házat úgy fűrészelsz de szaladnod már nem kell. Arra felé és a nyugati határmentén havazás várható, azé nem baj ha fűrészelsz.

greenfields, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  8. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!

Utólag is Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!!!
    Nekem annyira elhúzódott a partyzás ( 3 napig nyomtuk), hogy most tértem magamhoz :)
    Holnap már megyek haza, holnap után pedig vár a munka...
    Remélem mindenkinek jól telt az ünneplés és kívánom, hogy 2016 orbitális szerencsét hozzon Mkinek!
    Event kész.... ólakból fákból semmi jó nem született....
    Pelyhekben szállingózik a hó...nagyon hideg van!
    További jó hétvégét...ahogy tudok írok!

Remélem senki sem beteg..... ha mégis jobbulást...vigyázzatok magatokra!!

greenfields, Tigrislady, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Anika: Te akkor jól kitomboltad magad, még nagyon fiatal vagy, bírtad még. Most már tessék visszaállni a taposómalomban.

A hó nálunk eseget, félóránként egy hópihe, már nem is bánom, karácsonyra vártam, akkor lett volna esedékes.

Szomszikám: Nagyon ragaszkódot fogtál ki, ráadásul nagyon hideg van, de reméljük már pusztulóban vannak a bacik.
    Gyógyulgassál, ha ki kell menned, jól öltözzél fel.

Mya: Beléptem és a felugró ablakban az várt, hogy kaptam csibepontot xy-tól, mire odaértem a csibeszobába, már hült helye volt a legjobb csibémnek, kaptam helyette másikat, a többi sehol sincs, így jártam. nem izgatom magam vele, van de minek ez a csibézés.

Holnap piac járat lenne, de nagyon hideg van, már a lányomat sem viszem el szívesen, majd meglátjuk reggel.

Katám, Eni és Csöpike: Remélem készen vagytok az eventel, kevés kellett már hozzá.

Mindenkinek pihentető álmokat!

greenfields, Anika_9_, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  10. Csöpi02

Bekukkantottam, Zsuzsikám gyógyulást kívánok neked, sokat pihenjél.
    Eventet délre befejeztem, sikerült, most neónolak és színesek vannak kint, aztán termelgetek még pajtára töltöm fel fokozatosan a készleteimet.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek mára.

greenfields, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ...event kész!
    A betegeknek jobbulást kívánok!....hideg van....és sötét, fekszem vissza a jó meleg ágyikóba!!

12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Katám ! Itt is nagyon hideg van. Azt hiszem követem példádat. A kutymáimnak viszek vízet.
    Jelentem úgy néz ki megmaradok. Köszönöm a sok jó kivánságot. Biztos az is használt !:):inlove:

13. Farmer*54

Jó Vanik! Szerintem Nagyanyó kijött belőled a friss 3 hetes virsli amit ettél év végire és amit sajnáltál kiönteni a szemétbe, mert olyat már az állatnak sem illik adni. Jó tett helyébe jót ne várj, a fűrészelés használt. Katalin, miért vinnéd a piacra a lányod? - Ott üzemel a bábaasszony főkuruzslósága? Értem Csöpike, kell egy szép cicás ruha is, talán jövőre befut. Egyelőre harcolok a tüdőgyulladásommal, ő áll jobban már 2:0-ra vezet.

[​IMG] - Húúú, balhé lesz otthon hagytuk a bukósisakot.

[​IMG] - Miért ne ijeszgesd a kutyádat. - Nagyanyó a petárdáktól a kutya a félelemtől rondított a szoba közepére.

[​IMG] - Jó Halloweent. - Kérnénk velős csontot és egy kis marhapörköltet is a szegény ebek javára.

Utoljára szerkesztett: 6.1.16
  14. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Nem mentünk a piacra, nagyon hideg van, sajnálom az eladókat ebbe a kutya hidegbe. A lányomat azért vinném, mert szeret nézelődni, de mondtam neki, aki mindenórás, maradjon veszteg.
    Jól megjárta a gazdi, pucolhat szőnyegpadlót.
    Jajj Te, romlott virslit még a kutyáknak sem adunk.
    Jól beszedted Te is akkor a tüdőgyuszit, te is igyál rumot, hátha használ neked is. Óránként nyítsd ki az ablakot 5 percre, és ne feküdj állandóan.

Süt a nap nálunk, a jácint és a nárcisz sorja kint van, végig látom őket, kérdés, áprilisban is megtalálom-e őket.

Szomszikám: A nehezén már túl vagy? Látod Maci is bekapta a bacit.

Gyógyulgassanak a betegek!

greenfields, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  15. Csöpi02

Szép délutáni pihenőt mindenkinek még a mai nappal.
    Zsuzsikám tessék kérem feküdni, mert jön a tüdő-gyuszi utána sajna, családban van ilyen, 2,5 hete szenved ettől az összeszedett bacitól olyan fiatal mint mi, holnap megy vissza dokihoz.
    Macikám, neked üzenem, hogy nyugalom az kell, de az ágyikóba oldalt feküdjél, ne hanyatt kérlek, és remélem látott a bubó-doki és írt lórugást ugye ? Megnevettettél a "megijedt kutyus videóval", eszembe jutott a szomszéd fia és felesége, itt hagyták a kutyust az idősek elmentek nyaralni, a meny nem csípte a kutyát kizárta a lakásból a kertre éjszakára, tudjátok mi volt az első tette másnap reggel, berohant a szobába és a szőnyeg közepére rondított, a meny meg elsápadt és pucolhatta a szőnyeget xD.Elnézést a ruha cseréért eltettem őket ám, de úgy érzem még a fenyőfámat és a díszeket is összeszedem most még a mai napon a lakásban, elteszem jövőre őket, így talán könnyebb lesz egy fokkal, de lehet hogy tévedek ebben is, mint sok mindenbe mostanában.
    Várom a neonólas feladatokat nagyon, s remélem sikerül majd megszereznem mint az előzőeket , mert rózsaszín ólból kevés van nagyon, de még pirossal sem dicsekedhetek nagyon sok állatnál.
    Mindenkire sok szeretettel gondolok, ha nem is írtam nekik külön :inlove:.

greenfields, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok.

Mostanra jöttem egyenesbe....eddig elég zajosan telt az uj év....most meg sietek,
    mert pótszilveszterre megyek.
    Az eventet két buli között ....még szilveszter éjszakáján befejeztem....igaz leszedtem
    mindent.....most tettem ki fákat és állatokat.
    Maci....köszönöm szépen.....de nem birok vele....Jobbulást!
    Mya...mi voltlunk kint.....és fergeteges volt.....főleg éjfél után!
    Zsuzsa.....akkor már a gyógyulást utjára tértél? Jobbulást neked is.
    Katalin....huhhh...de nagy izgalom lehet igy most nálatok....mert bármikor jöhet
    az a pici palánta.
    Csöpi....én már ilyenkor általában elteszem a karácsonyi dekort.....de most még
    kint vannak....majd valamikor hét közepén....
    A lelkednek lehet jót fog tenni.....de a szivedet nem tudod becsapni.

greenfields, Farmer*54, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Sziasztok!

tegnap este átjött a barátnőm kicsit beszélgetni... Zoli megbütykölte a gépüket, már néhányszor átnézte nekik, de minden oké volt néhány frissítésen kívül, ezért jött azt megköszönni, meg újévet köszönteni.. hál'istennek egyedül jött..
    Jót beszélgettünk, ettünk, ittunk közben, nagyon jó volt.. amikor négyszemközt maradtunk, elmondtam neki, hogy féltem őt a "vőlegényétől", de gratulálok neki, és remélem, hogy boldog lesz... kipotyogtak a könnyeim.. mondtam, hogy a világért se akarok beleszólni, de tudnia kell, hogy aggódom. egészen jólfogadta, legalábbis nem vettem észre, hoyg megütközött volna.. szóval egész jól sikerült a nagy "vallomásom"...
    ma sokat pihentünk, holnap már meló.. reggel elmentünk templomba, de azon kívül más nem volt ma... :D

mindenkinek jobbulást kívánok, mindenki vigyázzon magára... bár most fagy, és nem nyálkás nyúlós idő van, de azért most is könnyű megbetegedni...

A cicámnak holnap hoznom kell gyógyszert, szegénykém náthás lett... szörcsög.... bórvízzel mosom a szemét és az orrát, de kell neki sajnos gyógyszer is, anélkül nem megy...

Az event kész, a fákat kitettem, lett egy fekete fűz... a többi tüzifa...
    az ólakat ezek után még csak most raktam ki... :S

Mindenkinek jó éjt..

greenfields, zsuzsa-mama, Csöpi02 és 3 más kedveli ezt.
  18. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt!

Indul a megszokott programok, isijárat, a dolgozóknak a meló.

Hideg van, de ez jó, a bacik halnak, mi meg fázunk. Öltözzetek fel ha kimentek jó melegen.

[​IMG] [​IMG]

Szép napot!

19. Tigrislady

Sziasztok!

Katalin, vettem mindenből, köszönöm, életmentő volt... :)
    Jöttem gyorsan köszönni, év eleji lerohanás van, csöng a telefon, jönnek-mennek az emberek állandóan... hogy ebből mi lesz...

No pá, mindenki vigyázzon magára...

20. Farmer*54

Hali Jányok! Zsozso, nem erőszak a disznótor és inkább azt mondd, ne azt, hogy nem tudod felvenni mert abban mindenki segít. Nem kell a Brumi lelkét rugdosni, önként csinálta. Katalin, azt Nagyanyótól kérdezd miért ette meg ha a jó öreg Morzsijának frisset vett, én meg éjjel leizzadok kimönök a tojaletre és már ott is a mögfázás, mert 80 év fölötti mamának hiába mondom, hogy azért gyújtom be a konvektort a konyhába, hogy az előszobába fűtsön ha ő becsukja az ajtaját. No nem sokára jön az új neon event, kint a káposztazabálóknál csurran-cseppen kis hír, mint az orrom most.

[​IMG] - El a kezekkel! - Nem kértem ébresztőt, te rusnya szobalány.

[​IMG] - Már megint nem sikerült a madárfészket elérnem.

[​IMG] - Nyamm milyen jó volt alatta aludni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.