Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Jajjjjj.......Maci! ne mondj ilyeneket.....de tényleg nem tudom, kitenni.
    Annyit tudtam csinálni, hogy a gépemre elmentettem....azt is nagyon nehezen...
    .innen megállt a tudományom....tudnod kell, nem vagyok egy szám.tech zseni!
    Örültem neki, hogy gondoltál rám.....de nekem ezekhez ténylegesen segitség kell.
    Ha valami rosszat irtam.....kérlek ne haragudj rám....nem akartalak megbántani.

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

A nagy képet (Banner) kintről kell berakni a következő kép segít ebben, az avát a gépedről, logóként szerepel..

Ez pedig farmaranyas melósok ma 10órától.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/410555/

3. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Szép délutánt nektek, de jobbat mint nekem. Na most mehetek fizikai munkázni majd, mert 10 órától esik a hó egyfolytában, apró szemű pórhó, ugye ami azt jelenti nagyanyóm szerint szájhagyománya útján, hogy "sok hó fog esni" :eek:,még senki nem ment ki söpörni én se fogok egy darabig még, hátha megsajnál valamelyik szomszéd ha hazajön:p. Mindkettő fiú, hát tegyenek az alakjukért egy kis fizikai munkával, le kell dolgozniuk a szilveszteri és karácsonyi jó kajákat :D.
    Macikám remélem már jobban vagy egy kicsikét ugye, bolintsál rá kérlek...kérlek :inlove:
    Zsuzsikám, írod hogy javuló félben vagy, azért nem ajánlom most neked a hósöprést ám hagyd ott a fiataloknak, vagy a szomszédnak az utcán.
    Zsozsokám, irjál ha gondod van a berakással, megírom priviben tök egyszerű, ha én béna megtudtam csinálni TE is megfogod tudni csinálni ;):p.
    Látom be tudtad rakni a rucidat mire lekörmöltem a levelem, gyönyörű lettél :inlove:
    Katikám,jó lenne most az a citronyos tea is, meg a másikat is elfogadnám, igaz délután van, de akkor is, csak valaki elém rakná jó lenne ;)xD.
    Tigriském, hát igen a fiataloknak a munka, az öregeknek a jól megérdemelt pihenés, majd kipihened magad hétvégével :).
    Babám, nem lustálkodunk, otthon tessék ám a táncot gyakorolni házimunka közben is :).
    Anikám, mivel fiatal vagy most van idelye a bulizásoknak ám, mi már csak emlékezünk rá, de nagyon szupik voltak azok az idők, így vissza emlékezve rá :inlove:.
    Na befejezem, mert végül még kitiltanak a sok írásom miatt, pedig soká lesz péntek, a neonosok megszerzése nagyon izgat ám :pxD
    Pusszantás mindenkinek... akit most nem soroltam fel... azokra is gondolok, jöhetnének söpörni havat hozzám ;)xD

Utoljára szerkesztett: 4.1.16
    Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Csöpi magamra vettem, úgyhogy megyek hozzád lapátolnixD[​IMG]
    Zsuzsánk is remélem nem vitte túlzásba a lapátolást, hanem gyógyulgat, mert ha mégse, akkor megharapom.
    Maci, neked is jobbulást!
    Mindenki vigyázzon magára ebben a hidegben! Jó éjt!

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Csöpi: Nem megyek hozzád, mert itt is van lapátolni való, vagyis volt már csak, majd reggelre újra nekiállunk ha lesz megint.
    Jó lenne ha néha-néha elkényeztetne bennünket is valaki, ha nincs, magad az urad.....

Mya: Jó lenne ha már valaki ráncba szedné Zsuzsánkat, mert biztos megint valami tilos dolgot csinál.

Zsozso: Nagyon várjuk már, holnap reggel 7-re kell menni megint CTG-re, és ha péntekig nincs semmi, akkor péntek reggel 7-re kell befeküdni és akkor már tesznek róla, hogy már megszülessen az a kisemberke.

Eni: Remélem megbírkóztál a telók tömkelegével és az ügyfelek garmadával, lesz jobb is csak győzd kivárni. Viccet félretéve, kívánok lazább napokat.

Jó éjszakát és szép álmokat!

mya100, Tigrislady, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukucs!
    Gyorsan életjelet adok magamról. Gépem rakoncátlankodik, most az ezeréves laptopomról játszom. Remélem gyorsan helyrehozzák, mert már nagyon hiányoztok.
    Sok puszi mindenkinek!

mya100, Tigrislady, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem beköszönni. Sajnos ott vagyok ahol az elején. Maci ! gyógyuljál, ne utánozzál. xDIlyen korban már nem illik
    Maci kérdezd meg Myát, hogy én még most sem tudom berakni a bannert és az avát. Nem tudta ennyi idő után sem belém verni. A müszaki dolgok ellen be vagyok oltva.xD

A hó seprés rám is vár, de nincs szomszédom aki helyettem megcsinálná.
    Suhanok tovább.:)

babahalak, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  8. Csöpi02

Hó tegnap elsöpörve, bár én vas hósöprő lapáttal estem neki, igy meg volt a tornám is xD.
    Kinéztem az ablakon s mit látok, megint szállingózik a hó:wuerg: tehát a testedzésem tovább fog folytatódni -.-.
    Zsuzsikám, ha meggyógyultál a képberakást.. elmagyarázom "póriasan" neked, hidd el utána menni fog ám, sokat megtanítottam már ;).
    Macikám remélem gyógyulgatsz ugye, s nem mész ki ebben a hidegben, nagyon vigyázz magadra kérlek :inlove:.
    Grenkém, sajnálom, hogy elromlott a nagy géped, de jó hogy azért van ugye az agyonhasznált laptopi, most avval is be tudtál jönni. Nekem a nagy gépem olyan, a középső unokám beszedett olyan virust, amit nem tudtam letörölni, gyalulni kellene:oops:, de ahhoz a fiam ért és mindig rohan nincs ideje rá.
    Katám drukkolok ezerrel, hogy időben és egészségesen jöjjön elő az a kis lurkó nektek. Hósöprés ügyben, az a kis torna kell nekünk ugye nehogy eltespedjünk itten;).
    Megyek én is majd benézek később is.

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást kivánok!

Maci...köszönöm az utbaigazitást......igy már sikerült!
    Zsuzsa.....akkor már nem vagyok egyedül.....aki nem ért a gépekhez!
    Eddig is mindig leirás szerint csináltam végig....
    Majd megyünk együtt Csöpihez.....kiváncsi vagyok, hogy bir-e velünk.

babahalak, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Hahó Jányok! Zsozso, a régit ki kell törölni ahhoz, hogy a betett új látszon, majd mikor innen ahol találtad az oldalról beilleszted rákattintasz a mentés gombra alatta. Erről az oldalról a közép tájon is az van írva amit én raktam csak ez az új dizájnnal készült. Én sem vagyok , zseni, utálok a facéra járni, ahol ti napi szinten virítotok, ha ott boldogultok egy ruha lerúgás se sok, pedig még zenét sem kell alátenned mint ahogy én tettem. Azt hittem, hogy nem jólátok de a másik gépen is egy nagy darázs röpköd. Te is a Pedagógia csődje vagy nem csak én.

[​IMG] - Spuri, jön a Zümi meg a Csöpi játszani hozzám.

[​IMG] - Csöpi meg a Zümi, kisfiam én már annyit vártam rájuk, hogy bele vénültem.

[​IMG] - Zsozso látod megy ez, még mi is itt vagyunk pedig a Maci sem lángész néha.

Kaptok Tőlem egy hosszabb lélegzetű, dögönyészőt. Nagyanyó, segíts a barátnődön, bár már a kis tünde felment avának.

11. zsuzsa-mama

Kedveseim !

Bejöttem szusszanni, jó a kertes ház, de ma kocsival is kell mennem, így elég sok hó van amit el kell lapátolnom.
    Tudjátok Mya az elő tanum, hogy én , hogy állok a géppel, amit ma megtanit nagy nehezen holnapra a fejemből, mintha kimosták volna.
    Hiába írom le, akkor azt nem találom, úgy , hogy én ezt már régen feladtam, ha Ő megunja a bannerem kapok egy rucit, de fel is öltöztet !xD Ez vagyok én.

Maci ! Minden elismerésem a Tiéd/ Tiétek akik ilyen pepecselős munkát elvégeztek, hogy hozod nekünk, ezeket a vidámító képeket. be kell vallanom , hogy én már talán a gépet is kívágtam volna. Így vagyok az okos telónmal is. Viszont muszáj, hogy legyen, hogy a fiammal tudjak beszélni ingyér. Nevetnek az unokáim, hogy egy háttér képet nem tudok betenni. Mindig is műszaki analfabéta voltam.xD
    Na megyek folytatom, amit elkezdtem.

Szép napot !:);)

12. Farmer*54

Nagyanyó, én nem akarok más földjire lépni. Nem beszélve mit szólna ha az Omegától a hajnali Óceánt raknám a ruhája alá. Az enyém alatt az Oroszlánkirályból egy részletbetét volt, most meg alant megnézheted. Mindig ezt szoktam alárakni, ha valaki rákattint hallgathassa és nézheti is, kevés ilyen gyönyörű és csodálatos zene van ma a világban.

13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Maci ! Igazad van ez a zene gyönyörű. Ha tehetitek ne menjetek ki , csak akinek muszáj. Itt nagyon hideg van és havazik. Ez nekem nem jó jel.

Kata ! remélem a géped már megjavul minnél hamarabb.
    Csöpikém ! Gyre, olyan jó olvasni Téged.
    Reni ! A munkából azért néha emeld ki a fejed.

A többieknek is szép napot !
    tegnap egy csibém lelépett, de nagyon gyalázatos módon. Kérdeztem mit küldjek, tudjátok, mint a süket hal, nem írta meg. Így én küldtem a szupitápot és szupitrágyát felváltva, olykor TP-t adó terméket.
    Tegnap szupitrágyát küldtem és visszaírt, ha elfogyott a szupitápom, akkor inkább keres másik mentort. Vissza, ha egyszer legalább leírtad volna, hogy mit kérsz. Na erre már nem tudott mit válaszolni és ennek van magasabb szintű farmja. Akkor mit csodálkozunk azokon, akik tényleg most kezdik a játékot. Nagy veszteség igaz nem ért, mert lassan haladt, mint a csiga. Utálom, ha valaki igazságtalan.
    Na kora reggel leírtam ami bennem lapult.
    Jött egy ujabb csibe 5.- szinten van, de már megy le a csikja. Úgy gondoltam, ha nem válaszol reptetem.

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  14. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, jó reggelt!

[​IMG] [​IMG]

Szomszikám: Ne menj ki, javulgass csak, úgy látom nem javulsz, egyél, igyál amit az egészséged megkíván. Gyógyuljál már meg.
    Csibéken ne akadj fent, ezek csak ajiküldős farmok, haladni nem haladnak. Egy van nálam aki válaszolt először, nem jó ajit küldök, írtam neki, ha pontot küldenél és ha haladnál, mást is küldenék, küldött egy totyogó tyúkot.

Az éjjel esett egy keveset, nem vészes, majd 10 óra után ellapátolom. Ma a vejem vitte uncsimat az isibe, tegnap kori és úszás volt, kori az márciusig lesz, az úszás egész évben.
    Tegnap a gyerekeknél is leszedtük a karifát, ma a vejem összerakja a kiságyat és evvel kész vannak az előkészületekkel, jöhet a picike,
    pénteken meg is lesz.

Ma este kezdem kirakni az óriás ólakat, avval várom az eventet, hosszú az érésük.

Mindenkinek mosolygós napot!

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Hali Jányok! Ma a rendszer közölte, hogy Mentor lettem, jajajaj gondolván a csibetáborra, küldtem egy üdvözlést nem írtam mit kérek mit kérnek, első nap nem rakom a torkához a kést. Biztos ezek jöttek Nagyanyótól, máshol azt olvastam, hogy nem rúgják ki őket ha pirosodnak mert a rendszer így is ad nektek(künk) mentorpontot, de ezt még tanulmányozni kell mint a ruházkodást, amit holnap én is lecserélem. A Green sózza az utat hazafelé, egy rengés egy só alapon. Zsozso, kapsz másik ruhát mert ezt átállította az összeillesztő progi.

Csöpike Tényleg jöhetnél a Zümivel, és játszhatnánk piros pacsit.

[​IMG] - Elfáradtam a hódúrásban, nem elég, hogy a házamat de a Nagyanyó még az egész udvart kiásatta volna velem.

[​IMG] - Ó szögény fejemnek miért kellett azt a sok hurkát és kolbászt megennem amit kint hagytak a kamrába? - Most nem tudok bemászni az ágyikómba.

Utoljára szerkesztett: 6.1.16
    zsozso577, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  16. Csöpi02

Szép napot mindenkinek, jelentkezem a mai napi tornám már 2x meg volt, most megyek ki majd megint söpörni havat. Ez nem igaz reggel 9 óta esik egyfolytában, nagy pelyhekben :wuerg:.
    Ha így megy karcsú leszek nemsokára :D.
    Macikám játszunk piros pacsit benne vagyok, leglább a hideg kezem felmelegszik egy kicsikét, mert utálom a kesztyűt, ugyan van a szekrényben, de ott is marad. Gratulálok a mentorsághoz, én még nem jelöltem be magam annak, de ahogy olvasgatlak benneteket, talán nem is fogom, nincs sok öröm benne, persze vannak kivételek is :).
    Katikám, a napom nem nagyon mosolygós, reggel óta a havazás végett ilyen arcot vágok:eek:.
    Most fél 1 múlt és megint rákezdett sűrű nagy pelyhekben esni, hogy ebből mi lesz :p talán egy hóembert is tudok építeni a mai nap xD. Tudom már nagyon várjátok a picurit, csak egészségesen jöjjön is időben, hidd el majd ő eldönti mikor szeretne kibújni ;) lehet hogy a havat ő sem szereti annyira.
    Zsuzsikám csak tessék mindent enni most, hogy hamar meggyógyuljál itt nekünk. Hóseprés eszedbe ne jusson még ilyen állapotba, maximum akinek nem tetszik, lapátot nyomsz a kezibe és lapátolhat;).
    Kata remélem a géped hamarosan meg lessz és jöhetsz többet majd ide, de mond meg nekik, hogy csak kis haladékot kapnak, mert százalékosan minden napért kevesebbet kapnak :D

Renikém, kukuccs... itten vagyunk, nehogy eltévedjél a hó alól is kidugom a fejecskémet ám. Tudod a munkát szépen lassan fokozatosan kell csinálni, már nehogy rád szokjanak és az egészet a nyakadba akasszák ám, hagyni kell másokat is dolgozni :music:.
    Greenkém, remélem nem lepett be a hó ugye, szoljál, megyünk kiásni akkor ;):).
    Na megyek ebédelni, aztán ki hósöprés, mert a fiam a hidra rá se tud állni a hótól, vagy ha rá is áll akkor elmerül benne bokáig most, azt nem szeretném :p;).
    Pusszantás mindenkinek, azoknak is, akiket nem soroltam most fel, mert a fonalat elvesztettem ám és visszaolvasni lusti vagyok xD:inlove:

17. zsuzsa-mama

Sziasztok !
    Jó olvasni amit írtál, olyan jó víg kedélyű.:)
    Csöpi ! Sajnos betegség ide vagy oda a havat el kell lapátolni, mert nálunk birságolnak érte, ha a járda nincs letakarítva.

Maci ! Gratulálok a mentorsághoz. Kivánom legyen több szerencséd mint nekem.:) Muszáj az egész udvart kilapátolni, na már ahol a kocsi kifér, mert mennem kell az unokámért. :mad: A hátam közepére sem kívánom a hólapátolást.

Szomszikám ! Péntek az már itt van és sok szerencsét és jó egészséget kívánok a mamának és a kis picurnak. Olyan imádni valók. Szeretem a kis baba illatát.

Na munkára fel. !!!!!!

18. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ...már itt is van hó, a házmesterünk lapátol;)
    ...ma már nekem is megkezdődnek a dolgos hétköznapok,......jól kipihentem magam:p...szombaton Pótszilveszter és fellépünk,azután már itt vannak a farsangi bálok,kettőn szintén fellépünk...,új táncot is tanulunk és a régit felújítottuk,van mit gyakorolni...
    ...az eventbeli titkosak....új fákból nem kaptam:sleepy:,lett egy tatum (már volt),meg almafák,meg felejthetősek...
    A betegeknek jobbulást kívánok,a többieknek lájtosabb napot!:music:

:oops:....valamelyik nap megírtam a hsz-t és most látom,hogy nem lett elküldve...:eek:
    ...vigyázzatok ám a lapátolással....

19. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok!

Hó az itt is volt, ellapátoltam. Délután mentem az isibe, visszafele már az eső esett, a kapuban már megint hó. Mi lesz reggelre azt nem tudom. A karifát összevágtam és elraktam az ágakat egy dobozba, hogy a tűlevelei nehogy belemenjen a kutyuk lábába.:p

Csöpi: Ezt szeretem amikor így állsz a dolgokhoz.:) Jó olvasni amiket írsz.
    A mosolyt azért küldtem, hogy egy kicsit jobb kedvvel lapátoljatok.;)
    A havat szeresse a picike, a tesója is szereti, 7-ig kint volt a haverokkal hó csatázni.
    Annyi vizsgálatokra járt a lányom, hogy nagy baj nem lehet, de mi is izgulunk, most azt mondta: holnap nem csinálok semmit.
    Most sütött jó pár palacsintát és a vejemnek a holnapi ebédet is megcsinálta, mert nem eszik meg akármit, /sportember/.

Szomszikám:Gyógyulgassál, nem jó ez a hosszantartó betegség.:eek:
    Most néztem ki, reggel kezdhetem előröl a lapátolást.
    Holnap még egy kemény nap lesz, utána fellélegezhetünk.

Maci: Gratulálok a mentorsághoz, sok türelmet hozzá.:)
    Az ágyas kutyi, hát az csúcs.;)

Mindenkinek szép álmokat, jó pihenést!

ui: Katám egyszerre írtunk, lesz neked is dolgod bőven ebben a hónapban, de ez neked az életelemed, érezd jól magad.

babahalak, zsozso577, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok DRágáim!

nem a hó temetett be, bár az is esett bőven (én örülök neki, elvégre tél van, most essen, meg most legyen mínusz, ne áprilisban...)
    a mínuszok jót tesznek a gombáknak és a sok bogárnak... :D

Rengeteg meló volt, ma is csak kapkodtam a fejem.. egyszer már voltam itt, el is kezdtem visszaolvasgatni, de csak nem jutottam el odáig hogy írjak, mert már megint melóhegyek lettek...
    segítettem egy ismerősömnek vip orrmanduláztatni, tegnap meg is volt a műtét, ma mehettek haza... 2 héttel ezelőtt még a dokit se ismerték... :) azóta meg már egy rakat vizsgálat megvolt...

Tegnap és ma is rápirítottam a főnökasszonyra.. tegnap egy cikk miatt, ami abban a magazinban volt, amit ő adott nekünk bejelölve, mit kell szeretett főnökünkről elolvasni, de az általunk használt programok fejlesztőiről és feladatokról szóló cikket észre se vette... :D
    ma meg leállt velem vitatkozni egy olyan ügyben, ami 2012.dec 28. óta van ugyanúgy, mert benne maradt két mondat a régi szerződésből, de eddig nem tűnt fel senkinek, csak nekem... :D :(

elkaptam a grabancát az egyik kolleganőnek is, aki bármit megtehet mindenféle gond nélkül... ma megint fényesen bebizonyosodott, hogy az égegyadta világon semmi köze nincs a munkaügyhöz, humánpolitikához, és egyáltalán a JPÉ-módszerhez... :S ez azért elég siralmas...

én is mentor vagyok, a második szintet taposgálom, van egy rendes csibém, ő minden nap küld pontot, bár ezt az elején tisztáztuk, és és minden nap kellően meg is hálálom... van egy, aki vissza se írt, de szorgalmasan lépegeti a szinteket, előbb utóbb kirepül.. és van egy, aki 38-as már, néha küld pontot, néha nem.. ha küld bőkezűen megjutalmazom, de eddig még nem esett le neki a papírhúszas....

még nem olvastam eventleírást, de azt hittem tenyészteni kell majd, és a tenyészetből lesz felröpink.. bizots tévedtem... a legutóbbi neonos feladatot néztem csak meg még múlthéten.

Drágáim.. mindenki vigyázzon magára, Zsuzsám Te is csak óvatosan...

Maci, remélem, már Te is jobban vagy.
    Greenkata és Anika biztosan hóangyalkáznak, most nem érnek ránk... :D

Gabika, remélem, nálad is minden oké, már ahhoz képest...

Puszi Csöpikének, Zsozsonak, Katalinnak és BabaKatának is... ha valakit kihagytam volna, sikítson...

puszedli, legyetek jók, majd egyszercsak próbálok jönni.... :D

babahalak, zsozso577, greenfields és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.