Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Event nekem is tetszik, de nem sok szupitápom van... majd meglátom, hoyg lehet haladni..
    holnap egyedül leszek az irodában, padtárs szabin. Műtötték a 80 éves anyukájának a kezét, aztán otthon marad vele egy napot, a hétfőt még meglátja...
    vettünk odabentre bélyegzőket, mert 2 hónapja hiába könyörögtünk, lehurrogtak, elég 1-1db a 3 irodára... (halkan súgom meg, hogy 30 méter is van a két szélső iroda között). Itt a január, megmondtuk, hogy nyilatkozat dömping vár ránk, de nem érdekelt senkit... Úgyhogy padtárs intézte, hozott számlát, de nem adtuk be, mert nem kértünk rá engedélyt... összedobtuk ketten... ezt is.. függönyt is magamnak vettem tavaly. tollakat, mert olyan pax-tollat kapunk, ami már újkorában sem ír. stb...
    No mindegy.

ma voltam bőrgyógyásznál, mert katasztrófa az arcom, apró kis aknék vannak mindenhol.. :S 5600 Ft-ot hagytam a patikában, és volt 2, ami még benne sincs... :S
    Ma a kórház előtt is jégpálya volt, ónos eső miatt... :S
    mindenkii óvatosan közlekedjen, és vigyázzon magára...
    Aktuális beteghelyzet-jelentést kérek, és az eltűntek is szíveskedjenek hírt adni magukról... :D

Jó éjt mindenkinek, holnap már péntek...
    Pusza

greenfields, katalin1955, incimami és 7 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Időjárás jelentés: Jégpáncél az egész út. Az útrakelők vigyázzanak magukra.

Mindenkinek szép napot és jó tenyésztést !:)

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ...még nem voltam kint,nem is megyek csak este,mert megyünk termet rendezni, egy süti kész-mindjárt csinálom a másikat és befejeztem a konyhaeventet..;)
    Vigyázzatok magatokra,a csizma talpára tegyetek ragtapaszt,akkor nem csúszik (annyira)
    A betegeknek jobbulást kívánok!

greenfields, katalin1955, incimami és 6 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Ki korán kel, nagyon keveset aludt. BabaKatóka, te csak táncolj sirásra akkor is ráérsz majd ha a felhő szélén lóbázod a lábad, bár szerintem te ott is Péter báttyónak mutatod a tudományod. Zsozsónak jó jön ez a kis gyakorlás, lassan majd ő is ruhatervezéssel foglalkozik. Katalin, a lányod úgy kényesés kényelmeskedik, ahogy engeded neki illetve az új bikuci parancsol majd neked, hisz amikor írtad, hogy beállt úgy az autójával, hogy nem bírtál kiállni hát kiderült ki ott az úr, bár én gondoskodtam volna arról, hogy ő is csak autómentővel állt volna ki. Nagyanyó, nem csak a gugli hanem itt is egyre rosszabb berakni a kis zenés képem, látom ma a lábad az asztalon te a heverőn, nézed a tévét. Tigris, nem a Pax golyóstoll a trágya, hanem a kínai betét amit vettek bele. Az enyém, 25 éves az utolsó betétet jó 10éve cseréltem általában hivatalokban használom ahol a reklámtoll trágya. Én Parker betétet vettem bele, mert a másik indián főnök a Parker golyóstoll néven futott a táskámban és csak 2db-os kiszerelésben adtak hozzá betétet ami nem szárnyas és nem szárad be mert minőségi a golóbis benne. Örülök, hogy Csöpike vénájában megjelent a tinta és elkezdett ide írni amit csak helyeselni tudok. Gabika remélem jól van és csak a házi teendők kötik le kevés nem ágyban pihenő idejét. Zümike, semmi sunnyogás ezt felejtsd el, téged a kirakós állatsor ugyanúgy vár mint a többieket. GreenNyaú elment dolgozóba.

[​IMG] - Ez nem igaz, ilyen nincs. - Vaúúú Anyúú segíts, nyisd ki ezt az izét, hogy játszhassak vele is.

[​IMG] - Fogd meg a végét, Katalin új uncsijának csinálunk egy bölcsőt.

Mindenhol jó, de legjobb Anyu ölében bújva aludni.

5. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Maci: Köszi a bölcsöt, már lakó is lesz benne.

Drágáim, megszületett a topik második babukája, Balázs /egyértelműen fiú/, 48 cm, 3,1 kg. 4 kg felett láttak a gépben a múlthéten, eldobhatják a masinájukat.
    Anya és fia jól vannak, a picinek mindene megvan, ami kell.

Rohanok, futok, szaladok, pá!

greenfields, babahalak, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Katalin szomszikám! Gratulálok a kis jövevényhez. Sok boldogságot és egészséget kívánok neki és nektek is.

Kedves Eni!
    Most, hogy kénytelen voltam több időt eltölteni egy kórházban, nem is csodálkozom, hogy magatoknak kell venni dolgokat a munkához. Pedig én még aránylag jól ellátott kórházban voltam.

Kedves Maci! Már elég sok mindent meg tudok csinálni itthon, csak néha kell egy kis segítség. Igaz hamar elfáradok, és jól esik ledőlni, de hát van időm. Szépen lassacskán megcsinálgatok mindent. Nagyon várom, hogy jobb idő legyen, és többet tudjak a szabadba is kimenni.

Kedves Mya! Mostanában csak olvasgatlak benneteket, írni nagyon ritkán írok, mert valahogy még nem igazán működnek a kezeim. Tornásztatni kell őket, hogy újra legyen bennük elég erő. Na azt akartam kihozni ebből, hogy hiányzol, ha nem látlak és nem olvashatom,hogy mi van veled.

Zsozsó! Szép lett a ruhád, Gratulálok a beillesztéséhez. Nagyon ügyes a készítő is.
    Kedveseim ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek külön. Ezt a pár mondatot is kb. egy órája írom.
    Sikeres tenyésztést kívánok az event alatt mindenkinek.

7. Farmer*54

Katalin, Gratulálok az új unokádhoz. Te már előre elkezdted a baby boomot és nem is rosszul, a gép a hosszához viszonyította a baba súlyát, tehát nem rossz azért mert nem találta el, mert atléta lesz a kicsi nem díj birkózó. A lényeg, Jó Egészséget a két uncsidnak és az anyukának is.

8. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Szomszikám ! Gratulálok a kis jövevényhez jó egészséget kivánok neki is és az Édesanyjának is, meg persze a többieknek is, mert most igazán toppon kell lennetek.

Gabika ! Nagyon vigyázz magadra, csak óvatosan. Igazán nem kérünk hosszú írásokat, főleg ha még ennyire nehezedre esik. Elég egy smájli és tudjuk, hogy minden rendben, szépen gyógyulsz. Türelem. Mindennap egy kicsivel jobb lesz.

Maci ! Köszi az új képeket. Ez remélem mindenkinek kicsit melengeti a lelki világát és az egészségét .

Katám ! Most szellőztetek, jöhet az a süti.

9. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

szép délutánt, eltünt a mai napi beírás innen o_O .
    Elkezdtem a tenyésztést is, gyors ütemben, túl akarok lenni minél előbb:D.

Gratulálok a kicsinek és a mamájának is s nagyon jó egészséget, sok örömöt kívánok nektek, hogy feltudjátok nevelni a picurt :inlove:.
    Többet majd akkor irok, ha megmarad a mai napra ez is xD.

Gabikám gyógyulgassál szép lassan és tudom, hogy mindenkire gondolsz mindig, majd a tavasz meghozza a felépülésedet is ;):):inlove:.
    Macikám csodálatosakat hoztál megint nekünk, de majd ha ráérsz, akkor mögtanitod nekem, hogy bötű alá hogy rakok képet :music: azt még nem tanultam mög, de szorgos leszek ám:p:D.
    Zsozsokám, gyönyörűséges lett az új rucid, és ügyes voltál nagyon a berakással.Minden jó, ha a vége jó, és ez csúcs lett, a többi nem számít ;):)

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Most ez így lehet furának fog tűnni. Gondoltam benézek és írok is topikba. Beléptem az utolsó oldalra látom írtatok, Gabikát is, páratokat is, de gondoltam visszalépek egy oldalt olvasok sorban.Léptem volna vissza az utolsó oldalra, de eltűnt nekem minden írás. Elküldöm ezt az hsz-t hátha visszajön.

11. Farmer*54

Jányok, nem tudom de nekem a mai napot nem mutatja a fórum.

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!:)

Jani druszám írását mutatja utolsó posztolónak,én még sem látom.:sleepy:
    Mi a csoda van itt?

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem tudjuk. Nálam sem úgy működik ahogyan kellene, bizonyos topikokban nem látom csak a tegnapi hozzászólásokat. Megpróbálom kideríteni de eddig még nem kaptam reakciót a kérdésemre.

14. SZERENCSELOVAG

Szia East17!:) Köszönöm és köszönjük a segítségedet.:)

15. Csöpi02

Most már látok mindenkit nálam rendben van minden ami azelőtt eltünt, most egy ki-be lépés után előjött ujból:). Mindkét felhősort megszereztem 600 szupitápom ment el a három állatkára, hogy megszerezzem a második felhősort is és a rávalót a lakatokkal. Lógatom a lábam a felhősorokról, és rakom ki a neonokat sorba mindjárt ;):p.
    Remélem nektek is sikerül megcsinálni :)

16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Megvagytok végre:)
    Néha befordulos hangulatban vagyok, valahogy a napokban nem éreztem jól magam, de nem lapulok tovább a fű alatt...köszönöm :)

Szomszikám Gratulálok én is az unokádhoz, kívánok egészséget és szép életet!

Gabika örülök neked, hogy be tudtál nézni. Ahogy Zsuzsán is írta, Te csak pihenj és gyógyulgass! Elég hirtelen jött a jobb idő, lehet
    az idei tél se fog sokáig tartani.

Zsozso, ügyesen beraktad a képet, Maci pedig szépen elkészítette. Közösen csak sikerült megoldani, bár én az előzőt is láttam.

Csöpi ügyes voltál. Nekiállok én is leszedegetni a reggel berakott állatokat.

Szép hétvégét Mindenkinek!

17. zsuzsa-mama

Hol van az event ablak ?????

greenfields, mya100, babahalak és 7 más kedveli ezt.
  18. Csöpi02

az első farmon a felső jelzőtáblánál lehet bemenni az óránál és ott a "neonfényes olakra" kattintani !!

greenfields, mya100, babahalak és 8 más kedveli ezt.
  19. SZERENCSELOVAG

Szép estét!
    Az eventórába próbáld meg.:)

20. zsuzsa-mama

Köszönöm szépen, nem láttam a fától az erdőt.xD

Akár hogy számolgatok nekem 680 tápom fog elmenni. Egyszer kell 160 lakat és a második felhőre 180. Csöpikém Te, hogy csináltad meg 600-ból. lehet én számolok rosszul ????

Utoljára szerkesztett: 8.1.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.