Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ma ritka gáz napom volt... kolleganő szabin, nyilatkozathegyek, telefonáradat, jövő.menő emberek sokasága.. plusz egy azonnali kilépő, akit még hirtelen át is kellett sorolni a 30 perccel előtte érkezett programfrissítéssel.. sok volt.. délután vásárolni mentünk nővéremmel, az már jobban telt... Igaz későn értünk haza, de már nem kellett sietni annyira sehova..

azóta csak nézek ki a fejemből, és próbálok tenyésztgetni, de most meg mintha nem annyi tenyésztett állat kerülni a pajtába, mint kellene... vagy én már nem is tudom, mi van... Mi volt ez a délutáni hozzászólás eltűnés? én már lemaradtam róla, hál istennek úgy néz ki, rendbe jött...

Csöpi, örülök, hogy megvagy, én még próbálkozom... :S

Maci, nem a Pax-tollat hibáztatom, pont hogy azért írtam, hogy pax, és mégis silány minőségű a toll (belseje)... mindegy, már megszoktuk hogy mi veszünk dolgokat.

Asszem megnézem, mi lett az utolsó tenyészet, aztán elteszem magam holnapra...

Jó éj, szép hétvégét, sok jó ugrást az állataitoknak..

Pusza

greenfields, katalin1955, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  2. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Hát tudod úgy számoltam, hogy amit nyertem most evvel szupitápot, azt elfelejtettem hozzáadni :pegy kicsikét többre jött ki neked mint amit én írtam, a többi stimmelxD.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek mára, takarózzatok jól be, mert hideg van.

3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Látom, hogy írtatok, de sajnos megint nem mutatja. remélem ma megoldódik ez a topic gond.
    Jó tenyésztést.

4. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok, Jó reggelt!

Drágáim, mindenkinek köszönöm a gratulációkat.
    Az este valami kórság bújkált bennem, fájt a torkom és nem volt jó a közérzetem. Reggelre mintha elfújták volna, most jól vagyok, uncsimnak is fáj a feje és a hasa, mondja: úgye mama tudod mit jelent?. Tudom, így kezdődik nála a betegség, remélem azért megússzuk. Tegnap úgy volt, hogy délután együtt megyünk be a kórházba, de tegnap hívta az apukája, hogy jön érte 11-+re, láttam már görbül a szája, mondom neki: a mama nélküled nem megy, majd megyünk vasárnap, megnyugodott szemmel láthatóan.
    A vejem viszi be az ebédet a kórházba, ma meg holnap, hogy azért délben ebédeljen.

Az eventel kész vagyok, egy felhősort szereztem, a másodikat nem, mert soknak tartom a 360 szupitápot. 3 farmocskámon rendeltem malmot, a pénzt levonta, de az ídőt nem írta jóvá. Későn voltam a hibák topikba, ahol jelezték a hibát, hogy gond van a fizetésekkel, reménykedek, hogy azért megékezik a malmomra a felezés.

Uncsim is fent van, adok neki reggelit és utána egy gyors leckeírás, mert az is van neki.

Az eső esik, minden vízes.

Szép napot!

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok, később jövök-

6. Csöpi02

Nem tudok feljönni, Zsuzsikám tegnapi 17:43 bejegyzését látom :mad::cry:
    Irtam, beraktam és beengedett, hát én nem értem ezt a mechanizmust o_Oés ellopta a levelemet, hogy Zsuzsinak volt igaza, nem számoltam bele amit nyertem a játékban, bizony 680 szupitápba kerül:sleepy:. Lépek tovább, van még dolgom rakodok apránként a nagy szoba közepéről szekrényekbe :(.

Utoljára szerkesztett: 9.1.16
  7. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

A mai posztokat nem látom, még a reggelit sem amit én írtam.
    Megjött a turbó malom ideje.
    Édes pici hangja van az uncsimnak, imádom.

Puszi nektek, hátha holnapra megjavítják!

greenfields, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Továbbra sem látom a mai napot.

Anika_9_, greenfields, katalin1955 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Látom írtatok, de olvasni nem tudom. Történik már valami a topikkal ???

10. Csöpi02

Nem hiszem el, nem lehet feljönni, ha irok fent vagyok, de ha kitörlöm máris a tegnapi nap van, ott a vége az irtaknak :wuerg::mad:

greenfields, katalin1955, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágák!

Katalinnak gratula a kis jövevényhez, jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak!

Event kivégezve, gazdakörit nyúztam szupitápoért, de fölösleges volt...
    Ráadásul azt vettem észre, hogy a tevetenyésztésnél és a halaknál nem annyi állat van a pajtámban, mint kellene... :S
    A supportra kellene írjak, azt tanácsolták, de pontos aratás-idővel,, honnan tudhatnám én azt, hogy mikor arattam pénteken este?

na mindegy.. sajnálom, hogy nem láthatom, ki mit írt ma, remélem, mindenki rendben van..

Most megyek pihizni. jó éjt..

greenfields, katalin1955, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !
    Nem látom mit írtatok, így vaktzában csak beköszönök.
    Itt ramaty idő van esett egész éjjel és most is folytatja.
    Ennek ellenére legyen szép vasárnapotok.
    A tenyésztést befejeztem. A pulykát próbáltam tenyészteni, de csak a kötelezőt adta. Most hogy le nulláztam a tápom, abba hagytam.

13. Csöpi02

Jó reggelt mindenkinek, nagyon szép vasárnapot mára :inlove:.
    Nem kiabálom el látlak benneteket jupijééééé vigyorit akartam rakni, és megnyomtam az entert, igy szerkesztve kapjátok:D.
    Sürgős tanácsot kérnék a cicásoktól, nem véletlen féltettem a kutyusom, mely álvemhes dolgot produkál mostanában tüzelés után és félek a cicust kölyöknek nézné esetleg, igy bent alszik nálam a szönyegén, tőle játék elvéve, szigorú gazdi lettem, de képzeljétek nyitom ki a kijárati ajtót, hát ki kuporog a szék párnáján a teraszunkon, mint egy szürke cicao_O, és ráadásul kobor cica szerintem nincs gazdija fél éves lehet. Na most mit tegyek ezek után :wuerg::p nálam mindig történik valami mostanábanxD.
    Termelgetek pajtára az egyik földön, másikon neonosok, nagyólak kirakva azt hagyom is a pecázásra már fent, mert ugyi a felröpik fa-növny-ólból jönnek:music:és a csalafintacsalihoz azt kell felhasználnunk fa marad azerdein és abahmákon.
    Kicsit cinegéztem ám most;)xD. Később jövök addig is remélem mindenki már betud nézni.

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    Anika_9_, greenfields, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza......de délután, ha mükszik még a Forum....meg fogom tenni.

Katalin.....gratulálok a pici emberkéhez! Jó egészséget kivánok Anyának és a Babának egyaránt!

Az eventet még pénteken befejeztem....pontosabban csak a két felhőt ...azokat már ki is tettem.
    Sztp....nagyon de nagyon megcsappant!...alig maradt pár db.

Vettem turbómalmot....mivel van....nem tudnám megmondani, hogy jóváirta avagy nem!!!!
    Ebből az a tanulság, hogy máskor fel fogom irni...rendelés előtt!

15. Farmer*54

Hali Jányok! Katalin, megjavították a kicsi hangját? -Mert írod, hogy rossz. A másik Uncsi akkor elfeledve, nem írod mi a véleménye a kis jövevényről/ tesóról, próbálta-e már a kuc-kuc játékot vele? Nagyanyó, én tegnap nagyon úgy sem tudtam volna neked kis állatokat hozni, mert egy gépet csináltam egész nap, és a ketyerén nagy nehezen találtam azon videót, de azt is csak úgy tudtam berakni, hogy nem engedtem a megjelenítést ami előtte van. Hova jut a világ, ha még a bipinek sincs egy normális vírusirtója, biztos ők is azok közé tartoznak, hogy minek az? Csöpike én a helyedben megnézetném egy állatorvossal, majd beadatnám az oltásokat és befogadnám, sőt a kutyusnak is megmutatnám, hogy ez az új kisszülött. Megint feljött a felirat, de teszek rá.

[​IMG] - Látod Csöpike, hogy örülök a kisfijamnak?

[​IMG] - Pingvin levadászni szeretné a kis kutyát.

[​IMG] - Hát nem értem, ezt a nagy fülűt nem bírom lepofozni. - Célzást tett a lábaimra, hogy földszintes.

16. zsozso577

szia Maci!

Nagy sikert aratott az általad szépen elkészitett banner!
    Mégegyszer köszönöm szépen neked és mindenkinek aki velünk örült és kifejezte tetszését!
    Én biztosan nem fogok ilyeneket késziteni....mivel nincs hozzá tudásom.
    Bekapcsolni tudom a gépet .....irni és olvasni rajta.....nahhhh....meg Farmozni!

17. zsuzsa-mama

Jó látni és olvasni benneteket !

csöpi ! Fogadd örökbe a cicust, ha van rá lehetőséged ! Az olyan simizni való ! Írom ezt annak ellenére, hogy kutyás vagyok.

Maci ! Végre láthatom a viditó képeket. Itt is látható Csöpi, hogy a macsek és a kutyus jól elfér egymás mellett.

Zsozso ! Ma duplán vagy olvasható. Az elmaradt napokat pótolod !xD Gép ügyileg kezet foghatunk.xD

18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek! :)

Ma végre el tudtam olvasni amit írtatok, remélem rendbe jön a fórum.

Eventet befejeztem, mind a két felhőt és a rávalókat megszereztem.

Megyek ügyeskedni a konyhába. A kisfiam segítségével palacsintát sütök. :D

19. zsozso577

sziasztok!

Nahhh....ha ezt kibogozzátok.......akkor nagymesterek vagytok!xDxDxDxD
    Ugy látom...jelenleg, hogy a gép összekeverte a két hsz.t
    Zsuzsa.....már amikor betettem....akkor láttam, hogy nem kettő....hanem három hsz. lett!
    Mivel 3 napja nem tudtam irni....igy igaz.....most potolom!xDxDxD
    Gabi....nagyon jó látni téged! Gratula az event befejezéséhez.
    Javulgatsz???
    Mit is kérdezem.....ha már palancsitát sütsz.....akkor igen!
    Én is szeretem a palancsitát...valamikor nagyon szerettem is csinálni.....már ez megváltozott.

20. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Végre láthatom ki mit irt. A videót sem néztem meg, majd pótolom este.

Megyünk a kórházba, majd este jövök.

Puszi nektek, addig is írjatok sokat!

greenfields, Farmer*54, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.