Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Reggel jártam erre, és azt is láttam, hogy írtatok, csak azt nem hogy mit, most már én is tudom olvasni.:)

Eventet befejeztem, de tovább nem tenyésztettem, mert nem voltak ugrások.

Csöpi ha jól emlékszem az előző pecásnál is így volt.

Palacsinta nálam is mindig jöhet(ne) Én kókuszkockát sütöttem, kívánságra, de csipegethetek belőle én is. Reformosan, vagy diétás hozzávalókból.Ki hogy mondja.

Azén turbómalmom biztos megérkezett, mert előtte csak pár nap volt vissza, most pedig sok van visszao_O

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szerintem megint nem jóóóó a Forum....nálam Myának kellene lenni az utsó hsz.-nek....
    deeee nem látom!
    Az enyémet folyamatosan duplán küldi el....és visszadob a tegnapi napra!
    Igy nem tudom, hogy mi ujság veletek!

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Gratulálok a picihez és jó egészséget Nekik és Nektek is!:inlove:

Maci
    - megint jókat hoztál;)
    Gabi- palacsinta, nyami,nyami, szeretem:p
    Napok óta bosszankodok a játékon,a területeken ki-belépéssel tudok közlekedni,lejár a bónusz mire végzek az aratással-vetéssel:mad:,pedig takarítok rendesen..
    Event kész.....és most a tenyésztéssel is meg vagyok elégedve,mert 2-3-sőt 4-t is ugrott,ilyen még eddig nem volt....
    Tegnap a bál nagyon jó volt,közel 200-n voltunk,11 órára haza is értem,mert mi (táncosok)takarítottunk és mosogattunk utána.Így pihi volt...
    Ma egész nap esett az eső,remélem nem fog fagyni...
    Legyetek jól és jók!

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Úgy látom végre működik a fórum, láthatjuk, kivel mi történt.

Csöpike, fogadd be a cicust, legalább lesz társaságod neked és a kutyusnak is... :)

Katikám, visszavárunk a piciről és a családról szóló hírekkel, vigyázzatok magatokra.

Tud valaki valamit Anikáról? hetek óta nincsen, vagy csak én nem látom, hogy legalább olvas minket?

Én ma még tenyésztettem párat, de elment a kedvem, csak a kötelezőket adta szinte, alig ugrott valamit. keverni meg nem merek, mert azokat mindig bukom.

Most megyek, itt van két keresztfiam, kicsit még játszunk, aztán mennek haza.

Jó éjt mindenkinek.

Anika_9_, greenfields, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  5. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Enit kéne látnom utolsónak, de magamat látom.

Holnap talán több szerencsénk lesz.

Szép álmokat, bár úgysem látjátok!

6. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggelt mindenkinek, szebbet mint az elmúlt napokban.
    Jaaaajjj még mindig nem látok semitse Katalinom tegnap 13:41 órai bejegyzése az utolsó, de reménykedek ma meg fogják oldani a gordiuszi csomót majd ;):p Estefelé benézek addig is pusszantás mindenkinek a bubikájára :inlove:

7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    ..tegnap írtam,de nincs meg...
    Gratulálok a picikéhez!!...nagyon jó egészséget kívánok a babának-mamának és persze a papának és a nagyiknak is!
    ...event kész...ugrásaim is voltak,jupijéééé
    Mindenkinek legyen szép napja, a betegek gyógyuljanak, a dolgozóknak kevés munkát!
    ...jaaa és a bálunk nagyon jól sikerült,közel 200-n voltunk...
    és ez vagyok én, süti1, süti2, megint én

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Most beugrott az eszembe, hogy ha már ajcsit sem küld a csibe meg nem is ír, majd én mindennap másolok nekik be az egyik könyvemből, a gépről ami tanulságos mert a webanimációról szól. A panaszkönyvbe meg a vírusirtó és hatásai címmel kék bemásolni, mert ide is írtam a vírusról ami nemcsak a billentyű leütést hanem a vágólapot is figyelte. Bipis webgrafikusokat ilyenek nem érdeklik.

[​IMG] - Add már ide, nem látod, hogy nem érem el? - Jaaa, hogy ugorjak fel, az munka és nem megy az nekem bipis ebnek.

[​IMG] - Kelj már fel! - Éhes vagyok és menni akarok csavarogni is.

[​IMG] - Oroszlán kölyök ráijeszt a két kóbor ebre rendesen.

9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délután kívánok:)
    Most már újra működik rendesen.;)

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ismét látszunk, reméljük nem csak addig amíg betelik egy oldal, aztán várhatunk megint.

Kata jó képeket hoztál, jó buli lehetett. Hétvégére mondja a havat, de most itt is eső esik.

Anikáról nem tudok.Reméljük beugrik nemsoká.

Maci azt hiszem az én esetemben, van sejtésem a csibeszobával kapcsolatban a nem kommunikálásról. Az úgy volt..tegnap cseréltem a csibémet.Jött is, nem rögtön, de kis idő múlva másik csibe. Látom zöldbe van, írtam is üdvözlő levelet.1 perc se, és jött levél tőle, köszöni, hogy mentora lettem és azt küld amit kérek. Kaptam is, napi és csibeszobából ajándékot. Erre én válaszoltam ez fordítva működik, én vagyok az ő segítségére, de nem is ez a lényeg. Megírtam még a levélbe az ajándékozási listát miből választhat. Erre nem jött válasz.
    Nem kaptam pontot az elküldött levélért, akkor megfordult a fejembe mi van ha meg se kapja. Írtam még egyet, hogy kérek választ csak arról, hogy egyáltalán megkapja-e a levelet. Nem jött válasz azóta se. Kezdeti lelkesedése arra következtetett, benne van a mentor, csibe kommunikációban.
    Lehet meg se kapta az én levelem, így az ajándékomat se, és az első levele független volt az enyémtől.Előfordulhat, hogy a szemébe én vagyok a bunkó, mert nem reagálok.Ezek után nem kizárt.Pedig nem így van, csak nem jut el hozzá. Visszagondolva nem is ez volt az első eset.

El se hiszem, hogy szakad az eső, ilyenkor januárban.

Érezzétek jól magatokat, Mindenki! Mya libben:)

Anika_9_, greenfields, zsuzsa-mama és 9 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Úgy legyen. Olvasgattam a csibeszobával kapcsolatosan. Kivételesen van egy rendes csibém, de sajnos a csibeszoba sem müködik. Nem kapta meg ma az ajcsim. A csibeszobából inditott levelek nem érnek célba. Sőt a kapott csibe pkntokat sem írja jóvá. Lehet tovább mérgelődni !xD>:(:(8) Mentorok szidjuk a csibéket, ők meg minket, hogy nem küldünk semmit sem. Ez korábban is probléma volt. Jó lenne, ha azt is rendbe tennék.

Szürke esős idő van.>:(

Mya ! Egyszerre írtunk, de úgy látom a gondunk is egy.

12. zsozso577

Sziasztok!

Délelőtt amikor lett volna időm olvasgatni....még nem tudtam....mert egy helyben állt az egész Forum!
    Zsuzsa....Mya érdekes dolgokat irtatok.....ezentul jobban figyelek én is.
    Most mentem.....esti progim van.

greenfields, Gabi922, katalin1955 és 6 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Érezd jól magad. Pedig egymástól teljesen függetlenül írtunk és szinte egyszerre.

Megyek én is pihizni.

Aludjatok jól.:)

14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Most amikor működik végre a fórum, örülök, hoyg lehet látni az írásaitokat..
    BabaKata örülök a jól sikerült bálhoz, nagyon csinos voltál, mint mindig, és a sütiktől összefutott a nyál a számban.. ablakot nyitom, jöhet... :D
    Maci, Zsuzsám és Mya! csibéken én már semmin nem lepőrök meg... még tavaly novemberben írtam az egyiknek üdvözlőlevelet, meg kérdezgettem utána is, tudok e valamiben a segítségére lenni, küldjek e terméket is, vagy valami.. erre most ír vissza (már rég dobtam őt, vagy másfél hónapja) hogy ő bizony nem kér a csibeségből, és hogy a mentort otthagyni... :D ha tudné a drágám, hogy már rég nem az én szárnyaim alatt van... nagyn képben lehet.. dobtam, mert két héten át egyfolytában vörösen villogott... :S
    a mai napom nagyon ócska volt, úgyhogy megyek is..

Csöpike, most gyere, már működünk! :)

Zsozso remélem kellemes elfoglaltságod van..
    Nálunk szakad az eső....

Jó éjt mindenkinek.

greenfields, Gabi922, katalin1955 és 7 más kedveli ezt.
  15. cukorborso79

cukorborso79 Haladó

Sziasztok!

Tegnap hazajöttek a kórházból. A kicsi tüdejével nincs gond, szól ezerrel.
    A nagyobbat nem nagyon érdekli, megnézte és mondja, unja a hangját, mondom neki: még nem is hallottad igazán. Tegnap mondja a tanító néninek: ha nem megy az iskolába, az azért lesz, mert nem hagyta aludni az öccse.
    Az első nap után rettenetesen elfáradtam, mi lesz még. Azért nagy öröm egy picike a házban, eltudom nézni órákig a kis grimaszukat.

Ezen a portámon lett kakukkból egy karneváli, 2x megnéztem jól látok-e, mégis megcsináltam a 2. felhősort is, most a tenyésztés nem igényel nagy munkát, sőt 1 db bájitalt sem használtam hozzá, másfél órát megvártam , utána szedtem le.

Jók legyetek, viszem a nagyot a suliba.

Szép napot!

greenfields, Csöpi02, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok!

Ma reggel kisértem a gyereket a buszhoz.....és nagyon enyhe a levegő....ez megint kedvez
    a baciknak! Nem helyénvaló!
    Zsuzsa!......Reni!....köszönöm szépen jól sikerült az este! Igazi feltöltődés volt számomra.
    Katalin..... a nagy unokád a maga módján lerendezte a tesó érkezését!
    Ment iskolába...akkor ez azt jelenti, hogy tudott aludni.
    Nagyon aranyos egy pici baba.....tényleg sok örömet adnak.
    Nézzétek meg a bagoly készleteteket...talán februárban ők kerülnek sorra.

greenfields, Csöpi02, Tigrislady és 6 más kedveli ezt.
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!

Zsuzsám úgy döntöttem, én már nem mérgelődök a csibeszobán. Ha nem tudunk kommunikálni, akkor se fog menni ha fejre állunk. Csak nyugodtan, én már nem élem bele magam.

Szomszikám kialakulnak majd a dolgok, csak egészség legyen.

Reni, jártam már így igaz nem ilyen távlatokból. Mai napod legyen mindenképpen jobb mint a tegnapi.

Zsozso örülök, hogy jól érezted magad az este. Egész jól hangzik. Megnéztem, vannak baglyok, csak nem sokan. Nem győzőm már követni mit kellene termelni...mindentxD

greenfields, Tigrislady, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

szia
    Nahhhhh.....ez az!!!xD Minden kellene! éééés legalábbis egyszerre!xDxD
    Sokszor én is kapkodom a fejem, hogy mit és hová tegyek ki nahhh és mennyit....
    de földterület is legyen....fák is! Most néztem meg a faterméseket és mit látok...
    az alma nagyon megcsappant!:oops::oops: Majd meglátom....mit csinálok!

greenfields, Csöpi02, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Jányok, én nem foglalkoztam azzal, hogy válaszolnak-e vagy nem, bemásoltam neki egy fél történelmi krónikát Anonymustól. Catalán és Magyar nyelven, hogy biztos értsék.Zöden pilácsolnak, mégis tesznek rám, újabban trágyát küldök nekik mert pici mind a 3 hátha észbe kap oszt ír. Emberek, én megértem a nagy tesót is. Először jön egy új fazon az anyja mellé, akit neki el kell fogadni ha tetszik ha nem, mert az anyja így döntött:eek:. Utána jön egy kis tesó és az a szeretet amit azelőtt kapott az anyjától, lecsökkent az 1/6-ra mert első a pici, utána az új férjo_O Katalin is a picivel van eltelve, így a nagyobb testvér akit igazából nem készített egyik szülő fel erre, akár szembe is fordulhat a kicsivel:sleepy:, volt már rá precedens. Ha most nem lép normálisan az anya és te Katalin, akkor nem írom ide mert nem kívánok semmi rosszat egy kis emberkének hiszen mindkettő kicsi még:cry:.

[​IMG] - Add ide hagy fogom ki azt a ronda halat.

[​IMG] - Itt nincs nagy tesó, tehát a testőr kutya megoldja a kérdést.

[​IMG] - Egy okos kutya aki megoldja a kérdést, hogy kiengeditek vagy nem.

greenfields, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Maci: Az új fiút elfogadta uncsikám, / ha nem akkor a kapcsolatnak vége lett volna, mert első a gyerek/ nagyon jóban vannak. Nagyon vigyázunk, hogy ne legyen mellőzve a nagy, mindenbe próbáljuk befogni, feladatokat adunk neki. Minden második nap mennek edzésre a vejemmel.
    Nagyon figyelünk rá, főleg mert nagyon érzékeny. Belátja majd, hogy nincs mellőzve és belenyugszik a dolgokba, legalábbis remélem.
    Éjjel 1x volt fent a kicsi, de akkor 2 órán keresztül, éjjel 2-től délelőtt 9,30-ig aludt, szavunk nem lehet rá, de ugye ez volt az első éjjel itthon.

Süt a nap, mosásban vagyok.

Szép napot!

greenfields, Farmer*54, mya100 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.