Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Lássa milyen jó egy állatbarát a háznál?Ezt a kis anzikszot a cicának küldöm.xD

2. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !

Nálunk sem volt valami fényes idő.
    Reggel fél 6-kor amikor lementem 18 fok volt. Ez jó. Most szitáló esőben 13 fok van és kellemetlen a szél http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1411398474.jpg

Az event végéről... Őszintén? Nem érte meg a sok güzülés. Legközelebb kihagyom. Végeredményben a kevés csp és tp mellé nem kifejezetten nyerő cuccokat kaptam- de lehet rossz szerveren vagyok.

A két láda tartalma: 1 királyi őrség (135 tp. 11 óránként) 1 Rudolfó (300 tp. 12 óránként) A menűben a helyük.
    A két titokfa: 1 só és 1 cukorfa. Ezek jók. Slussz.Most tettem ki a múltkori event titokóljait is. Azt még nem tudom mi lesz.

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No tessék, kapsz egy testőrt, de néköd az egész svájci gárda kéne mög Athos,Porthos,Aramis és D'Artagnan.:music:Szivarfa + sófa xxlbe jött.

zsuzsa-mama, greenfields és babahalak kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó estét !

Jelentem event kész ! A 2 titkos ládát, csak holnap rakom ki, nem akartam az eredménnyel az éjszakám elrontani !:D;)
    Kiosztom magamnak a pizsit !
    Szép jó éjszakát és szép álmokat !:)

greenfields és babahalak kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Milyen hozzáállás az ilyen? ;) Jó lesz meglásd

Nekem meglettek az eredményeim.A 2 titokfa, xxl citrom és szamócafa.Már csak ezek hiányoztak:D
    Pár órára rá beértek a ládák is, papírszív, és balettos tyúk.Ez helyreállította az egyensúlytxD

Jó éjt Mindenkinek!

greenfields, zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Kedves Gabi!
    Isten éltessen sokáig, remélem, nagyon boldog szülinapod volt ma is. :*
    Zsuzsa!

A csirkék nem csak nekünk készültek, eladásra is. Ennyit azért nem eszünk.. ;)
    Kikészültem teljesen, azért más ez, mint az irodai munka. :sleepy:

Kata! remélem, hamarosan meggyógyul a géped, és újrahozhatod az álommanót.. :D
    Nekem a titokfák cukorfa és xxl tojás lettek.. ládákat még nem tettem ki.

Fáradt vagyok... Holnap majd többet, most csak ennyire futotta, ne haragudjatok. Jó éjt mindenkinek.:sleepy:

Minden_esetre, girhes85, agromen és 8 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !!

A tegnapi titokfa sokk után sikerült mély álomba zuhannom. Kiváncsi leszek, mit ad a 2 kincses láda. Most raktam ki őket, így mire hazaérek, megint meglepetés lesz számomra. Ettől nagyobb meglepi, igaz már nem érhet. Fogalmam nincs, ezt hogy csinálja a rendszer, hogy egymás után többször azt adja, pedig a szintemen, azt hiszem, már mást is várhatnék. Igaz a Rackó sem kényeztet hetente legalább 2-3-szot bájitalt ad.:(
    Na most gondolkodtam el rajta erősen, hogy talán most kellene abba hagyni a játékot. Ez az eredmény már nagyon elszomorít !:(
    Most a kedvem a játéktól a béka feneke alatt van.

Nagyon szép napot Mindenkinek !
    Jobb, ha elhúzok nem rontom senki hangulatát !

babahalak és greenfields kedveli ezt.
  8. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt kedves vénecskék!

Kedveseim, köszönöm a gratulációkat. Újra 18 éves lettem :D

Kedves Katalin!
    Lassan alakulnak a dolgok, még van egy pár feladatom, amit át kéne adnom valakinek, de a főnökeim még nem jelöltek ki rá senkit. Így most még nekem kell megcsinálni. Igaz már sokkal könnyebb dolgom van. A hivatalos ügyek is lassan alakulgatnak.
    Cicukád nagyon ügyes, hamar megtanulta hova kell mennie. Valószínű a kutyád is hamar összebarátkozik vele. Alapbón nem haragszanak ők annyira egymásra. Az erkélyünkről rálátok egy kertes háznak az udvarára, és ott van egy nagy barna kutya, meg egy házi cirmos cica. Valamelyik reggel a kutya aludt a fűben, a cica meg a kutya hátán elterülve szintén aludt. Olyan aranyosak voltak így együtt.

Szia Koppi!
    Itt Pesten, most csodaszép ragyogó napsütés van, de elég csípős reggelre ébredtem. Még fáztam is a buszmegállóban. Cidri volt rendesen.
    Az eventeket én már rég óta nem az ajándékokért csnálom, csak azért mert event és kell csinálni, na meg a változatosság kedvéért. Ne mérgelődj. Gyere ide közénk inkább.

Szia Kedves Mya!
    A balettos tyúk nagyon jó, és a két fád is jók lettek, gratulálok. Nekem még érnek a ládák, a fák : XL fenyő és Xl mandula. Ja estére kivégeztem az eventet. Nem hittem volna, hogy sikerül befejeznem.
    A multkori event titokoljainak viszont nagyon örültem. Kettő gólya is kelepel azóta a farmomon.

Szia Eni!
    Én csak egyszer vágtam el egy csirke nyakát, azóta is rémálmaim vannak, ha eszembe jut. Nem is ettem akkor a belőle készült kajából. Anyukám pillanatok alatt tud velük végezni és egyáltalán nem zavarja. Én még nézni se bírom.
    Apukámmal voltun otthon és le kellet vágni egy csirkét. Na apu is olyan hős mint én, úgy hogy szegény csirke reménykedhetett. Anyu viszont határozott utasítást adott telefonon keresztül, hogy márpedig le kell vágni, nincs apelláta. Képzeld el, a vállammal a fülemhez szorítottam a telefont, csirke az egyik kezemben, kés a másikban, apukám elbújva az ajtó mögött..... Anyu meg magyarázta nekem, hogy mit és hogy csináljak. Nagy nehezen sikerült, de kezem lábam remegett utána egy jó ideig. Álítólag nagyon finom lett a belőle készült húsleves amit csináltam, de én még meg se kóstoltam.

Szia Drága Zsuzsám!
    Ne szomorkodj. Ígaz engem is szokott bosszantani néha, hogy miket ad a rendszer, de aztán el is felejtem és játszom tovább. Mivel cseppet sem vagyok függő :p . Gyere ki a béka feneke alól és érezd jól magad velünk. Babázd ki magad a kisunokáddal és feltöltődve várunk vissza.
    A titokfákkal nekem sem lett nagy szerencsém 1 XL fenyő és 1 XL mandula, na de elférnek a menüben és majd mennek vonatozni, vagy cserenapkor megkapja ajándékba az egyik pici szomszédom. Érdekes, mindig van két három kezdő szinten lévő bejelentkező szomszédom. Van amelyik jön és nemsokára megy is, van amelyik egész szépen fejlődget és marad.

Farmer Maci!
    Eltünt a beidézésem valamiérto_O Nagyon jót buliztam tegnap este a törpikés zenére. Még táncoltam is a fiaimmal. :D

Egy kis rövidke mese így a végére. Igyekszem még ma jönni.
    Arany László meséi
    Miért haragszik a disznó a kutyára, a kutya a macskára, a macska az egérre?
    A disznó egyszer kapott valami kutyabőrös írást, szabadságlevelet. Őrizte, mint a szeme fényét, éjjel-nappal magával hordta; egyszer azonban el kellett neki menni messzi útra, nem vihette el a szabadságlevelet. Gondolkozott rajta, mit csináljon vele, utoljára is arra határozta, hogy odaadja legjobb komájának, a kutyának, majd megőrzi az, míg ő oda jár. Őrizte is a kutya hűségesen jó ideig, de egyszer neki is dolga akadt, neki is el kellett menni. Az írással mit volt mit tenni? Nem volt más ismerőse a macskánál, annak adta oda őrizni. Egy ideig őrizte is a macska, de biz ő hamar megunta, szeretett volna egy kicsit átmenni beszélgetni a szomszédba.
    Gondolkozott rajta, hova tegye az írást. Már nem volt senki, akire bízhatta volna; kapta magát, felvitte a padlásra, eldugta a gerincgerenda mellé, azzal mint akinek rendben van a szénája, átment a szomszédba.
    Estefelé hazament, kereste az írást, de biz azt egészen összerágták az egerek. Mikor a kutya hazament, nem tudott vele beszámolni, se aztán a kutya a disznónak.
    Ettől az időtől sohase tudott a disznó jó szemmel nézni a kutyára, se a kutya a macskára, se a macska az egérre.

Utoljára szerkesztett: 23.9.14
  9. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok, Jó reggelt Kedves Vének!

[​IMG] [​IMG]

Zsuzsának hozom mert Ő ezt szereti, hátha jobb kedve lesz.

[​IMG] [​IMG]

És nekünk.
    [​IMG] [​IMG]

Nagyon hideg van errefele, de lehet csak azért mert nagyon fúj a szél.

Legyen szép napotok és a ládanyítogatóknak jó meglepit!

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kedves Gabi gratulálok az eventetdhez. Szurkolok, hogy számodra hasznos dolog legyen a ládában. Természetesen Eninek és Zsuzsánknak is. Gólyádhoz is gratulálok.Talán még csak Sárkánylánynak van, rajtad kívül. Majd idővel biztos lesz nekünk is.

Drága Zsuzsa, nekem se a kedvenceim azok az eventek amik szerencsén múlnak. Légy szíves most ha kérhetem ne gondolkozz .Pláne ne ilyenek ;) :):)Adok feladatot mikor a farmon vagy, akkor majd nem jutnak eszedbe ilyesmik;)

Szomszikám reggelijéből jól belaktam, köszönöm. megyek is a dolgomra. Nálunk napsütéses idő van, bár kicsit hűvös

Puszi!

11. Tigrislady

kati! A reggeli így, ebben a sorrendben teljesen tökéletesen megfelelt nekem is.. :D
    Mya!

nekem lett egy körhinta játékórám, örülök is neki, meg picit nem is.. de legalább nem egy újabb menüben porosodó kitehető lett.

Minden_esetre, girhes85, agromen és 9 más kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Az idő sajnos felénk is elromlott.:( Felhős, hideg,szeles brrrrrrrrr.
    Azért a meséktől és zenéktől felvidultam, nomeg a titkosaim is jók lettek ( ujjasjuhar , mézfa ).
    A titkosakra még várni kell.

Druszám megint annyi finomságot hoztál, hogy vacsorára is elég lesz.:pxD
    Örülök, hogy sikerült egy tündéri ciculit találnod.

Eni csirkét én se vágom le, bár szét tudom szedni, ha kell. Nálunk végelgyengülésben múlnak ki a törpetyúkocskák.
    Olvasom jól sikerült a bál és az elsőáldozás is.

Fősárkány a depiből majd kirángatunk, bízz benne.;)
    És tudod pozitív gondolkodás, hogy bevonzd a jót.

Gabikának megkésve nagyon boldog születésnapot kívánok!

Most jobbra el, még igyekszem jönni.

13. zsuzsa-mama

Sziasztok !
    Megjöttem, megnéztem a titkosakat , nem kellett volna : szerencsemalac, borkimérés. Tudom szerintetek ennek örülnöm kellene. Ugye nem haragszotok, de nem tudok! Most el. Majd jövök !:(:(:(

Szép napot !!!

katalin1955, babahalak és greenfields kedveli ezt.
  14. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok Vénecskék!

Pár napja nem jártam felétek. Ágyfogságra ítélt múlt pénteken a kedves doktor bácsi. Tüdőgyulladással. Nem nagyon jártam a fórumon, mert elég a hét farm miatt a gépnél lenni. Az sem kevés idő. Aztán majd apránként vissza is olvasok.
    Gabikának azért hoztam valamit. Sok-sok szép évet kívánok még neked! :)
    Kati Szomszikámnak pedig innen is gratuláció az új, kis jövevényhez. Légy boldog a kis bársonytalpassal! :)
    Mya: a pohárkrémekben az a legnagyszerűbb, hogy ezerféle variációban készülhetnek, nagyon könnyen összedobhatók, és rendkívül dekoratívak. ;)

Az titkosaimból: mézfa, és drótfa. Nem mondanám őket rossznak.
    A titokládáimból viszont előkerült a vágyva vágyott körhinta játékóra, és egyből duplikálva. Percekig nem bírtam magamhoz térni. Nagyon örültem nekik. :D

No, megyek vissza az ágyfogságba... amúgy is szeles, hideg őszi nap van, és nem szeretem ezt most.
    Legyen csodaszép napotok!
    Egyetek sok vitamint!

Üdv: Kira

Gabi922, mya100, katalin1955 és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Jöttem jelenteni.
    Ládikából királyi helyőrség és nublonok visszatérése jött elő. Utóbbinak jobban örülök.
    Két kicsimnél is meglettek a titokfák: cukor és díszcseresznye:D:D:D
    xl cukorjuhar, xxl só. soha rosszabbat.

Kirának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Fősárkány : végre van szerencsemalacod, innentől furkósbottal sem tudod elkergetni a szerencsét.

Némi hangulatfokozó elem :

-KiraAngel-, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó estét !

Jöttem szép jó éjszakát kívánni !
    jelentem, azért nem dőltem a kardomba, csak sok volt az elfoglaltságom, a pici unokámnál voltam sziszterkedni !:);)

Aludjatok jól !:) Álmodjatok szépeket ! :)

Gabi922, mya100, katalin1955 és 2 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Ne is dőlj a kardodba, az már kiment a divatból.;)xD
    Szitterkedés a legjobb orvosság depi ellen. Ezek a tündéri csöppségek mindig felvidítják az embert.:music:

Sikerült megtalálnom az álommanót !

Szép álmokat mindenkinek!

18. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Jöttem én is elköszönni.

Mindenkinek jó pihenést!

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jöttem szép jó éjszakát kívánni
    Szerintem a ládában játék órák a legjobban.:D Örülök én is veled, a picit nemet meg elfelejtjük ;)
    Szerencsés voltál a ládával. Ha jól emlékszem a többi óráid is megvannak. Lassan már vidámparkot nyithatsz xD Én szerettem volna a körhintám mellé egy f. ártatlanságot adó órát,hát minden nem jöhet össze. Így is elégedett vagyok, hogy legalább összejöttek a hiányzó fáim. Ginin is meglett a hiányzó, cseresznye.Ládák még nincsenek készen.
    Betegség nem jó, főleg ha ilyen komoly, tessék minél hamarabb kilábalni belőle.
    Jobbulást!:)
    Mennyi finomság :D Látod, azért még jó valamire a régi csettegő ;)
    és milyen jól tetted, hiszen tudod, hogy vannak sokkal jobb dolgok mint a farm miatt mérgelődni.
    Bütyök ;)xD
    Szomszikám Neked is jó pihit, és mindenki aki erre jár, azoknak jó éjt kívánok!

20. Tigrislady

Üdv Kira!

sajnálom, hogy ágynak dőltél, de a tüdőgyuszi nem viccelős dolog, tessék kipihenni.. igazolást kapsz tőlünk a hiányzásért, majd pótolod a mulasztásokat, ha már jobban leszel... :D

gratulálok az eventen kapott jó kiállású titkosaidhoz, csak így tovább.. nekem is lett körhintám, igaz csak egy. :D

Jó éjt mindenkinek.

Minden_esetre, girhes85, agromen és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.