Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem jelentkezni. Sajnos tegnap nem volt energiám. Hajnal 1-kor értem haza. Kicsi kocsim a sok várakozás ellenére is pöcre indult.
    A kis menyeméket utnak indítottuk. A pici a vonat indulása után 20 perccel már aludt és csak reggel fél 6-kor ébredt. Nézte az ablakot , mikor kinyitották az ajtót, hogy mama ott van-e az ablaknál. Minden jól alakukt szerencsésen megérkeztek. 11-kor már egyesült a kis családom. Bevásároltak és mentek haza.
    Este beszéltünk skypon, de már nagyon el volt foglalva az apjáról le ssem szakadt.
    Viszont mi átfázva érkeztünk haza, mint ne mondjak a Keleti egy rém álom. Nincs egy kis zug, ahol az ember a huzat elől eltudna bujni. Lefeküdtem, de nem tudtam aludni, bennem volt az ideg, hogy hogy érkeznek meg. Mára már nyugodt vagyok.
    Olvastalak azért benneteket. Jó, hogy írtatok.
    Igyekszem felvenni a fordulatot.
    A felhőm kész van. Amit akartam már kiszedtem, még az AB -n van, talán az még összejön !
    Itt reggel 13 fok volt. Megyek a kutymáimnak viszek meleg vízet.

Mindenkinek szép napot !:)

Tigrislady, greenfields, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Reggelto_O Szép Napos Hétvégét Mindenkinek!Csöpike, melyik számokra gondolsz? Mert én a fele vidiót nem nézem mert sokszor láttam az Animal Planeten. Boldog Születés Napot Kívánok Green Katának!

Meg Mindenkinek aki-e jeles nap szülöttje.

Nem tudom a számok címét, Csöpike dúdold itt oszt majd rájövök, bár sok ezer zene megfordult eddig.

Örülök, hogy ennyiőtöknek sikerült az event.

babahalak, Tigrislady, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!

Sárkánylány, Nagyon Boldog Születésnapot és a legjobbakat kívánom!

Csöpi nem is voltál elmaradva látod, Te is ügyesen oldottad meg az eventet, mindenki aki végzet.
    Majdnem mindent sikerült nekem is kiváltanom. Leszedtem az ólakat, most termelem a növényeket a horgokért, ez már csak plusz.

Maci szerintem a kungfus számra gondolt Csöpi[​IMG]

Zsozso jobb is ha a programodat választottad.Nem volt nehéz ez az event.

Zsuzsám gyere ha időd van, de előtte pihend ki magad rendesen.Ki pedig ne sűrűn menjél, ha nem muszáj. Kutyikat pedig vidd be szobázni;)

Reni nem jó dolgokat írsz,remélem nem vagy cukorbeteg.

Mindenki vigyázzon magára! Legyen szép hétvégétek!

Farmer*54, babahalak, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Macikám a 7272-es " aranyos kiscicák" alatt lévő zenére gondoltam, de sikerült közben lementenem a videjót :púgy hogy arról hallgattam meg már vagy hússzor ma a zenéket xD
    Mya nem kungfuzok, féltem a kezeimet :wuerg:xDxDxD

Aranyos Green Katikám, nagyon boldog születésnapot kívánok neked, még sok évfordulót körünkben...
    [​IMG] minden sikerüljön az életben amit szeretnél :inlove:

5. zsuzsa-mama

Sárkánylány !

[​IMG] Boldog Születésnapot !!!:):inlove:

Tigrislady, Farmer*54, Anika_9_ és 5 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Csöpike, látod feltalálod magad akkor is ha nincs a közeledben szakember mint fiatal uncsi akinek ez egy lábrázás. Hoztam is párat még dúdolni, mert én szaporán járkálok most.

Kissé hátrálunk.

Majd előre egy.

Most vissza oda ahonnan időben származnak a kedvenceid, és közben látod egy lassú keringőt is tanultál.

babahalak, Tigrislady, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Maci ! Köszönjük szépen. Na most aztán elvagyunk kényeztetve!:)

8. Farmer*54

Nagyanyó, én csak ennyit kérek ettől a játéktól.

Bár szerintem ők ehhez hasonlók.

Dehát erről szól az élet. Tigris, mennyit futottál egy óra alatt a futópadon?

No mára most már tényleg megyek, mert még jön Gabika és ő meg a Kiállítás képeit kéri, én meg nem néztem meg.

babahalak, Tigrislady, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép estét !

Kedveseim lassan befejezem a mai kapálást !xD Kimerítő volt, főleg a pecázás !xD
    Megyek fellövöm a pizsit és bebújok a jó kis meleg vackomba. Már -12 fok van. reggelre biztos lesz 15 is.

Maci ! Köszi a zenei szolgáltatást !:)

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát !:)

Farmer*54, babahalak, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Köszönöm a sok ajándékot és jókívánságot!:D:inlove:

Egy kis szülinapi vacsora:

Szeretettel várok mindenkit!

11. zsuzsa-mama

Kata !

Jó, hogy most nem voltam gyors.xD Ezt nem lehetett volna kihagyni, kicsit csipegetek.xD Te jó ég, még jó, hogy csak virtuális , vacsira biztos megülte volna a gyomrom !xDVan itt minden mi szem-szájnak ingere !
    Köszönjük szépen !!:)

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszönjük,:D jöttem lakmározni alvás előtt.:D

Csöpi a levegőt bátran hasíthatod, az nem fáj;)

Szép álmokat Mindenkinek!

Farmer*54, babahalak, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

GreenKatának nagyon boldog szülinapot! Köszi a sok finomságot, kipukkadtam.. :D

nem vagyok cukorbeteg, azok az értékek kivételesen jók.. Teljes vérképet csináltak, a dubaji szállodák hozzám képest kismiskák... :D de hát mire számítson az az ember lánya, akinek se lépe, se nemjó a vére.. ettem én a 90. és 120.perc között, de sok volt a heti meló, idegeskedés, meg a vérvétel... :S

Hétfőn konzultálok a belgyógyásszal..
    Zsuzsám, örülök hogy rendben ment az utazás a családnak, ne búsulj értük, most jó nekik együtt... :D

ma volt egy azonnali hatályos kilépőm, aki nem jelentkezett e héten melóra, kiraktuk a szűrét, mert nem adott értelmes magyarázatot, miért nem jelentkezett, nem vette fel a telefont, stb.. fárasztó hét volt...

no megyek, elteszem magam.. eventtel sehogy se állok, majd lesz valami..

jó éjt mindenkinek- szép hétvégét-

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  14. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggelt, madárcsicsergős napot kívánok nektek, fagyok nélkül. Hoztam a virtuális kávét, hogy ébredezzetek lassan, de azért van még 2-3 órátok lustizni :D
    Macikám, arany szívem csücske, köszönöm a szép zenéket neked, igazán jó volt retrózni egy kicsikét, de egy nagy titkot most elárulok az életemből. Édesapám vitt el engem első bálozni 16 éves koromba, s ő tanította meg nekem az igazi keringőt, milyen jó visszaemlékezni rá és arra is milyen büszke volt rám. Ugyi még bő félévszázada ez volt a divat, de szerintem jó volt, mert ennyi idő után is megmaradt az emléke.
    Renikém, mit is kívánhatnék neked most, tessék kérem lassabbra fogni azt a szilaj dolgozási kedvedet, és mást is odaengedni, hogy csinálja már egy kicsikét helyetted is, és pihenjél már egy kicsikét, mert a hajtás nem jó dolog, az csak szekerekre érvényes, s nem személyre ám ;):music::inlove:.
    Green Katám, de jó hogy hoztad azt a sok finomságot, bár én már vacsoráztam tegnap, de azért elcsentem 1-2 fogást az asztalról még, hadd legyen tele a pocakom, de a sütikből már nem is hagytam senkinek se ma reggelre mind megettem, hadd guruljak egy kicsikét még jobban xD.
    Baba Katám, te meg csak táncoljál, menjél, pörögjél, de azért arra vigyázzál ám, hogy pihenésre is jusson időd időközönként, mert az is kell ám az embör lányának :D.
    Zsozsokám, neked kis konyha, kis pihenő, kis lustizás is rád fér ám most a nagy pecázás után, remélem minden halat kifogtál :p, de azért hagytál még nekünk benne ugye o_O:wuerg:xD.
    Gabikám, Anikó ... és a többiek is merre vagytok már, nagyon hiányoztok nekem, egy kis életjelet küldjetek már magatokról, hogy minden rendben nálatok :inlove:
    Mentem unatkozni, kaja a mélyhütőből, gyerekeket most lemondtam pihenni szeretnék ;) és őket is hagyom családozni xDxD

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kedves GreenKata! Kicsit lemaradva, de én is nagyon boldog szülinapot kívánok.

Kedveseim! Ez a hideg idő nekem nem tesz valami jót. Fáj mindenem és a vérnyomásom is ingadozik nagyon, úgy hogy szédülök is. Most kísérleteznek rajtam az orvosok, hogy melyik gyógyszer válik be. :wuerg::cry:
    Azért javulok is ám :D mindezek ellenére.

Eventtel haladok, a felhősor már beüzemelve és már "csak" 310 érmét kell gyűjtenem, hogy meglegyen minden ajándék.

Legyen nagyon szép napotok!

mya100, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Itt nagyon fagyos az idő, de muszáj elindulni bevásárolni. Igaz, most a nagy unokám elkisér, mert most Ő az otthoni beszerző.
    A középső Szegeden versenyen. A kicsi ment megnézni a másik 8 osztályos gimit a barátjával, utána szülinapi zsúrra Miskolcra a játszóházba. Mik vannak. Nézek ki a fejemből.xD

Reni ! A stressz is okozhatja az általad produkáltakat. vegyél vissza, mert később megbosszúlja magát. reggel vedd be a le@rom tablettát. és akkor nem lesz gond.xD

Csöpikém ! Igaz nem lettem említve, de jöttem én is, ha nem baj.xD Ha igen akkor is !xD

Kata ! remélem jól töltötted a szülinapodat !:)

Katám ! Hun vagy már ???

Gabika ! Örülök, hogy itt vagy. közben keresztbe írtunk. Nagyon vigyázz magadra, most ez az elsődleges szempont !

Többieknek is jó pecázást !xD

Na sietek , mert lassan indulnom kell.
    Ne várjatok jót még jövök !xDxD

mya100, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok Drágáim!

Nagyon jólesik, hogy aggódtok értem... sajna nem az az időszak van, hogy bevehessem azt a bizonyos tablettát... ha beveszem, akkor jópáran nem azt kapják a számlájukra a jövő heti zárás után, ami jogos és elvárható lenne... de most tényleg picit visszafogom magam... megyünk vásárolni anyával és a nővéremmel a piacra, de csak célirányosan. Anyának csizma kell (hótaposó, mert kezd elöregedni ami van), a nővérem meg öltönyt kell vegyen a legnagyobb fiának a sulim miatt... :S
    Orrfolyásilag jól vagyok, nem köhögök, szóval csak valami enyhe verziót nyaltam be.. (legalábbis eddig úgy néz ki). :)

Gabika! nagyon örülök hogy "látlak" téged is. Vigyázz magadra.. ez a hideg idő nem tesz jót a vérnyomásnak, nem tud annyira úgy szűkülni az ér, mint ahogy nyáron tágul a melegben... pihenj csak, amennyit lehetséges. :D

Vettem néhány titokólat, majd meglátjuk... tudod Zsuzsám, én is olyan vagyok mint Te.. : nem tudom megállni. :D

Na eventkét megpróbálom estig beizzítani, most lecseréltem a tehén-ló-strucc-szamárólakat ++-osakra... majs meglátom.

Szép napot mindenkinek jó pihenést, aki teheti.

mya100, greenfields, zsuzsa-mama és 4 más kedveli ezt.
  18. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    ...meg vagyok ám...éssss nagyon sokat pihiztem tegnap, ma meg szaladgálhatok:eek:
    GreenKatának, nagyon boldog szülinapot...az a sok finomság...nyaminyami...köszike!!:inlove:
    Maci- egy kis nosztalgia:music:, nagyon jókat hozol:inlove:
    Zsuzsám-örülök,hogy minden rendben a gyerekekkel:)
    A betegek gyógyuljanak, a többieknek szép és balesetmentes napot kívánok!
    ...majd holnap jövök...

mya100, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  19. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    ...meg vagyok ám...éssss nagyon sokat pihiztem tegnap, ma meg szaladgálhatok:eek:
    GreenKatának, nagyon boldog szülinapot...az a sok finomság...nyaminyami...köszike!!:inlove:
    Maci- egy kis nosztalgia:music:, nagyon jókat hozol:inlove:
    Zsuzsám-örülök,hogy minden rendben a gyerekekkel:)
    A betegek gyógyuljanak, a többieknek szép és balesetmentes napot kívánok!
    ...majd holnap jövök...

20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Szép Jó Reggelt! :)

Drága Kata Boldog Születésnapot Kívánok így utólag!!!! Még ezret :D
    Tegnap sikeresen megérkeztem Debrecenbe...:) van ám boldogság!
    Míg alszik..addig pötyögök nektek pár sorocskát :)
    Megszoktam , h már 6-kor kukorékolok így hamar kivetett az ágy.... olyan fini pizzát sütöttünk Kedvesemmel, hogy megszólal...degeszre ettük magunkat :)
    Mai menü palacsinta lesz, meg sztem jó fini húsleves... talán még chilisbab:inlove:
    Hidegecske van be vagyok öltözve rendesen.... ki kell jelentenem , h semmi kedvem dolgozni sőőt legszívesebben megállítanám az időt és úgy egy hónapig hétvége lenne!
    Kitettem a titokólakat és fákat.. ahogy tudok jövök az eredményükkel..persze ha van mit megemlíteni belőlük:D .. még pecázgatok.... vidrás titokólra most nem telik....!
    Tegnap 6 gyerekem volt....fél 12-kor elment 1...később még 1....úgy h hazaengedtek dél körül emiatt hamarabb is tudtam buszra és vonatra ülni h utazgassak...jobb is volt, mert így is nyűgi voltam mire felértem....azért nem kis távolság ez.....4 óra utazás....
    Annyira szeretném megtudni mindannyiótok valódi keresztnevét...mert én sosem tudom....:oops: így is leskelődtem Kata után, h felköszöntsem :)
    Azt sem tudom, h kinek mikor mije van ( szülinap...névnap...)

Na viszont balra el.... Sziasztok..Jó pihenést!! :p

mya100, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.