Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Titkosok!

főfarm:
    béka..kecsketejüzemsárga..lúdól narancs...kaméleon narancs

mandulafenyő xxl, cseresznyefa xxl, ujjas juhar xl, kowhai fa..naspolyafa xxl

baha:
    brazildió xxl, 2 szőlősóska xxl, kivi xxl, datolyaszilvafa xxl

mya100, Tigrislady, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép estét mindenkinek!

Kedves Maci! Sajna a kerekek már elég rozsdásak, nehezen forognak. Pláne így, hogy be vagyok zárva és kevés külvilági inger ér.:sleepy: Páromnak is az volt az első kérdése, miért nem néztem meg guglin :D.
    Kedves Zsozso! Annak örültem, hogy nem nézték a mobilomat valami veszélyes eszköznek :D és elég hamar elengedtek minket. Rajtam kívül még két idősebb hölgy volt ott.

BabaKata! Pedig csak egy kicsit sétálni és ügy-intézni akartam egyedül.Még nem nagyon engedi a családom, hogy magam kóricáljak. Mindenhova visznek...kísérgetnek. Szerintük még nem gyógyultam meg rendesen és féltenek mindentől. :inlove:

Kedves Greeni! Elég morcosak voltak, mert az igazoló jelentést meg kellett írniuk :pxD , de azért vicces is volt, hogy három öreglányra hitték, hogy rablók o_O:D.
    Kedves Mya! Sokan mondják, hogy létezik ilyen lenyúlós telefonhívás. Én már nem veszem fel sem az ismeretlen számokról jövő hívásokat, sem azt, ami nem jelzi ki a hívó számát. Az ismerőseim, barátaim benne vannak a telefonomban, a többi meg nem érdekel. Nem akarom azt se hallgatni, hogy nyertem ezt meg azt, ha elmegyek valamilyen előadásra, vagy bemutatóra, vagy valami hasonló beetetős hívásra sem vagyok kíváncsi. :wuerg:xD

mya100, Tigrislady, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  3. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Jó reggelt, gyönyörűségesen szép vasárnapot kívánok mindenkinek mára
    Jelentem, a torta díszítés nálam befejezve, minden jutalom bezsebelve, már csak fújogatom a gyertyákat szorgosan.
    Kávét virtuálisan hoztam nektek, mert még amit Macikánk tanított Anikónknak (rejtegetést betű alá), hát gyakorolnom kellene, de most igyekszem a fiamékhoz ebédre, csak bekukkantottam hozzátok kicsikét, de ígérem este jövök hosszabb szónoklattal ám.:p;)xD
    Juj....., most lemaradtam a karneválozok sokaságából hátul kullogok és nem is tudom mit szedjek össze:wuerg:, hogy indulni is tudjak majd:music:, de ha valaki tudna és egy aranyos baglyot röptetne felém ez ügyben, azt megköszönném. El voltam itt bűvölve a tortától, meg jól is laktam, nagyon sokat ettem belőle, és mindig be álmosodtam olykor-olykor.

Tehát most felveszem a nyulcipőt, készülődés, indulás a fiamékhoz, pusszantás mindenkinek :inlove: aki nincs még kész szorgoskodjon tovább:pxD.

mya100, Tigrislady, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csöpi....köszi a kávét...nagyon jól jött!
    Mya....igyekszek.....100-s lenni! 9 milla hiányzik!
    Nagyon keservesen haladok!
    Zsuzsa.....tessék ide is jönni.....elég a szomszédolásból!

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Ó az semmiség ahhoz képest ami nekem kell még. Bár addig jó nektek. Fáradt vagyok, bár van egy kutyim, ami ránézésre is ásítozok tőle és beteszem ide, ti meg Csupa Csipke Rózsák lesztek.

[​IMG] - Gombóc, menj az asszonyhoz is, mert féltékeny már így is , hogy téged ölelgetlek őt nem.

[​IMG] - Ezt már értem. - Azt nem, hogy szőkenő miért vesz fel citromsárga tangát a fekete harisnyanadrágra kívülről?

[​IMG] - Zümike, hol jársz? -Én már ásítozok csak amíg várok rátok.

mya100, Tigrislady, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó napot Kedveseim !

Zsozso ! Ma már priviben is kaptam letolást. Jövök már jövök, csak kieresztettem a fáradt gőzt !xD
    Mindjárt itt a 100-as szint max. 10 nap. Akkor lesz nagy durrogtatás.

Gabika ! Neked is hála, hogy azért nem hagytad a topicot sorsára és jöttél és írtál. Na, de az "élmény" beszámolód nem volt semmi.:) Jó, hogy az izgalomtól haza tudtál menni. Nem vagyok egy ijedős, de azért biztos rezget volna a kis virgács lábam.xD

Csöpi ! Köszi a kávét ! Így virtuálisan is jól jött. Milyen farsangról beszélsz, vagy ez egy titkos kód ???xD Jó étvágyat az ebédhez és érezd magad jól. Várjuk a beszámolót !:)

Mya ! Remélem a palacsintából jutott a párodnak is.:p;)

Anika ! Gratula a fáidhoz. Most raktam ki őket, igaz a bahásat elfelejtettem, de beérnek jövök a helyzet jelentéssel.xD Nagy elvárásaim nincsennek. Hátha lesz meglepi.xD

Babakatám ! Ma késel. remélem jól vagy ???:)

Kata ! Végül sikerült az összes tortaszeletet begyűrni.xD Igaz az utolsó felröpcsiket már 1-sével fogdostam össze.xD

Morgó Maci ! Mit szólsz a szót fogadásomhoz. meg kell mondjam, ezt nálam még kevesen érték el. Makacs vagyok ám.
    Honnan is látod Te azt a sárga tangát !!!!xD Pihenj le, ha fáradt vagy, ma úgyis szabadnap van mindenkinek.:):inlove:

7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Az idő undok, szemerkélő esős.
    Jelentem megértek a titkosaim. A legnagyobb pozitívum, hogy sárga tojástojó nem lett.:pxD A bahamán az xxl csavarpálma lett a legjobb.
    Nem elfelejteni, holnaptól partypörge akcijó. Új madaras kitehető a fődíjak között. Gondolom, majd ennek is lesz egy felhősora, ami a gabonákra hat.8)

Mai napot még kihasználom, mert holnaptól indul a melódia.

Ezt ebéd utánra:

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  8. Csöpi02

:oops::wuerg:xDxDxD
    bocsánat reggel volt Zsuzsikám és én karnevált értettem alatta:oops::wuerg:xDxDxD

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

Sziasztok!!
    Zsuzsa....látom, hogy Csöpi már válaszolt.....
    de ugy gondoltam, hogy a farsangi-eventre gondolt!;)
    Annyit tudok róla, hogy lesz event-gaz és felröpi is!!! Talán itt megint fogunk malomban
    örölni!....de....lehet már keverem.....régebben olvastam.

Nem tudom, hogy priviben kitolt le....de igazat adok neki!!!!
    Lehet szomszédolni....de tessék itt is lenni! Örülök!!!... hogy nem sokáig gondolkoztál.

Farmer*54, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Jányok ezt a szépséget, Sárkányos-Babucis-Fúriás-Lány küldi nektek. Anika figyeled remélem, a színesre kattintani.

mya100, Csöpi02, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  11. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

...itten vagyok Zsuzsám,csak klubbos(éves program tervezet) írni valóm volt...tegnap piacolás és sütés volt (oldalas és pogi,meg kakaós csiga),ma még a jelmezemmel fogok bajlódni..
    hétfő-kedd-szerda próba..
    ..mai idő- szeles
    eventke halad,talán ma kész leszek vele...,titkosak még azok maradtak..
    GreenKata- isteniek a csőrögék!!
    ....ééééééééééééés a felhőn csücsülök!

Utoljára szerkesztett: 31.1.16
    Farmer*54, mya100, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni..
    Azt is sajnálom, hogy nem vettem észre, hogy széthúzunk... :( Nem tudom, milyen fa volt a gond, vagy lehet rosszul gondolom, de nem is érdekes... nem rám tartozik. csak sajnálom, hogy kihatott a topikra is.

az elmúlt három hét nem volt könnyű nekem, se munkában, se egészségben..
    Még nem néztem új gumikat a kocsira, de kelleni fog, mert eaz egyik kerék megadtam magát egy hete lassan.. :S

Tegnap bálban voltunk... pedig délelőtt nagyon nem voltam jól.. előjött az epekínom... :S

nyertünk a tombolán néhány apróságot, jó volt a hangulat, még anyut is el tudtam csalni... és ő is jól érezte magát...
    megebédeltünk, kb, 1 órája... megnéztünk egy rész Poirot-t, Zoli épp vackolódik mellettem... :D
    Az event még nincs meg, felröpi kell, de majd meglesz...
    Gratulálok, akik készen vagytok, én még a titkosakat se tettem ki...

megyek is, ledőlök kicsit... szép vasárnap délutánt mindenkinek..

Farmer*54, mya100, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Helyzetjelentés ! fák :kowhai, kertiberkenye, fenyő XXL, mandulafenyő XXL, bükkfa XXL, homoktövis .
    Állatok ! Lóistálló narancs, juhakol piros, egérlyuk, jégmadár. Szóval, aránylag jók lettek, örülni ezelőtt egy hónappal tudtam volna nekik.:eek:

Kata ! Ez amit csináltál ma, az kiverte a biztosítékot nálam. xDJobb ha beülsz a kicsi kocsiba és hozol abból a csörögéből. Imádom !!!!!! Az ilyen sütiket szeretem, nem a krémeseket.:p:inlove: Mit nem adnék egy pár db-ért.

Babakata ! Gratulálok a felhődhoz, akkor már Te is csak a lábad lógatod. A jövő héten jó sok próbátok lesz. Azért kettő között jelentkezz be, hogy tudjuk mi van veled.:)

Zsozso ! A korholást magamévá tettem !xD Hol vagytok ennyire előre Csöpivel. :);) Alig fejeztem be az előző eventet.
    Húzok kész az ebédem és várom a csipet csapatomat. Addig ugrottam be hozzátok.
    Itt nagyon feltámadt a szél. Brrrrrrrrrrrr. Nem szeretem, fáj tőle a fejem.:mad:

Tigrislady, Farmer*54, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

..egy kis könnyű tejbegríz vacsira...,a csőröge után...

zsozso577, Tigrislady, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Maci jöttem játszani.:DTegnap nem igazán fértem a géphez.Vendég becuccolt a szobába.Másik gépet nem akartam használni, de most már vagyok.
    Zsozso napi teljesítményben kell elérned a 100-at, Zsuzsánktól megkaptad a határidőt, nincs mese. xD
    Kata is fent csücsül a felhőn.:D
    Zsuzsám palacsintából csak kettőt ettem, többit a páromnak maradt,pedig nem kevés darab készült.Akárhogyis, jól tetted, hogy meggondoltad magad:)

Sárkánylány nekem még az előzőt se sikerált kipörgetni, és már itt a másik. Nem lassú a tempó az már biztos.

Csöpi én is kb ennyit tudtam meg mint a többiek is írtak a kövi eventről.Nemsoká talán már hivatalos is lesz róla. Ahogy haladtam az olvasással vártam a beszámolót, még nem érkezett meg. Hogy érezted magad?

Gabika szerencsére nem sokszor van ilyen hívásom, azért is volt furcsa.

Reni Te pedig vigyázz magadra, jobbulást kívánok!

Itt esős idő van, de nagyon enyhe.Még sötétben szellőztettem nagyot, de semmit nem ment le a hőfok a lakásban. Emlékszek, hogy mikor régen mentünk farsangolni milyen hófúvás volt ilyentájt.Volt olyan is, most ilyen van.
    Szép napot Mindenkinek!:)

greenfields, Tigrislady, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kicsit még most zombi vagyok. Mya átgondoltam és a sok kedves invitálásra, már nem mondhattam nemet. Nem akartam önző lenni, hogy sokáig nélkülözzétek becses személyemet !xDxD;)

Felébredek és majd jövök. Most sok értelmeset úgy sem tudnék írni ebben az állapotomban.xD

greenfields, zsozso577, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  17. Csöpi02

Gyönyörűségesen szép napot kívánok mindenkinek, nálunk hét ágra süt a napocska, így a kedvem is kicsattanó.
    Szombaton ugye a lányoméknál voltam, ott megint a 2 nagyobb unoka hazajött hogy lásson, az egyik a kis csajszit is hozta magával, tündéri egy szolid teremtésnek ismertem meg. Vasárnap meg a fiaméknál voltam, ott régi képeket nézegettünk, hogy milyenek is voltak gyerekeknek, na meg én fiatalon xD. Jól telt el a hétvége fel töltődtem, s várom már a tavaszt igaziból is .
    Baglyokat kipakoltam gyorsan még jöjjön le addig is míg nem kell megint új növényt vetni majd az eventhez:p.
    Remélem mindenki elfoglalta már a helyét a paszulyon ugye ;):).
    Megyek még egy kávét inni, mert alig látom a betűket itten, nektek is hozzak, és fénypostával repítsek :p:D.
    Nagyon rendesek voltatok a süteményekből hagytatok nekem is, biztos tudjátok hogy szeretem és borzasztó édes szájú vagyok még mindig xD. Később benézek, mert annyit irtatok, hogy csak nagy cuppanost tudok adni most nektek :inlove:

18. zsozso577

Sziasztok!

Lakás-eventet kezdek....de előtte még benéztem....aztán gép kikapcs!
    Neee....hogy kisértésbe essek!
    Gratula mindenkinek a felhőhöz!!!

Zsuzsa....Mya...Köszönöm a sütiket.....most itt a hajjjrááában jól jöttek.
    Iggen kaptam határidőt és igyekszem is.....teljesiteni.....csak majd az event alatt
    megint lassabban fog menni!....Deeee meglessz!
    Csöpi....van valami célod a bagoly szaporitással?
    Én ugy tudom, hogy most februárban a cincogi fog szinesedni!

greenfields, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Hali Jányok! Szép Napos Hetet Kívánok Mindenkinek! Legalább Gabika is kimozdulhat és elmehet a bankba.:p Ott nagyobb durranás a pánikgomb, még a híradóban is benne lesznek:D. Tigris, nem volt itt semmi csak aki kimondja az á-t mondja ki a b-ét is, és ne hátráljon ki a szavai mögül. Sajnálom én is ezen fordulatot, de a segítségnyújtás elmulasztása, nem az én műfajom. Hofi szavaival élve, " Hívtak, hát jöttem". Zümike, ilyenkor felveheted nyugodtan, főleg ha olyan a telefonod, hogy vásárolni is lehet vele, mert a Namíb sivatagból rendelhetsz könnyen 2m³ homokot.xD Csöpike, te a környék összes hajlandó lányát megismered mire az uncsid beköti valamelyik fejét;). Nagyanyó, mikor azt a Husky-t megláttam, én is ásítozni kezdtem. Hát Zsozso, ezek az összes terményesre szaporítást raknak, csak az erdő tűzoltójára az elefántra nem-.-. Eddig az ólaktól nem szálltam el, majd nem sokára a maradéktól meglátom mi leszo_O. Baba Katóka, vigyázz a vonalaidra, mert ha Maci forma leszel, lejtheted a hastáncot:). Katalin, az unokádnak azért engedd meg, hogy nézze a képeket. Lányok az Adobe, kezd kihátrálni a flash, az Orakle a Java böngészők pluginja mögül. Mi Leszo_O???

[​IMG] - Megáll az eszem, ez a szöszi se tud tisztességesen megmosdani.

[​IMG] - Ne bántsd a Dr. bácsit, mert nem lesz szép a protkód.

[​IMG] - Láttalak ám a szekrénybe tükrözni, hogy jössz.

20. zsuzsa-mama

Na még egyszer neki futok !

Mya ! Annyira már ismersz, hogy felül tudom birálni magam. Na ezt sorba idéztem, és felülre kerültél. Na most itt is hagylak.xD
    Azt hiszem tegnap nagyot merítettem a munkából és most iszom a levét !:(Hiába mondom, hogy Zsuzsi, csak beosztással, de még magamra sem hallgatok.

Csöpikém !
    Örülök, hogy jól telt az hétvégét. Na most mát világosítsatok fel, egér, kell vagy bagoly ??? Nálam káosz uralkodik !xD

Katám ! Este az a tejbegríz nagyon guszta volt, de nekem már 1 kanállal sem ment volna le. úgy tele ettem magam. Neked szabad, Te úgy is letáncikálod !:)

Zsozso ! Nagyon szívesen. :) Talán én már jobban várom a szintlépésedet, mint Te. Este harcot kellett vívnom a hűtővel, hogy minden elférjen. megoldottam, igaz kicsit át kellette pakolásznom egy-két dolgot .

Maci ! Nálam is kiírta,hogy ez a gép hamarosan nem fog több google Crome fríssitést kapni, mert a böngésző nem fogja támogatni a Windows XP és a Windows..... rendszert. Most pedig egy darabig nem tudok a gépemhez hívni szakembert, mert aki nekem ezetőtt 9 évvel beállította, kint van külföldön. Idegent meg nem igen szeretnék hozzáengedni. Azóta nekem a gép müködött, csak a takarítást csináltam és ment. Most várom mi lesz.
    Ja aképek nagyon tetszenek !:)
    Remélem az egészsége mindenkinek lakul !:):inlove:
    Reggel esett, most viszont nagyon jó idő van 7 ágról süt a nap.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.