Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Nagyanyó, trágya a krómra mert csak állandóan kéri, hogy fogadjam el a törvényeit ami nem adatvédelem, hanem kiszolgáltatás a juászi kormányhivatalok felé, usa meg kinyalhatja a nem kicsit. Uncsidnak szólj, rakja fel az operát vagy amit ő használ és nem lesz gondod. Egér kell mert nekem is adott sima egérólat a másik 4 mellé, narancsost nem adott rá.

greenfields, zsozso577, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Egér kirakva. Sőt egy sajtgyár is. A farm átrendezését ezzel el is intéztem. Nekem még a mozilla van feltelepítve, míg megy , akkor azon játszom.

greenfields, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsám nálam is mindig anomáliák vannak a gépen, de még az enyém is működik.

Maci az én telefonomon nem lehet vásárolni, szerencsére. Lemegyek zalába onnan is hozhatok homokot, csak még nem jöttem rá mit is kezdenék vele.xD Hirtelen azt hittem szegény kutyit megszállták, elég nyaktörően nézeget o_O

Nem tudom, de engem nem mozgatnak meg a színes titkosok, de ha jönnek biztos megcsinálom, nehogy később megbánjam ha mégse csinálnám. Gyárakat én is kiraktam.

Elpörgettem a maradék eventes pöriket, lett kőmadár kastélyom.:DAz nem volt még. Az újat is láttam kétszer, de csak láttam, az is valami.:) Vett valaki pörgéket?

greenfields, Farmer*54, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Szép estét !

Mya ! Oda még ma nem jutottam, hogy pörgőzzek kicsit. Itt voltak az unokák és mit ne mondjak, hülyére röhögtük magunkat. Hozták a formájukat.:):inlove: Jönnek holnap is, mert sok kajcsit csináltam. Ahogy ők számolják a kalóriákat az már kész őrület. Azt hiszem 13-án lesz az országos bajnokság, most arra készül. A nagyobbik meg most tanul valami élelmezési akármit, és ahogy adják egymás alá a lovat. Na az oldalam bele fájdult. Mondtam, hogy megyek én is a nagy faluba megnézem. Egyből váltottm hogy most Kecskeméten lesz. De tudom nem akarja, hogy menjek, mert képes vagyok bekiabálni. Megígértem, hogy viselkedni fogok .
    Na erre ők nevettek egy jó nagyot. Mikor még a neten is kommentálom, hogy mit ne csináljon, védje az arcát. Kinevettek, hogy már lasssan én leszek az edző-

Learatok és megyek pihizni.

Szép jó éjszakát !:)

mya100, greenfields, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sSziasztok!

csak jöttem beköszönni, most tettem félre a munkát.. :S

hát... nem tudom, van egy olyan érzésem, hogy a mostani fizu se lesz egyszerű, ha végre megkapjuk az állományt majd... :S

titkosak érnek reggelig, event meglett nagy nehezen...pörgetést nem néztem, nincs már kedvem hozzá... majd máskor..

Remélem, mindenkinél minden ok..

Jó éjt, megyek alvadni.. :S

mya100, Csöpi02, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Maci- annyira nem kell vigyáznom...50-52 kg vagyok....még.....
    Zsuzsám- már rád fért a nevetés..
    ..titkosaim, fák: XXL-csavarpálma,tűzvirág,sárkánygyümi,brazil dió,alma,körte,szeder,bükk és őszib.
    állatok:aranymosó narancs,farkas,mosómasa,jégmadár..
    pörgetést nem vettem,nem is szándékozom...
    ...fúj a szél,nem szeretem:(
    A betegeknek jobbulást,a többieknek szép napot kívánok!

Gabi922, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Vidám ébredést !

Itt borzasztóan nagy köd van. Remélem napközben kisüt ismét a nap.

Katám! Te aztán igazán csini vagy. Meg van az eredménye a táncnak. Nem kell fogyóznod, jól is érzed magad, szórakozás is. Kell ennél több.:)
    Igen , nagyon rám fért egy kis önfeledt nevetés.:) A gyerekek jelentik az életem. Tegnap sikerült a kintiekkel is skypolni. Az én kis drágám. Nyugtázta, hogy mama ott van a vonal másik végén. Küldött egy puszit egy csá köszönés kiséretével. Innentől kezdve a hókotrót nézte az ablakból. Azt tolmácsolta, hogy brrr meg traktor és hasonló. Az eszünk áll meg, a mamán kivül nem mondja sem azt, hogy apa, vagy anya. Azt viszont igen, hogy traktor, pumpa. xD

Reni ! A munka nem tesz hőssé!xD Kicsit lazítssssssssss !:)

Gabi922, Tigrislady, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mya....nem vettem pörit....mert elég sok összejött. Kb. 40 db-t pörgettem el.
    20-ig semmi fődij.....nem lett! Után elmentem egy kicsit pihenni.
    Aztán megint elkezdtem....akkor már meg-megállt ott is és majd nem a végén
    meg lett az uj is!....még maradt egy kevéske pörim....azt tartalékolom.
    Pedig azzal a szándékkal mentem, hgy mindet elpörgetem.....de olyan rossz volt
    a aji-járás, hogy inkább befejeztem. Neeeem kellenek a citrom terményesek és a
    piros deniverek sem!!!

Zsuzsa....akkor tegnap egy jó napod volt!????
    Jaaaaa....ma is az lesz, hisz ma lesznek ebéd-vendégek!

Kiváncsian várom, hgy mikor teszik ki a holnap kezdődő event leirását.
    Nálam még mindig a kütyüké a hangsuly!...azt hiszem valamikor éjszaka fogom leszedni.
    Azt tudom, hogy kellenek állatok....hisz azok is fognak adni egyfajta felröpit....és a másik
    felröpit a növények-fák adják majd!

Gabi922, Tigrislady, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Zsozso ! Igen ma megint jó napom lesz, de mai már nem teljes létszámmal, mert a nagyobbik unokám este 6 -ra végez. Ő viszont tegnap bespájzolt magának. Tele rakta edénykéjét, hogy mára is jusson neki. Pöriztem, de az új pagodának még a szinét sem láttam. Várok vele.
    Nem szeretem ezeket az eventeket. Olyan nehezen nyúlok a farm átalakításához. Úgyan úgy sosem tudom visszarakni. Mindennek meg volt a helye. Az állatokat cserélgettem időnként.

Most viszont káosz uralkodik a farmomon.:mad:

Gabi922, zsozso577, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Nagyanyó, Tigris nem a hősre utazik, hanem a nemesi címre. Mert a munka nemesít, a nem az elmúlt tíz évben lebarnultaknak, nem esik jó. Na már ha Báró Tigris lészen az Anyánk, majd várja a felmagasztosulást. Okos a nagy uncsid, ha nem is a legtöbb pízt érő a szakmája azért itthon is keresik őket nemcsak külföldön és nem az Interpol. Én nem is írom igaz eddig sem döngettem az ajtót a titkosokkal, de ilyen szemétrakást régen láttam. Nagyanyó, káosz uralkodik a földön, a Sárkányjány tudja ezt.

[​IMG] - Megmondtam neked, hogy csak egy Pandabanda él a lakásban.

[​IMG] - Juhé, én vagyok az új Nagy Sanyi, megoldottam a csomó lécet.

[​IMG] - Tesó vigyázz. Orvlövészek az utcában, kitört a bandaháború.

Gabi922, zsozso577, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  11. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Az idő itt meseszép, ha nem lenne a nagy sár, már a kertben birizgálnék.;)
    A jó időtől Nyaus is be van sózva, ugrabugrál, mint egy kenguru.

Tegnap este pörgettyűztem, de csak addig, amíg meg nem lett a madárpagoda. A többit tartalékolom, nem szeretnék egy 24. alap szarvasgombászót.8)

Kíváncsian várom az eventet, majd eldöntöm csinálom e. Nem nagy kedvem van megint átrendezni.
    Az egereket kiteszem én is, hátha nem rágják meg a pajtámat, amíg sorra kerülnek.:p
    Most jobbra el, vár a házimunka. A betegeskedőknek jobbulást.

Mai fánk :

Gabi922, Farmer*54, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ma még nem jártam erre, de mivel elsőnek érkeztem a süti után, kieszem az összesből a habotxD már ha az, ha krém akkor inkább nem :);)
    Gratulálok a pagodásoknak:D Majd nekünk is összejön valamikor.

Zsuzsám látod nem is kell bontani a farmot. Nevetgéljetek és érezzétek továbbra is jól magatokat családdal.Ez az event bonyolultnak néz ki, de inkább csak a körítés az, megspékelve egy kis szerencse játékkal.

Reni kicsit többet kellene pihened, vagy kikapcsolódnod, mondjuk a farmmal nehogy el legyen hanyagolva;)

Kata nekem ez a súly lesz a célom mint ami neked jelenleg van...hát igenxD

greenfields, Gabi922, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Estére csak ide keveredek megint- Jó volt a mai nap is, de fárasztó. Megérte !:):inlove: A nagy taktikám nem alakítom a farmom.xD A napi ajcsiba a kosarat kérem. Ti mit kértek.?? Mindenki jelezze. !!!

Maci ! Titkosaimmal megint az eget rengettem a bahán, mert még csak most raktam ki. Jobban jártam volna, ha titkosak maradnak.xD 3 db brazil dió Xl-es. valami XXL-es , és még valami. Na úgy jártam , mint az ólakkal nagy sebességgel töröltem is.xDMeglepődtem volna, ha valami jó kis fát találtam volna !xDxD

Kata ! Köszi az édességet, én nem igen élek vele. Na azért a csőröge bement volna !xD

14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Pedig azt hittem megszólsz, hogy milyen mohó vagyokxD de észre se vetted. Én se dőzsölök, csak szemeimmel, mielőtt még azt hinnétek falánk vagyok.;) Jelzek!!:)

15. zsuzsa-mama

Észre vettem, főleg a habot !xD Gondoltam, hogy reggel küldök egy lavórral,, de most már nem strapálom magam.xD

Farm kész ! Pizsi fellőve, megyek pihizni !

Szép álmokat ! Aludjatok Jól.

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    Csöpi02, greenfields, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nem akarok se hős, se nemes lenni.. a gyanúm bejött... két dolgozó bére rosszul van elszámolva... ma jeleztem az illetékeseknek. :S

Mya!
    most kicsit kevesebbet tudok jönni a farmra, sok az év eleji nyomtatvány és papiros, amit intézni kell a dolgozókkal... :S de majdcsak vége lesz egyszer...

olvastam most az eventkiírást... na a kézügyességemnek hála, ez se lesz a kedvencem... :S

Most balra el, sok volt ma is a hülyeség...

Jó éjt mindnekinek. :*

Csöpi02, greenfields, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Végre....végre!!!!!........100-s vagyok!
    Büszke vagyok magamra!
    Most irány a baha....ott a 300 meg lesz....utána pihenek!

Vigyázzatok! Nem aratni!

Csöpi02, Tigrislady, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!
    Zsozso nagyon ügyes vagy!!:D Zsuzsánk adott max 10 napot, Te azt 3 nap alatt hoztad, ez már teljesítmény. Kütyüket azért learatom;)

Miért pont lavór? o_O Gusztusosan kérem tálalni:)

Reni ha már így kell lennie, akkor kívánom minél hamarabb érjél a végére.

Csöpi02, Tigrislady, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kicsit bealudtam.

Zsozso ! Óriási gratula ! Nagyon ügyes voltál. Innen már csak úgy fogsz száguldozni.:)

Csöpi02, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

Köszönöm szépen.
    Ti már tudjátok, hogy mennyi munka van benne.
    Este minden sütimet megettem ...learattam és a hiányzóhoz még vettem sütit!
    Aztán.......KÉSZ.......100 lett!!!!!! Olyan jó látni ezt a kerek számot!!!

Csöpi02, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.