Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Tigris, ne morgolódj, örülj, hogy ennyire szeret a Pórnép. Lady, egyébként is Úrnő. Nagyanyó, én már így is ledegradáltam az egereimet, akkor jön egy félcédulás és kitalálja ezt a játékot, akinek infrás az egere, jobb ha cseréli görgősre mert ha sztatikusan feltöltődik a hardveregér akkor nem sok ajándéka lesz, vagy sűrűbben kell pamutruhával, törölgetni az alját. Zsozso, biztos vagy benne? Me azt mongyák aki még itt jáccik, az nem 100-as. Gratula, majd a vidióban rád is emlékezünk.

[​IMG] - Mama felöltöztetett farsangra, Szt. Catrik leszek.

[​IMG] - Méltó példa erre a játékra. Nem mindig a játékos gépe a rossz. A web grafikusok sem tévedhetetlenek.

[​IMG] - Mit akarsz, megettem az egeret. Nincs pacsi.

Nem Magyarok, de szeretnek hozzánk is járni Kecskeméten a repülőnapon rendszeres vendégek már régóta és nyugodtan állítom a nagy juászi(usa) a feneküket sem szagolhatja meg a nagy tudásával.

Csöpi02, mya100, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Olyan hétvégi hangulatom van, én nem tudom miért! Sógornőmnek lesz pénteken a diplomaosztója, dolgozom...de majd este megyek és nagy bulit csapunk...vettem neki egy nyakláncot!
    Majd nem teljes létszámmal voltunk az oviba ma, tiszta hülyék voltak mindannyian.... én nem tudom mi van most....de alig vártam hazajöjjek és kiszellőztessem a fejem...
    Hazaértem...és a ház hot kupi volt.....tele volt a mosogató mosatlannal..... ájj mondom ez az.....1 órán át pakolásztam, mosogattam..stb míg végül azt mondtam ez igen rend van!
    Most meg jövök nézem az eventet.... teljesíthető, de kellene nekem 2 féle segítség!
    Először is mire kell az amarántliszt??? Vagy én vagyok bamba, vagy túl fáradt vagyok, de nem találom értelmét...kiszámoltam az event növény...a papírmasét...és a festéket....de a liszt sehol!!!
    Ezek a számításaim:

Amaránt: 9880 db + 5120 a papírmaséhoz így összesen 15000
    896 db papírcsík
    128 db papírmasé
    30 db festék
    256 db amarántliszt

Csak jól számoltam, ha nem... kérlek javítsatok ki ( nem vok jó matekos :p )
    Második segítség kérésem pedig az lenne, h mivel napközben dolgozom és késő d.u érek haza, van e mód és lehetőség esetleg arra h valaki besegítsen nekem az eventezésbe???? Persze ha nem ütközik a szabállyal..gondot se akarok okozni, mert ha nem akkor lesz valahogy...szépen lassan csak megcsinálom :) !! Ha pedig igen, megkérem írjon privátban, és ott megbeszéljük a részleteket....!

Party pörgetést is vettem, de minek???:mad: nem lett belőle se az új, se a pattogó.... így jártam :D
    Jövőhéten pénteken d.u farsangolunk...be kell öltöznünk...semmi kedvem parádézni... én ovis lesz....:D két copf masni...meg valami kislányos ruha...és csókolom :D de utána utazom Debrecenbe.... juhú:inlove:
    Gyertyafényes vacsorát fogunk Párommal gyártani, 1 éves évfordulónk lesz 9.én....és jön a Valentin nap....kettőt egy csapásra!
    Szerintem ez sokkal jobb lesz, mint vásárolgatni bazárokat, amit a másik vagy értékel vagy nem..... mit mütyürözzek.....fiúnak nem való plüss szív párna..meg szívecskés bögre... na mind 1 :D a lényeg ez lett belőle...legalább ez emlékezetesebb...
    Nem csak Valentin napkor vagy más eseménykor kell szeretni egymást, hanem minden nap..punk tum :p

Gratulálok Zsozso a 100hoz :)

Röviden tömören ennyi...puszi....:p

Utoljára szerkesztett: 3.2.16
    Csöpi02, mya100, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia Anika!

Gyorsan beugrottam, segítek. Lehet azóta már te is rájöttél. Az amarát event növényből csinálsz a malomban amarát lisztet, ami kell a papírmasé készítéséhez.
    A másik kérésedben sajna én nem tudok segíteni.

Kedveseim Jól vagyok, csak valahogy nagyon elfáradok egy ideje. Jóformán végig alszom a napokat. Mormota lettem :D

Csöpi02, mya100, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

sziasztok!

ma is elég gáz napom lett... lefárasztottak a dolgozók... izgultak, hogy lesz e fizu... hát, talán holnap lesz a számlán...
    csak remélni tudom, hogy a pénz tényleg meglesz, különben palotaforradalom tör ki...

ma nem hoztam haza munkát kivételesen. :) vettünk egy mídert a hétvégi bálba, és egy cipőt... már 6-szor futottunk neki.. szóval ez is nyomta már a hangulatomat napok óta...
    eventet majd csinálgatom, de nem nagy kedvvel.. :S
    titkosakat leszedtem... xxl alma, xxl dió, xxl fenyő, és 2 xxl naspolya . ólak: sün, narancs kecsketej, galamb, és két egér. no komment...

most megyek is aludni...

jó éjt mindenkinek.

Csöpi02, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot !

Mostanában nagyon kései vagyok. A tegnapi napom zsufi volt. Este a kis menyemmel és az unokámmal beszéltem. :):inlove:Azt hittem megzabálom, ölelte a monitort, hogy ott van mama. Nem sírtam, zokogtam. Kapott úl játékot és azt mutatta. Új szó, amit most már szajkózik reggeli, reggeli. Kristály tisztán. Apát és anyát azt nem mondja. Mindent ért. Nagyon távol vannak.:cry:

Anika ! Jó mulatást a hétvégére ! Érezd magad jól.:)

Gabika ! Jó, hogy itt voltál és mindjárt Anika segítségére is siettél.:)

Reni ! A titkosaid neked is felejtősek.Holnap már péntek ez vigasztaljon.:)

Maci ! Egyenlőre a növényt termelem, tegnap, csak a felszaporodásik jutottam. Az egérrel, hogy fogom az ajikat elkapkodni, na az már egy más kérdés lesz.

Mya ! vettem a lapot, akkor Te is kosárkát kérsz !xD

Kata ! Azt hiszem Te dolgozol? Ha jól emlékszem.

Babakata , Csöpi veletek mi ujság ?? Remélem jól vagytok !

Itt 7ágról süt a nap.

Kellemes szép napot !

Gabi922, Csöpi02, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Hahó Mindenki! Nagyanyó, értem én nem vagyok még százas, tehát bőgtél és minden folyó a fejedben egybe jött és a konyharuha is kevés volt már lassan mikor az ágyon a pléd a kezedbe került. Nem kell költeni írd csak póriasan úgy is azt jelenti. Anika, hoztam neked egy jó farsangi kinézetet, amit a párod is irigyelne. Gabika, jó vagy te Cica mamának is azok is tudnak aludni ha kell úgy kell leszedni az ágyról mert kapaszkodik a szentem mind a 40kapoccsal az ágyneműbe. Tigris, mindjárt itt az éjfél, izé a préntek és mehetsz a bálba, ha jó pörögsz és nem sokat állsz egy helyben te leszel a bál főhercegnője.

[​IMG] - Segítség, gazdám gyere már ide áááá!

[​IMG] - Húzz innen kölyök, ne is gyere vissza és vidd a játékaid is.

[​IMG] - Vénusz kidugta az orrát majd úgy döntött korán van még és visszament durmolni egy kicsit.

Gabi922, Csöpi02, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Csinálom az eventet....ma valahogy valamiért nagyon korán ébredtem....és igy
    a kakasokkal nekiláttam aratni......
    Lányok ezért történt az ami történt.....de ahogy irtam is....noooo para!!!

Szép napos idő van....igy learatok és megyek megteszem a körutam....remélem,
    már nem lesz sár.....a szél felszáritotta.

Ahogy olvastam...nem baj, ha több cukorkás-kosarunk lesz.....mert sok
    tp-t ....cspt és egyebet gyüjthetünk még!

Gabi922, Csöpi02, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Engem is befújt a szél. Bár süt a nap, mégis olyan hideg van, brrrrr.:wuerg:

Zsozsónak nagy gratula a 100as szinthez! Én még kepesztek érte.

A hétvégi bálozóknak jó szórakozást!

Evetke halad, gyűlnek a röpik én meg dekorálom a kocsikat.

Jegyeztem ám, Myának hab.;)

Nekünk többieknek jó lesz a túrófánk is.

zsozso577, Gabi922, Csöpi02 és 6 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Tudod Maci ! Egyre érzékenyebb vagyok. Ma is beszélgettünk, mert most a fiam később ment. A kis drágám dobálta nekem a puszit, na én ettől teljesen kész vagyok !:):inlove::cry::inlove:

Zsozso ! Igen mai olvasottak alapján muszáj lesz ráhajtani a kosarakra.xD Te akarom szedni, jó sok mindennel !xD

Kata ! Köszi a túrófánkot én az ilyen " parasztos " sütiket szeretem !;):p:) Ültetem én a a növényeket, de még sehol sem állok
    vele.

Közben a gépemmel is gond volt. Egyszerűen mintha leszívták volna olyan gyenge volt a jel. Kint volt a szerelő és kiderült arra a sávra ahol voltam, még ketten voltak rácsatlakoztatva. Így amikor ők is fen voltak, egymást semmisitettük.Na most átrakott máshová, közben a rutert is kicserélte egy erősebbre. remélem most már megy és a laptop is.
    Nagyon rendes volt, miskolci és megadta a saját mobilját, ha gondom van hívjam.
    Na végre ez is elintéződött.:);)

zsozso577, Gabi922, Csöpi02 és 7 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Sziasztok!

Jöttem bekukkantani én is...
    ma volt fizu, sok volt a reklamáció is... nem tudom, mikor lesz rendben végre a program... :S volt, hogy a telefont teljes karhosszban tartottam el a fülemtől, úgy kiabált a dolgozó bele... :S

event lassan, nagyon lassan halad... napjában kb. kétszer tudok aratni... mindegy, jutok, amíg jutok.. Ti ügyesek legyetek, kosárkázzatok sokat és jókat helyettem is...

Remélem , minden ok mindenkineél.

Nálunk is nagyon fújt ma a szél, reggel hideg is volt, picit mintha fagyott volna.

Zsuzsám, fel a fejjel... tudom nehéz. Sajna túl kell élni... nekik sem könnyű.

kedveskéim, ma sok volt a hülyeség odabent...

pá, jó éjt mindenkinek.

greenfields, zsozso577, Gabi922 és 5 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Jöttem az illatokra, mert az eventől elég stresszes lettem. Köszönöm a habot, de a túrófánkit is nagyon szeretem, most úgyis stresszeszek. Mindent elszámoltam, jóval több lisztet kevertem, ebből kifolyólag még vissza kellett ültetnem az amarántot. Előzetes számolásaim szerintxD papírmasé is több lett. Remélem ez a kör után, már tényleg neki tudok állni gyűjteni.

Ti legyetek ügyesebbek nálam. Nekem most homály telepedett a fejemre:sleepy:

zsozso577, greenfields, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Szép Hétvégét Mindenkinek! [​IMG] Nagyanyó, nehogy bőgjél a kisembertől. Menjen a kedves anyukájához kistesót gyártani az ilyen szerelő, a router alján ott a WI-FI jelszava, más a szolgáltatón kivül nem is férhet hozzá, hiszen gépi tűzfala és egyéb védettsége van, de jó a szögény NagyMamákat és Papákat átverni a szolgáltatóknak. Milyen sáv az ahol Én vagyok rajta egy védett routerrel és két másik ember és beomlik, sürgősen keress egy új Internet szolgáltatót akik biztosítani tudják a széles sávot. Tigris, nem felejtettem el, hogy te ma bálba táncikálsz, bár így elveszed BabaKatóka kenyerét. Hoztam minden esetre egy földieper kishercegnőt neked különdíjként.

[​IMG] - Nem igaz! Kitépem a szőrmém, már megint csak egy sárga tikólat adott, biztos nem jó az egér.

[​IMG] - Miért, muszáj mindenkinek a bipi rossz játékait használni? No haladjunk.

[​IMG] - Anyu nem figyel, Gabika meg átment téli alvásba mint a Maci. Hát én akkor itt alagutat ások Zümihez és Csöpihez, hogy játszanak velem.

zsozso577, mya100, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szisztok!
    ..jelenléti aláírva,...egy kocsi feldíszitve, a második félig,várom a röpiket....
    ....az idő nagyon szép,napocskás.....ma buliiiiiiiiiiii;)...Tigrisnek jó szórakozást kívánok, táncikáld ki magad rendesen;)
    Zsozsónak nagy gratula a 100-hoz!
    .......és köszike a finom fánkot!:inlove:
    ....mindenkinek sok-sok tekercset és kosárkát adjon a BP!!!
    A betegeknek jobbulást kívánok!
    ......majd jövök valamikor!

zsozso577, Csöpi02, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  14. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Remélem ilyen jó lesz a hangulat a bálozóknál és nem bálozóknál is, amit kedvenc színésznőm kihoz ebből a kis videóból.

15. Farmer*54

Hali Jányok! Gabika, én csak az uncsit sajnálom, hogy azt a sok káros műanyagot amit beültetett szofika a bögyibe, oda szorítja szögénykének a fejét. Nagyanyó, hogy pontyosítsak. Ugyanazon a WI-FI-n belül ahol a routered van, más nem lehet, mert valamely kiszivárgás van de annyi nincs, hogy lassuljon a neted. Szóval, gondold át azt ha van lehetőség válts, legalább a netben és nyugodtan csapj a képük közepébe ha kell, hogy a te pénzedért ne tartsanak el 3 csavargót. Nem tudom, de már megint alig jön a tekercs, míg a kosár meg gyűlik a pajtába. Nem fárasztom tovább magam, most nem jövök egy hónapig, legföljebb olvasok, mert az orvosok fárasztóak.

[​IMG] - Persze nem mersz kivenni a dobozból, mert úgy- de úgy itt hagynálak mint ama bibliai ember.

[​IMG] - Ő a barátunk a Pika - Pika Pikachu. Harcművészetet mutat nekünk.

[​IMG] - Unom már ezt a sok focit, meg a Dragon Ball rajzfilmeket.

16. Tigrislady

Sziasztok!

tegnaptóra kidöglöttem... munka után még elmentünk vásárolni a nővéremmel vásárolni..utána elmentem körmöshöz, az én csutka körmeimet csinálta meg franciásra... kis aranyosak lettek, nekem pont megfelel.. aztán elmentem kenyérért, a keresztfiam nyulainak káposztalevelet vadásztam a zöldségesből egy nagy necczsákkal.. végül elmentem kozmetikushoz... már vagy egy éve nem voltam. :S
    majdnem elaludtam a székében... :D

Köszönöm a jókívánságokat az esti bálba... remélem, jó lesz.. minekután annyiszor nekifutottunk ruhát nézni.. :D

Remélem mindenkinek minden ok..

Szép hétvégét!

zsozso577, Csöpi02, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Hali Emberek! Jó eltűntetek.

[​IMG] - Fúj, de büdös a szád.

[​IMG] - Menj le, láttam a gazdát, hogy a rántott húst levitte.

[​IMG] - Még, még, ott egy kicsit lejjebb még.

zsozso577, Csöpi02, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  18. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gyorsan beugrok, mert nem tudom hogyan alakul a továbbiakban a napom.
    Nyaus tegnap óta gyengélkedik, nem eszik és szegényke a szőrlabdát nem tudja kihányni.:wuerg::(
    Nagyon aggódom, még nem volt ilyen. Ha nem javul, akkor délután orvos.:cry:
    Remélem Tigris és Babakata is csodásat bálozott.

Evetke kész, titkosok érnek, már csak a bónusz kosárkákkal játszom.
    Most jobbra el, majd jövök a hírekkel.

zsozso577, Farmer*54, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Jöttem már a jelenlétit aláírni.

Maci ! Nem tüntem el, csak melegfront....hidegfront..................padlót fogtam. A kezem még nehezen mozog.:( Egy-két nap és jobb lesz.

Kata ! Nyausra vigyázz, ha kell inkább mutasd meg az állatdokinak. Az orrocskája nedves ???

Az evntel még nem vagyok készen, talán meg lesz ma a felröpi és holnap remélem, a kezem is mozog már rendesen és a kosárkákba elkezdek gyűjtögetni, addig meg szaporodik.

Ez van !

Többiek ??

Kellemes szép vasárnapot !:)

zsozso577, Farmer*54, Csöpi02 és 4 más kedveli ezt.
  20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Kukucs!!

Gyönyörűen tavaszias az idő....imádom....megyek is kifelé....ezt az időt kár elpocsékolni idebent :D napsütés áhh...legjobb!
    Event még nincs kész hiányzik pár felröpi....de keddig csak végzem vele...ha nem igy jártam!
    Megvolt a diplomaosztó...fini volt a vacsi....minden nagyon jól zajlott....
    Holnap melo...kedvem hozzá nem sok, de menni kell!
    Na balra el élvezem az időjárást!! :D

zsozso577, Farmer*54, Csöpi02 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.