Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziaztok!

Ujra kellett irni a hsz-t....a felét lehagyta! Igy választom a tömöritett változatot!

Betegeknek jobbulást kivánok!

Olvasom, hogy csináljátok az eventet! Haaajrááá Mindenki!

Nálam 86 felröpi hiányzik a pandához .....akkor még egy kis malom-tekerés és
    kivégeztem az eventet....bár tegnap O-perceztem pár kört....kellett a hagyma is.
    Azt hiszem még a hétvégén termelni fogom a leveleket és bezsebelem az ajikat.

mya100, Gabi922, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ..macsek kész, a pandára gyúrok,már "csak" 42 ínyencség hiányzik és a kecskének is kell még 50 csokor :music:, a növény hiányzik...
    ...ma megint bál,de sütnöm és főznöm is kell:oops:...mindjárt el is kezdem;)
    Zsozso, Te nagyon ügyi vagy, gratulálok!
    A betegeknek jobbulást, a többieknek szép napot és mindenkinek sok-sok röpit kívánok!

zsozso577, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Kata ! Nagyon hangulatos helyen voltatok ! Köszönöm az esti felhomályosítást !xD Ezt megszívtam !xD

Zsozso ! Gratulálok ! Nagyon ügyes vagy ! Jó, hogy ha tömörített formában is , de írtál !:);)

Babakata ! Jó bálozást , érezd magad jól. Oda sütöl-főzöl??? Mi finomakat készítesz ! Kellene valami új ötlet már, hogy mit is készítsek én is a 3 éhes unokámnak.:)

Sok felröpit ! Jó játékot !
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást !:):inlove:

zsozso577, mya100, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tegnap a legidősebbb keresztfiam farsangján voltunk, keringőzött... nagyon ügyes volt, ki is potyogtak a könnyeim... felvettem, úgyahogy, de nem az igazi... nem baj, jó lesz így is emléknek... :)

Survivor nem élte túl, hogy leállt a jobb tüdeje... :cry: borzalmas traumát kapott, bár külsőre egy seb sem jelezte ezt... ma reggelre elpusztult, hiába a gondos orvosi ellátásnak.. :oops:még este is kapott egy rakat szurit.. de az idegrendszere is tönkrement az oxigénellátatlanságban... :cry:csendben elaludt...:cry:

Szép hétévégét mindnekinek.

zsozso577, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Tigris, egy röntgen kijelzett volna mindent, és egy orvostól ezt várom el nem az egyébként is idegsokkos állatkába a sok tűt, amitől még fél is valószínű, már az örök vadászmezőkön kergeti az egereket. Béke Poraira. Sárkányos Fúriás Babucis Jány, Nyugat-Magyarország fele lánglovagjait riasztották, mert egy whiskys kis csehóba te tüzet és füstöt bömböltél, mert nem ízlett a chilisbab. Lassan és nem érdekelve, hogy a nyugati Foxi Maxi meddig jut, csinálgatom. Nagyanyó tarját süssél zsírban, hogy legyen pecsenyezsírod is, mikor kész a hús kiszeded csíkokra vágod majd mustáros-mézes- narancsszörpös keverékbe megforgatod és lisztet szitálsz minden részére tehetsz bele borsot ha szeretik a kölkök, és berakod a sütőbe grill fokozatra megpirítod.

[​IMG] - :mad: Ezt azért kapod mert apáddal elütöttétek a kisfiamat.>:(

[​IMG] - :eek: Nem emlékszem, hogy melyik minta tetszett a múltkor.- Ez is, meg az is mindegyik.

[​IMG] - Szia komám, akkor birkózunk most?

zsozso577, mya100, babahalak és 5 más kedveli ezt.
  6. CukiTigris

CukiTigris Utánpótlás-írogató

Csak mondom kedves tigrislady... én is nagyon szeretem a tigriseket. tudom, ez egyáltalán nem illik ebbe a beszélgetésetekbe, de csak mondom, hogy ugye én is szeretem.

mya100, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Szia!

Semmi baj, CukiTigris, gyere nyugodtan közénk Te is, ha van indíttatásod! :)

Este nővéremékhez voltunk hivatalosak egy kis kártyázós, beszélgetős, eszegetős-iszogatós partyra... jengáztunk is, sokat nevetgéltünk, bár szegény cicó sokszor eszembe jutott azért... hiányozni fog a szőrcsomó... :S

Látom délután mindenki jó elfoglaltságot talált magának.. :)

Jó éjt, szép álmokat mindnekinek.

mya100, CukiTigris, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  8. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!
    Ne haragudjatok, nagyon eltűntem.
    Zsuzsám, sajnos ez az idő tényleg nem tesz nekem valami jót. Fáradt vagyok és fáj mindenem. Kontrollokra kell járnom. Csináltak nekem is egy terheléses cukorvizsgálatot. Nem vagyok cukros ....... hurrá!!!:D
    Hétfőn labor, szerdán sebészet, csütörtökön nefrológia, pénteken újra sebészet...... be vannak osztva a napjaim rendesen. Gyakorlatoztatnak az orvosok ;):D. Közben gyógytornára is járnom kell, mert a jobb kezem még mindig nem működik tökéletesen szerintük.
    Na ennyit rólam.

Eventet csinálgatom, igaz nem nagy lendülettel, de ma reggel egy kis öröm ért. Az egyik titok ólból hattyú fejlődött ki. Ilyenem még nem nem volt, és a másik piros kaptár lett. Ez sem volt még. :inlove::D

greenfields, mya100, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Sziasztok !

gyors jelenléti !

Gabika ! örülök, hogy jelentkeztél.:) Bizzunk benne jön a tavasz és a gyógyulásod is erőre kap.:) Gratulálok a hattyúhoz.:) Még nem merészkedtem kitenni.

Maci ! Köszi a receptet, sajnos nem esznek csak csirkét és pulykát ! Ha magamnak főzök csak, akkor viszont kipróbálom. Nem most lesz, mert a tarját, úgy ahogy írod zsírban szeretem sütni és ami marad kenyérre lilla hagymával.

Reni !
    Sajnálom a ciccedet. Legalább már nem szenved !

Kedveseim ma csak ennyi. Azt sem ígérem, hogy ma még jövök.

Kellemes szép vasárnapot !:)

zsozso577, greenfields, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Hali Jányok! :DJé van egy kölyök Tigrisünk is, de hazatalált a Mamához. Gabika, örülök, hogy kezdesz jól alakulni, a cukorterhelésről annyit, hogy előtte a 6.5 mmol volt utána nem találták meg a cukromat, még az is eltűnt amit a kávémba szántam. Nagyanyó, Sajtos csirkét nekik, egész csirkét megpárolsz, majd ha langyos nem a fijjúk hanem a csirke akkor lefejted a húst a csontról, olyan laskára tépkeded majd vajat forrósítasz a csirkéket beledobod egy zacskóba amiben borsos-liszt van és jól körberázod benne, hogy mindenhol befedje, oszt a vajas serpenyőbe megpirítod egy jénait kivajazol, egy réteg pipi egy réteg reszelt füstölt sajt (többre becsülöm mint a trappistát) a tetejére pipi jusson, 0.5 l tejfölt kikotorsz egy kis sajttal és ráöntöd majd forró sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütöd.

[​IMG] - Gratulálok a szomszéd néninek, Gabikának a hattyúhoz, csak vigyázzon is rá mert már fenem a karmom rá.:p

Nekem is jól esne már egy szárnyas, fene éhes vagyok.

[​IMG] - Ó, hogy az áram szaladjon át rajtad miközben a forró zsírban úszol. Hát nem látod, hogy iszok?

Elmönök, holnap nem biztos, hogy jó kedvem lesz ha egy kamionnal találkozok.

11. CukiTigris

Ó köszi nagyon! :D

greenfields, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Sziasztok!

Úgy látszik, minket ez az év is ver... múlt héten temettük apu egyik unokanővérét, most meg jöttek szólni, hogy a korházban meglátogatta egyik unokatestvére a saját rokonát, és a kórházban halt meg, a látogatás után... úgy találták meg a két lépcsőforduló között.. egyszerűen hihetetlen, még most sem fogom fel... :S

kedveseim, én mára el is búcsúzom, jobb lesz nektek nélkülem, csak a szomorúságot hozom ide... :S

zsozso577, greenfields, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Maci ! Köszi a receptet, na ez már szerintem a fogukra való lesz. Köszi, hogy hoztad a kedvenceimet, nagyon szeretem ezeket a számokat ! A képek és a kis vidik viszont jó kedvre derítettek. Köszönöm ! Rám fért !
    :inlove:

! :D[/QUOTE]

Reni ! Nagyon sajnálom ami történt ! Őszinte részvétem. Szerintem, nem csak a jó híreket lehet velünk megosztani. Hisz könnyebb ha valakinek kitudjuk mondani, ami a szívünket nyomja. Nem hozod a szomoruságot, sajnos ez az élet velejárója ! Születünk és meghalunk.

Szia kis Tigrincs !

gyere csak nyugodtan ! Nem engedünk, hogy a nagy tigrincs bántson,xD amugy is nagyon kedves !:);)

14. babahalak

Sziasztok!
    Reni- én is sajnálom ami történt,de Zsuzsának igaza van,nekünk nyugodtan kisírhatod magad.
    Maci- aranyosakat hoztál és a receptek is finomak.
    Gabi- örülök,hogy jelentkeztél és jobbulást kívánok!
    ...nálam Katalin pirosodik, megharagudott ránk?
    ... Szerelmes levélkét kérnék majd, én is azt fogok küldeni...és most nehogy off legyek...még a felénél sem vagyok az eventnek..., viszont szép napos idő volt ma, a tegnapi egész napos eső után jól esett.
    További jó játékot és szép napot!

15. zsuzsa-mama

Szia Katám !

A szerelmes levél nincs a küldhető ajándékok között. Nem néztél be valamit. Most még javíthatsz, hogy holnap mi legyen az ajcsi !

16. babahalak

Jó reggelt!
    ...de bizony benéztem:music:, versike az a levél..;)

zsozso577, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Hahó Jányok! Szép Hetet Mindenkinek! Ez most épp hiányzik.

Húú az anya, ezt most benéztem!

Most te szórakozol velem? - Te, te Kelj fel Jancsi.

[​IMG] - Anyu, mondtam már neked, hogy megtudok mosdani magam is.

Pá, cammog a Maci.

18. CukiTigris

óóóó igen. sajnos... de megtörténik...

greenfields, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

sziasztok!

tegnap este áthoztuk a másik kórházból a beteget... ott nem történt vele semmi. nálunk este megnézték, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van, és csurom víz a tüdeje... :S
    de remélem, hogy nálunk rendbe hozzák őt.

most lépek, jó éjt mindenkinek.

greenfields, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Jó reggelt!
    Jobbulást kívánok,remélem hogy hamar meg fog most már gyógyulni.
    ...Maci- megint aranyosakat hoztál.
    eventke- macsek, panda kész, a kecske van még,neki kell még 35 csokor, nem tudom kész leszek-e, mert ma nagyon hosszú napom lesz,így a növényeket csak 3 x tudom ültetni.
    Legyen szép esőmentes napotok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.