Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Olvastam, csak szép napot jöttem kívánni.

Zsuzsám büszke vagyok. Általában eddig csak csalódást okozott úgyis. Jómagam se vettem.

Anika neked is gratula a szerencsédhez!
    Kata fogdokihoz kitartást, ez sajnos muszájos dolog, de utána csak :D fogsz

zsozso577, babahalak, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! Tigris, sajnos nekem a 2db csomagból a + felül nem adott normálisat, mert a berkenye Xl egy hét múlva ott lesz majd a gazdaboltban csengőpengőért most meg aranyért adják. Azt mondta itt egy régebbi topiktárs, hogy az a jó ha megmondhatjuk a véleményünk. Akkor kérdeznék " Anyu" valamit: A tanárnő a diákjai előtt fejtette ki nézetét? Muszáj egy véleményen lenni mindenkinek? Minden pap sima szájú, ez azt jelenti, hogy úgy beszél, hogy neked tetsszen de a nézete belül más. Egyébként ez a mondás az 1200-as időkből származik a papokról. Nagyanyó, szíp az új ruhád, most már dalolj és csicseregj itt a topikban.

[​IMG] - Mit akar ez a pont?- Na nem, állj megadom magam!

[​IMG] - Ugorj már te mamlasz! - Pff, felébreszti a környéket.

[​IMG] - Háp - háp gyertek szépen és köszönjük az embernek, hogy segített.

Tegnap láttam a tévében ezt a Yoda kinézetű kis majomról és családjáról a filmet. Kihalóban vannak, mert élőhelyükön Kínában ételként fogyasszák őket, pedig ezért költöztek fel a hegyekbe is, hogy védekezni tudjanak az inzultus ellen.

zsozso577, babahalak, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

hali !

Katám ! Köszönöm a jó kívánságokat ! Remélem a fogdoki segít rajtad és megúszod egy menettel !:)

Mya ! Legalább az eszem kezd megjönni , már az is valami ! Nem herdálom a FA-t a nagy semmire !xD

Maci ! Köszönöm, de engem öltöztetnek.:) Itt teljesen tavasz van, 7 ágról süt a nap. Ismételten köszi a hozott anyagot, olyan jól esik, kicsit felvidul a lelkem tőle.

4. Farmer*54

5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    A napocska előcsalogatott engem is.
    Fákat vettem és lett az újakból, összességében jól adta, főleg a sima farmost.
    Betegeknek jobbulást!
    Tigris, nálunk mindig van az influenza szezonban tilalom. Már megszoktam a beszólásokat, de attól még rosszul esik. Az ember kidolgozza a belét, de az sem elég. Ennyit a nyavajgásból.
    Jó lenne, ha állandósulna a jó idő, mert már kapirgálhatnékom van.

Zsuzsám én még nem mertem felvenni a tavaszi ruhámat,de te nagyon csini vagy.
    Egereket megpróbálom ma letudni, talán szerencsém lesz.:music:
    Kiváltottam az alkímiát, most azt nyomatom ezerrel.

A holnapi cserenapra várom az óhajokat a farmomra!

Most jobbra el, mert Nyaus a mamit akarja.xD

Utoljára szerkesztett: 22.2.16
  6. zsuzsa-mama

Szia Kata ! Köszönöm szépen ! Egyszerű, de a madarak miatt tetszik. Főleg volt aki megoldja !:)
    Engem az egerek kiakasztottak, egyetlen egyet nem ugrott, végig kellett szenvednem. :mad::cry:Ráment 300 egerem, nem azt, ha nem a tápot sajnálom !

Remélem nektek több szerencsétek lesz !!!:) Aki befejzete gratulálok !

7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Énis küzdöm az egerekkel....nekem sincs szerencsém benne...még az utolsó feladatból hiányzik kettő......úgy h még korán sem végeztem...mást is akarnék tenyészteni, de igy elment a kedvem!!

zsozso577, babahalak, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Hali Jányok! Maci mikrofon próba: Brum. Nem jó. Nem jó még mindég. Ez már elmegy és a nagysága is jó BabaKatóka.

Utoljára szerkesztett: 22.2.16
    babahalak, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép estét !

Lant letéve ! Pizsi fellőve ! zsuzsi elhúz pihizni.

Szép jó éjszakát !:)

babahalak, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nyomott egy nap volt a mai.

Maci!
    Nem kell egy véleményen lenni, és nem diákok előtt mondta... csak ez nekem olyan, mintha attól, hogy valakinek diplomája van, az már egy okos, és normális ember látszatát kelti... sajnos nem mindig van így. De mindegy is. Természetesen senkinek sem kötelező egyetértenie velem.
    Az eventet munka után, véghajrában sikerült befejezni, mert közben vacsorát is csináltam, meg angoloztam is a keresztfiammal...

most megyek, mert nagyon fáradt vagyok.. :) követem Zsuzsámat!

jó éjt mindenkinek.

zsozso577, babahalak, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok, Jó reggelt!

BabaKata és Zsuzsám nem jöttek nyitni... remélem, nincs baj...

napfényes, szép napot mindenkinek. cserenap alkalmából akit érdekel valami, dobjon baglyot. ;)

Most szaladok beteglátogatóba.
    Puszi mindenkinek.

zsozso577, babahalak, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Hahó Jányok! Tigris, a diploma nem ád észt csak jó ha van mikor az embernek futnia kék az első bokorba a szántón. No meg az elit társkeresőn villogni vele, bár azok bevesznek minden nyavalyát, csak a papíron legyen egy gyermeknyomda pecsétje, vagy a zsíroskenyér helye. No haladjunk. Az amit hiányoltok nem küldhető.

[​IMG] - Lusta Dick és zenekara, extrád műsort ad a diplomásoknak.

[​IMG] - Mikor a sárkány ásít, egy rémült Nyaúka tekint ki.

[​IMG] - Én vagyok a gazdám tekepajtása.

zsozso577, babahalak, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tenyésztések, olyanok voltak amilyenek. Az eventet hamar kivégeztem, nagy ugrás nem lett. Talán majd egyszer nekiállok a strucctenyésztésnek is, mert az lenne a tervben.

A citrancs nem küldhető, magam részére, így nem keresek, de másoknak igen, és a volt csibémnek is.

Ha valakinek valamibe tudok segíteni jelezze.:)

zsozso577, Farmer*54, babahalak és 3 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Hali !

Kicsit későn beestem. Esik az eső. A csibéimnek ajándékoztam én is. A régi csibémet is támogatom, ritka rendes játékost ismertem meg személyében. Rám kérdez Ő is . úhy, hogy tartjuk a kapcsolatot. A mostani 4-ből 1 aktiv, neki küldtem, amit tudtam. A többi válaszra sem méltat, igaz nem is látom őket belépni. Nem tudom javították-emár véglegesen a mentor ill. a csibe szobát, mert akkor megkezdem a reptetést.

Jó csere-berét.

zsozso577, Farmer*54, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Nagyon szép köszönöm neked kedves Zsuzsa :).
    Szép napot kívánok mindenkinek és sikeres cseréket :D.

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  16. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Na tegnap megszenvedtem az egerekkel...el is tűnt az ikonja...nem tudom milyen probléma lehet vele, de befejeztem!
    Ez a cserenap most engem nem érdekel, mert olyan dolgokat nem lehet cserélni amire szükségem lenne, azért küldjetek baglyot ha nektek kell valami, hátha tudok segíteni!Mormotát hajkurászom, kellene vagy 2 db, mert kifogytam belőlük a múltkor :D de hát olyan dolgokat kérnek értük, h köszi inkább kihagyom!
    D.e annyira szuper napsütéses idő volt, h imádtam, és mire indultam haza jól eláztam..nesze neked, nem is csodálom h a fejem szét felé robban állandóan!
    Várom h érkezzen már az új router..... de eddig sehol semmi..... melónál is a helyzet változatlan!
    Most pihenek egy kicsikét.... puszi...jó csereberét :)

zsozso577, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szia ! Szerettel köszöntelek a topicunkban. Nagyon szívesen. Tudod ritka az amikor én tudok adni, ezért szívesen tettem.

Gyere máskor is.:)

Anika ! Az egerek engem is kiborítottak. Nagyon sok sz.tápom elment, de végre sikerült a felhőt kiraknom . Ezu a csere nem igen számít nekem sem,mert amire szükségem lenne, azt nem lehet küldeni. Legközelebb talán !...
    Pihend ki a fejfájásodat !:)

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Azért tűnt el az ikonja mert készen vagy vele, nekem is eltűnt és aktiváltam a felhőt is. Olyan jó szándékú emberek vannak. Azt írja, hogy tele a menüje régi fákkal és szívesen ad bárkinek aki küld neki spenótpástétomot>:(. Hát nem édes?- Majd nem felrúgtam a monitort idegességemben.:wuerg:-.-

zsozso577, greenfields, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Szia Maci !

Nézegetem a kinálatot, nekem is felakad a szemem egyik-másikon. Írjál neki, hogy csak főzelék van, amit a hajára kenhet .xDxD

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Kedves Mya és Zsuzsa, nagyon szépen köszönöm nektek azt a sok segítséget és kedves szavakat amit tőletek kaptam.
    A mai napon, nektek köszönhetően sok minden olyan dologra szert tettem itt a játékban, amire már nagyon régóta vágytam, és ti ezt teljesen önzetlen módon tettétek sok örömet szerezve nekem ezzel, elmondani nem tudom, hogy milyen hálás vagyok :).

Farmer*54, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.