Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nincs mit... sajnálom, hogy nem találtam többet a hajón se, de majd legközelebb is vadászom..
    Gina, igazán nincs mit... örülök, hogy sikerült, bár izgultam rajta... :D

Örülök, hogyha amikor időd engedi, jössz közénk kicsit beszélgetni... A fórumozás, idézés miatt ne izgulj, van amikor nekem sem sikerül a legjobb szándékaim ellenére se... :D

No, szép estét mindenkinek, én most elteszem magam aludni.

zsozso577, mya100, SZERENCSELOVAG és 6 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Mindenkinek nagyon szívesen, használjátok jó egészséggel!!
    ...velem minden rendben, csak a fog-és derékfájás van,reggel fogdoki, a derekamat meg kenem és masszírozom. Szombaton bálunk lesz- olyan 180-n leszünk, ezért péntek este megyünk termeket rendezni és diszíteni,meg sütni is kell...hosszú lesz a hétvége.
    A betegeknek gyógyulást kívánok!

zsozso577, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

No nagyjából már helyen vagyok. A fejem lassan kezd normálisan működni.
    Anika mormota ügyben körülnézek én is. Cserenap előtt tessék sikítani a farmomra.

Mya a csibéimmel én is keservesen vagyok. Nem haladnak, a hőmérőjük meg kúszik lefelé. Ha véletlen van egy szintlépős, levélírós azt a rendszer eltünteti. Most nagyon elment a kedvem az egésztől.8)

Menek én is pihenőbe, mert holnap indul a verkli.

zsozso577, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Itt akkora köd van, hogy az orromig sem látni ! Ez a hangulatomra is rányomja bélyegét !

Katám ! A fogaddal ezek szerint járni kell kezelésre ! Kitartást hozzá. A derekadat is hozd rendbe gyorsan, mert a hétvégét, hogy fogod bírni. Mielőbbi teljes gyógyulást !:)

Kata ! Kezdd a közepén és akkor hamar vége lesz a napnak !:)

Gabika! Ha erre jársz, a hogylétedről pár sort, ha írnál. Remélem gyógyulgatsz azért rendesen.:)

Nézek ki a fejemből, alig aludtam valamit !

Legyen szép napotok !:)

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Itt reggel havazás volt, de a koszos fajtából, nem is maradt meg :D.
    Szeretem a tenyésztős eventeket, mert baby-boomal gyorsan meg lehet csinálni, így most van idő növényeket termeszteni:).

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Jányok! [​IMG] Még nem áll készen a fejem, a Mama tévedésből felébresztett 1/2 7°°-kor, miközben éjfél után feküdtem.Úgy, hogy idetettem a Pszt kisegerem, hátha ezt is lenyúlják mint a Kukucskát, avát csinált a drága játékostárs. Hiába már nemcsak antilop hanem más is. [​IMG] Én a játékból mentettem ki ezt a szép nagy tücsköt, bár lajhárnak hívták az meg nem alszik a szántó szélén hanem fán él.
    Zümi, Szezonmelósok alant.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/452713/

Szupertáp és Baby Boom

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/452827/

Az akció kezdete várhatóan: 2016. február 26. (péntek) 18:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2016. február 28. (vasárnap) 22:00 óra

[​IMG] - Nem vagyok kiváncsi a világra, aludni akarok.

Csöpike merre jár ugyan? Biztos az uncsik bálba hordják és nem ér rá farmozni, talán már abba is hagyta. Mindegy mi itt vagyunk.

[​IMG] - Szia Nyuszi. Látom nem ízlik a répa, kösz, hogy engem hívtál viszem is.

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Ünnepelt:) Boldog születésnapot kívánok két puszival.:)

zsozso577, Sonche, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Reni Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! :*

Szép álmokat Mindenkinek!:)

zsozso577, Sonche, zsuzsa-mama és 5 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Sziasztok!

Myám és Janzi, Köszönöm szépen! :inlove:

Janzi, Te honnan tudtad???? :eek:

Mya,a torta csodás, köszönöm szépen! :)

ma annyian köszöntöttek, hogy lemerült a telefonon a sok kerregéstől....

Ma így elég mozgalmas napom volt, de most jólesett!

Zoli kínaiba vitt, aztán régi ismerősöknél töltöttük az estét beszélgetéssel... kaptam virágokat, táskát, édességeket, macskát hűtőmágnest, meg mindenfélét... :D

Elfáradtam, Jó éjt mindenkinek!

mya100, zsozso577, Sonche és 4 más kedveli ezt.
  10. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Én is kívánok nagyon boldog szülinapot!
    ...az idő szomorkás,de én nem....
    Maci- köszönöm a bannert,majd fel fogom venni...
    ...ritkásan fogok jönni,de jövök....addig is kívánok mindenkinek jó farmozást, még jobb egészséget, a betegeknek gyógyulást!

mya100, greenfields, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

kukk

Reni boldog születésnapot!!!
    Meghosszabbítottak 1 évre pluszba :D juhu!
    Routert nem tom feltenni, mindent próbáltam már ...vmit kiír, h router's line port failed..de gőzöm nincs mit akar..szabályokat követve minden megvan... :) ....majd jön Párom és ránéz..vagy egy rendszergazda!
    Debrecenbe vagyok, mára kikértem egy szabad napot...elég volt a hétből..... hajnalba indultam...hulla vagyok!
    Nem tudom, h a baby boomot csinálom e..... nem non van szerencsém benne....de majd kiderül....
    búcsúzom..főzőcskézem picinyit!

babahalak, mya100, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Hali Jányok! Tigris Isten veled van és Boldog Névnapot Kívánok, mert a többiek biztos nem tudják, hogy a nők 30 év fölött már csak névnapot ünnepelnek:music::p. Anika, a szolgáltató routere ha kicserélték, akkor valószínű, hogy az új jelszót kéri, ami a doboz alján van egy számsor általában. Hans komám, de jó a motoroddal látni újra. Bőgethetnéd erre sűrűbben is.

[​IMG] - Kis Tigrisem szép ünnepet neked. Mindenesetre, én egy vörössel többet ittam mint amit kellett volna ááááááá. Placcs, földet fogtam anyuci.

[​IMG] - Majd én megmutatom, hogy kell egerészni.

[​IMG] - Jaj Anyucim. Ki engedte szabadon ezt a 40 rablót, talán Ali Baba?

babahalak, mya100, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Beugrottam köszönni, de látom ünnepeltünk is van.

Reni ! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok.:):inlove:

Húzok is, mert itt van az unokám, készülünk a holnapi szóbelijére.

További szép napot !:)

14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem lejelentkezni....mert már régen voltam!

Az ünnepelteknek sok-sok boldogságot kivánok!!!!!

Ma este iker-tenyésztés kezdődik. Én pacikat tettem be....arany terményes a cél.....

Olvasom, hogy mindenkinek ki van a hócipője a csibékkel. Nálam se jobb a helyzet.
    3-ból 1 akire rá lehet mondani....hogy aktiv....de Ő is nagyon belassult....
    Egyet ma röptettem.....de ugy veszem észre, hogy nagyon sokat kell várni, hogy
    uj csibét kapjunk....

15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Nagyon boldog születésnapot kívánok neked Tigrislady :).
    Szép estét mindenkinek!

babahalak, greenfields, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Sziasztok!

köszönöm szépen mindenkinek a köszöntéseket. :) Aranyosak vagytok...

Maci? 30 felett? már olyan korán? :D
    Anika, gratulálok az újabb egy évhez, azért ez nagy könnyebbség így akkor most... :D

Ma fárasztó napom volt, sok volt a meló, padtársat elengedtem egy nap szabira, így egyedül szívtam... :S

ma vacsorameghívásunk volt, Zoli jóvoltából, ezzel hálálták meg a segítségeit... :D
    Szóval nagyon finomat ettünk, jól is laktunk, mindjárt kipukkadok... :)

Gabikáról és Csöpiről tudtok valamit? nagyon el vannak tűnve, remélem, nincs baj... :S

Jó éjt, és szép hétvégét mindenkinek.

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Reni:) Belépsz a fórum főoldalára,majd bal sarokba fent fórumok mellette tagok.Arra katt,majd jobb oldal felső résztől lefele gurgatod az egered lassan,és ott mutatja kinek van ma a születésnapja.:) Remélem sikerül így megtalálnod.:)

18. Tigrislady

Szia!

Azt ismerem... csak úgy szóltak ismerősök, hogy a gangon is köszöntöttek... Ezért kérdeztem. :)
    Mindenesetre nagyon kedves, hogy írtál.
    Puszi, jó éjt... :)

19. Farmer*54

Kellemes Hétvégét Mindenkinek! Tigris, az apácák akik nem divatoznak csak a nyakba való körösztel és az Úr a vőlegényük, a pap mög az ágyukat segíti mögvetni azok 100. évükig tartják számon mikor születtek. De kérdezd meg az egyik főorvosnőt, hogy Klárikám igaz, hogy holnap leszel 50 éves? - Na onnantól számolhatod a lelépési időd napjait, mert csak azért nem kapsz könyvet azonnal, hogy ne kelljen különdíjat neked adni. No, Zsozso hát te még játszol? Azt hittem már kiléptél mert nem kaptad meg a háztáji részed az egér eventből, bár azt mondják ott a sógorok küldik át a mezei pockokat hozzánk mert őnáluk már lecsócsálták a zöldborsót. Nagyanyó, én is szomszédolok, de azért mindennap beteszem a kis képeim ide. Bár néha azt gondolom, hogy BabaKatókán és a Tigrisen kíivül más már nem is nézi. Gabikának sokat kell(ene) pihenni őt azért nem soroltam be. Csöpi és a Babucis-Furikás Sárkánylány meg felszívódtak a közelgő párával együtt, azt sem mondták húzd meg a sípot. Katalin, meg továbbra is duzzog és azt hiszi, hogy még mindég a nagygyűlésen ül. Zümike is akkor jön amikor a Zsozso nem, így mint jó szomszédok felosztották a napokat egymás közt, kivétel mikor egyikük sem jön. Nem baj, lesz ez majd így se.

[​IMG] - Ez a büdöslábú szomszéd volt, hogy a görcs álljon belé mikor a kocsikulcsait keresi.

[​IMG] - Ott balra, meg itt jobbra is és előttem kell még vasalnom.

Jaj drága Anyucim, milyen isteni keze van ennek a fiúnak hmmnyam.

babahalak, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Janzi.....hogy Te miket tudsz? Látszik, hogy nem vagyok egy szám.tech. zseni!

Maci....még játszok!! és már megkaptam az egeres részemet is....kész vagyok vele.
    Egyébként csak hozd a képeket.....ha nem is irom ....amikor itt vagyok elolvasom és
    jókat derülök....kell az ide!
    Hogy te miket megfigyelsz?????.....pedig nem szándékosan kerüljük egymást!

babahalak, mya100, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.