Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Mindönki! Anika a szolgáltató routerének a fenekén van egy N/S : számsor, ezt kell beírni. Van sulinetes oldal ahol ha regizik a fazon megtalálja a kidolgozott témát. Másik, az előző hozzászólásomban van egy kérdőjel, ami kizárja, hogy én tényként kijelentettem valamit. Nem fogok minden hozzászólásomhoz értelmező kéziszótárt mellékelni. Megigértem valakinek, hogy berakom a képeket tovább is.

Gyere ki te kis büdös szürke. Hát nem felszívattam a géppel.

Jaj Anyám, nem bízik abban ahogy én mosdok, neki még pótolni kell.

[​IMG] - Pfujj de utálom a vörös bort. - Az éjjel berúgtam a haverokkal, még

most is 2 poharat látok.

mya100, zsozso577, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Köszi a gratulációkat mindenkinek... én is meglepődtem, hogy összejött... :D

Greeni! Én terveim szerint megpróbálok indulni a tavaszi fórumjátékon, aztán lesz ami lesz.. de ötletem az nuku... :S

Szia Anika!

Egyetértek Macival, nem lenne szabad ennyire segíteni nekik, mert a segítő szándék ellenére többet ártasz vele, mint amit használsz...
    Nem mondom, hogy ha segítséget kér, akkor ne segítsünk, de ne helyette... :S
    Én is szoktam angolozni a keresztfiammal, de én hagyom, hadd próbálja meg ő, és max. ha nem megy neki, akkor sem elmondom, mi a jó válasz, hanem megpróbálom elmagyarázni neki... van, amikor csak mutotgatok, mint az activity-ben... :D

vásárlás megvolt, voltam a gyógyszertárban is.. tankolni, boltban, itt-ott...
    most megy a takarítás ezerrel... éjszaka rosszul aludtam... fél 1 kor arra ébredtem, mintha valami az alsó szinten leesett volna... esküszöm azt hittem betörtek... utána vagy fél órát álltam lesben, de semmi mozgás, azért mindenhol duplán zártam az ajtókat felül... de a kutyák se ugattak, úgyhogy végül megnyugodtam kicsit... de elég zűrös volt... anyát nem keltettem, mert akkor ő se tudott volna aludni.. :S

na most usgyi vissza, vár az otthon takarítása továbbra is... :D

mya100, Farmer*54, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jelentem már kánaán vagyon.:D A csibéim megtáltosodtak: szintet lépnek, levelet írnak. Lehet, hogy a tavasz teszi.:pxD

A fórumjátékon én is gondolkodtam, ötlet is lenne, de a lustaság....:music:Azért holnap lehet rászánom magam. Éjszakás után az agyműködés nélküli molyolás ép ideális erre.

Tigris a takarítás engem is vár, de majd holnap befejezem. Most megyek Nyaussal sétálni, utána rápihenek az éjszakára.

Holnap jövök ám!;)

Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Nagyon szép kora estét kívánok nektek :inlove:. Elnézést, hogy nem jöttem, de egy kicsit..nagyon.. magam alá kerültem a hagyatékival megint, de már túl vagyok rajta, vagyis ezen a hangulatomon. Senki nem bántott meg engem itt soha és máshol sem, ha így lett volna akkor magánban tisztázom, mert én egy ilyen vagyok :). Távolmaradásom már a múlté, jövök ám hozzátok már rendszeresen minden nap ígérem...:D. Azt hogy jó leszek mindig.. nem tudom megígérni , hiába is igyekszem majd :p nem biztos hogy sikerülni fog xD
    Macikám drága de szép az a dal Enyától... huhhh lélek gyógyító, tudom mikor kell bejönni... tündériek a be rakós mozgok is nagyon, látod csak kiírtad a nevem, aztán megéreztem és jöttem is most. Remélem arany szívem jól vagy, tudod mind ketten várjuk a tavasz ;) hátha megfiatalodunkxD. (kutyuskám alatt van a lev.cimem)
    Visszaolvasni reménytelen részemre , mikor megláttam majd 100 oldal ilyen lettem..:wuerg: inkább belerázódok majd kicsikét a dolgokba. Puszilok mindenkit :inlove:... és szeretnék mindenkit itt látni bent a topikban, mert hiányérzetem támad akkor, és ugye nem akarjátok, hogy sírjak...;):D. Hát ezt a szellemesdit nem komálom, még hátra van 3 kocka kinyitás, hiába ügyeskedek :p, valahogy most vontatott ez részemre... :eek::sleepy:, de remélem meg lesz ez is.. ;).

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
    Tigrislady, mya100, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Szép Estét Mindenkinek! Csöpike, látod- látod ha csak olvasni is jöttél volna. már az is ád egy kis erőt az ember Macijának. Nert itt mindönki ártatlan mint a szűz kisbaba, mert mire iskolás lesz ezt már nem mondhatja el mert különböző sportok okozhatják az elvesztését, főleg a divatos. Enya régi kedvenc és igazából amit most teszek majd be ez a legszebb tőle, és a legtöbb mondanivalója is van, már aki megérti, hogy az idő majd begyógyít minden sebet. Ezt arra szántam, hogy innen ellépek és búcsúdal lesz belőle. De miután ideértél megint többen vagyunk, és látom egy ismerősöm is eljött erre, aminek csak örülni tudok mert rég járt itt nálunk. Azt a címet ismerem, csak ez volt a biztosabb. Anika, ide nem rakhattam be a linket mert a szöveg alól is törlik mindattól függetlenül, hogy a MTA Országos Könyvtára a Széchenyi István Magyar Elektronikus Könyvtár. Röviden MEK. Siess a belátogatással az oldalon, mert egy külcég digitalizálja az anyagot és utána csak regizéssel és egyes dolgot pénzért lehet tölteni. Megnéztem a titkosokat, sok teknős és kacsacsőrű meg narancsól és terményes, de a Maci narancsot kapott meg citromot is. Van mert csomagot vettem az utolsó két állatból 1-1db. Jó Estét Mindenkinek!

Tigrislady, mya100, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  6. Csöpi02

Madárcsicsergős jó reggelt kívánok mindenkinek mára.
    Macikám... szívem csücske vagy evvel a dallal, és kérlek el ne menjél nekem:(, ki hoz szépeket akkor ide ..:inlove:. Remélem a többiek is jönnek majd sorban szépen mindenki itt lesz.
    Befejeztem én is a szellemeset, kiraktam az ólakat, délutánra meg meglátom mi lett belőlük :D.
    Ekkora cuppanós mindenkinek, remélem meghallják a többiek is .... xD

Sonche, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mya.....az esetről nem hallottam.....eléggé el vagyok havazva....és nem sokat járok arra...
    gyalogosan.....csak busszal....éééés azon sem hallottam!:p
    Csöpi...jó látni, hogy itt vagy.....gyere sürün.
    Reni....gratula az uj ólhoz.
    Kata....akkor most élvezed a mentorságot?
    Jelenleg most nekem is többé-kevésbé jó csibéim vannak.....de egyet pénteken röptettem.

Vettem pár titkos-ólat...Lett egy -egy az ujakból...de a hattyu továbbra is elkerült.
    Bezzeg Vidra lett megint azt hiszem kettő is!!!!

Szép napot kivánok !

Sonche, Tigrislady, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Hali Jányok! Csöpike, itt páran csak akkor jönnek vissza, ha bevallom, hogy én loptam e a falujuk harangját. Na már most tartás bennem is van, és azért sem. Sárkányos, babucis, furikás, roncsettás Katának üzenem, sáros a csizmám, patakon keltem át rajta:music:
    Zsozso, vettél volna egy csomagot, mert nekem is mintha az urológus nyúlt volna fel,:wuerg: úgy hiányzott a pénz kidobás, lett volna hat-tyúk ólad, meg pár egyéb is, érdekes mióta nem vettem ekkora tételbe, eddig még soha:eek: azóta 3korosztállyal elmaradtam. Jó nektek én ma küldtem 2 csibét is, csak a beléjük vetett bizalmat sajnálom, de hát mire jut ez az ország ilyen fiatalok mellett:cry:. Egészségemről ennyit, mert még valamelyik lesipuskás szól a plébániára, hogy küldjék ki a szép szőke gazdaasszonyt a misepénzért.

[​IMG] - Add vissza a tejcsikémet, nem szép dolog tőlem elcsenni.

[​IMG] - Hmm most harapjam meg, vagy ha idejön simogatni? Kutya kiképzés mentális otthonokba hordott ebek számára, hogy mennyire tűri a nem jellegzetes piszkálást.

[​IMG] - Ciiiin-cin.

L'amour vége.

greenfields, barna030303, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Csöpi jó látni téged:) Jó, hogy írtad a titkosokat, mert eddig mindig elfelejtettem kirakni.Talán most eszemben marad nemsoká aratok.
    Csibéiknél nálam is megindult a mozgolódás.
    Zsozso látod én még itt helyben se hallok semmit. Vidra azért nem is olyan rossz, lehet legközelebb a hattyú már cserélhető is is lesz, de a vidra még odébb van.

Megyek is.Szép napot Mindenkinek!

Farmer*54, greenfields, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Sziasztok!

Mya....anno!..talán a mi házunkban is történt ehhez hasonló és én sem hallottam....de lehet....
    akkor nem is voltam itthon.....mert a szirénára biztosan kinéztem volna.....bár itt nagyon
    sokat lehet hallani szirénázást!
    Én is ugy gondolom, hogy a köv cserenapot hattyu körutra fogok indulni....ha addig valami
    véletlen folytán nem lesz! Vidrám már van 5 db! Ebből miért nem lehet 1 hattyu????

Maci....talán egyszer vettem csomagot az állatosból....a fásból egy kicsit többször.
    Nagyon sokallom érte a csp-t.....a másik pedig az, hogy ezek a uj titkos-ólak már
    nem hoznak lázba.....majd lesz egyszer nekem is.

Farmer*54, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Sziasztok!

Templom megvolt, ebéd is megvolt, most gyorsan aratás, aztán egy kis csendespihi, mert utána dolgozni kell... hoztam haza melót, mert csütörtök messze van, és akkor megszívom nagyon (így is) a sok elmaradt melót... ezért nem jó nekem szabin lenni... :mad:

Az éjszaka esett az eső, megint rosszul aludtam.. :sleepy: nem tudom mi van...-.-

az event titkosait is kiraktam, hát kár volt.. citrom ólakat és angórát adott... :wuerg:
    Csöpike, fel a fejjel... Zoli apukájának is a múlt hónapban volt mg csak a hagyatéki, pedig a héten lesz már egy éve, hogy elment közülünk... :cry::cry:

na most aztán balra el, jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! :)

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  12. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Gratula azoknak, akiknek sikerült a titkosból új állatkát nyerni:), én még gondolkozom, hogy befektessek, avagy sem, főleg így, hogy a mozi jó ég tudja mióta nem ad semmit.
    Érdekes dolgok ezek, nekem már van 3 hattyúm, de vidrám egy sem o_O. A mostani talányosból sikerült szereznem egy tatut, a másik kettő említésre sem méltó, bár a 3-ból 1 nem rossz arány :D.
    Szép délutánt mindenkinek :).

zsozso577, Farmer*54, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Próbáltam túllépni, de nem megy. Maci ezeknek a negatív célzásoknak helye nincs, ha megkérhetlek a burkolt célzásokat már mellőzheted, mert kinek szánod, most már nem jön megvédeni magát. :(

Titkos ólat még persze most sem raktam ki. Zsozso annyi vidrából simán lehet hattyú.

Gina nálam sincs mozi mostanában. Ha befektetsz legyen szerencséd.

zsozso577, Farmer*54, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  14. Csöpi02

Szép kora estét... jöttem a beszámolóval... ugye vettem 1 csomaggal + az 5 adottal... következők lettek:
    tatu 2, kacsacsőrű 2, béka 2, medve, teknős, farkas, kakasülő, galamb, jégmadár vidra lak 1-1, piros : halastó1, pulyka2, rozsaszin:kacsaól 1

bagolyvár narancs 2, kaptár2,hódvár 2, strucc, disznóól, kacsa ól, medvebarlang, kecske 1-1 narancs,
    sárga : -bagolyvár 2, birkanyíró 1 halásztanya 1.
    1 vadászgörény.... (35 ólból) ....és a + 1 vadászgörény ami járt ... :inlove:
    Macikám ha írnál nekem privit nagyon örülnék neki itt megvan hova (kutyus vigyáz a zöldre lent).
    Vissza kell rázodnom a csevegésbe... puszilok mindenkit és nagyon szép estét ..;):)

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
    zsozso577, Farmer*54, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Igaz hogy csak este, de előkerültem.
    Délután kibarátnőztem magam, nagyon ránkfért már.
    Vettem egy csomagot, az utolsót valószínű. Unom már a sok sárga terményest.
    Azért a narancs macinak örültem.:inlove::D
    Farmrendezés elmaradt, talán holnap.

Zsozsó, most valóban élvezem a mentorságot. Végre egy kommunikáló csibe, aki kérdez, érdeklődik. Neki lehet segíteni. Aki csak van, de nem válaszol, vagy elküld a csodába azon mit mentoráljak?

Látom a békülés elmarad, pedig meg kellene beszélni.

zsozso577, Farmer*54, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

Sziasztok!

Gina, ha vásárolsz, sok sikert hozzá! :)

Nézzétek csak mit találtam:

Alul a jobb alsó sarokban találtok egy fogaskereket, ott be tudtok állítani feliratot, bár csak angol van... :S

Én délután pihengettem egy jó könyvvel, és utána dolgoztam is egy kicsit... :S

Most irány az ágy!

Jó éjt mindnekinek!

greenfields, zsozso577, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen Eni :), sikerült, 10-ből 1 lett :D .

Jó éjt mindenkinek!

Tigrislady, zsozso577, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  18. Csöpi02

Madárcsicsergős szép reggelt kívánok nektek ...
    Mejöttem ide csalogatni titeket, hiába van rossz idő, hoztam a kávét látjátok :D
    Mya látod jó hogy jöttem... van aki eszedbe juttassa amit még nem csináltál meg :p
    Zöld-Katám, élvezd csak a mentorságot, ha már kaptál olyant akit érdekel is a játék, kívánom hogy leld örömöd benne.
    Renikém remélem kipihented magad és jó heted lesz... kicsit lazítósabb.
    Nálunk szakad az eső reggel óta... olyan brrrrrr idő van, hogy várom a tavaszt el
    se tudjátok képzelni, lehet hogy szerelmes vagyok...:wuerg:xD.
    Puszi mindenkinek, legyetek ám jók otthon ... ;)xD

mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Hali Jányok! Itt hol esik hol fúj, remélem holnapra abbahagyja kontrollra kell Macipedezni. Kaptam két új csibét, egyelőre jó elvannak, bár a kis kedvencet nehéz lesz nekik befogni, ő úgy száguld a belé vetett hit és pajta ajándékoktól, ahogy a csövön kifér, és csak a béke és nyugalom hitét próbálom bele sulykolni és azt, hogy a nagy rohanás vége a karambol. Menjen próbálja ki a piacot, hiszen cserenapkor küldtem át neki ólakat fákat és fakülönlegességeket, nem sajnálom a kisebb nem rég kezdett gazdáktól. No de eltértem a tárgytól a picikéktől. Tegnap Cin-Cin.

[​IMG] - Mit akarokk mondani rendező úr? - Nyávogj te félnótás. - Jó. Mijjááúú - De álmos vagyok.

[​IMG] - Most mi a bajod, csak a fél kis ujjad akarom?

[​IMG] - Szégyen a futás, de akinek ilyen kísérői vannak az inkább melldagasztó futással megy.

20. zsozso577

Sziasztok!

Gratula azoknak akiknek a titkosból uj kifejlődött!

Nahhh.....már rég volt ilyen is, hogy meg vannak a csibék teljes létszámba.
    Bár az utsó tegnap este érkezett.....a maga 3. szintjével.....kiváncsi vagyok rá!
    Itt nálunk délelőtt hó is esett....nagy pelyhekben.....de ahogy leesett...el is olvadt!
    Várom az event kiirását!

mya100, Tigrislady, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.