Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szia Zsozso! Az erő legyen velünk és a Jósda szólt belőled. Alant az event leírása.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/459587/

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Látom az idő nem csak nálunk ilyen hervatag.:wuerg::cry: Tavaszt akarok!

Horror gazdakörikkel haladtam kicsit. Jó lenne többször ilyen hosszabb aktív rémkert.
    Evetkét áttanulmányoztam. Felejtős. Felhő nincs, kitehetővel meg teli a pince és a padlás. Bár reménykedem egy bummban, jó lenne a kutyákkal és a hódokkal haladni.

Nem elfelejteni holnap turbómalom!

És akkor a fekete leves.
    A Maci és Zsuzsa- mama közti nézeteltérést nekik kell megoldani. Meghallgattam mindkettőjüket, részemről nem avatkozom bele. A többi "jószándékú" gazdának is ezt kéne tennie.
    Én is olvasok sok helyen, de nem beszélem ki a másik háta mögött az ott olvasottakat. És főleg nem mondok olyanról véleményt, amiről nem tudok.
    Amennyiben ez a mentalitás kezd eluralkodni majd csak hivatalost járok olvasni.

mya100, Tigrislady, apa1971 és 2 más kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok.:)
    Kedves Kata!
    Nem sokat jártál az utóbbi időben sem itt, sem máshol, így talán nem igazán vagy képben.
    Igen. Kiálltam Zsuzsáért, és úgy általánosságban azért, hogy senki ne próbálja meg másokra ráerőszakolni az akaratát. Ha objektíven és érzelemtől mentesen próbálnád ezt a helyzetet értékelni, és ha képben lennél akkor azt is tudnád, hogy Farmer nem először tett degradáló megjegyzést a topikunkra. Igaz soha nem mondta ki, hogy az Épek topikjáról van szó, de attól még mindenki tudhatta aki olvasta. Itt pár hónappal ezelőtt olyannyira nyíltan tette, hogy még te is csatlakoztál hozzá amikor azt írtad, hogy: "mit gondolsz miért nem járok én oda?". A Kuncogóban is és itt is azóta nem egyszer írt ránk nézve bántó és provokatív hozzászólást. Amikor levélben megkértem, hogy hagyjon bennünket békén, másnap itt teljesen elferdítve a levelemben írtakat, úgy tüntette fel mintha én utasítgatnám őt. Ez nem az én stílusom, mint ahogy nem kenyerem az örökös cirkusz sem. Hidd el nálam jobban senki nem örülne annak ha békesség lenne itt is, nálunk is és mindenhol, de mindaddig jó párunknak lesz keserű a szájíze míg van valaki, aki a jó ég tudja milyen indíttatásból, de folyamatosan piszkálódik.
    Kérlek erről az oldalról is gondold át a dolgokat, talán lesz ami más megvilágításba kerül előtted!
    Nem vitázni jöttem, és nem is fogok. Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat a topikotokban és bárhol a fórumon, ahová éppen betévedtek!:)
    További szép napot kívánok mindnyájatoknak!:)

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nem sokat jártam, most már nem is fogok és jobban képben vagyok, mint hinnéd.

Kívánom mindenkinek, hogy sikeresen gazdálkodjon és ami a legfontosabb élvezze a játékot!

5. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Javaslatom... mindenki maradjon meg abban a topikban ahol szeretne lenni, ne csavarogjon el más topikba,
    mert abból még soha jó nem született. Nem kell szétverni egy topikot az ide-oda mászkálással és harag
    gerjesztéssel tovább.
    Egy topik akkor jó, ha a tagok egymást tisztelik, becsülik, s ha akad is nézeteltérés akkor levélben a két fél
    elintézi egymás között tisztességesen egyenesen és becsülettel.
    Ez a rövid véleményem, nem szeretem a máshonnan átjárókat pontosan ezért.. ami most itt történik !
    Ez egy játék, és a játékért és a jó csapat szellemért járunk ide és a barátságért, jó szóért.
    Köszönöm hogy elolvastátok !!!!!!!!!!!!!!!

6. Zsémbes-banya

Szia Csöpi!
    Bölcs látásmódra vall, hogy te is úgy látod a lényeg a csapatszellem, barátság és a jó szó, de kihagytál egy fontos elvárást, mégpedig a korrektséget, és ehhez hozzá tartozik az is, hogy nem csak a saját "portánkon" lévőket tiszteljük és becsüljük, hanem a többi fórumozót is, mindaddig míg okot nem ad arra, hogy a tiszteletünket megvonjuk tőle.
    Szép, hogy kiállsz a topikodért, bár nincs rá szükség, mert senki nem bántja azt.
    Talán te még nem voltál akkor itt amikor az a játékostársunk aki miatt most ebben a helyzetben vagyunk, számtalanszor tett rosszízű és degradáló megjegyzést ránk. Ezért, hogy azt nem reagáltad le ilyen egyértelműen és szépen nem "hibáztathatlak".
    Az, hogy nem szereted a máshonnan átjárókat számomra érthetetlen, illetve csak akkor lenne érthető ha az "átjárók", nevezetesen én rossz szándékkal jönnének. Nekem egyetlen célom van, véget vetni annak amit Farmer szinte sportból űz. A beszólásoknak, a topikunk befeketítésének. Soha senkit nem bántottam sem itt, sem máshol, és az Épektől senki más sem. Ő mégis minden alkalmat megragadott, hogy egy kicsit odabökjön nekünk. Szerinted a tiszteletbe és megbecsülésbe belefér az, hogy rászól egy másik játékosra, hogy ne mászkáljon el hozzánk, és még azt is hozzáteszi, hogy ő oda nem is jönne? Ennek ugyan megvan az előzménye nagyon kellemetlen emlékek formájában, de azt mi már feldolgoztuk, és a múlthoz tartozik. Egy másik topikban azt írja, hogy elcsábítjuk onnan a tagokat?
    Nem hiszem, hogy ez így megállja a helyét.
    Ha nem élezitek ki ezt a helyzetet, hanem átgondoljátok minden oldalról, látnotok kell, hogy nem felforgatni, bántani, főleg nem "szétverni" jöttem bárkit vagy bármit is. Vallom, hogy az életet úgy kell élni, hogy megoldjuk és ne szaporítsuk a problémákat, a nézeteltérésre okot adó dolgokat megbeszéljük, mert ez az egyetlen normális és végleges megoldás.
    Egy nyílt topikba jöttem át elmondani ami bánt - joggal bánt -, felnőtt, értelmes emberek közé, és igazából azt nem vártam, hogy szeressetek ezért, de azt reméltem, hogy az értelmes szóra értelmes reakciók lesznek a válaszok. Nem várom, hogy megkövezzetek bárkit is. Magam örültem a legjobban annak amikor rátalált erre a helyre. Még én is jókedvűen nézegettem a képeket és videókat amiket hozott, és sokáig tűrtem, de egyszer ennek véget kellene már vetni.

Gabi922, Anika_9_, mya100 és 8 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Nem akartam már ide írni, de muszáj leírnom a véleményemet. A probléma miattam alakult ki és tényleg az lett volna a korrekt, ha a két érintet fél egymás között beszéli meg a valós vagy valótlan problémát. Ez messze nem így történt és nem miattam.

Ha ez a véleményed, akkor igen körbe kell nézned, mert ebből a topicból is sokan átjárnak másik topicba, írni, olvasni. Mit szólnál, ha őket is hasonló beírás fogadná.

Azt hiszem a játékszabályokat még Ti sem írhatjátok felül, mert sehol nem tiltják.

Senkinek nem kötelező itt lenni tudom , így én megkönnyítem a dolgotokat, ha már ennyien összefogtatok ellenem, ha eddig még pici kétely is bennem volt, hogy majd írok még ide, azt most sikerült teljesen kiírtani.
    Az ellenségeskedés itt kezdődött, én csak megköszönni tudom azoknak akik mellém álltak. Itt 1 emberen kivül mindenki átlépett a problémán, így rajtam is.
    Biztos nagyon jó helyről van az információd. Könnyű, csak úgy időnként beugrani és osztani a frankót. Először bent kell rendet rakni.

Szép békés topic napokat és jó játékot kívánok a továbbiakban...

Zsémbes-banya, Gabi922, Anika_9_ és 8 más kedveli ezt.
  8. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia! Sajnáltos ez a véleményed szerintem. Én nem érzem, hogy a mi topikunkat szétverték volna, pedig szerencsére sok olyan új tagunk lett, akik máshol is jelen vannak. Nagyon szeretem azt a pezsgést, ami kialakult nálunk, és nagyon örülök, hogy kedves új embereket ismerhettem meg. Te ezt vonod meg ezzel a véleménnyel magatoktól.

A továbbiakban teljesen egyetértek Zsémbi minden leírt szavával, csak ismételni tudnám, azt meg felesleges lenne.

Ne bosszankodj! ;):)

Gabi922, Anika_9_, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Miiit olvasok??? Ne csináljátok már!...kérlek titeket.
    Csöpi....nem osztom azt a véleményed, hogy ne járjunk más topikba....én is járok...hisz
    a topikok nyiltak....szerintem bárki irhat akármelyik topikba....
    Én nem vagyok jelen egyik topikban sem annyira aktivan....mint anno....de ha azt kérnék
    hogy válasszak.....nem tudnék!
    Zsuzsa....ismételten kérlek, hogy lépj át az ügyön és gyere vissza .
    Kata....ez a kérésem hozzád is.
    Kérlek titeket.....gyertek!

Gabi922, Farmer*54, Sonche és 4 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Gyerekek-gyerekek! (Kérlek Benneteket, most nézzétek el nekem a köztünk lévő korkülönbséget!)

Nem vagyunk egyformák! Nekem alig van időm olvasgatni itt nálunk, másnak van.. Én nem irigylem senkitől, ha innen átjár máshova, és mások benéznek néha hozzánk!

Én csak a tisztesség kedvéért annyit kérnék, hogy akik érintettek az ügyben, beszéljenek értelmes emberi lény módjára egymással!

Nem tudom, honnan indult és hova tart a dolog, de nem jó érzés arra jönni, hogy most éppen melyik topiktag kire vagy mire paprikázódott fel...

Én nem haragszom senkire... de kérlek, ezt ne itt tegyétek. Elég rosszul veszi ki magát, hogy van aki ritkábban tud jönni, és akkor erre kell jönnie...
    Én is sokmindent átéltem itt már... De remélem, azt nem kell megélnem, hogy becsukjam a topik ajtaját, és eldobjam a kulcsot.

Annyi mindent átéltünk már itt közösen, szép és jó emlékeket éppúgy megosztottunk egymással, mint a rossz s szomorú dolgainkat... cseréltünk recepteket, tanácsokat adtunk egymásnak mindenféle témában, a farmon át a gyereknevelési tanácson át a főzésig, stb....

Ez egy BESZÉLGETŐS topik... (nem kiabálok, csak felhívnám a figyelmet a lényegre). Aki úgy érzi, hogy nem tud semmilyen témához jó szívvel hozzászólni, akkor ne tegye, ha csak olvasni van kedve, hajrá... :)

Hiszem, hogy akik itt vagyunk egy csapat vagyunk... ha valamit mégse "vettem volna észre", akkor szóljatok rám.

A valódi életben épp elég valódi problémával kell mindannyiunknak szembenézni.. kinek többel, kinek kevesebbel.. kinek mélyebb kinek kicsit könnyedebb... ne szaporítsuk a gondjainkat még itteni csetepatéval is... Fáj a szivem, amikor ezt kell látnom, és olvasnom...

és azt kell tudomásul venni, hogy ha valaki menni akar, akkor nem lehet erővel visszatartani... aki úgy érzi, itt már nincs "helye", menjen. Én borzasztóan sajnálom minden egyes tagját a topiknak, akik elhagyják...

Mindenki gondolkodjon el magában azon, hogy miért jön ide... segíteni a másikon, beszélgetni, hülyéskedni, meghallgatni.... vagy egészen más miatt.

Sajnálom, ha valaki úgy érzi, megbántottam. nem foglalok állást senki mellett mert nem ismerem a részleteket, és egyébként sem az én dolgom igazságot tenni.

a magam részéről szeretettel fogadtam és fogadok ezután is mindenkit, akinek van kedve irogatni... akár sűrűbben, akár ritkábban... ez nem kényszertábor.

De hogy őszinte legyek: fáj, hogy 1-1,5 havonta elmegy 1-1 ember innen, és mindig békíteni kell valakiket...

Remélem, hogy ezután is egy csapat leszünk, mint eddig is átvészeltünk már sokmindent. :)

Jó éjt mindenkinek!

brozsa, Gabi922, Anika_9_ és 6 más kedveli ezt.
  11. Csöpi02

Szép reggelt mindenkinek mára, madárcsicsergőset, olyant mint nálunk .
    Kisütött a napocska, viharfelhők elmentek, jó kinézni az ablakon, hét ágra süt a nap :inlove:
    Nem tudom még mit fogok kezdeni a mostani eventtel, majd még eldöntöm a mai nap, hogyan tovább.
    Kirakó hely kevés, ha nincs paszuly akkor felejtős buli lesz részemről úgy érzem.
    Renikém, remélem úgy lesz ahogy írod... én maradok és kitartok, mert jó közétek jönni mindig.
    Annyi jó szót kaptam tőletek eddig is és remélem ezután is fogok kapni.
    Puszilok mindenkit és további jó játékot kívánok, tiszta szivemből...:inlove:.

Gabi922, Farmer*54, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Én is....én is jöttem.....remélem meggondoljátok magatokat és aláirjátok a jelenlétit!
    Reggel nálunk is sütött a nap....de mostanra gyülekeznek a felhők....pedig
    kirakat-eventet terveztem mára...ez most muszáj katagoria....és sok mást is ami
    ezután szükséges.
    Csöpi....én csinálom az eventet...hisz nem sok sztp-t kell ráforditani és nem tudhatjuk,
    hogy ezek a kitehetők mikor tesznek nagy szolgálatot...amikor gyorsan szeretnénk
    haladni. Nálam volt egy kis idő...amikor kütyük és nagy értékü fák voltak kint....
    nahhhh igy lehetet tp-t gyüjteni...egyébként csak elaprozzuk.

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Gabi922, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot a Hölgyeknek! Elnézést kérek Nagyanyótól, hogy a fórumra kihoztam azt amit kettőnk között kellett volna megbeszélni, Sajnálom, hogy így alakult.
    Hölgyek, a Nemzetközi Nő Nap alkalmából Jó Egészséget Kívánok.

Gabi922, greenfields, Tigrislady és 5 más kedveli ezt.
  14. Csöpi02

Köszönöm Macikám... csodálatos ez a virág... :inlove:

Tigrislady, Sonche és mya100 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Szia Maci!
    Nagyon szépen köszönöm a jó kivánságot.

Tigrislady, Sonche, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

A bocsánat kérésedet elfogadom és értékelem, hogy ezt nyilvánosan tetted meg.
    További jó egészséget és jó játékot kívánok !

Zsuzsa-mama

17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Jajjj:(
    Én valamikor a ritkán járók körébe tartozom, de igaza van Reninek, hogy nagyon rossz így benézni ide, ha marjátok egymást.
    Am fogalmam sincs, h miről is van szó, lemaradtam róla...de nem is bánom!
    Én Zsuzsánkat nagyon szeretem....hiába nem ismerjük egymást, de valahogyan nekem belopta magát a szívembe.... Imádom tényleg!
    Maci pedig néha nyers persze, de pl. nekem sosem ártott.... és semmi problémám nincs vele! Ami a szívén az a száján.... ( igen néha csendbe kellene maradni...tudom magamról ....nem sértésnek szánom Maci)
    Kata is elment, pedig Ő is egy jó arc....de am itt mindenki!
    Amellett a nézőpont mellett énis kitartok, h ezt egymással kellett volna megvitatni....de megtörtént a bocsánat kérés...és remélem letudjátok zárni a nézeteltérést!
    Na de ennyi...más téma!
    Elkezdtem az eventet, valahogy annyira nincs kedvem hozzá..... fáj a bölcsességfogam is :S
    Boldog Nőnapot a Hölgyeknek és Zoltánoknak Boldog Névnapot ( ha van köztünk...nevekkel még nem vok tisztába)
    Köszönöm a köszöntést Maci!
    Eldöntöttük Párommal, hogy hová megyünk Húsvétkor....Poroszlóra... Tisza-tavi Ökocentrumba! Remélem szupi lesz :)
    Na de most megyek.... Puszi

Tigrislady, Sonche, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen :)

Tigrislady, mya100 és Csöpi02 kedveli ezt.
  19. Csöpi02

Szép reggelt mindenkinek mára. Nálunk deresek a háztetők..o_O azt hittem nem jól látok.
    Elkezdtem az eventet, Anikám ahogy Te is, már a kacsást csinálom a harmadik feladatot:p,
    szép lassan haladok.Szép helyre mentek húsvétkor pároddal, a beszámolódat kérjük ám utána.
    Zsozsókám, hajrááá az eventel, igazad van, én is mindent megcsinálok, szuper tápok is kellenek,
    szépen gyártom és gyűjtöm is mindig, így nincs gondom.
    Renikém, remélem a sok munka közepette jut időd ide is beugrani majd ;).
    Macikám, ugye hozol nekem szépeket a mai napon is... valami szép dal is jöhetne most.
    Zsuzsikám, remélem a sok dolgod közepette ugye bekukkantasz, és szent a béka ...;):).
    Többieket is várom és millió pusza mindenkinek :inlove:

Tigrislady, Anika_9_, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Sziasztok!:)
    Odakint szépen süt a nap, és higgyétek el itt bent a topicban sincs hideg! Szeretném ha tudnátok, hogy nem bántó szándékkal jöttem sem most, sem ezelőtt soha! Bár bennünket épeket nem követtek meg, bízom benne, hogy ezután több belátás, empátia és tolerancia mutatkozik majd irányunkban!
    Kívánom, hogy mielőbb újra felszabadult csevegéssel teljen meg ez a hely, az olvasásra "szakosodottak" örömére!:)
    További szép napot és jó játékot kívánok mindnyájatoknak!:)

mya100, Tigrislady, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.