Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Eltelt,fogjuk rá.:)Gratulálok a mentorszinthez.:)

zsozso577, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Szeretem ha többen jelen vagytok !:inlove: Remélem hamarosan a többiek is tiszteletüket teszik !:)

Gabika ! Nagyon megszoktam, hogy egyedül vagyok . Imádom mikor itt vannak az unokák, na akkor viszont elszabadul a "pokol ".:inlove:Mikor együtt a teljes kis családom. A pici miatt legtöbbet mindenki a szőnyegen tanyázik. Sokat ugratjuk egymást, ők engem is. xD
    Szabad nekik, mert mindig tudják hol a határ és így baráti s viszonyunk.:inlove:Érdekes utána jól esik a csend.

A Sopront összehozni jó lenne, már nagyon régen voltam ott. Igaz nekem itt van a szomszédban !xD

Szilvi ! Mi volt a költözésetek oka. , Vagy csak egyszerűen a nyugisabb helyre vágytatok ?? Pesten jártam suliba, de sosem tudtam megszokni, mindig is falusi lányka voltam.:) Ha utána költöztetek oda, akkor az már egy felkapott hely lett. Gondolom én !xD
    Lehet nem kellene !xD

Reni ! Gratulálok a csibéidhez. Vasárnap nekem is az egyik kirepült , a másikat én röptettem, rányomtam, hogy keresek másik csibét és lám mi történt visszakaptam. Este újból röptettem és az már sikeres volt. Aki elérte a 40. szintet ahelyett megkaptam a TE aminózis csibédet, na este az is repült.

Sajnos itt deres minden, hideg van.

Sok-sok felröpit és szép napot !:)

zsozso577, Tigrislady, .sylvia72. és 3 más kedveli ezt.
  3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap megérkeztem a nagy fővárosból, így most lesz időm fórumozni :D.
    Elsősorban a betegeknek mielőbbi gyógyulást.
    Eni, gratulálok a mentorszintlépéshez :).
    Sajnálom, hogy a mieink nem értek el helyezést a fórumjátékban, pedig mindannyian nagyon szépet alkottatok:(.
    Picit visszakanyarodnék az esküvőkhöz, igaz, láttam, hogy már eléggé kiveséztétek:), nekem például nagyon szimpatikus amit Amerikában csinálnak, hogy készítenek egy ajándéklistát bizonyos boltokban, a vendégek elmennek és ami a pénztárcájukhoz illik azt kiválasztják, lecsippantják, nehogy valaki más is megvegye és így elkerülik a duplázást is:). Gabika, a fiatal pár nagyon szépen kitalálta ezt, örök emlék lesz, és egyetértek veled, hogy valahol sokkal nehezebb feladatot adtak a násznépnek, mintha pénzt kértek volna :), én, ha bármilyen levelet is írok, mindig ronggyá olvasom, de még akkor sem vagyok vele elégedett :oops:.
    Az event elkezdődött, igaz, nekem csak ma reggel mert, tegnap talán, ha másfél órát tartózkodtam itthon, aztán mehettem is dolgozni, nem tudtam volna learatni, így inkább, raktam hosszú érésűt, mert a felröpik úgyis mindig gondot okoznak ;).
    Napsütéses, szép napot kívánok mindenkinek:D.​

zsozso577, Tigrislady, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!

Korán reggel pattant ki a szemem az álomból a nagy világosságban. Nem baj, ezt akkor is jobban szeretem.:D

Sylvi a hideget én se szeretem, várom már a jó időt.

Reni megpróbáltuk, nem nyertünk, sok volt a pályázat, és szépek is voltak.Mindenesetre a nyerteseknek gratulálok!:) Neked pedig a mentor szinthez.
    Az én csibéim elkezdtek sztrájkolni, pedig már nem látszik a csíknak a vége, de ráírni nem merek egyikre se. Az elején írtam már mindegyiknek, hogy azért vagyok, hogy segítsek. Nem jött válasz, nem zaklatom őket. Azt viszont nem tudja valaki véletlenül, ha valaki a 39-es szinten van és eléri a 40-et, azért tényleg nem jár pont?

Anika neked annyit, mint a többiektől, vigyázz magadra jobban, főleg, hogy hajlamosabb vagy a balesetekre.

Gabika valahogy volt sejtésem, hogy megengedhetik maguknak.Szép gondolat tőlük egy ilyen ünnepséget rendezni, az biztos,
    hogy így nem jelent anyagi terhet a vendégeknek, csak a mulatság marad.:music:

Zsuzsám csodálkoztam, hogy még ég a villany nálad elég késő este.Nem baj, megvetted hát megvetted.Legutóbb én se akkor rendeltem mikor mega nap volt, csak a hosszabbítás miatt csúsztam bele, de azt is csak aratás közben vettem észre. Most nekem sikerült reggel a tervek szerint megrendelni a vizes felhőt. A chipeltetést pedig pont az egyszerűség kedvéért lett kitalálva, csak ez nem mindig jön be a gyakorlatban is.Nem értem ezt nálatok hogy működik, talán egyszerűen nem foglalkoznak vele.
    Én is remélem a hiányzók benéznek ide.

Gina gyere ha időd engedi, mert Te is hiányzol, már mikor nem jössz. Elég jól adja a röpiket, szerintem sikerülni fog ez az evented is.

Nálam most szünetel a vizespohár gyártás növények híján, de rajta vagyok az ügyön, folyik a termesztés.

További szépet Mindenkinek!

zsozso577, Tigrislady, Anika_9_ és 4 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

Szia Gina !

Örülök, hogy épségben haza értél. Most egy darabig feltöltődtél, a legközelebbi utazásig van miből táplálkozni.:) Az evnettel nem vagy elkésve. Minden meg lesz a maga idejében. Ha mész éjszakára vagy nappalra, akkor is mehet az eventes növény. Válagathatasz, vagy ahosszú érésü és akkor arányosan lesz röpid is és a növény is.
    Mya ! Most nem spóroltam a világítással !xD Az a baj, hogy egyáltalán nem ott jár az eszem , ahol kellene. Napok óta tudom, hogy a kocsit műszakiztatnom kell. Korábban megbeszéltem, hogy előtte 2 héttel szólok, hogy mikor vihetem. Na ma szóltam és van rá 8 napja a szerelőnek, hogy mindent elintézzen, átnézze, időpontot kérjen. Talán egyszer már másra is tudok figyelni.

Nekem a csibéim egyáltalán nem kommunikálnak velem. Az új csibém nem kezdő játékos, az első levéllel tisztáztuk, hogy Ő mit kér, mondtam nekem elég ha csak a csibepontot küldi. Erre ma rám írt, hogy akkor én mit is kérek. Csak az utolsó levelet kellett volna megnéznie, mivel több nem is volt !xD E van !!!!xDxD

zsozso577, Tigrislady, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  6. .sylvia72.

Sziasztok!
    Zsuzsa mama!Az úgy volt,hogy gyerekként falusi voltam aztán 9 éves voltam mikor Pestre költöztünk.Nagyon megszerettem.Aztán volt 2002-ben egy balesetünk ami miatt a párom nem igazán tudta elviselni a zajokat elég forgalmas helyen laktunk.Vonat éjjel-nappal busz.Így kerestünk kiadó házakat ez pont megfelelt,csak kicsit messze van,meg nem igazán jó a közlekedés,de itt csend van legalább:)Azt nem mondhatnám,hogy felkapott hely.3 évet vártunk mire lett 1 hentes bolt,nekem még az is felfoghatatlan,hogy a 21. században rendelnem kell pl bagett kenyeret vagy puffancsot,ha hamburgert szeretnék csinálni vacsorára az az nap nem lesz csak másnap.A gyógyszertár nyitvatartása meg a másik pénteken 2-kor bezár és csak hétfőn délben nyit ki.:music:Ha valami baj van vagy elfogyott valami akkor Zsámbék vagy Piliscsaba.
    Én is várom,legalább bogarászhatok a kertben,de még olyan sáros minden kell még várnom pár napot.:)

7. zsuzsa-mama

Szilvi ! Most értettem meg igazán, hogy miért kell neked minden reggel bevásárolni menni.:) Sajnos ami az egyik helyen előny, az a másik helyen hátrány. Jó, hogy tudunk alkalmazkodni !:)

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    "A mentorpontok a megfelelő szint elhagyása után járnak".
    A táblázatban látszik, hogy a 39. szint elhagyása után, amikor távozik a felnőtt növendék, jár a 30 mentorpont.
    Azt megkapjuk, nem mi kattintjuk le.

Tigrislady, zsuzsa-mama, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

Pontosan így van:)Elköszönök,szép délutánt,mindenkinek sok felröpit.:)

zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nálad a 2 hét 8 napból áll?xD Műszakit ne is mond, a mienk már nem lesz leműszakiztatva, legalább is általunk nem.. Igaz még odébb van a határidő, de amilyen gyorsan telnek a napok, az is hamar eljön. Vannak már elképzelések milyen típusú lesz a következő autó, de még csak nézelődünk.
    Lehet voltak közös csibéink, mert így már jártam én is.
    Köszönöm szépen az infót :)

Pár nap már nem olyan sok, azt féllábon is, aztán bogarászhatsz ;) Nekem elég messze kellene utaznom, ha kertben szeretnék ügyködni. Mondjuk az már nem is kert, csak volt kert.
    Szép délutánt Neked is!

zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Szép jó éjszakát !

Ma ennyi tellet, sok volt a beütemezett meló. Megyek hunyni !:)

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket !:)

zsozso577, Gabi922, Anika_9_ és 3 más kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

A mai napom bolondok háza volt... egyedül voltam ugye a két irodára... két kilépő jött, mindkettőne megszűnt már a jogviszonya, de pont ma jöttek leszámolni... egyik helyzet gázabb volt, mint a másik... semmi nem volt nekik elkészítve, tegnap délután zárás előtt kaptam hozzájuk 1-1 szál papírt.. se megszüntető, se iktatás, se szabi, se semmi... egész délelőtt ezekkel sz@rakodtam... ellenőrizni kelle az órákat is, túlóra is volt bőven... :S

aztán bejött egy korábbam kilépett dolgozó is, reklamálni, persze ő sem az én emberem lett volna.. udvariasan megkértem, hogy hétfőn zargassa a kolleganőt, mert az ő "embere" volt, én azt se tudom, mit hol kellene neki keresni... szóval rázós nap volt... voltak kinn a MÁK-bl is... egyeztetni, megbeszélni a programhibákat, kérdéseket megbeszélni.. stb.. jó hecc volt... 6 felhasználóból egyedül én tudtam az intézményi azonosítónkat... :S elég ciki.

Reptettem egy csibét, aki átment hetek óta pirosba, azt hiszem, eleget vártam, és türelmesen néztem, ahogy rám se hederít... remélem, hamarosan kapok másikat. :)

Eventet csinálgatom, nem nagy kedvvel... :(

Gabika, remélem, jól vagy.. majd jelentkezz.. :)
    most balra el...

Jóó éjt mindenkinek..

ui. BabaKata, Zsozso és Csöpi is elhagyott minket??? :eek:

zsozso577, Gabi922, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szép reggelt mindenkinek!

Ma ismét korán kidobott az ágy, így bele is vettetem magam az eventbe, az első kitehető megvan, hurrá :D. Szerencsére a felröpik most jól jönnek, nem győzöm a növényt termelni :). Persze a tahitiből xxl banán lett, na de sebaj, majd a köviből talán jobbat kapok, egyenlőre a hattyú talányos helyét keresem, hozzátenném nem sok sikerrel :oops:, mert egyik állatocskámtól sem szeretnék megválni, de most muszáj lesz, pár óra gondolkodást még azért adok magamnak ;). Nagyon bízom, hogy most vidrát kapok :p.
    Azért fájlalom, hogy azt a 0 percezős felhősort már nem lehet megszerezni, most igazán jól jönne, március végéig folyamatosan dolgozom, ma van egy szabadnapom és majd húsvét vasárnap lesz a következő, és ennyi erre a hónapra, hiába, Eni is írta korábban, hogy a szabadnapoknak/szabadságoknak megvan az ára:D. Esetleg nem tudjátok, hogy valahol a fórumban meglehet nézni, az összes felhősort egy helyen?
    Zsuzsa, ma követem jó példádat és neki állok én is takarítani, nem sok keddvel, de fut a lakás, muszáj lesz megállítanom :). Délután jön öcsi, megyünk nagy bevásárlásra, addigra remélem 2 szobát is kivégzek. Az ablakokkal most nem foglalkozom, 2 nap múlva esőt mond, azt azért még megvárom ;).
    Szép napot mindenkinek :D.

zsozso577, Gabi922, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Gina itt meg tudod nézni az összeset:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/ Az eventes titokólból max hattyú lehet.

Reni ha Te tudtad akkor az nem neked ciki. Piros csibéket nem érdemes egy napig se megtartani.

Zsuzsám tegnap dolgoztál eleget, ma csak pihentess.

Utolsó kör növényem érik. Röpit még kell gyűjtenem.

Szép napot Mindenkinek!

zsozso577, Gabi922, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm neked Mya :D.
    Most legalább egy fél órára lesz mire fognom, hogy miért nem álltam még neki a lakásnak:D.

zsozso577, Gabi922, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Estére csak beesek.
    Most nem idézlek benneteket, mert a kezem már nagyon elnehezült.

Mya ! Folytattam amit tegnap abba hagytam, sőt még főztem is. Most aratom az utolsó kör eventes gazokat ! Éjszakára csak abahára ülttem és lám reggel üres volt. nem tudom, hogy történt. Biztos kihagyott az agyam !xD

Gina ! Gratulálok ! Nagyon jól állsz, hisz később kezdtél neki. Most, hogy a nagyja takarításon túl vagyok, mondom én a munka megvár.

Reni ! Ne izgasd fel magad, hidd el nem érdemes. Más szégyenét meg ne vedd magadra.

Ha holnap is ilyen szép nap lesz, megyek kinti munkára.

Kicsit elfáradtam.....nem nagyon-nagyon.

Learatok és beszédülök az ágyba.

Szép jó éjszakát !:)

zsozso577, mya100, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  17. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok

Lassan nem lesz majd kit olvassak itt... gyertek...gyertek...és gyertek pls!

Utolsó kör eventnövényem ültetem.....holnap 0 percezem, mert hát hiányzik még kb 580 felröpim! A titkosokat még nem mertem kitenni.... kiváncsi vagyok rájuk egyébként, de nem vok non szerencsés mostanában....de hátha!
    Majd beszámolok milyenek lettek, ha lesz miről beszámolni :D :D
    Jövőhéten pénteken nem lesz ovi..... juhéééé....úgy h már csütörtökön elmegyek Debrecenbe.... :D és hétvégén meg utazás Poroszlóra! Remélem nem fogok megfázni ettől jobban..... köhögésem egy kis menta teával, mézes fahéjas citromos keverékkel próbálom enyhíteni.... meglátjuk mi lesz!
    Elég fáradt vagyok, sok mindent terveztem mára is..... de hát inkább elmentem mamához :D jót tesz a lelki világomnak ha minden nap lemegyek másfél órácskára!!
    Holnap játszom a kutyusommal is egy kicsit, őt is elhanyagoltam mostanában...szegénykém...azt sem tudom hol áll a fejem, annyi minden van most....
    Megyek is nyújtózom egyet az ágyon :D aztán ha tesóm nem fürödte volna ki a vizet fürödnék is...de várnom kell :D :D :D :cry:xD

Jó hétvégét kívánok mindenkinek! Szép időt!

zsozso577, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Úgy-úgy tessék jönni és írni, mi lenne, hacsak mindenki olvasni járna.

Anika ! kell a beszámolód, mert rika egyéniség vagy, néha nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, amit írsz és ahogyan.:):inlove: De örömmel olvaslak. Hiányoznál ha nem jelentkeznél. A betegségre a mama is egy kis gyógyír és ez oda vissza értendő.
    Érezd jól magad és lásd pozitívan a világot, de még túl fiatal vagy a ború látáshoz !:)

zsozso577, mya100, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

A mai naptól kész vagyok... ide-oda rohansgásztam az osztályaim között... nyomorult adópapírok.. munka előtt még bevásároltam, úgyhogy emiatt elég korán keltem, de nem bántam, mert kétszer nagyon megszívtam munka után menni... :S

délután bennmaradtam inkább kicsit... üres volt az egész folyosó, csak egy hívás zavart meg a munkában... :D

hoztam még haza is melót, mert másképp nem megy.. :S

Elmentem fodrászhoz, legalább 2 kg hajtól szabadultam meg, pedig nem hosszú a hajam... :)

Olyan jólesett este elnyújtózni egy nagy kád forró vízben... jajj... :) megyek, ledőlök..

Jó éjt mindenkinek.

zsozso577, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kinyitom a topicot, mielőtt megint elkap a munka heve.
    Az eventhez már csak a röpiket várom. Úgy döntöttem nem 0 -zok, van még időm.

Reni ! A munka a munka helyedre való. hidd el, ott is végezni fogsz vele, ha meg nem, akkor lássák, hogy túl vagy terhelve. Különben még jobban leterhelnek. Egyszer tudni kell nemet is mondani.

Gabikám ! A kedves egészséged, hogy van, mert látom nem igazán tudtál pihenni.

Mindenkinek sikeres játékot, sok felröpit !

Kellemes hétvégét !:)

zsozso577, Sonche, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.