Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!
    Üdv minden régi és új topiklakónak. Örülök, hogy többen is visszatértek. :)
    Annak, aki nem ismerne: Kira vagyok a játékban, a valódi nevem Reni, de ha kérhetem, maradjunk a Kiránál. Köszönöm. :)

Amint észrevehettétek, már a régi fórumon sem nagyon fordultam elő. Az újon valószínűleg ennyire sem fog sikerülni. A munkám miatt egyre kevesebb időt tudok a fórumra fordítani. Év végétől pedig - úgy tűnik jelenleg - még ennél is kevesebbet. Talán a játékra is. Bár annak kevéssé örülnék. Jelenleg inkább olvasok, ha van időm, mint írok.
    Itt is esik az eső, hajnal óta.. ez meglehetősen csökkenti a munkamorálomat. :p
    Nem idéznék senkit. Talán még nem is sikerülne.. de Gabinak: gratulálok a döntéshez, nyugodt éveket kívánok neked. Megérdemled! :)
    Az eventről: jelenleg a felröpik száma 300 felett, a tönke búzám közel 4000, legközelebb egy óra körül aratok.
    Kívánom mindenkinek, hogy érezze jól magát, és továbbra is maradjon ilyen lelkes a társaság.

Szép napotok legyen!
    Üdv: Kira

kamylla64 kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Mya leírta , hogy állítottam be a követést.

Fősárkány majd igyekszem, de még nem lendültem formába.:pxDxD

A naptár tényleg új, hát még van mit felfedezni.xD
    A csoportos idézés még nem nagyon megy nekem se, de próbálgatom majd és belejövök...... vagy nem:pxDxD
    Remélem a moderátorok elnézik a kisebb bakikat, míg megszokjuk az új felületet.( ide ártatlanul pislogó barifejet tessék képzelni )

Gabika nagy változás előtt állsz.
    Megérdemled a pihenést!Hosszú nyugdíjas éveket kívánok neked, egészséget és boldog családot , unokákkal, hogy legyen kit kényeztetni.:)

Kis finomság, hogy a szürke időben felviduljunk.

zsuzsa-mama, mya100 és kamylla64 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Türelmesek vagyunk a tanulás folyamatában is.

zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok

Megjöttem, sikeresen kibogoztam az általam összegubancolt csomót és még jól is jöttem ki belőle !xD
    Látom nagyon ügyesen haladtok az event gaz termelésével.

Eni !

Áruld el, hogy aratol már harmadszor ma ??? Én csak a második aratást kezdem pár perc mulva.
    Köszi a naptárt én észre sem vettem, tudja már valaki mire lesz jó ???

Követés meg van és az mire jó ??? Több fölösleges kérdésem nincs most !:D

Kedves Gabi ! Te csak gondolod, hogyha nyugdijas leszel mi mindenre fogsz ráérni. Soha nincs semmire sem időm. Igaz most nem én osztom az időmet !:D Vannak akik gondoskodnak róla., de én igy szeretem, hogy még hasznos vagyok ! Kellemes nyugdíjas éveket !!!
    Puszi Mindenkinek

Aratás után jelentek !!!!

mya100, kamylla64 és greenfields kedveli ezt.
  5. greenfields

Köszönjük!:)
    Te már a régi fórumon is mindig segítettél , hogy szabályosan tudjuk használni.
    Sok kitartást kívánok az átállás időszakához, remélem minél simábban fog menni.

Mikor belépsz a fórumra az általad követett személyek logóját látod jobb felső sarokban, ha online állapotban vannak.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Karácsonyi süti, fehér ártatlanság, víz, trágya, szupertrágya, koránkelés. :D

reggel 5.50-kor learattam, 7,30-kor beértem a helyemre, learattam, 9 után megint arattam.. :D

feltételezem, hogy ahogyan az augusztusi hónap alján látszik, hogy most milyen event fut, idővel jelölni fogják mindet, ami egyszerre fut pl.. nagy segítség lehet akciós dolgoknál..[/QUOTE]

7. zsuzsa-mama

[/QUOTE]

Kezdő vagyok hozzád képest. Nekem most van 3770 gazom és 250 felröpim. Minden elismerésem a Tiéd .:)
    Szia Kata !

Tudod nekem ezek a dolgok héberül vannak. Most tanulok ujból nehezen tanulok és könnyen felejtek !!:D
    Neked is ugyanannyi betűből áll a farm neved mint nekem és mégis nálam az 1 db árva a betű külön. Te oldodtad meg ???

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
    greenfields, mya100 és kamylla64 kedveli ezt.
  8. greenfields

A kötőjel lehet a ludas.Tegnap még én is úgy szerepeltem, hogy
    greenfield
    s o_O:oops:xDxD
    Azóta az online állapot mutatása lekerült a logó legaljára, így nálam rendeződött.:D

zsuzsa-mama és kamylla64 kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

A karekter ugyanannyi és másoknál is jó !!!! Csak Nálam nem !!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

10. Tigrislady

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
  11. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Szia Druszám!

S:eek::S:Nem találom a benneremet, kérlek segíts hozd vissza.
    Különben jó, hogy idetaláltál.
    Hol vannak a barifejek?- én nem lelem.

Ebéd:
    http://www.kifozde.hu/nagykep/rgomba.jpg

Mindjárt aratok, a felröpivel is jól állok, a munkásokat a 2. feladatból kiváltottam.

Üdvözöljuk Kirát a csapatban, ha tudsz gyere ha ídőd engedi.

Szép délutánt!

12. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szia Kira! Örülök hogy látlak és szomorú vagyok,mert még ennél is kevesebb lesz az időd.
    Azért pár sor erejéig kukkants be néha,jó lenne tudni mi van veled.Ölellek.

Hol van a naptár? sehol sem találom,vagy csak nálam van elveszve?
    Valamennyire már kiigazodom az új fórumon,de van még bőven tanulnivaló..

Szia Zsuzsa!Én is a második aratásnál tartok ma,lassan beérik.Annyira nem aggódom,még az elején vagyunk,csak tegnap kezdődött az event.

Szia Emi!Szupitrágyát csak a kezdő mennyiséghez használtam,megvallom őszintén,sajnálom rászórni.Van még elég idő,csak úgy lájtosan csinálgatom,majd meglátom mennyire haladok.

Kezdő vagyok hozzád képest. Nekem most van 3770 gazom és 250 felröpim. Minden elismerésem a Tiéd .:)

Szia Kata !

Tudod nekem ezek a dolgok héberül vannak. Most tanulok ujból nehezen tanulok és könnyen felejtek !!:D
    Neked is ugyanannyi betűből áll a farm neved mint nekem és mégis nálam az 1 db árva a betű külön. Te oldodtad meg ???[/QUOTE]

Szintén zenész,már ami a tanulást,felejtést illeti.Kb,hasonlóan állok gaz és felröpivel is.

Vénecskék.Legyen szép napotok.

greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Szintén zenész,már ami a tanulást,felejtést illeti.Kb,hasonlóan állok gaz és felröpivel is.

Vénecskék.Legyen szép napotok.
    [/QUOTE]

6500 gaz kb. ami már megvan (beadogatás miatt nem tudom pontosan) :)
    Naptár:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonság-naptár-funkció-a-fórumon.11043/#post-39791

14. zsuzsa-mama

Szia Szomszikám !

Ma nagyon zűrös napom volt. Elfelejtettem megköszönni a reggeli felhozatalt, pedig én mindenből bekaptam, mert mire hazaértem enni-inni kellett. Te hogy állsz a gazokkal, gondolom már sokkal leelőztől. Lájtosan csinálom mint Kamilla, mert előre nem tudom az időmet osztani. ahogy esik , ugy puffan. Van idő , kész leszek vele. Tudod most olyan nyugdijasan csinálom.
    Lassan felszabadulsz ! Indul a suli ! Lesz időd egy kicsit pihizni is.

Legyen szép napod !

greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Lájkoltam, vagyis magyarul kedveltem a finomságot, és a hírt.Amúgy minden tetszik.:D

No akkor már azt is tudom, hogy mire jó a követés, mert eddig én se tudtam:).

Eny, pik-pak és kész leszel.Ehhez jó sok szupertáp kell. A kisnaptár is meglett.

Türelmet köszönjük

Akkor én is helyzetjelzést írok, laza 4000 magom van, nemsoká aratok ismét.

Szomszikám nem látom az ebédet
    .Ahol írsz a fórumba a sorban a jeleknél van egy vigyorgós pofi, arra rákattintasz, és alul már ki is dobja a birkákat.
    Kamylla Drága, most ki kivel van,?sebaj majd belejövünk.Én már alig merek többest idézni.;)

Zsuzsa ne :cry: jól van ez így.Így is jó a neved:) Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz bírjuk a kiképzést ;)

Szia Neked is Kira! Sok sikert a terveidhez!:)

Szép napot!

greenfields, kamylla64 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Látom mindenki termel szépen ! Gratula Nekik !
    Eni !!! Te fergetegesen csinálod !
    Gondolom a többiek is huznak el.
    Mya !
    Különben nem jó igy a nevem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kamilla, majd mi együtt szakitjuk át a cél zászlót !xD

greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  17. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Meglesz az lassított üzemmódban is,idő mint a tenger.A msodik ablak is kész,megy ez csak csinálni kell...xDxD

Myám! Valamit nagyon elrontottam,próbáltam helyrehozni,de nem ment.Lassan de biztosan tanulgatom a fórumot,ugyan olyan mint odaát,mégis más.Ott már megy,itt is kellene hogy tudjam,mégis elbaltáztam.
    Magok szaporodnak,a felröpik is.

Emi! Köszike a segítséget,megtaláltam a nagy zűrzavarban.
    Ha így haladsz,hipp-hopp kivégzed az eventet.

Zsuzsa drága! Nem baj,Mi leszünk a sereghajtók...xD

greenfields, mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  18. greenfields

Szia Druszám!:)
    Mya már fentebb írta, hol találod a barifejeket.Azóta biztos megvannak.
    Én pedig elővadásztam a bannered.

Ez jó hír,mert a lecsökkent szupitápom turbósebességgel tudom visszatermelni.:)
    Ne sírjál Fősárkány ezt is biztos rendbe szedik.
    Kamylla jó rólad is hírt hallani!:)
    Az eső itt is eleredt ismét.Vége a nyárnak :cry::cry:
    Eventet én is szép kényelmesen csinálom, vasárnap este kész is leszek.

kamylla64, mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Sárkánylány !

Most ugy csinálok, mint Kamilla loptam Tőle. Most jól esik ezen nyürrögni.:cry:xD

Myácska ! Mit nem találtál az ebéden. Ott van, hogy menjél a Kifőzdébe !!!!!xDxD

greenfields, kamylla64 és mya100 kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Kérem valaki aki tudja oldja meg ezt a hatalmas problémát a Zsuzsánk nevével, mert mindjárt én is
    :cry:
    Küldök napsütést, ahol nincs, mert nálunk közben kivilágosodott.:)

zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.