Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kitavaszodott nálam is.:)
    Jöttem a dolgomra, nehogy túl sokat várjanak a kutymorgok:D

Gina legyen csak továbbra is ilyen szerencséd, ha még vásárolsz.:)

Köszi Sárkánylány, még bízok benne hátha a tikinaptárnak az lesz a nyereménye. Ha mégse, akkor majd boltolhatunk, persze ha cserélhető lesz.

Ha minden igaz holnapra befejezem a nóét, még a struccok vannak hátra. Aztán eventelhetek.

Szép estét Mindenkinek!

zsozso577, Farmer*54, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem hétvégén, de annyi minden történt... sok is lenne elmondani... Hoztam haza melót is, voltam a temetőkbe, templomtakarítás, itthon-takarítás...
    Egy régi ismerősöm írt, meghalt az édesanyja... januárban műtötték sokadszor, nem sikerólt felépülnie. :cry::cry::cry:
    annyira elszomorító... túl fiatalon mennek el az emberek.. :S

És az én bolondos macskáim... az ok amiért szívesen költöznék el, az autósforgalom és a macskáim okozta bajok. Megint elütötték egy cicámat... a kis bolond kiment az útra... ;( úgy jött szólni a szomszéd, hogy ne keressük majd őt.

Titkosakhoz gratula, akinek lett ami nem volt... alig voltam farmközelben a hétvégén, még nem vettem..

Anika, csinos lett a frizkód, és ne bánkódj, én is jártam már úgy favásárlással, hogy duplát vettem.. :S

Most megyek, bevérzett a szemem, valószínűleg túlhajtottam magam...

Szép estét mindnekinek.

zsozso577, Sonche, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hetet Mindenkinek! Megint egy olyan event amit nem kell csinálnom, tehát felejtős. Mya, szép a rucid de Ferencvárost kerüld el, ha nem akarsz hosszútávfutásban világcsúcsot dönteni. Párodnak mondjad, hogy a háttérben szedje össze az utánad dobált szerszámokat és fákat fémeket, mert Zalában azok jók lesznek a felújításnál. Tigris, van egy aranyszabály: A munkát bent hagyjuk a munkahelyen, és nem hordjuk haza. Akkor nem kapsz idegbajt és nem jár azon az agyad állandóan! Kilépek a kapun, félóra múlva már az otthonomra gondolok, hogy mit csinálok hétvégén. Macskák, ha nem forgalmas helyen laksz, akkor a Mezőőr lövi ki ha csavarognak, mert nem tesznek különbséget védett madárfészek vagy nem a fiókák ízletes falatnak számítanak és erre ez a törvény, hogy bumm.

[​IMG] - Anyu, hozták a szenet hová pakolják?

[​IMG] - Ne csavarogj el Cirmos, mert jön a sima bőrű a villámló botjával.

[​IMG] - Jól van, szólok majd a Sárkánylánynak, hogy hozza el a Nyaukát játszani.

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)
    Beestem szép álmokat kívánni. Nyaus már előmelegítette az ágyam.:pxD
    Mya nagyon csini lettél. Én még nem szereztem be az új nyári kollekciómat.

Tigrislady, Farmer*54, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggel!

Sajnálom a cicádat Reni! Unokahúgom cicáinak is mindig ez volt a sorsa, pedig nagyon figyeltek rájuk. Egy idő után ezért már a lány nem is akart több cicát.

Köszönöm szépen magam eszkábáltam.
    Maci a párom nekik szurkol, és nem érzett késztetést, hogy bármit is nekem vágjon, ez csak egy virágos banner.

Még nem váltottam be kulcsokat, de ma nekikezdet.

Szép napot!:)

Tigrislady, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok.

Benéztem egy pillanatra.....ma délelőtt a konyháé a főszerepet. Elég maceráns ebédet gondoltam ki.
    Eventet elkezdtem....az első háromba be is adtam a cuccsost....nagyon kiváncsi voltam, hogy mükszik!
    Célom a felhő....aztán meglátom....bár ha már 0 perceztem is.....akkor irány a vége!!!!
    Sok szerencsét az eventhez!

mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Hahó Mindenki! Zsozso, miért függ a 0 percezés az eventtől? Én akkor is 0 perceznék ha kevés a növényem valamiből. Mya, ő a te párod. De menj már ki lila-fehér színekben egy fradi meccsre úgy a B-közép környékén foglalj helyett, és garantálom, hogy ülőpárnát árulhatsz a legközelebbi vásárban, mert annyit dobnak feléd.

[​IMG] - Jó csinálod, így hát a nyakam is megbogarászhatod.

[​IMG] - Bang, te büdös kölök. Beköltöztél a szobaakváriumomba és kietted az összes díszhalat.

[​IMG] - Nyihuhúú, tolatómozdony érkezik az első vágánynál kérem vigyázni.

mya100, Sonche, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. greenfields

Kukuccs!
    Tigris sajnálom a ciccet.:(
    Evetke nálam is dübörög. Röpcsi már megvan.
    Én meg odakint dübörögtem. Összeszedtük a sok fanyesedéket, mert a fű olyan gyorsan nő, hogy nyírni kell.
    A nap igen odatette magát, lehet napszúrást kaptam.o_O:oops:
    Most hűselek kicsit a melódia előtt.

Farmer*54, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  9. Tigrislady

Sziasztok!

Köszönöm szépen a ciccemért való sajnálatot... tegnap az egyik kismama-macska megellett.. lett 5 kiscica.. :eek:
    Persze nem pótolják egymást, de aranyosak.. csak félek már előre hogy mi történik majd... :S
    de nagyon kis cukorbogarak... :D

ma nagyon fárasztó napom volt... ven egy új leendő dolgozó, aki már most is nehéz eset... leállt mondani nekem a magáét... nem örülnék neki, ha felvennénk, de sajna nem én döntöm el..
    eventtel haladgatok, csak termelem a növényeket, aztán majd elolvasom az ismertetőt, hogy mivel mit is kell kezdeni..

Melózgatok egy kicsit, de ma megpróbálok korábban ágyba kerülni...

szép estét mindenkinek..

Utoljára szerkesztett: 12.4.16
    Farmer*54, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Szia Maci!
    ÁÁÁÁÁ....nem az event függ a 0 percezéstől!......de sok szupitápot használtam el....hogy
    bőven legyen felröpim! ....ezért már becsületbeli ügyet csináltam belőle!!!xD;):cry:

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Zsozso nekem is kellett volna nullázni, de elfelejtettem az első nap. Mindegy, megoldom az nélkül. Milyen ebédet főztél, ha szabad érdeklődnöm?

Maci nem voltak ilyen terveimxD Még mindig csak egy virágos képet raktam ki ide a fórumba.

Reni gratulálok az utánpótláshoz:)

Sárkánylány gyógyulj meg minél hamarabb a szúrásból,

Event halad, felhő megvan, de egy rávaló még hiányzik.Első sort hagytam utoljára.

Mya libben. Szép napot Mindenkinek!

12. greenfields

Kukuccs!
    Katóka is minnyá libben az ágyba. Evetke halad, első kamra letudva.
    Fejfájás már letompult, hála a sok folyadéknak.
    Ma reggelre kirepült végre megint egy csibém.:D Remélem az új is hasonló tempóban halad majd.:music:
    Nálunk már megvan a hétvégi menű. Zsenge karalábleves, bélszínroló fűszeres burgonyával. Bár karalábot venni kell, mert ezt megettem:oops: Lehet, hogy legközelebb duplán veszek:pxD

mya100, Sonche, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Szép Napos Időt Mindenkinek! Sárkánylány te megetted a Nyaúka elől a zöld vitamint. Gabika gyógyulgat, és Csöpike is majd bejön egyszer, és a Táncikálós Katóka is biztos meggyógyult ennyi idő alatt alagútat fúrnak az Alpokba 8 pályás úttesttel é 2 sínpárral.

[​IMG] - Gazdám eltűnt, nekem nincs pénzem de ha bele kóstolok, akkor azt mondom máshol vettük.

[​IMG] - Guruló átfordulás 1,5 csavarral ez sajnos csak 8. pontot ér.

[​IMG] - Addig vártam a Myára, amíg úgy nem jártam mint a Tigris a munkahelyén, behavazódtam.

mya100, Sonche, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok!

Eventtel haladok....reggel a felhőt beüzemeltem....lassan már számolnom kell.
    Mya....rakottkrumplit csináltam....az nálam már az időigényes kategória....mára is maradt.
    Jóóó idő van....mindjárt arathatok.....aztán uzsgyiiii.....megyek kifelé!

15. Tigrislady

Sziasztok!

Ma annyi meló volt, hogy tényleg alig látszódtam ki belőle Maci! :S
    Aztán még elmentem suliba is, 2,5 óra tömény okítás... :S
    Penge vagyok teljesen.

Unokanővérem már ihat rostos üdítőt, szóval már egész jól van, talán hétvégére hazaengedik... febr.29 óta. :S

Eventtel nem tudom, hol tartok, vakon beadtam néhány kulcsot, majd valamikor utánaolvasok, csakúgy mint a tikinaptárnak.

Most elköszönök, jó éjt mindenkinek.

16. zsozso577

Sziasztok!

Eventtel végeztem!
    Nálam a hullám volt a nyerő és a kör a hiánycikk.....deeeee a végére teljesen kiegyenlitődött.
    1 db hullám kulcsom maradt!
    A maradék gazokat beváltottam kulcsokra.....
    Hajjjrrrááá Mindenki!

Sonche, greenfields, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Sziasztok, Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyors reggeliosztás, aztán már itt sem vagyok! :)
    Este kirepült az eddigi legkedvesebb csibém! Az egyik szemem sír a másik nevet. :(

Szép napot mindenkinek.

Sonche, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!

Gratulálok az ügyeseknek!:D
    Én már csak egy hullámra várok reggeltől az utolsó ajtóhoz, de nem akar jönni.Még 9 kulcsra való növényem maradt, bízok benne elég lesz.o_O:music:

Tigrislady, Sonche, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Szépet Mindenkinek! Mya, csak el ne sodorjon a tömeg, aztán nem az utolsó ajtón hanem a másik busz első ajtaján jutsz be.

Szóval itt is kulcs gond van és tolvajkulcsa meg senkinek sincs.

[​IMG] - Tigris, ezt a képet neked szánom, hogy mire képesek a kis Siccek.

[​IMG] - Anyu, mi a bajod?-Gyakorolnám, hogy kell a rókát megfogni szemből.

[​IMG] - Kicsi rakás nagyot kíván.

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Én is megérkeztem, párom már Pesten, kozmetikus kipipálva, itt az idő egy kicsit foglalkozni a farmmal is :).
    Eventtel nem tudom, hogy állok, Rákolló már van bőven, mert jóformán csak azt termeltem, hogy ne kelljen annyiszor leülni a gép elé, míg párom itt van, így a Lándzsarózsát elhanyagoltam, termeltem azért azt is, de igencsak el vagyok maradva, így muszáj lesz még egy kört leültetnem még estére, meg szerintem éjszakára is azt fogok rakni, úgyis megyek dolgozni reggel, hajnalban aratok :oops:. Kitehetőt is szereztem már, így szerintem vasárnapra szorosan, de meglesz ezzel a taktikával ;).
    Gratulálok azoknak, akiknek sikerült befejezniük az eventet :).

Szép estét mindenkinek! :)

mya100, Farmer*54, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.