Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Úgy látom Tigrissel közös a sorsunk. Ma én is fejtágítón ültem délutánig.:sleepy::wuerg::cry:
    Mindegy a kerti munkákkal úgyse haladtam volna, mert olyan szél fújt, hogy majd levitte az ember fejét.

Evetke alakul, de a kulcsokkal nincs szerencsém. Azért meglesz.
    Holnap melódia, de este jövök.:music:

zsozso577, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Maci köszi a képet, ilyesmiket szoktam az én macskáim is művelni... bolondos egy jószágok. :)

tegnap este K.O. voltam, megint kidőltem, mint a krumpliszsák, de nem aludtam túl pihentetően sajnos.. Egész nap átkozottul fújt a szél csak úgy süvített, és estére szégyenszemre be kell gyújtani, mert alig volt 11 fok.

ma péntek, rövid nap, alig várom hogy elmenjen, sok volt az utóbbi időben.
    Holnap talán végre hazaengedik az unokanővéremet is tőlünk, már tűkön ül a családja... :D

No most balra el...

Reggeli

zsozso577, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Betegeknek Gyógyulást, Jó Kedvet Szép Napos Hétvégét Mindenkinek! Úgy látom mindenki követ keres. Beszéljetek a Nagyanyóval, hogy honnan hozta el a köveket amikor gyógyulni járt, hátha maradt ott pár különböző idom. Jön a lecsó.

[​IMG] Ökölpacsit nagyfiúsan blöki, rendben. Most mond meg hol láttad azokat a kő idomokat.

[​IMG] - Téged is az asztal verés ébresztett? - Már megint fölművelést folytatnak a PC-én.

[​IMG] - Hipp- Hipp Miaúú, megtaláltam a hiányzó idomot.

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Beugrottam egy beköszönésre. Szemeim majdnem kiesnek a helyükről. Ma utaztam vagy 6 órát, biztos annyira nézegettem azért fájdult meg ennyire.
    Megjött az az egy hullám is.5 kulcsom maradt pluszba. Maci nem tömegközlekedek,xD itt helyben nem is ismerem a járatokat. Még elvinnének olyan helyre ahonnan vissza se találnék többet.
    Tényleg haláli volt a lazulós cica, de a kutyik is ugyanolyan jók:)
    Gina szorosan vagy sem, legyen kész mindenkinek aki nekikezdett, drukkolok.:)

Jó éjt Mindenkinek!

zsozso577, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Sziasztok!

Ma este az egyik kiscicám elpusztult... olyan kis gyengécske volt..:cry::wuerg: A másik 4 testvér jól van, szépen esznek.

Voltunk színházban is.. vagy nem tudom mi vvolt. borzadály... otthagytam az agyam egy részét valahol...

Holnap suli van... szóval NCIS és utána alvás!

Jó éjt! :)

6. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, nagyon sajnálom a kiscicát :(.

Eventtel beragadtam, már a harmadik aratást követően nem adja a kört, nem tudom így mi lesz, az utolsó hat ajtó maradt, lehet örökre bezárva maradnak xD.

Szép napot mindenkinek! :)

mya100, zsozso577, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  7. greenfields

Utoljára szerkesztett: 16.4.16
  8. Farmer*54

Szép Vanik Mindenkinek! Ez az élet rendje az állatvilágban, mondhassuk, hogy sajnálom de ez nem old meg semmit. Játék, aki bevállalta azt, hogy végigmegy, annak elkészítették a szívatót. Innentől csak szívás és sírás lesz, amíg itt is nem keresnek új manégert, de hát harácsoláshoz ez a jó.

[​IMG] - Sonche még nyakig ül a vízben, még szerencse, hogy a kád nem 3m mély.

[​IMG] - Mya nekünk adta a maradék növényt és abból spájzolunk.

[​IMG] - Adok én neked, szelfit olyat, hogy felbuksz.

9. Tigrislady

Sziasztok!

Nekem is a kör alakú jött össze a legnehezebben, azt hittem, sose kapom meg... event így kivégezve.
    Ma voltam suliban.. Hr és emberi erőforrás... nem érem fel ésszel, hogy egy bér-és tb- ügyintézőnek mi szüksége lehet ilyenre, de biztosan így van.

GreenKatám, nézegettem a bahamás újításokat, csak pislogtam mint a taposott béka. nem semmi milyen fákat adnak... kíváncsi vagyok, vajon ezeknek a neve is változik e majd, hogy a termés könnyebben azonosítható legyen a fához...

Ma grillhusival várt haza Zoli, nagyon fini lett.

na, most még egy rész NCIS, mert megérdemeljük.. :)

Jó éjt mindenkinek.

mya100, zsozso577, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!!

Tegnap estére nagy kínszenvedés árán meglett az event......nekem a háromszöget adta nehezen.... a lényeg, h kész! Titkosok is beértek....hát elég jó lett a felhozatal.... lett feketefűz...mangosztán..nektarin ..pár xxl...! A ma kapottakat is leteszem.... kivi vok!
    Ez az új bahás mizéria, nem is tudom ,h örüljek e vagy sírjak.... jelenleg elég tűrhetően állok aranybanánból, de h mikor fogom kiváltani az összes újat rejtély marad előttem!

Tegnap szalonnát sütöttünk párommal kettecskén, olyan jó volt :)

Gratulálok mindenkinek az event befejezéséhez...aki küzd hajrá....!!

Le vagyok újra robbanva :D :D Meg se lepődőm, de Ti sem!! Segítettem dédinek pakolni meszelés előtt, és hirtelen úgy felkaptam a sámliját....h becsípődött a nyakam meg a lapockám közt....a szemem jójózik :D :D nem is én lennék komolyan...-.-:pxD

A két lábam is tropa..... -.-..... és pár évvel ezelőtt autóbalesetben megreccsentek a derekamnál a csigolyáim ( 3) és most az is fáj -.-
    Rosszabb vagyok mint egy nyugdíjas.... persze egyik se vicc, de én már kínomba röhögök magamon, mert olyan nincs h nekem ne legyen semmi bajom.... :S
    A munkám kikészít.... non sokat emelek lehet ez is a baj..... lábaim a sok állástól...rohangálástól fájnak....majd megedződik, csak ne legyen semmi komoly gond belőle! Agyilag néha nulla vok, minél hamarabb munkát akarok váltani.... mert sehol nincs így , mint ahogy itt.... kolleganőim állandóan marják egymást....ezáltal engem is szívatnak úgymond... van aki nem veszi ki a részét a feladatokból, mert duzzogok és 30 év után ne mondja meg neki senki, h hogyan kell dolgozni ( jelzem kiosztottam h mi a ..... képzel magáról :D )
    A másiknak is megmondtam a magamét, az legalább alkalmazkodik is, és belátta amit mondtam, de a fent említett...na hagyjuk....így dolgozz Anika... -.-
    A köhögésem is tart még... kész csődtömeg vok :oops:

Na röviden kisiránkoztam magam :D bocsánat!

Szép vasárnapot!!

Tigrislady, mya100, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Szép Nap Vanik! Tigris, ha én rálépek egy békára, hát az nem pislog az biztos. Anika, a betegség, nincs korhoz kötve. 20 éve voltam Kakasszéken és láttam ott egy25 év körüli tip-top hölgyet, akiről utóbb kiderült, hogy a gerinc problémái mellett igen komoly cukorbeteg, napi 3x szúrta magát kislány kora óta. Azóta sem voltam ott, pénzt nem adtam az orvosnak, ő meg beutalót nem adott. Igaz akkor is lebarmozta a főorvos aki fogadott mert olyan volt a vérképem, ami kizárta, hogy én a medencéket használjam. Elmondom neked ifjú lány, hogy máshol is ez megy, mert fúrni faragni tudni kell egy melóhelyen a munka az csak másodlagos.

Annyi helyet átnéztem, hogy elfáradtam már a kő keresésben.

[​IMG] - Amióta olvastam a szigeten az újítást, színes karikákat látok magam előtt.

[​IMG] - Hagyd már abba a mosdást, beszéljük meg, honnan lesz aranybanán.

Tigrislady, greenfields, Anika_9_ és 3 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratula....akinek sikerült befejezni az eventet.....aki még a ringben van......hhhhhaaaajjjjrrrááááá!
    Nem szeretnék....máskor ilyen szerencse-faktoros eventet!.....
    Ki hogy fogja kiváltani a bahára érkező uj dolgokat?
    Nálam lenne annyi AB....de csak fokozatosan fogom kiszedni....ugy gondolom ne álljon a raktában....
    Ott csak frusztrálna....hogy nem haladok velük! Kiváltok egyet....aztán egy bizonyos limetre feltermelem.
    Utána jöhet a következő!

Már egy hete küszködök a fogammal.....ujra! Husvét előtt voltam fogdokinál.....szerencsére nem talált nagy
    bajt.....aztán ugy tünt.....a javasolt kezelések hatására.....megnyugszik.....
    A mult hétvégén mogyorót ettem....lehet az csinált valamit!?????
    Utána ugy....de ugy elkezdett fájni......napi 2-3x fájdalomcsillapitó....ha ittam...vagy ettem volna....ujból
    fájni kezdett.....igazából most sem lehet látni semmi sem....de csinált egy fognyaki tömést és adott egy
    időpontot....ha addig nem javul....akkor gyökérkezelés! Akarom én azt?????:cry::cry::cry:
    Csinálom a javasolt kezelést....fekhelyet változtattam!!!;):oops::oops:....vettem borostyán-láncot.:oops:
    Kiváncsi vagyok....szerdáig van időm eldönteni!!!!.....deeee tudok enni....és csak kicsit érzem a fájdalmat.

Hüüüüü....de hosszu lettem.....Anika mentem utánad.....én is kibeszéltem ill. irtam magamból.

Farmer*54, Tigrislady, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Jöttem olvasodni. Múljon el mindenkinek a bibije. Fogfájás nagyon nem jó:( Néha már én is érzem a derekam ha sokat hajlongok, ez viszont már a korral jár. Anika annál nincs rosszabb a melóhelyen, ha olyanokkal kell lenni napi 8 vagy még annál több órát, akik állandóan marják egymást. Voltam már én is olyan helyen, szerencsére ott nem sokáig kellett maradnom.
    Reni sajnálom én is cicát. Gini kutyimnak is voltak kölykei, kétszer. Az egyik ellésnél elpusztult egy kiskutyi, mivel egyedül voltam akkor, csak arra volt erőm, hogy arrébb vigyem a többiektől.Később visszanéztem, gini visszatette a többiek közé. Az nagyon megviselt.

Na de, hogy hozzak egy jó hírt, végre lett egy citrancsom:D az eventes titkosokból. A sima fákból nem lett új. Vagyis az xxl szamócafát mondhatom annak, de az alapnak is ugyanaz a termése. Szóval örülök annak is, de az nem ér:D

A bahán én is ki tudok szedni mindent, de én is hasonlóan csinálom. Valahol elkezdem, aztán sorban ahogy gondolom jön a többi.

Gina, hogy állsz az eventel a hajrában?

14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Anika, Zsozso jobbulást nektek:(.

Tegnap délután engem is elkapott a migrén, a legrosszabb fajtája, semmi nem maradt meg bennem, 3 gyógyszert vettem be 2 óra leforgása alatt, de az első szerintem ki is jött, bár ilyenkor csak a vízben oldódót tudom lenyelni, esély sincs a tablettára. Nem is tudtam bemenni dolgozni, szerencsére meg tudták oldani:oops:. Jóformán az egész délutánt, estét átaludtam, csak a legrosszabb pillanatokban ébredtem meg, ennek eredményeként már reggel hétkor kukorékoltam, szerencsére a migrén eltűnt, igaz, délelőtt újra zsongott a fejem, de gyorsan ittam megint egy kis fájdalomcsillapítót, így most már rendben leszek.

Soha, de soha többet nem kezdek ilyen eventbe ami a szerencsétől függ, ha mégis megemlíteném, kérnék szépen mindenkitől egy virtuális fenéken billentést:cry:. Meglett (32 darab kulcs a nyakamon is maradt olyan nehezen jöttek a körök), de a holnapi és a keddi ebédmenüm árát elfizettem rá, így gyorsan főztem egy kis tökfőzeléket arra a két napra. Finom lett, de valami irtó gáz fagyasztott tököt sikerült venni, nem gyalulták le szépen, hanem ilyen nagy darabokban van, szerintem, ha ezt odatenném egy kisgyerek elé nem hogy az arcomba röhög, de még szerintem bele is vágja tányérostul együtt xD. Még nagyon régen, vigyáztam a keresztfiamra, nővérem előző este spenótot készített, hogy azt adjam neki ebédre, hát az se volt valami bizalom gerjesztő na meg persze a spenót zöld és valamiért a gyerekek amúgy sem díjazzák a zöld ételeket, de gondoltam, azért megpróbálom, hátha.. keresztfiam nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy: " Én ezt nem eszem meg", mire én: "nem csodálom" ;). 4 éves lehetett körülbelül. Sütöttem ki rántott hús, és jóízűen elfogyasztottuk:D.
    Megyek nézek valami filmet, kinn megint tombolnak az elemek, akkora szélvihar van, hogy esély sincs egy kis pihentető sétára:mad:.

Szerkesztenem kell, annyi mindent elfelejtettem még leírni, pedig így is hosszúra nyúltam :).
    A Bahás titkosokból lett két darab Huang-Pi, hogy ne legyen túl keserű a szám íze ez után az event után:).
    Illetve a bahás újak még engem sajnos nem érintenek, még 3 fa benn van, meg tenyésztőcsomagok is, szóval nem egyhamar kerülök az újak közelébe :(.
    Szép délutánt mindenkinek!:D

15. zsozso577

Szia
    Nahhhh....most ezen jót mosolyogtam..... milyen korral??????:);) Nem kérdezem , hogy hány éves vgy?!!!
    de.....hány éves is vagy?????xDxD

Gratula a citrancshoz! Igy már teljes a palettád?

Akkor egyformán gondolkodunk a baháról! ????
    szia

Gratula a befejezéshez!!!!
    Lassan-lassan elfelejtjük ezt a szerencs-faktoros eventet! Én is megfogadtam már, hogy nem fogok belekezdeni....
    hasonló eventbe....aztán állandóan megszegem!xD:p:cry:

OOOOOhhhh....te szegény! Migrén!!!!! ....ez is nagyon rossz és kellemetlen!
    Előjelet nem érzel???? Nem tudod megelőzni?????

Olivkán nekem sem sikerült....1 db háromszög hibádzott.!...és elfogyott a Lándzsarózsám!
    Igy marad a cserenap!

Farmer*54, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Gina, Nem semmi, hogy volt türelmed végigvinni, gratulálok. ahogy elnéztem páran jártatok így. Szerintem se jó ez az eventmechanizmus.Tízezres növénydarabszámot letermelni, még a szerencsébe is bízni, aztán kiderül, hogy a dupláját is le kell termelni. Lényeg titkosod kárpótolt a sok munkáért. :D
    Pedig finom a tökfőzelék, spenótot viszont nem csipom.Ha már zöld, a sóskát viszont nagyon.
    Jó pihit és filmezést!

Zsozso, tudod Te mennyi vagyok, legalább is sacperkábé, koromhoz képest nézek kixD
    Meg is nézem mim nincs, mert nem tudom pontosan... Bahán, huangpi fa, és kesufa.Sima: barkóca és som. Legalább már ezt is tudom.
    Sajnálom, hogy nem sikerült a kicsin, ez most egy kockázatos event volt. Ilyet nem kérünk többet köszönjük szépen.

Farmer*54, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Nahhhh...a korodat kitárgyaljuk.....személyes találkozáskor!xDxD
    Annyit tudok, hogy már nem vagy tini és tőlem jóval fiatalabb vagy!;)

Szerintem faügyileg nem is állsz annyira rosszul....ez a 2-2 legujabb fa!
    KI akartam menni....de előbb hatalmas szél fujt....most meg erőteljesen megnövekedtek a felhők!
    Igy maradok a szobában és megyek a kicsi farmokra.....közben TV-t nézek!

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Kukuccs!
    Úgy látom mindenkit utolért valami kórság.:( A pálmát én viszem, mert fáj a derekam, a fejem és a fogam is. Az egyébb alkatrészeket hagyjuk.:oops: Nyauka is hisztizsák ettől az időtől.:eek:
    Remélem a naptár sorvégi ajándékait nem kell kötelezően nyitni, mert nem akarnám feleslegbe indítani ( most fák vannak kint). Pont ezért még a titkosakat sem raktam ki, majd talán éjszakára, ha nem felejtem el.:pxD

Tökfőzelék, spenót nyami, szeretem mindkettőt.

Nálam hibádzik még 100 AB, de ráérek, legalább lesz miért hajtani. Amik a régebbi kamrákban vannak kapásból kiváltok mindent, aktiválom a 10. és kivárok. Nem szeretném megszívni, hogy jön esetleg az elefánt tenyésztés én meg itt maradok banántalanul.:pxD

Most kicsit el, de még jövök.

zsozso577, Farmer*54, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek, mindenki vigyázzon magára.;)

Tegnap lekölykedzett a másik anyacicám is... ma szólt anya reggel, hogy mi a helyzet... 4 cirmó lett volna, 3 van életben.. ennek a fiatal anyacicának ez is bőven sok lesz felnevelni.. úgyhogy most megy a kényeztetés dögivel... szalámi, tej és konzerv... meg finom falatok. csináltam neki is egy dobozt, puha törölközővel.. van egy kis tarka, a másik kettő természetesen tigrincses...

Event titokfáiból nekem jobbára xxl ek lettek. szamóca, datolya, cukorjuhar, meg nem tudom mik...

GreenKata, nálam is fák vannak kint, el is olvastam a tiki naptár ismertetőjét, nekem abból az jött le, hogy a sorvégieket bármikor lehet aktiválni.

ma borzasztó szél volt nálunk így mi sem erőltettük a kintlétet... NCIS volt a napi szórakozás, meg pihi. meg persze a farm.. sikerült néhány százezer csp-t összekaparni ezzel-azzal... :)

A bahára irtó kíváncsi lettem, ma újra elolvastam töviről hegyire mi várható... hát nem semmi, de várom.. :)

kulcs nekem is maradt jónéhány, már nem emlékszem mik, de kör az egy darab se... az tuti.. vártam, mint a Messiást, azt az utolsó nyamvadt darabot.

most balra el, holnap már meló és suli megint...

Jó éjt mindenkinek.

Sonche, zsozso577, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Jó reggelt!

Hoztam jópofa finomságot, válasszatok..

Balra el, már vár a melódia!

Szép napot mindenkinek.

Sonche, zsozso577, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.