Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Köszönöm szépen :).

Szép reggelt mindenkinek, túl vagyunk a bingón, most jöhetnek a vikingek, ahogy elnéztem a hozzászólásokat, senki sem fűz reményeket az egyszerűségéhez xD, na majd meglátjuk, ha nem is lesz egyszerű, reméljük, hogy jobb ajándékokat találnak ki számunkra, mint a bingónál :), igaz, nekem a bingóval nem volt bajom, ültettem-arattam a növényeket, mint egy robot, szerencsére sikerült is a felhősor, és az is volt a cél, az már más kérdés, hogy az utolsó előtti napig nem használhattam másra a farmot, csak az európai borzlakot hagytam kinn és a 4 legújabb fácskákat illetve a sárga trombitát, mert abból amúgy is csak 1 darab van ;).

A gőzösre én még soha nem pakoltam semmit, úgy, hogy most nagyon várom :), legalább pár felesleges óltól megszabadulok, de szerintem csak az 500 pontost veszem majd célba, nagyon kellene már az a vidra :p.

A Szigetes talányosból tudok venni 4 darabot, nem hiszem, hogy lenne akkora szerencsém, hogy mind a négy kifejlődne, de nem igazán akarok erre költeni pluszban, meg lehet, hogy a PP se működik még nálam, nem is baj,több marad a zsebben xD. Volt egy ajándék tojáskeltetőm, azért is kaptam valamennyit, pont jókor :D.
    A retró talányosban nem vagyok érdekelt, minden megvan, amit kínálnak, kivéve a szülinapi akol, gőzöm nincs, hogy az mi lehet xD.

Most meglestem a szigetes talányoshoz készült gazdakörit...., hát nem mondom, kérnek rendesen az új állatokból, igaz, azért adnak is rendesen érte :D.
    Sok szerencsét kívánok mindenkinek a mini-eventekhez :).
    Szép napot nektek!

mya100, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bocsi csak berontok, és már itt sem vagyok...

Gina, mi volt tegnap az Sztk-ban, ugye semmi komoly????

Láttam a szigeti ólas csomagokat, hát egyhamar nem lesz tigrisem... :S azt hittem, nem titokólként kapjuk, hanem AB-vel váltható... :S
    Veszek majd valamennyi titokólat, hátha.. de a csomag kicsit sok... :S

Zsuzsánk??
    na pá drágáim, most rohanok tovább, szép napot mindnekinek, pusza vigyázzatok magatokra... :)

3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Semmi komoly Eni, csak ücsörgés a köbön, meg röntgen és ultrahang, szokásos évi női vizsgálatok, le is késtem a másik időpontot, az eredménnyel kellett volna visszamennem, pont ebédszünetre értem oda, vártam fél órát (szerintem annyi bőven elég lenne két ebédre is), majd bekopogtam az asszisztensekhez és közöltem, hogy akkor most én lépek, pénteken dolgozom, majd átcsörgök, ha akarnak még tőlem valamit, majd közlik a telefonban. A születésnapomat nem akartam egész nap ott tölteni, amúgy is reggel mentem haza melóból, jól meg is kavarodott a bioritmusom, délután négykor bealudtam, aztán a telefoncsörgés ébresztett hétkor, éjjel meg csak néztem nagy szemekkel :oops:. Egy hölggyel épp azt beszéltünk míg vártunk, milyen sokáig benn vannak ultrahangon, hja kérem, amikor behívtak, mondták dobjam le a ruhát, azt jó bő 5 percig fagyoskodjak és majd szólnak, ha mehetek, mi meg azt hittük ennyire alaposak xD, bár, azért alaposak voltak, nem telefonált a doki, azért már ez is valami, anyuval egyszer már megtörtént.... És az a szomorú eset is anyuval esett meg, hogy várt röntgenre, és a folyosón az egyik asszisztens kérdezi a másiktól, hogy kinek a papírja van nála, mire közölte, hogy a rákosé...szegény anyu tudta, hogy az övé, teljesen kiakadt, akkor már hála az égnek 2 éve tünetmentes volt, és most hat év után is az :).

Maci kérem, nagyon pesszimistának tetszik lenni :), vagy csak túl régóta játszol xD. Én még reménykedem, az hal meg utoljára, legalábbis ezt mondják;). Csak azt sajnálom, hogy a startnál nem leszek itt, mert este hatig dolgozom:cry:.

Mya, el is felejtettem reagálni a hozzászólásodra, mindig mikor elküldöm az enyém, jut eszembe mennyi minden kimaradt:oops:, próbálkoztam a nemesítéssel, egyenlőre nulla eredménnyel, nem látom még át, jobban utána kell néznem, jövő héten szabadságon leszek, majd talán akkor megvilágosodom :).

Lassan nyílik a teliholdas :D.

Szép délutánt!:music:

4. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Gina utólag is sok sok boldog születésnapot kívánok neked :) A szülinapi akol pedig juhból 2-t kapsz kapásból...és ennyi...nekem van 1!

Telihold event elkezdve ...mindig jó, ha több napos legalább lehet haladni!

A retró ólakból engem a rubin tenyészet érdekel...se vidrám se európai borzlakom nincs...egy próbát megér!!!!
    Az új pedig hááát majd meglátjuk!!!! Azért annyira nem eresztem el magam!

Farmexpressz kilőve!!!

Most megyek csucsulok, fáj a buksim...és hulla is vok!!

5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen Anika :), és köszönöm az információt is a szülinapi akolról, akkor az nekem tényleg felejtősxD. Remélem a pihenés megtette hatását, és a fejfájásod elmúlt!

Szép estét és jó éjt mindenkinek!:)

mya100, Anika_9_, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Sziasztok!

Nekem is fájdogált a fejem délután, de én csak 20 percre dőltem le... nem mertem aludni, mert akkor éjjel leszek bagoly...

Most még kicsit farmozok, napközben nem sok lehetőségem volt, aztán alvás.

Jó éjt mindenkinek.

ui. 101-es lettem..már megint nem vagyok százas.... :)

Utoljára szerkesztett: 5.5.16
    mya100, Sonche, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Beestem én is.

Eninek és Zsuzsának gratula a szintlépéshez!

Horrorosból ledobok valami hosszút, aztán ájulok be az ágyba.

mya100, Tigrislady, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szép napsütéses idő van....igy sokat fogok kint lenni....lassan el is indulok!
    Kell a D-vitamin!
    Nagyon gondolkodok.....hogy a gőzöst elinditsam avagy ne!!!!????
    Lehet csak bosszuságom lesz belőle....még egy hattyu jó lenne!!!!

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  9. greenfields

Kukuccs!
    4 titokól megvéve, vonatra feldobtam egy kör sárga tojástojót aztán szundika.

10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, gratulálok a szintlépéshez :).
    Gőzöst elindítottam, lesz, ami lesz, bízom a legjobbakban ;).
    5 titokól megvéve, majd holnap kiderül, hogy megérte-e:oops:.
    Mindenkinek kívánok sok szerencsét titokólhoz, gőzöshöz :). Myának kellemes utat ide hozzánk, a kért jó idő itt van, már csak ő hiányzik xD.

Szép estét és jó éjszakát!

11. zsozso577

Sziasztok!

1x vonatoztam.....1 1/2 óra mulva kiderül....hogy mit hozott!
    Vettem pár titkosólat.....kiváncsian várom az eredményeket!
    Jövök az eredménnyel!

12. Tigrislady

Sziasztok!

vásároltam a bahára titokólat, meglettek az állatok... és nem is kellett sokat venni. (de azért vettem még.. :) a hangyász nehezen lett meg, az jött össze legutoljára... :S de már megetettem őket, most örülnek.. meg én is...:) sok sikert mindenkinek, aki elcsábult.

Gőzösnek örülök ,hogy jött, dobálom a sok "nyeremény" narancs és citrom ólakat és terményeseket, amikkel a szerencsekerék és az eventek titokólai szoktak "megáldani"... használni úgyse használom, akkor meg minek kerülgessem... :)

Délután mi is kerteztünk anyával gyönyörű idő volt, pólóban és vékony hosszú nadrágban is meleg volt... :D

most megyek, elteszem magam.. jó éjt és szép hétvégét mindenkinek. :)

mya100, Anika_9_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Jó reggelt!

Hoztam reggelit és kávét... aztán már pályázom is tovább, vár a takarítás, mosás, miegymás..

A gőzösből lett egy csomó illatszertár, titkosügynök, textilmalom és szárnybontogató... már voltak, de azért jól jön.. :)
    lett pink disznóólam, piros juhakol és kecskeól. a többi retúr. :)

szép napos hétvégét mindenkinek! :)

14. LongNight

LongNight Fórumgróf

+ tigris simogatás..:D;) /bahamás/

15. Tigrislady

jajj.. olyan vagy.. tudod, hogy a tigrisnagyhatalomnak nekem kellene lennem.. egyébként azokat adta a legjobban a játék... pedig nem is vettem tigrises csomit.

16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Eni, köszönöm szépen a reggelit, főleg a kávét, még ha csak virtuálisan is, mert nincs itthon tej, és addig nem tudok inni:D, alig tudom nyitva tartani a szemem;).
    Gratulálok az ólakhoz, nekem az 5 titokólból csak a hangyász fejlődött ki :oops:, lett retro majom és egy piros panda, titokzatos rakományt csak egyet tudtam letenni, abból tatu lett. Lehet, hogy a szezonmunkásokra szánt pénzt befektetem még titokólra, de, hogy abból mind meglegyen....:p.

Szép napot mindenkinek!

17. greenfields

Kukuccs!
    Kávé....:sleepy:
    Gratulálok a tigrincstulajoknak! Vajon sárkány mikor lesz?:music::pxD
    Sikerült minden állatból szereznem egyet, igaz nem ugyanarra a farmra. A tigris - macskamedve a kicsin, a nagyon hangyász- flamingó duó jött össze.

Vonat hozott eddig rózsa struccot, hattyút és tekit, a többit majd este kiteszem.

Nem elfelejteni a békákat szaporítani;)

18. zsozso577

Sziasztok!

Gratula....az uj állatokhoz!!!
    Nálam még titokzatoskodnak....eddig egy tigris és egy flamingó lett.....

Miért is kell a békákat szaporitani???? ......miről maradtam le????

19. greenfields

A viking event után lesz a különleges tenyésztős event.
    A madarak azt csiripelik, a béka lesz porondon.

20. zsozso577

Sziasztok!
    Valakinek van már eredmény????
    Lett esetleg valami uj????....valami jó?????
    Akinek lett....azoknak gratula!!!!!!
    Nagy munka után a szigeten mind a 4 uj állat a pajtába került....de semmi rózsa....
    semmi piros...sok-sok retro.....amik már voltak! Igy az egyik szemem sir....a másik örül!!!

szia

Ohhhh...köszönöm szépen.....
    akkor gyorsan kell szaporitani, mert nekem a titkosokból alig-alig van!!!!
    Én csak a tabella elején álló állatoktól tudtam!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.