Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!

Fősárkány az ügyintézés nálunk sajnos Pató Pál urasan működik.Jajj, de nem szeressem én se.:cry::cry::cry:

Javasolnám vigyél magaddal egy rövid, laza olvasmányt (a Háború és béke ideális :pxD).
    Mire elolvasod végzel is az ügyintézéssel.;)xD

Reggeliről már lemaradtunk, de hozok némi ellátmányt.

2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!
    Nálunk ma se süt a nap.Még mindig nem szállt fel a köd. Bízok benne délutánra látok egy kis napot.

Kirának szurkolunk, nem lesz baj.
    Zsuzsám intézkedjél, mond meg nekik a frankót.
    Sárkánylány, akkor hajrá, táncra fel.
    Eni nekem is a hétvégén 4. osztályos kisfiúnak gombokat kellett keresnem, és káposztás ételről fényképet készíteni.
    Koppi sajnos mindig vannak akik a könnyebb utat választják és egyszerűen elveszik a másét, vagy szétrongálják. Talán nekem nem kell féltenem, mert öreg csettegőm van.
    Pityu ahogy a többiek felajánlották a segítséget, úgy én is.

Közben megléptem 1 szintet a bahán, de most már indulok is.

később még érkezek.

-KiraAngel-, Gabi922, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  3. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

Most értem haza, isi, vásárlás, barátnő.

Nálunk most kisütött a nap és élvezem a D vitamint. Ma uncsinap van, lányomnak zárása van a többinek munka.

Én is segítek amiben tudok az új 90-nek, csak kiabáljon.

Zsuzsa Szomszikám!

Utálom a hivatalos ügyeket, de van amin muszáj részt venni.

Mya Szomszikám!

Gratulálok a magas bahama szintedhez. A héten nekünk a fekete gólyáról kellett képeket és leírásokat gyűjteni.

Druszám!

Én nagyon szeretem a narancs és a piros ólakat.

Eni:

A fejfájás nálam a hidegfronttal jön, kitartás.

Mindenkinek szép napot!

-KiraAngel-, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szebb Napokat. Miután éjjel csak 8 fok van a harmatpont miatt valaszínű indul a fűtés. A hideget az embörléánya az izületeiben érzi, legalább is Mackóék felé így van, illetve a melankólia ami nem hiányzik igazából.Ezt itt hagyom a Hölgyeknek és mönök a málnásba.

katalin1955, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    Nálunk is a biztosító valami fertelmesen ráérős kedvében van, a biztosításomból lehet kivenni pénzt és most először úgy döntöttünk anyával, hogy na jól van, vegyünk pár drágább ruhát... azóta várunk arra a 45 ezerre, amit ki kívánunk venni, mert hogy lejárt az OTP-s betétkönyv és át kell raknunk egy Erste-s bankkártya nélküli számlára mert az OTP-nél van számlám, azt meg hogy én le nem záratom, az is holtbiztos.
    Szóval át tudom érezni :D Pedig én csak egyszer voltam a bankban meg egyszer a biztosítónál, anya míg én Pesten dolgoztam meg éltem mint Marci Hevesen, ő ugyanezt még 3-4x megjárta és még vagy 3 hét így is mire a pénzt megkapjuk. Persze mondták, előlegbe fizessük ki, el fogják fogadni hogy nem a pénzfelvétel után költöttük el. Na hát én azt megnézem, mert eddig ahány nő volt a biztosítóban (meg a bankban is) , mind más és mást mondott, mert kell új törvényeket milliószámra bevezetni... tanulják meg az egyetem/iskolában aztán azon már hadd ne változtassanak!

katalin1955, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Megérkeztem!:D Ügyek kipipálva, de mikor már rám néztek, ment minden mint a karika csapás. Nem értem, miért kell megvárni, mig az ember kifordul önmagából. Közben eleredt, szakadt az eső. Persze az ernyő a kocsiban, mire odaértem gondoljátok, mint az ázott veréb úgy néztem ki. Most bele zuhanok a kádba és veszek egy jó meleg fürdőt és a hajam is mosni kell, mert olyan , mint mikor a kutya elázik. Gondolhatjátok reklámszatyrot tettem az ülésre, hogy legalább az maradjon száraz. Túl vagyok a mai napon ez a lényeg.
    Bocsika! Nem idézek senkit, megyek és tisztába teszem magam !xD
    Majd még jövök. :)

katalin1955, Gabi922 és Pocak kedveli ezt.
  7. Pocak

Pocak Járnitanuló

Háát akinek kabriója van az mögtanulhatna félkézzel vezetnixD Mackó Bá' mán látom vót erre de nembaj nekem is zizis a fejem mostanába hagyok hát egy kis hangulat rongálót.

katalin1955, Gabi922 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Elébb a jelenlétit aláírom.....meg van..:)
    Harmatponttól függ a fűtés ?
    Nálunk nem. Itt még mindig várjuk a mestereket, hogy javítsák meg a rendszert, mert bár már nincs szabadon lévő cső, mert rákerült a légtelenítő, de több sebből vérzik még ...:)
    Amúgy még amúgy sincs túlzottan hideg.. Még rövidnadrágban vagyok itthon. (Bár az időjós karom már néha hasogat....)
    Remélhetően 15.-ig megérkeznek...:)

Utoljára szerkesztett: 1.10.14
    katalin1955, Gabi922 és greenfields kedveli ezt.
  9. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szia Koppi! Ez főleg a paplanos és új ablakos házakra vonatkozik, mikor a belső fal hőmérséklet eléri a harmatpontot ez most a rezeda szagú kis falumba 12C° akkor jobb ha fűtés indul mintha a penész jönne.Bocsi, hogy a Málnásban horkoló Mackó helyett írom, de őt ilyenkor nem ildomos költeni.Milyen jó, hogy a szomsziknak is zákonyos a fejük.

LongNight, katalin1955, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

Szia Farmer !

Csak azért nincs cabrióm, mert rövid a hajam! Mit tépne a szél?????xDxD Látom ma több szólamban játszol !!!!xD

katalin1955, mya100 és greenfields kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Benéztem ma a Jónáshoz láttam egy cuki kék sárkányt.Muszáj lesz megszerezni, minden sárkánynak és azoknak is akik szeretik őket ;)xD remélem nem matrica, hanem valami tuti kis kitehető lesz sok tépével és rövid érés idővel.xD
    Régi fórum eltünte magát, elveszett.o_O

Biztosításról jót nem tudok, úgyhogy nem írok semmit.
    Zsuzsám most adjam kölcsön az ernyőmet, én úgyse nagyon használom.:p;) Aztán milyen kocsid van? Azt már sejtem ülés fűtés nincs benne, hogy náylont használtál;)

Szomszikám jó, hogy nálad volt napsütés, itt nálunk csak hideg volt.
    Halkan jöttem, úgyis megyek, nehogy felébresszem a medvét;)

katalin1955, -KiraAngel-, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Jaj Mya , ha az is kocsiban marad, akkor az sem véd meg az esőtől.xD A kocsimnak van 4 kereke, bocsi 5 és egy kicsi kis kormánya!xD;) remélem , most már tudod !!!!xDxD

A sárkány biztos nem titokól lesz ???????? mert akkor nekem annyi !!!!xD

katalin1955, greenfields és mya100 kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

ma sajnos nagyon kevés időm volt.... iszonyat fáradtság lett rajtam úrrá.
    Olvastalak titeket, jó volt látni, hogy életre kelt tőletek ma is a topik. Ne haragudjatok ha most nem idézek senkit, de elteszem magam aludni... :)

Szép estét mindenkinek.

Minden_esetre, _Enike_, girhes85 és 9 más kedveli ezt.
  14. greenfields

Hozom az álommanót, hogy szépeket álmodjon mindenki!

Macinak és Pocaknak köszönjük a zenéket.:music:

Az ernyőt én is a kocsiban szoktam hagyni, ez úgy látom a sárkányok szokása.:pxDxD

Mya az a sárki nekem is kell.:inlove:

Délután meghozták a tüzifát, így a szabadság utolsó napjaira megvan a szórakozás.:wuerg::cry:
    Szomszédaimtól elirigyeltem a sok szintlépést, így pár turmix megivásával újabb 5 AB tulajdonosa lettem.;)xD

Péntek délig várom a megfejtéseket, utána hozom az új feladványt.

katalin1955, -KiraAngel-, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Eni !

Ilyen nap is van, de már az is jól esett, hogy beköszöntél, így legalább tudjuk, hogy mi van veled. Mára nyugisabb napot ! Remélem sikerült magad kipihenni !:)
    Szép napot !
    Szia Sárkánylány !

Gratulálok az ujabb szintlépésedhez. Száguldoztok, csak kapkodom a fejem !;):D
    Mondasz valamit az ernyővel kapcsolatosan!:D Mya is, Te is, Én is, úgy látszik a tűz tényleg nem fér meg a vízzel !xD
    A fa berakás után talán még síkerül kicsit pihizned.

Köszi az álommanót nálam megint megtette hatását !:) Lehet, hogy a fáradság........

Kedveseim Mindenkinek szép jó reggelt !

Nálunk sajnos az eső tegnaptól nem állt el. Most még az is gond, hogy megázás nélkül, hogy jutok a garázsba, mert a pót-pót ernyő meg ott van. Az égi áldás meg csak jön-jön. Most pedig nagyon nem akarom , mert megint menőkém van.>:( Na valahogy megoldom.

Legyen szép napotok !

16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt és napot kedves vénecskék!

Összeszedtelek benneteket egy szép nagy csokorba, aztán bele is zavarodtam így az egészbe. Ezért aztán így marad. :music::p

Az ügyintézésből kijutott nekem is most nagyon rendesen. Sok helyre kellett és még kell mennem, mire minden a helyén lesz. Ráadásul lejárt a jogsim orvosija, az is intéznem kell.
    A nyugdíj intézetet én is meglátogattam egypárszor, mire valamennyire kisimultak a dolgok. Közben elkapott engem is ernyő nélkül egy alapos eső. Meg is fáztam rendesen, most úgy köhögök mint egy szamár, folyik az orrom...stb. Ráadásul a nyugdíj intézet előtt fizetős parkoló van, és amíg én elbattyogtam az automatához jegyért, már rá is került az autóra a kis csomagocska. Mondom a parkoló őrnek, hogy nem vagyok én egy villám, nem tudott volna várni egy kicsit azzal a büntetéssel? Azt mondja semmi baj, 5 percen belül van a jegy megvétele és a büntetés kirovása. Szépen menjek be a közterületes irodába a jeggyel együtt és ott leveszik a kocsiról a büntetést, nem kell kifizetnem. Kicsit sem voltam ideges. Irány az iroda, aminél szintén kifizettem a fizetős parkolást 1 órára. Bemegyek és látom, itt nem fogok végezni egy óra alatt, annyian vannak. Kiszaladtam, rátettem még egy fél órát. Vissza az irodába, ahol kb. meglepetésemre 10 perc alatt elintéztem mindent, és az ügyintéző még az ott befizetett parkolási díjat is visszaadta. Azt hittem meglepetésemben, hogy valami másik bolygóra keveredtem. Kedves volt, készséges és gyors..o_O:inlove:

Lassan indulnom kell, össze szedem magam és elintézek ma is egy két dolgot. Most már igyekszem többet benézni hozzátok. Igaz kis családom elkezdett kaja ötletekkel bombázni, hogy ezt is régen főztem, meg azt is :mad::oops::D , most már itthon vagy anya, ráérsz megcsinálni. Na nem kértek bonyolult dolgokat. Mára tárkonyos csirkeragu leves és grízes tészta sárgabarack lekvárral a kívánság.

Legyen szép napotok.

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
    zsuzsa-mama, mya100, katalin1955 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsa, kedves vagy, mint mindig! :)
    Tegnap én is szintet léptem a Bahán, igaz, én sem bírtam megállni hogy két csokis palacsinta+ egy lángos ne fogyjon el ezért... :) de 212-esnek lenni jó!!!

Este nálunk is szemergett az eső, de ma már reggel, munkábajövet legalább nem esett.. esernyő azért jött velünk, és az irodában is van egy tartalék, ha netán mégis... :)

Most borult az idő, de remélem, nem fog esni az eső...

Álommanó megtette hatását, este úgy elaludtam, mint a bunda... nem is tudom, hogy keveredtem az ágy másik felébe... :D

A mai napom se lesz könnyebb, ahogy elnézem, a hóvége-eleje mindig fostos nálunk..

Szép napot mindenkinek, kitartást, vigyázzatok magatokra, semmi betegeskedés! :)

Pusszancs

Minden_esetre, _Enike_, girhes85 és 9 más kedveli ezt.
  18. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap este én is olyan fáradt voltam, hogy rendeztem a farmokat, aztán "puff", és bezuhantam az ágyba. Álommanó rendesen hozta a formáját. Nagyot aludtam. :)
    Egyelőre minden rendben, a további eredmények 2-3 héten belül várhatóak. Gyönyörű idő volt tegnap, mára sajnos elborult, kicsit pötyörög is az eső. :sleepy:
    Sajna, bele kell vetnem magam a munkába. Csak lejelentkeztem, nehogy hiányzó legyek a jelenlétin.
    Gratulálok minden szintlépőnek!
    Gabikának külön örülök, és jobbulást neki! Mihamarabb tessék meggyógyulni! :)

Legyen csodaszép napotok, és vigyázzatok magatokra!
    Üdv: Kira

Gabi922, mya100, katalin1955 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. greenfields

Szép napot mindenkinek!
    Az eső nálunk is szemerkél, így a fahordás szünetel.

Megfázások miatt tea reggelire és sok vitamin:

Tessék gyógyulni!

Gabika mehetek én is ebédre?:pxD

Eni gratulálok! Igazad van a 212es szám nagyon szép ( én is ott tartok).

Álommanót megdícsértem( bár úgy látom a fáradtság besegített).
    Kitartás mindjárt hétvége!

Gabi922, zsuzsa-mama, -KiraAngel- és 4 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Szóljon egy kis zene mindenkinek, akinek jó kedve van, akinek rossz, aki szintet lépett és aki előtte van, aki el van havazva, és aki kicsit ráérősebb... :)

Minden_esetre, _Enike_, girhes85 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.