Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

nem tudom, de lájkolni sem tudok, lehet a gépemmel van baj. Még várok, takarítottam és nem változik semmi.
    Érdekes, amit korábban akartam lájkolni, most látom, hogy fázis késésben, de sikerült.
    Zsozso ! Miről maradtam le???o_O
    Lehet korán van még!!!!xD

Mindenkinek sok-sok felröpit és jó eventezést !!!

greenfields, Sonche, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Cicás caffee..

Szia Gina!

Olvastam, vettem is az adást, arra gondoltam, hátha más is van így, csak nem reklámozza. :)

Nagyon kis ügyi vagy, kihasználtad a piac adta lehetőségeket.. sokan nem szórakoznak búzával-répával, hanem mennek a piacra... ha van rá lehetőséged, akkor szerezz egy kis csp-t vele még... :D

Szia Szomszi!

Csak a bahás titokólaimat arattam le, az még bőven belefért... :D

No szép napot mindenkinek, vár a melódia.

greenfields, Sonche és mya100 kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszönöm, én is megnéztem a videót. Azt hiszem már értek is valamit. Nagyobb részt szerencsén múlik, mert csak 4x próbálkozunk, de rengeted variáció lehet.Nekikezdek aztán menet közben kialakul.

Cicc megkaptad a többiektől a legfontosabb tanácsokat kezdéshez.Leghosszabb érésű növénnyel, fával, ólal aratni a kezdés után.A kezdő magokból a legtöbb darabszámot kihozni. Csatni, kacsakata.., hogy minél előbb mehessen 1x1-be.Az első köröket amennyire lehet lerövidíteni.Ez attól függ mennyi szupertrágyád van.Az első két körre elég a 100, ha csak az elsőre, elég a 10.Termék is van rá, ártatlanság, karácsonyi süti.

Most ha újrakezdeném a játékot, előszőr inkább a pajta töltésre mennék, alacsonyabb szinten azzal is lehet szintet lépegetni. Ha már magasabb szinten vagy,és sok tépé kell egy-egy lépéshez, akkor tényleg tudj a haladásra koncentrálni. Eventeket érdemes csinálni, a felhők és a kitehetők miatt. Vannak mikor a nyeremények is jók, mikor csak úgy repkedtek az aranybanánok:D

Zsuzsa most akkor jó már a géped? Nálam a tollasoknál vannak beragadások, de szerintem azon is segítene egy takarítás.
    Ma távozott egy csibém, még várok helyette egy másikat. Van még egy 30-as szint feletti, meglátjuk meddig marad még.

Gina Te pedig érezd jól magad! Már több vidrád is lehetne.;)

Learattam amit leszoktam a kergét és a kincsest, a többi vár eventkezdésig.

Tigrislady, greenfields és Sonche kedveli ezt.
  4. LongNight

LongNight Fórumgróf

Persze-persze, a tigrincsek mindenekelőtt..:inlove:
    1 nemes felröpi-verseny az első aratásra??;)xD
    A vesztes fizeti a győztes útiköltségét..? xD:D8)

5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Köszönöm szépen Eni, és a cicás kávét is, nagyon aranyos:).
    Mindenkinek sikeres eventkezdést, tökéletes célba dobálást és rengeteg felröppenőt kívánokxD.
    Mya, neked is köszönöm szépen;).
    Ilyenkor, amikor nem arathatok reggel, nagyon viszket az ujjam:(, leszedtem a kergét, a felhősort, az XXL-es fákat, illetve azokat az ólakat amiket estére megint leszedhetek, de még így is késztetést érzek az aratásra:p.
    Szép napot mindenkinek!:D

Tigrislady, greenfields és mya100 kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

El a kezekkel;)xDxD Én se matatok tovább kezdésig, mert még eljár az enyém is.o_O

Tigrislady, greenfields és Sonche kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

A kávét köszönöm !
    Későn érkezett ! Szokásomhoz híven mindent learattam.
    Nem vagyok elkenődve a felröpik még mindig megvoltak. Viszont a balta az már nem megnyugtató számomra, mert a szerencse nem szokott mellém szegődni a farmon, igaz az életben sem. Jaj, de ha nem találnak be telibe átmegyek indiánba !xDxD
    Uff !!! én szóltam !!!!xDxD

mya100, Tigrislady, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Kávééééé...:sleepy:
    Zsuzsám ne bánkódj én is learattam, majd szegfűzöm, ha kell a végén. Vagy nem...:music:
    Lehet, hogy Winetoutól veszek majd leckéket, hogy pontosabban tudjak célozni.:pxD Ha sikeres beprotezsállak téged is.;)

Cicc az a szép ebben a játékban, hogy mindenki a kedve szerint alakíthatja.
    És igen, a gyors szintlépésnek az az ára, hogy üres a pajta és a buxa. Meg kell találni az arany középutat.

Tegnap nálam is rendetlenkedett a fórum, de most már rendesen műxik.

9. Tigrislady

Ezt nem olvastam, csak most, de felröpiben nem fogadok veled.. Különben is, úriember nem fogad biztosra... :D
    még nincs meg minden aratásom, az óriásfáim egy része, megy egy csomó sima fa és ól még 2 óra múlva lesz meg csak...

10. LongNight

LongNight Fórumgróf

Hol vagyok én az úriembertől..:oops::(
    És nem tudhatod, hogy nem 128 tyúkóllal készültem:DxD

11. Tigrislady

Ismerlek! :) tudva tudom, hogy nem tyúkóllal készültél! :D

12. cicc001

cicc001 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen mindenkinek aki küldött felröppenőket! Nagyon aranyosak vagytok. 140 kürtöm jött eddig össze. Tudom nem sok, de én ennek is örülök. Eljutottam oda, hogy minden létező négyzetcentimétert 1x1-en be tudtam ültetni éjszakára. Kiraktam a 6 nyeremény talányos fám is. Kíváncsi leszek mi fog kikelni reggelre belőle. :)

Jó éjszakát mindenkinek! Aztán nehogy valami röpködő baltás rémálmaitok legyen. :D

zsuzsa-mama, zsozso577, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

remélem ma nekem is jobb lesz a tegnapinál, olyan ideg voltam, hogy nem is jöttem erre.:mad:
    Tegnap beültettem a 10 event növényt, megszórtam mindennel / előtte taroltam mindent / 2x2-es területen. Gondoltam az 1x1-be is rakok addig valamit ne legyen parlagon a terület. Első kattintásra eltűnt mindenem. Az ól amit kitöröltem és annak is a helyén event növény volt, az szépen visszaállt a helyére. Így csak este 7 után kaptam újabb 5 magot !
    Szóval nem igen volt jó a kezdésem, most tartok a felszaporításnál.
    Megnézem a balta összeállítást és attól teszem függővé a folytatást !

Legyen nagyon szép napotok ! Csak ügyesen a balta dobálással.:)

greenfields, zsozso577, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Az már igencsak szép mennyiség, sok szerencsét a célba találáshoz :).
    Zsuzsa, nagyon sajnálom, hogy eltűnt minden :(, tudom, hogy így is megtudod csinálni, de tényleg nagyon sajnálom, hogy ez történt a farmodon:oops:. Sok szerencsét neked is a balta dobálással :).

Én még csak malmoztam:D, szaporításnál tartok, de majd, azért a nap folyamán neki állok én is a dobálgatásnakxD.

Mindenkinek szerencsés dobálózást kívánok!:) És természetesen szép napot!;)

Utoljára szerkesztett: 12.5.16
  15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Zsuzsám, azért sokáig ne legyél mérges, mert hiányolnánk.:inlove:vigasztalásban nem vagyok jó,:eek: azt már Te is tudod, de meghallgatlak nekem mondhatod;) Jobb lett volna ha előbb megkapod, de lehet nem is kell sok növény. Próbáltam már pár dobást.

Cicc, nem kevés röpi az, ahogy Gina is írta. Kis szerencsével talán nem is kell sok röpi.

Gina én nem gyűjtök.Minden aratás után baltázok.Eddig úgy látom elég jól megy, csak ne romoljon a statisztika:)

Ügyes legyen mindenki a baltákkal!:)

16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!

A gyűjtögetésnek vége, párom a telefonjával játszadozik, így jobb híján nekiálltam:), 7-ből 6 lett a maximum, és egy 32-es, kezdésnek nem is rossz, annak örülök, ha a rúnát találom el elsőnek;), de gondolom ezzel mindenki így vanxD.

17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Ja, nyitott könyv vagyok..:cry:
    Jól érezted a veszted./443/8)

Jó baltázást mindenkinek!;)

--azért, ha a vikingek anno ennyit szöszöltek volna a csatában a fegyvereikkel, hát igen sokan lepofozzák őket--:pxD

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép :):):) csak így tovább.:D Igen, a rúnát nekem is a legnehezebb. Nekem eddig 16-ból, 10 50-es lett.:)

19. Tigrislady

Sziasztok!

Látom, hogy páran már dobálóznak a baltákkal.. én féltem eddig, hogy elbaltázom a baltadobást, de ezen felbuzdulva este majd nekifogok, aztán majd meglátom..:D
    Este bealudtam aratás előtt.. szóval még én se tartok sehol, csak a felszaporításnál.. :D

Most szaladok, mert egyedül viszem az irodát, padtárs szabin. (nem értem, hogy mire jó neki 1-1 nap, de ő tudja).. :D

Pá drágáim.

zsozso577, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szisztok!

Zsuzsa...sajnálom ami történt....de még nincs veszve!!!!...Hajjrrááá!!!!
    Nekem meg sikerült csatni nélkül aratni.....az első körnél még élt a csatni....utána
    meg nem néztem.....én balga!!!!xDxD azt hittem, minden rendben!
    Igy utána már hosszut ültettem....mérges voltam!xDxD...magamra!!!!
    Kiváncsi vagyok a véleményedre!!! Szerintem neked sem lesz szimpi!..vagy igen???
    annyi lehetőség van.....hogy zavar!!!!...de nagyon!
    Szia!

Mit olvasok?????...16!!!!!?????
    Hogy csináltad????......Nem aludtál éjszaka????
    Mi a taktikád????

Tigrislady, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.