Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Zsuzsám, nem is te lennél, ha minden simán menne.o_O:cry:
    Eddig még nálam minden oké, de hosszú még az event...:music:
    Most a viking erőlevest kavarom, de hogy miért kell malomban tekerni a levest?o_O:eek:
    Remélem estig nem romlik meg, mert hasmarssal nem fog menni a célbadobás.:pxD

Most jobbra el, addig érik a gaz.

Tigrislady, zsozso577, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Taktikám az nincsen, ami úgy jól néz ki. Nem is jön be mindigxD
    De igen aludtam,:D bár kicsit később zártam a farmot, mint általában.Azt hiszem fél 11-kor arattam az első 1x1-es körömet, reggel is eventest arattam, és most is. Nemrég dobtam 9-et. 6 telitalálatos lett.

Miért?? Reggel miért kell fel a nap?xD mert ez a farmerama;) Menni fog este is, neked is, és Reninek is.
    Megy a drukk mindenkinek:)

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nekem neeemmm megy!!!!! 12-t dobtam összesen....ebből talán 3 lett telitalálat.
    Nagyon sikeresen találom meg az 1 vagy 2 zöld pontosokat!xD:cry:xD
    Nálam 40-nél beragadt! :pxD.....nem nyerőőő.....idegesit....felviszi a vérnyomásom!
    Lehet ki kell adnom másnak a dobálódzást!:p

greenfields, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsozso, a második kör most nekem se ment valami fényesen, a baltát találom el nagyon nehezen, nem szerettem az egyiket, és ez lehet a baj (az amelyik olyan, mintha konnektorba illenexD),legrosszabb esetben végig játsszuk az eventet:p, még csak 768 érmém van, az még messze kevés bármihez is, bár már sikerült párat kilőnöm, hogy mi az amire nincs akkora szükségem, mint például a party pörgetés (azért nem kell, hogy legyen egy huszadik piros denevérbarlangxD), bár ott már rutinos vagyok, ha fenn a keréken a csp bónusz akkor a közelébe se megyek, mert tuti azt pörgetem ki, ha a termés vagy a tp bónusz, akkor azokat meg messzire elkerülömxD, vagy a Pinkie sütije, azt megtudom venni piacon, illetve én a matricához sem ragaszkodom, a többi viszont igencsak kellene, talán még a kupont tudnám passzolni, bár most, hogy nincsenek munkásaim, még át kell számolnom, hogy kihúzom-e azzal, amit eddig összeszedtem.
    Megszereztem az Élő Legendát:music:, akkor ez azt jelenti, hogy megdupláztam az esélyeimet a felröppenőkre? Csak hogy tisztán lássak:cry:. Néztem a Bölcs Tölgy fórumát, de az kínai nekem:oops:. Igaz, az állatosból még hiányzik 1 százalék, de most a panda ára megint fenn van, úgyhogy egy darabig így marad ;).

Szép estét mindenkinek!:)

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Kicsit beestem, ma sűrűben voltam a kér kisebb unokám lefárasztott. A kicsinek elhoztak mindenféle autót, de Ő mit akart gördeszkázni.
    Hajtotta magát azután ráfeküdt, igen ám, de akkor megállt, na megmagyarázta, hogy toljam. Végül cseréltünk a nagyobbik unokám tolta. Még őt is sikerült neki lefárasztani.
    Látom Ti már balta dobálók vagytok a javából. Gratulálok hozzá mindenkinek.:)
    Zsozso ! Nem lesz a kedvenc eventem az tuti, nekem ez túl macerás.xD

Reni ! Nem hagylak le a balra dobálással az már biztos, ilyen tuti kezdéssel.

Kata ! Nagy kérés lenne, hogy egyszer már jó lenne valami. Lehet nem figyelek kellőképpen, az agyam 100 felé van. Most már nem idegítem magam.

Gina ! Most már csak úgy jönnek majd a röpik. Nekem sokat számit az biztos. Sosem várom az eventet, mindig rendesen aratok, ültetek mint máskor, nem is kezdem sokkal, de a végére néha még a duplája is összejön.

Mya ! Óriási gratula a szintlépésedhez. Már csak kullogok utánad.

Nagyon aranyosak vagytok, hogy a "kis" csibémet így felkaroltátok. Köszönöm.:inlove:

6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Valaki avasson már be ebbe a dobálgatós dologba, ha jól értelmezem van 5 dobás, ha nincs meg a telitalálat is annak az össz érméit kapjuk meg vagy h van ez? mert látom h van akinek már kb 800 érméje van , h is..? én még 2x dobtam, le vok maradva hozzátok képest...5. után lesz érme akkor ? Vagy már teljes a káosz a szőke fejembe :D

greenfields, Tigrislady, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Anika ! Már hiányoltalak !:inlove: Na nem én leszek aki ebben kiokosít, én is a telefonos segítséget használtam fel !! xDxD
    A szövegedet csipem !!!!:);)

Anika_9_, greenfields, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  8. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Anika!

5 lehetőséged van a megfelelő kombináció megtalálására, mindig írja 1-1 dobást követően, hogy hány pontos az adott fej/nyél/rúna, ezek alapján tudsz variálni velük, a 4,5 pontos már jónak számít, azon felesleges változtatni, ha még a negyedik próbálkozásnál sincs telitalálat, akkor kell elgondolkodnod, hogy mit dobsz utoljára, mert csak annak a dobásnak az értékét fogja adni.
    A nyél a legjobb, mert abból az összesen végig tudsz menni, mert abból is 5 van, mint a lehetőségekből. Remélem a kérdésedre adtam választ.
    Sok szerencsét hozzá!

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nem kevés érmét gyűjtöttél össze, még csak másfél napja megy az event, és a fél felhő, és a fél rávalók már majdnem meg is vannak.
    Gratulálok a legendádhoz! Azt jelenti a kupáid most már minden területen hatnak, nem csak ott ahol kivannak helyezve.De bedobtad a kupádat a legendába ugye?

Zsuzsa neked olyan tündéri csibéid vannak. Gina is már segített nekem többször. Köszönöm a gratulát! Megjegyezném nincs is ez így rendjén, ha kérhetném minél előbb lépjen szintet;)

Zsozso mindent, vagy ha kell mindenkit be kell vetni a hatékonyabb dobáláshoz, csak nem feladni.;)

Anika az utolsó ötödik dobásra már én se kockáztatok.Csak a legjobbak válogatom ki, legyen az bármennyi pöttyös.

greenfields, Tigrislady, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen Mya, de akkor most álljunk meg egy szóra :oops:, a kupáim csak ott hatottak, ahova kihelyeztem őket? Vagy én értettem félre valamit? Én a Kergére tettem mindkettőt, azt hittem az egész farmon hatnak:cry:, most bedobtam őket a Tölgyre. Azt hiszem elsírom magam>:(.

mya100, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sajnos ott pont nem hatottak egy termő földre se. Azért volt régebben, hogy míg nem volt legenda hurcoltuk páran, minden terültre ahol arattuk, több röpi reményébe.Nem bánd most már, innentől mindenhova hatni fog. Így már valószínű érezni fogod a különbséget:)

greenfields, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Már rendesen izgulok!!!!! ........Mindjárt arathatok!!!!.....aztán baltázhatok!!!!xDxD
    Lehet el is baltázom!!!:oops:;):pxD...megint!
    Gina....nekem a kb fele pontom van, mint neked!
    Ne sajnáld a legendákat....most már legalább hat mindenhol!
    Én sosem hurcoltam.....ahogy a Pannikat sem!....ott vannak ahol letettem őket!
    Zsuzsa.....én rendesen parázok ettől az eventtől.....olyan sikeresen eltalálom az elejét!xD
    Mya....nem adom fel.....az nem én lennék.....mivel a gyerek már elment.....most még
    én csinálom.....de lehet hétvégre kiadom....anno a halassal igy tettem!...bár az sem
    volt szerencsésebb.....de legalább én nem izgultam....csk a végeredményt néztem meg!:p;)

mya100, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szép estét !

Mya ! Igen vannak csibe szériáim amikben nagyon ügyes és szorgalmas csibék kerülnek Ritka gyöngyszemek ! Örülök, hogy anno nálam landoltak.:)
    Nekem a szintlépés még igen-igen mesze van, Te már akkor a következőt taposod !

Gina ! Mindenkinek vannak rossz huzásai, fogd fel úgy, hogy neked ez volt, de már túl vagy rajta. remélem jól érzed magad !
    Mya felhomályosított, pedig néha jobb a boldog tudatlanság !:D

Zsozso ! Elkezdtem a baltát dobálni olyan 44-es átlagom van eddig. Nem parázok rajta, lesz amennyi lesz, mert minden darab ajándék, ahhoz képest, hogy tegnap, úgy felforrt az agy vízem, hogy bele sem akartam kezdeni a kezdeti kudarc után.

Gabikáról jó lenne már hallani, remélem egészsége már rendben van !

Kedveseim elköszönök szép jó éjszakát !:)

mya100, greenfields, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen:), azért, ha őszinte akarok lenni, most ez igencsak mélyen érintett, már csak azért is, mert mindig nyögtem a felröpik miatt, és, lám, a hiba bennem volt :oops:. Tovább lépek, hiszen olyan sokat kaptam tőletek, hogy már ez kárpótolt teljes mértékben:inlove:, csak az bánt, hogy annyit nyavalyogtam nektek a felröpik miatt:(.

Jó éjt mindenkinek!

mya100, zsuzsa-mama, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Elkezdtem baltázni... 6-ot dobtam eddig még csak, többet nem mertem.. nem sikerültek túl jól, így egyelőre abbahagyom... majd holnap folytatom... Mindenkinek gratula, akiknek jól sikerültek a dobások! :)

A mai napom elég húzós volt... azonnali kilépést intéztem... :( 11-kor kaptam a levelet, 1 óra múlva már nem volt ott az illető...

holnap viszont hazaengednek egy órával korábban.. juhé.. :D

megyek, aratok, aztán megyek aludni...

jó éjt mindenkinek.

zsozso577, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Látom több-kevesebb sikerrel vette mindenki az első kör baltadobálást. Nálam 812 érme van 16 dobásból. Ez a kezdők szerencséje...:music:

Mya gratulálok a szintlépéshez, csak úgy száguldasz!

Ginának is hatalmas gratuláció a legendához! Annó én se cipeltem sehova se őket, sőt akárcsak Zsozsó a Panniknak is állandó helyük van.

Zsuzsám irigylésreméltó csibéid vannak, még sok ilyent kívánok neked!

Elteszem magam holnapra. Ahogy hallgatom az esőt holnap gumicsónakkal evezek be a munkahelyemre.:pxD

Szép álmokat!

zsozso577, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Most csak gyors bekukk, mert nemsokára indulok, remélem 1-2 óra körül haza érek. Igaz időpontra megyek. Az a szép benne, hogy 10-kor kezdik hivatalosan a rendelést és erre mindenkit 10-re csődítenek oda.

Kata ! Az első nehézségek után azért csak-csak beakad egy aktív csibém, az lelkesít. A 4-ből 2 van most is aki halad. Az egyiket azt hiszem holnap reggel reptetem.

Itt egész éjszaka esett, most is. Viszont mennem muszáj.
    Kellemes szép napot !
    Sikeres balta dobálást !:) Csak a közepébe !xD

greenfields, zsozso577, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok szép jó reggelt!

Reggelit?>>katt<<

Zsuzsám fantasztikus átlagod van:D Én már elvesztettem a fonalat, de ma szerintem rontottam.Végezzél hamar, nem jó sokáig várakozni.:)

Gina, Te ne haragudj rám,:) nem kellett volna felhoznom, hiszen most már mindegy lett volna.
    Ma este már nekem is szegfűt kell beültetnem, mert beérte a növény a röpit, vagy megvárnom míg újra él a gesztenyés felhő.

Felhősor aktíválva, kiszedtem a rubin talányost is. A többit már válogatni fogom.

Köszi Kata!:) Kupákat még cipeltem anno, a Pannikat már nem :p Nagyon gondolkozok lehet ki kellene szedni a sárkányos kütyüt még egyszer a kergére. No, majd meglátjuk meddig jutok.

Zsozso, Reni nektek is remélem a mai nap szerencsét hoz.
    Ügyesen a dobásokkal továbbra is!:)

19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szép reggelt mindenkinek!

Mya, köszönöm a reggelit :), csodásan néz ki, a kilátással együtt. Miért haragudnék? Legalább megtudtam, hogy mi volt a baj :), köszönöm, hogy elmondtad:).
    Zsuzsa, remélem gyorsan végzel, és nincs semmi gond, hogy menned kellett:oops:.
    Kata, köszönöm szépenxD, nagyon örülök neki, hogy végre megszereztem, és gratulálok a dobásaidhoz, nagyon szép teljesítmény:).
    Most megyek dobálgatni picit, hátha szerencsém lesz;).
    Szép napot mindenkinek!

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

Ma elég sok dolgom lesz....igy gyorsan irok...pár sort!

Gratula a jó dobásokhoz....akiknek rendben ment!!! és hajjrrááá akik elbaltázták!!!!xD
    ugy mint én...tegnap!;):p Nekem még olyan is előfordult, hogy dobtam kettőt és eltünt
    persze a levest elvette és pont meg sehol sem! Mit ne mondjak....néztem, mint az a
    bizonyos borju!!!xDxD
    Deeee....rájöttem valamire!!!!xDxD Nálam éjszaka müködik jól a dolog!!!...Hmmm????
    Felkeltem valamikor éjszaka aratni:p... nem éreztem magam annyira kotyagosnak....
    elkezdtem dobálni.....és láááássss csodát több volt az 50 pontos...mint napközben!;):p
    Tudom, hogy ez csak a véletlen müve és nem fogok rendszert csinálni az éjszakai felkelésből....
    bár ez nekem nem gond!!!...játszani nappal kell!!:pxD

greenfields, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.