Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

2180 a rekordom a kalapácsolósban... :D

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Sonche....én a lufissal szoktam játszani....nekem jobb, mint a vakondos....a macsek nálam
    sem nyerő....azt a gyerekek szoktán nálam ütögetni.....Most lehet kihagyom, nincs kedvem hozzá!

Az event kész lett teljesen...hisz a lovakat tenyésztettem, meg lett a rózsa rodeóm....nahhhh
    de nem azért , mert olyan jól adta....hanem vársároltam is hozzá! Nagyon felhuztam magam!!!!!
    Deeee kitoltam vele....azért is megcsináltam!!!!xD Igaz...sokba került....de kéééssszzz!!!!!
    Most vacakolok....az Alkimistával....alig várom, hogy kivégezzem.....azt hiszem holnapután
    kész velek....csinálom....vásárolok...csinálom!!!! és termelem hozzá a növényeket!!!!

Mya....nagyon eltüntél....a séta óta nem láttalak!!!! Megártott????:pxD

Most elköszönök....kb 1 hétig nem leszek, mert elutazok és a mobil-net nagyon drága.
    A közelgő eventtel sem tudom, hogy mi lesz....ha nem bonyolitják tul....lehet elkezdem....
    bár most tele van a farmmal a hócipőm!!!!!:cry::oops: Jóóó lesz ez a kis pihenés!!!

Vigyázzatok magatokra....és szép hetet kivánok!

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Zsozso ráéreztél, mert pont most terveztem bekukkantok mi újság errefelé. Farmhoz nekem se volt sok kedvem a napokban, majd alakul...talán. No akkor, majdnem megártott, de lehet sikerült kikúrálnom magam egy nap alatt, vagy nem is készült komoly megfázásnak. Lényeg szombatra már nem volt semmi bajom. El is mentünk arrafelé szombaton, gondolhatod az én tájékozódásommal. Szerencse és a véletlen mellém szegődött, így sikerül pont azt az útvonalat végigjárni.Igaz fordítva, de az már csak részletkérdés. Vasárnap elmentünk a tóhoz. Nagyon sokan voltak... legalább itt is mondhatom, hogy voltam már.. de nem a balcsi.
    Érezd jól magad, aztán majd jelentkezz. Csütörtökön mi is utazunk, csak más irányba mint Te. Igen, és gratulálok a rodeóshoz:D

Zsuzsám sajnálom, hogy így jártál. Reméljük tényleg sikerül úgy megoldanod, hogy ne kerülj többet hozzá.

Gina, nem is tudtam, hogy Valdi lesz, csak mikor beléptem elém ugrott a hírek ablak. Nem püfölök, most kihagyom, úgy érzem nem menne. Amúgy nálam még mindig a muszklis a bejövős.Vakondossal túl sok a meló.
    Szárnyaló eventet megcsináltam. Nagy ugrásom nem volt.Ezért csak a kötelező plüssökért tenyésztettem. Öröm is jutott azért, a titkosból lett egy vörös panda.:D

Zoli is megérkezett az eperszezonra.:) Milyen volt a termés? Körül kellene nézni nekem is környéken, egy szedd magadra.

Reni lényeg túl nagy baj nem lett. Mostanában csinálok magamnak én is plusz munkákat, mára is sikerül. Kicsit hosszabb takarítással sikerült eltüntetni a nyomokat. Fogad reméljük rendbe jön, vagy rakják, mindegy is, csak ne fájjon.:)

Cicc továbbra is száguld a szinteken, gratulálok!:)

4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Az nem tudom mit jelentxD, most csináltam egy kört 5 zsetont kaptam, hiába lassú vagyok, vagy csak nem értem a lényegét:p.
    Érezd jól magad Zsozsó! Megpróbáltam a lufist, csak 10 zsetont kaptam érte, az sem megy ezek szerint:oops:.
    Szia Mya:D, Zalában lesz szedd magad;), bár neked ellentétes irányban, legalábbis amit én tudokxD. Gratulálok a vörös pandához:). Én maradok a vakondnál, igaz, hogy sok időt igényel, de mivel nem veszek soha extra belépőt, így muszáj tutira mennem, és eddig úgy tűnik, nekem csak az megyxD.

Zsuzsa, remélem szép időtök volt:music:.

Szép délutánt mindenkinek!

5. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

A kalapálósban ha 1500 pontot elérsz akkor jár a maximum 20 elkölthetős pont. Ha ráütsz egymás után vakondokra akkor egy re nő 5 ösével a kapott pont egészen 40 ig, ha mellé ütsz akkor csak 5 pontot kapsz a következő vakondért és megint növekedhet a pontod stb.
    ha meg olyan kislánykát találsz el, akkor nem csak előről kezdődik a növekedéses pontadás de még le is von.....
    A játékban tehát az a lényeg hogy mindig vakondot találj el, és csak egyet kattintani mindegyik vakond fejére. Biztos találat mindig jobb mint a tántalán.

mya: az eperszedés jó volt nagyon! Reggel érdemes menni, mert akkor a városi népek még nem keltek fel. :D 410 Ft volt egy kiló eper, a veresi piaczon 1400 ft. Ráadásul ahol mi voltunk -Lupa szigeten- ott nagyszemű ízletes fajta van.
    Főleg ott érte meg a dolog hogy egy a kosárba egy a szájba alapon ment. A mintavételezés és annak sűrűsége... igen fontos. :D

greenfields, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  6. cicc001

cicc001 Utánpótlás-írogató

Mya ez a száguldás a szinteken eléggé nem ferr amúgy a régi játékosokkal szemben. Igaz magam ellen beszélek, de akkor sem. Volt egy farmom pár évvel ezelőtt. Nem emlékszem már mekkora lehettem de jó darabig játszottam és ott is ilyen 70 környékére vagy többre tippelem magam. Több hónap hanem év volt amit el töltöttem vele. Vagy én voltam akkor béna a játékhoz, vagy a rengeteg gazdaköri ad ekkora előnyt a kezdőknek. Szinte csak csp szerzést kell megoldani, és lehet haladni sebesen. ( na azért egyre lassabban ).

Tegnap elkezdtem a rózsa nemesítést, és nem akartam elhinni, hogy ma megadta a szuper trágya imádatot. Örülök neki mint majom a farkának. :)

Valdemár nem megy nekem, de ma csak tesztelgettem, mert igaz volt a régi farmomon is de nem vágtam már melyikkel játszottam mindig, azaz melyik volt az ami ment nekem. ( A régi farmomról, csak a farmarany fát sajnálom. ) Egy darabig próbáltam megfejteni mi lehetett a jelszóm, meg az email címem de feladtam. :D Marad ez a farm de nem is bánom. :)

greenfields, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Ma este már csak olvasni volt erőm. A héten a fiamék mindennaposak lesznek. Ennek nagyon örülök.:inlove:
    A pici kiveszi minden erőmet, már nem bírom vele a tempót ! xDA jó idő miatt megindult a sárkányrepülés és persze mama kezében a 14 kg-val rohangál az udvaron, hogy ne legyenek a fa takarásában, mert úgy-e azt nézni kell.xD
    Na bedőlök az ágyamba. Mostanában ritkásan leszek nézzétek el nekem.:)

Gratula Mindenkinek ! Kinek miért válogassátok ki !xD:D

Szép jó éjszakát !:)

greenfields, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

csak bekukkantani jöttem, hulla vagyok.. látom mindneki megvan és ez a lényeg.. illetve Anika????

Fogam már jobban van, de még szedem a gyógybogyeszt.
    volt ma suli, sokat gyakoroltunk, kaptunk fagyit, mert a cukrászok épp ott ügyeskedtek.. voltak kávésak, epres, meg erdei gyümis... fini volt... meg volt, gyümölcsös-joghurthabos szendvics, mennyei volt... :D

holnap anyát VIP-ztatom nálunk a nőgyógyon... :( remélem, nem lesz semmi.. fájlalja a hasa alját, meg a derekát.. lehet hogy sikerült a múlt heti fosos időben picit megfáznia... :( remélem, holnap már többet tudok.

Az eventes titokból narancs panda lett, no komment.

jó éjt mindenkinek-

greenfields, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

kellemes szép napot ! Talán este beesek ismét !

greenfields, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  10. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek! :) Itt már csak az marad meg aki úszni tud...

greenfields, zsuzsa-mama, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tegnap este megvolt az újabb szintlépés, csak olyan késő volt már, hogy nem akartam már visszajönni.. :)

Szép napot mindenkinek.

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Köszi Gina.Tudod mi ketté szeljük az egész megyét, de mire visszaérnék már nem maradna belőle semmi.xD Itt helyben viszont nézelődök, milyen lehetőségek vannak.
    Köszi a gratulát.Most már nekem is van legalább 1 fajta az új állatokból.:D Mind a 3 típusú búcsús játékot ajánlottuk, csak ügyesen, megtalálod a neked megfelelőt.:)
    Még nem voltam szedd magadon. Tehát, ami a legfontosabb, korán menni,és a minta vételezése:D Persze nekem még a szúrás elleni védelemxD Itt a környéken, úgy láttam, hogy 25-én, ami legközelebb van az 30-án kezdődik a szedés.
    Gratulálok a rózsához.:)
    Akkor olyan lehetőségek voltak, lassabban lehetett haladni. Mikor még én kezdtem, mesterségek se voltak. Aztán 70 szint körül morzsolódtak le az akkori szomszédaim.Én valahogy átvészeltem, és még itt vagyok ezzel a farmmal. Párszor már nem sokon múlott, hogy abbahagyom. Farmaranyfa egész jó dolog, nekem nem is sikerült megszerezni, de már úgy alakult ne bánkódj az elveszett farmod miatt.Mozizni is egész jól lehet mostanában, azzal is lehet pár aranyhoz jutni.
    Kiválogattam :D Persze elnézzük, ;)érezd jól magad:) Azért ha teheted, essél csak be időközönként.

Remélem nem, mert nem vagyok valami jó úszó.xD
    Ügyes!:) Hányas vagy? Most már tuti nem 100-as mint az aláírásodban van.;)
    Jobbulást anyukádnak!:)

greenfields, Tigrislady, gyulaika és 3 más kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen, ezt nem tudtam:), maradok a vakondnál szerintem, mert igaz, hogy sok idő, de a legjobb statisztikám abban van
    Jobbulást anyukádnak:oops:, és gratulálok a szintlépéshez:).

Szép napot mindenkinek!:music:

14. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Ma gyors tempóban végeztem. Minden leletem negativ, így 1 évre letudva. A doktornő 180 fokos fordulatot vett. Már meg vannak az időpontjaim mához 1 évre, igen csipkedte magát !

Küldheted az esőt ide , mert itt beton kemény még a virágos kis kertem is.
    Mya ! Zűrös napokat élek, de megint beestem. Így lesz most a jövőben.
    Valamit benéztem, mert előtted Renit idéztem be. Most ezeket elnézitek nekem. Ha nem akkor is így van !xD

Gratulálok az ujabb szintlépésedhez. Úgy látom IC gyorsasággal száguldasz ! Anyukádnak jobbulást kívánok !

Gina ! Nem tudom hová tüntél, de nekem Valdinál a legjobban a lufis megy, a többi , na arról egy szót sem, Mya tudna róla mesélni !xD:D

Szép jó éjszakát !!

Utoljára szerkesztett: 24.5.16
  15. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt és regggeli kívánságaim mindenkinek!
    :)
    Valdemár lerablása folyik? Ki mire gyűjt nála?

16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Én Pannira gyűjtök, de szerintem mire meglesz a zseton, arra kifogják vennixD, tegnap nagyon rosszul ment a vidámparkozás, így most megint nekiugrok, hátha ma több sikerrel járok:oops:.
    Esetleg tudja valaki, hogy mit jelent a telihold tartalombővítés? Igencsak izgatja a fantáziám:D.

Szép napot mindenkinek!:music:

greenfields, Tigrislady, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Válaszolok, ha nem baj. :) Lesz 2 új növény, 2 kitehető, 1 új gazdaköri feladat is. Kell majd sok polipcsáp, és rácsos bűzcsáp. :)

Utoljára szerkesztett: 25.5.16
  18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia, nagyon szépen köszönöm:).

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igazán nincs mit. :)

20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gina, sajnálattal olvasom, hogy nem jött be a módszer amit írtam, de azért ne add fel, szerintem marad még egy darabig a polcon, vagyis nagyon remélem.:)
    Ninett megköszönöm én is az infót.:)
    Meg is néztem a készleteim ezekből a növényekből.:music:

Zoli, én most csak halmozom a jegyeket, mert elég kevés van. Ha sokáig bent marad, bár a haszna nem túl sok, csak hogy ez is legyen, lehet ráhajtok a mókus tojásra.:music:

Zsuzsám, nem is..tudnék mesélni.;) max. arról, hogy a lufis egész jól megy:D

Nálunk tomboló szelek vannak, de nem baj, mert amúgy szép idő van.:)

greenfields, Tigrislady, gyulaika és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.