Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Élek még..csak nagyon kevés az időm, ahogy lesz írok bővebben!
    Tenyésztős event nem volt most a kedvencem, alig volt szupertápom, de felhősorig nagyon megizzadva, de meglett....
    Teliholdas event, hát lehet nem lesz rá időm, majd máskor!
    Ez a borsós event, hát fel se tudtam fogni, párom most magyarázza, h mivan :D :D :D
    Megyek is csucsulni... jó pihenést mindenkinek!

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Egy beköszönésre futja, most csak az időmből. Megint uton leszek. Idő hiány miatt az eventet kihagyom. A laptopon játszom, ez nem az erősségem.
    Anika ! Örülök, hogy legalább hírt adtál magadról. Főleg nem történt veled semmi-

Mindenkinek szép napot !

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!

Én is csak bekukkantottam, délelőtt nem leszek itthon, sokfelé kell menni.
    Szép napot mindenkinek!:music:

mya100, Minden_esetre, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Jelentem már a kis-nagy izébigyó..., akarom mondani vörös és zöld borsó érik, az alapok tovább szaporodnak.
    Közben a telihódas borzongás is a kezdetét vette.

Én meg elmegyek a csajokkal pizzázni és limonádézni.:p:music:

Holnap majd jelentkezem, addig is kellemes délutánt mindenkinek!

mya100, Minden_esetre, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Szia Gina!

Cicó még megvan, nevet még nem kaptak, idő és ötlethiány miatt.
    :)

Kolleganő már azt is mondta egyébként, hogy fél tőle, hogy több telefonköltséget vonok le tőle majd, mint amennyit kellene... milyen bájos, nem? Olyan jóindulattal van felém, hogy ellenség már nem is szükséges. :) Mindegy, a családját is terrorizálja, az egyik fiának vizelettartási problémái voltak emiatt, és persze a kolleganő még az orvost is felülbírálta, hogy milyen kezelés meg vizsgálat is kellene nekik... :D

Csajok, örülök, hogy látlak titeket is! vigyázzatok magatokra, szép hétvégét, jó pihit nektek... :D :*

Szia Katám!

Remélem jól érezted magad a csajokkal, jó néha kicsit kikapcsolni..

Nekem holnap sulim van, gyors aratás még, aztán kikapcs és alvás...

mya100, zsuzsa-mama, Minden_esetre és 2 más kedveli ezt.
  6. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Szép reggelt!
    Elég idétlen az ivent, minden félét ültetgetek itt. Már borsózik a hátam ha aratni megyek. :D
    De legalább nincs felröpi meg tápkeverőben érlelt beadandó. Ezek a BP sek nagyon ötletesek, minden félét kitalálnak.

mya100, greenfields, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

kellemes hétvégét !
    Aki neki kezdett az eventnek sok sikert.:)

8. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Egészségetekre Kata:D, de jó is ilyenkor baráti körben lenni, egy vendéglő teraszán:inlove:.
    Nagy baj lehet nála...., szegény kölyök:(.
    Lehetne HerkulesxD, a rajzfilmben ő is olyan kis csoffadt volt, de Phil ráncbaszedte:p, én mindenesetre nagyon szurkolok neki, hogy erőre kapjon, jó kezekben van, biztos sikerül összeszednie magát a gondoskodásodnak köszönhetően.
    Köszönöm szépen Zsuzsa, én elkezdtem az eventet, szerencsére nem kell sokat termelni, igaz megzavarják az ember lányát/fiát ezzel a sokféle növénnyel, túltermelésem is lett, de sebaj, annyira nem vészes:p.
    A takarítást el kellett napolnom, mert valami pollen allergia megtalált, így nem virgonckodhatok a porral sem, az arcom jelen pillanatban (és már több napja) olyan, mint egy kiskamaszé, tegnap délelőtt voltam a kozmetikusnál antistressz ampullás kezelésen, hátha segít valamit, most nem volt olyan a hajam, igaz, most a főnök csinálta, nem a beosztottja;), legközelebb, ha hozzá kerülök megint, akkor szólok neki, hogy legyen szíves figyelni rá:oops:. Bár tök ciki, hogy nekem kell szólnom emiatt:(.
    Én is csak üdvözülni tudom, hogy nincs felröppenő, sem kevergetés, de sajnos ez a csillagokba került:(.
    Most megy a szavazás a megváltozott gazdaköri miatt, én a régit jobban szerettem, egy pozitívumot találtam az újban, az összes leadása funkciót, de nekem egyenlőre átláthatatlanxD, majd megszokom ezt is. Nem hiszem, hogy visszakerülne a régi, a szavazás ellenére sem, mert azért, ha belegondolunk biztos volt munka vele, amit most ki is dobhatnának az ablakon. Mindig olvasom a panaszkönyvet, most ez a téma ott, tény, hogy nem sikerült túl jól ez az újítás, de a másik oldalon ott van az új tenyészterep( hát azt imádom, nem kell állandóan ott ülni a gép előtt, hogy 10 percenként újat indítsak), illetve a malom, szerintem azt sem kell magyaráznom, hogy miért is volt jó az újításaxD.

Szép napot nektek!:inlove::music:

9. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Nekem inkább csak szokatlan az új gazdaköri. Tegnap ahogy nézegettem láttam hogy az aranyfa mellett van kis plusz jel. mondom mi a tök? rákatt, erre feljön a vásárlásos rész, hogy vehetek olyan fát. Végül is...
    Nem átláthatatlan, viszont én egy vadiúj játékost kérdeznék meg, hogy mit ért, lát belőle - már olyan aki most kezdi a farmozást. :D

Amúgy amikor bejött a winXP akkor mindenki mondta hogy fúúúúúúúj az előző vindóz jobb volt. Aztán bejött a hét, fúúúúúúúúúúj az Xp jobb volt, aztán bejött a win10 fúúúúúúúúúúúúj a win7 jobb volt. Én így látom ezt az újításhoz való hozzáállás dolgot.. :D

De: én nagyon kíváncsi lennék egy újonc elmélekedéseire. Azt gondolom hogy tervrajz meg pontos leírás és segítség nélkül sztem összeakadna a szeme. Talán a modik tudják mondani, mennyi és milyen kérdés van ezzel kapcsolatban, ők a saját bőrükön tapasztalják a viszhangot. ;)
    Nekik kitartást, nekünk meg kellemes borsószüretet

mya100, mazsok, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Ez a plusz jel, megvolt a régiben is, egy időre eltűnt, mostanában rakták vissza, ha emlékeim nem csalnak, de mintha régebben a piacra is navigált volna, de ez meg végképp nem biztos:).
    Teljes mértékben igazad van, mind a mostani újításnál, mind a win-nél:). De, itt jön a de, nem beszélnék a többi "régi" játékos nevében, inkább csak a saját magaméban, azért volt ez teljesen szükségtelen, mert nekem nagyon az jön le (a fentebb említtet plusz funkciót leszámítva), hogy a függőlegest átrakták vízszintesre, a vízszintest pedig függőlegesre, pénzt és időt öltek bele, teljesen feleslegesen, mert eddig ez jól működött. Fordították volna másra, én például jobban értékeltem volna, ha a piac növény részlegével csinálnak valamit, hogy átláthatóbb legyen, oda simán befért volna egy csoportok opció (virág, gabona, zöldség stb), de még ez sem lenne szükségszerű, vagy nem megengedni, hogy pl. a körtét egyesével dobják piacra, ha van neki 10 darab, ennél még az is jobb, ha két részletben teszi fel valaki és nem tízben. Szerintem jó volt úgy, ahogy volt, ezt meg majd megszokom, jobban oda kell figyelnem, ennyixD. Azért nagyon kíváncsi lennék, arra, hogy melyik ország ötlet topicjában jelenhetett meg ez. Vagy talán saját kútfőből jött ez a fejlesztőknek?:p

Visszatérve még egy picit a gazdakörire, majdnem olyan, mintha a térkép táblát a bal felső sarokból letennék a jobb alsóbaxD.

mya100, zsuzsa-mama, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Sziasztok!

Herkules elment. :cry:
    Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, de sajnos annyira leromlott szegény kicsi állapota, hogy esélye sem volt. Együtt szenvedtem vele. Neki most már nem fáj semmi. Fáj, hogy hiába volt minden erőfeszítésünk.:cry:

Jó éjt mindenkinek.

12. greenfields

Kukuccs!
    A tegnapi este olyan jól sikerült, hogy hajnalban kerültem az ágyba. Ennek örömére, ma csak néztem ki a fejemből.
    A borsózás halad, termelem a rémségeket. A Tiszta boszorkányságot kipipáltam és ha nem felejtek aratni reggela munka előtt a Miss Biogenezist is letudom.

Kezdem megszeretni az új gazdakört. Egyszerűbb kiválogatni, amit csinálsz bekedvenceled, nem kell oldalakat lapozgatni.

Sajnálom Eni.:(
    Furika kicsinyei közül is elpusztult az egyik, már csak a kis szürke van meg. Neki a szemecskéje váladékozik, de úgy tűnik a kamillás lemosás segít. Nagyon drukkolok, hogy megmaradjon.

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Nagyon sajnálom Eni:cry:.
    A tetszikem a szomorúságomat jelenti most:(.

14. Tigrislady

Sziasztok!

Csajok, köszönöm az együttérző szavakat... ketten vannak még, akik nagyon gyatrák, de reménykedem, és ápolom őket...

Katám, szurkolok neked és a kicsidnek, hogy ő rendben legyen... :D

Ma korán keltem a templomi sátras virágozás miatt... annyira kevés volt az ember és a virág, hogy siralmas volt, de végül csak sikerült.
    Viszont én bolond hideg vize ittam.. csak 3 kortyot, csapról... de az pont 3 korttyal volt több... délutánra már kapart a torkom... asszem a manduláim megint bedurrantak... templom után gyorsan elrohantam a temetőkbe, hogy amik még nem kókadtak le nagyon virágok, mielőbb vízbe jussanak. utána tortáért szaladtam, ma volt a legkisebb keresztfiam 8. szülinapja, és egyben a diplomavédésem 8. évfordulója is... :D megreggeliztem 13.30-kor.. :S aludtam is vagy két órát, mert éjszaka nagyon rosszul aludtam... :S
    elmentünk vacsizni nővéremékhez, aztán átjött a barátnőm kicsit csipogni...
    most elteszem magam, már nagyon fáradt vagyok.. eventből az utolsó köröket nyomom...

HA holnap beszól valamit a padtársam,akkor véletlenül felmegyek a fül-orr-gégére.. tuti le se engednek onnan már... :D

Jó éjt mindenkinek, mi a távolban villámokat látunk az ég alján... jöhetne egy kis frissítő eső... :)

Utoljára szerkesztett: 29.5.16
    Sonche, mya100, greenfields és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Minden_esetre

Minden_esetre Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek!
    Hol tartotok az eventben? Nekem nemsokára kész. Egyébként idétlen a sok borsó, és direkt meg van keverve az ültetési sorrendje is ahogy fel van sorolva az ültethető növények között. Azért volt kicsit bosszantó mert négyszer kattintottam a földekről a gazdakörire meg vissza mire egyeztettem hogy azt ültetek amire szükségem van. Volt olyan borsó amiből kimaradt pár szem, azt meg az automatából szereztem be. Igazi farmer, mi?

Itt egy kis energia hétfőre:

Legalábbis én így érzem magamat :D

Tigrislady, Sonche, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. greenfields

Kukuccs!
    Jelentem friss vagyok és üde... vagy nem.:music:
    Hozom is a reggeli koffeint.
    Tegnap este a vihar keresztülhúzta a számításaim. A farmokat még volt idő lekapkodni, de a fórumig már nem értem el. Volt égzörgés , villámlás meg borsónyi jegek. Lehet azt is be kellett volna lapátolnom az eventbe. Igaz nem sárga, de akkor is...:pxD

Most jobbra el, felmérem a károkat.

17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Immár itthonról!

Majd visszaolvasok....hogy mi történt veletek.

Remélem a tegnap esti vihar....nem okozott nagy károkat!!!!!
    Itt nálunk csak a szele volt!

Az eventet készre csináltam....pedig nem állt szándékomban még elkezdeni sem!!!!!
    Sokat bosszankodtam a borsók miatt....mert megkeverték rendesen.
    Igaz, most nem foglalkoztam vele sokat....arattam...beadtam..ültettem.
    Ahogy nézem....annyira sokat nem termeltem tul......200 az nem sok!!!!!
    Nahhhh....erre mondom, hogy máskor is jöhet ilyen event!....az a kis bosszankodás
    és gondolkodás a végén belefér!!!!

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Nem volt egyszerű a múlt hét második fele. Csütörtökön reggel elindultunk ahogy terveztük. Már nagy dugulással kezdtük a városba. Félúton pedig elszállt a fék, anélkül mentünk tovább. Közben több helyen, még volt torlódás. Egerszeg után szondázás, minden autót megállítottak.Ott nagy mákunk volt.Azon a részen két sávos az út, pont mikor odaértünk, ketté szedték a sort, így csak egy autó lett előttünk.Pár perc és mehetünk is. Azokat viszont sajnáltam akik még ott dekkoltak a másik sorban, vagy még 20 autó. Így is a két és negyed órás útból, három és fél lett. Mindegy, egyből vettük az irányt az én telkemhez. Ott mindent elrendeztünk, közben gondolkoztunk, hogy mi lesz a kocsival. Ismerősnek szóltunk, akinek az ismerőse szerelő műhelybe dolgozik, hogy meg-e nézné. Meg is nézte még aznap. Nem biztos, hogy jól írom a főfékhenger szállt el, de úgy, hogy csere.Másnap reggel vittük vissza szerelésre, szerencsére főnöke is belegyezett. Még el kellett volna rendezni a másik telket, de így el lett napolva, úgy voltuk csak legyen kész, mert nem tudom, hogy jövünk vissza. Már zárás előtt voltunk fél órával, még nem hívtak, hogy kész.Azért gondoltuk elmegyünk a műhelyhez megbeszélni, hogyan tovább, mert holnap szombat. Ahogy odaértünk, pont álltak ki a kocsival, hogy kész.:D
    Győztünk hálálkodni.
    Másnap irány a másik telek.Félig le lett nyírva, aztán egy nagy pukkanás, kész, leállt a kasza.Meg se nyikkant azután, valami a motorral van, kész, kampó. Szóval tisztára megérte a mostani út.

Farmon csomiztam egy csomót.Teliholddal nem sokat haladtam, kicsit felszaporítottam az új növényeket. Eventet se csináltam mostanában ennyi bakival, mentségemre szóljon, nem is figyeltem nagyon mit csinálok. Próbáltam,minél hamarabb letudni, hát ez nem sikerült. Még az utolsó borsó szaporítás vissza van, aztán kész.

Gina jól leírtad a gazdakört. Nekem annyi elég lett volna ha a régibe betesznek egy kedvencek fület.

Ezeket a meséket én is szeretem, amiket hoztatok.:music:

Reni sajnálom a cicát én is.Az viszont jó hír, hogy anyukádnak nem lett komoly betegsége. A Te torkodnak pedig jobbulást!

Kató a Te ciccedet is sajnálom, de a többieknek még szükségük van rád. Köszönjük a kávét, jöhet, mert elég nyomott vagyok. Nem valami jól alszok a napokban. Ilyenkor lehet segítene egy valós is, de még mindig nem kávézok.:sleepy:
    Felrázom magam Zoli zenéjével, :music:és jó szó erre az eventre, hogy bosszantó.:eek:

Zsozso vártam én is a vihart, no nem azért, csak mert mondták, de nem jött semmi.

Most viszont libbenek.Szép napot Mindenkinek!:)

19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Az előző hozzászólásomat törölnöm kellett, mert nem jelenítette meg, csak egyetlen egy idézetet>:(, nem tudom mit ronthattam el, ha beléptem a szerkesztésbe, ott meg ott volt az egész:cry:, mindegy, most akkor hanyagolom az idézeteket.

Kata, szurkolok nektek én is, a kávét köszönöm, Myával ellentétben én iszomxD, igaz csak tejeskávét, azt is csak hidegen, melegen nem szeretem:oops:. Nálunk a vihar csak villámlásból, dörgésből és nagyon kevés esőből állt.
    Eni, mielőbbi jobbulást neked:(.
    Köszönöm szépen a Queen videót, nagy kedvencem:music:. Az eventtel, annyi bakit csináltam, hogy most aztán kifogom játszani az event időt:), bár talán holnap estére megleszxD.
    Végre vannak szezonmunkásaim is, így könnyebb az élet a farmon;).
    Mya, sajnálom ezt a sok meghibásodást, ebből elég lenne egy is egy hétvégére:oops:.

Tegnap elhatároztam, hogy most már a szájsebész felé veszem az irányt, és láss csodát, ma már alig alig érzem a sajgást, talán most egy időre befejezte a bölcsesség fogam a növekedéstxD. Az arcom is javul, bár tegnap még nem úgy tűnt benn munkahelyen, de amikor reggel felkeltem, és tükörbe néztem, nagyon sokat halványodtak a pöttyeim, igaz, még nagyon viszket, de azt már kibírom;).

Szép napot mindenkinek!:music:

mya100, zsozso577, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Hi! Minden_esetre, Zoli nagyon jó látod meg a dógokat, mert a Magyar ember olyan, hogy mindig a vesztes mellé áll és nyalja de folyamatosan, ez mellett ami ingyen van nem kell neki. Majd amikor 40000 Ft-ba fog kerülni, kapkod fűhöz - fához no meg a vargához, hogy ő nem is hallott erről az egy év óta zajló átállásról. Az XP után a 10-es szerintem az első letisztult rendszer, bár szokni kell.

mya100, zsozso577, Sonche és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.