Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia Gina!
    Kisebb farmon nekem is több labdacs jött, mint itt a nagyon.....de azokon csak pár dolgot
    szedtem ki....és nem bontottam a farmot!
    Itt a nagyon csak szántó van.....és a gaz ültetést ma fejeztem be....rengeteg kellett....
    Már látom a végét.....31 labdacs hiányzik!.....ez lehet este összejön....még 2 területen aratok....
    ha nem ....akkor reggel 100%.

Farmer*54, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Az én sz@r napom még tegnap éjjel indult... bővebben inkább majd holnap, ma sokkot kaptam. event sehol, felhősor van meg. majd cserenapon ügyeskedek, ha nem akkor így jártam. már ez se érdekel..

Ne hari, de most ennyi.. Kivagyok.

Jó éjt mindenkinek.

3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Ma én is olyan vagyok , mint a kemotoxos légy.:sleepy:
    Tegnap este úgy belendültem a röpigyártásba, hogy bőven a dupláját csináltam, mint ami kell.o_O:oops:
    Mindegy, majd visszaváltják. Felhő a kitehetőkkel megvan, még holnap megnézem a maradék érme mire elég.

Áttanulmányoztam a Vadasparkot. Na erre még alszom egyet.
    Szép álmokat!

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

Sziasztok!

Nahhh....sikerült a Léghajó is!!!!...ez is a pajtában van!!!!
    Elgondolkodtam, hogy sokan ezért a kis kütyüért fél-farmot is adtak!...Hmmm????
    Most farmot fogok rendezni....sok-sok kütyüt és állatot teszek ki.....egy kicsit
    pihenek....ez az event jóóó volt....de nagyon fárasztó....pedig kapura nem is én lőttem!
    Ohhhh...az titkosok is a menüben vannak még!!!!
    Én azt hiszem, hogy a Vadaskertet kihagyom.....megvárom, a leértékelést!!!xDxD
    Lehet rájönnek, hogy tul lőttek a célon!!!!

Farmer*54, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Kukuccs!
    Az idő pocsék. Az eső hol esik, hol szakad.:wuerg::cry:
    Lesz leértékelés?!o_O:pxD Akkor én is várok.xDxD

Eni levél a farmon, még délig kéne válasz.

Farmer*54, mya100, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eventet hajnalban letudtam, szerencsére pont mindent feltudtam használni, gazból is nagyon kevés maradt, de természetesen a vásárlást elbénáztam, addig addig gondolkodtam, míg a retro felhősort vettem ki, csak hogy egy érme híján így lecsúsztam a legolcsóbb kitehető megvételéről>:(, pedig annyira azt a felhősort nem is akartam, csak gondoltam, két kitehető úgy sem menne, hát kiveszem, ja, hogy hajnalban nem tudok összeadni....így kivettem a matricátxD, a kitehető meg benn maradt:oops:.
    Remélem jobban vagy Eni:oops:.
    Reméljük, hogy így lesz Zsozso, ebben a formában nekem teljes mértékben felejtős, csillagot talán, de, hogy egy lyukas garast nem adnék érte az biztos, annyira nem fontos ez, inkább talányosra költöm az aranyat, még akkor is, ha az nem fix, amúgy sincs túl sok ól kinn, eventkor azokat is beszedem, egyedül az európai borz marad kinn, de abból csak kettő van, na meg persze a baha a topázokkal.
    Szép estét és jó éjszakát nektek!:music:

Farmer*54, mya100, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágáim!

Katám és Mya, tündérbogarai vagytok a szívem csücskének.

Anyával ma az uzsokiban voltunk urológián. egy hét múlva kell visszamennünk, akkor mondják ki az ítéletet: tumor, ciszta vagy kó van a veséjén.
    kb. 3 hete anya panaszkodott, hogy fáj az alhasa, és a dereka is. volt házidokinál: vizelet, széklet, labor.. pisiben és székletben volt egy kis vér, irány a hasi uh, közben nőgyógyász is, de az rendben. 2mm*6 cm-s ciszta a bal vesén, de attól nem kéne fájnia a hasának és a derekának. urológussal beszéltem, emberek ezrei élnek vesecisztával elvannak mint a befőtt. hétfőn beszéltem a gasztrós főnővérrel, anya leleteivel kedden jelentkezzek a dokinál, aztán meglátjuk, mit javasol.
    HÉtfő este anya nem nézett ki jól, amikor hazaértem suliból... betudtam annak hogy még taknyos miattam, csirkéket is vágott, és még apu is csinálta a feszkót.
    elaludt, majd este fél 11-kor felriadt, hogy a feje búbján akar kiesni a szíve, a pólója alatt is ugrált a mellkasa, zsibbadt a két alsó keze, fájt az alhasa, és a vérnyomása 153/86/77 körül ugrált.. pedig sose volt baja vele... fél órámba telt rábeszélni, hogy eljöjjön velem sürgősségire. a lányok aranyosak voltak, intéztek neki mindent. vérvétel, vizelet, hasi uh, röntgen. a leletező orvos ct-ket is javasolt a mellkasra és röntgenre. éjjel 2.15-re értünk haza, reggel 8ra visszamentünk a ct-kre. a sürgősségi a ct leletekkel urológia konzíliumra kldött .
    felmentünk, én bementem a dokihoz, anyát leültettem a folyosón. a doki átnézte a leleteit, majd közölte, hogy tumorgyanús... :cry:
    majdnem elájultam. persze anya látta, amikor kiszóltam neki a folyosóra, hogy mint vagyok, csak annyit mondott: nagy a baj. együtt sírtunk az orvosnál. doki áttelefonált az uzsokiba, ma rendelt épp a főorvos, de csak asszisztenssel tudott beszélni. időpont nélkül mehettünk. sosorn kívül kértem szabit, főnök rendes volt, azonnal elengedett. nálunk a sürgősségin azt mondták, hogy nyugodjunk le, tumor nem nő két hét alatt ennyit. most 5*5-ös méretű a terime, ami egyelőre ismeretlen. most anya ct-cd-jét otthagytuk a dokinál, osztályos megbeszélést tart rajta, 1 ht múlva megyünk, akkor fogja mondani, mit gondol róla.

próbálok nyugodt maradni.

puszi mindenkinek, Zsuzsám, Te is hiányzol.

ui. Ginám, egy hét múlva nyilatkozom. Mya és Kata: a szomszédaim összebeszéltek, mindenki kiváltott egy + kitehetőt, így meglesznek a felhőre a kitehetőim, azt ígérték. puszedli

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
  8. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Eni!
    Nagyon sajnálom, hogy anyukád beteg, imádkozni fogok érte, hogy mielőbb meggyógyuljon.

babahalak, Farmer*54, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  9. greenfields

10. zsozso577

Szisztok!

Reni.....kivánom, hogy a gyanu.....csak gyanu maradjon! .....
    Jobbulást kivánok Anyudnak.....és kitartást ....Mindenkinek!!

11. greenfields

12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Rátok nézetem mert már ideje volt, a héten még nem is voltam. Közben pedig úgy elnézelődtem, hogy lassan mennem is kell. Nem mindig olvastam jó híreket. Reni bízunk, és reméljük, hogy nem tumor. Ígértük, úgy is lesz;)
    Gina Te is jól megjártad, sajnálom.

Páran megszenvedtétek az eventet, nem volt egyszerű az biztos, nekem se. Elég jók lettek a titkosokból, az kárpótolt.
    Raktárházat még átgondolom mi legyen a sorsa. 1500 csillag lenne rá, csak még becsületesen át kell olvasnom, mert arra még nem került sor.Nem akarom elkapkodni.

Kató cseresznyézik, én pedig epren élek.Jól sikerült a szedd magad. Most turmixoltam. Mielőtt rámegyek küldök nektek is. Nekem már nem szabadna ilyenkor, de ennyi belefér:p

Jó éjt Mindenkinek!:)

13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Örülök, hogy itt vagy Mya:), a turmixot köszönöm, nagyon guszta, egészségünkrexD. Titkosakhoz gratulálok, én egy vörös pandát szereztem, a tigris megint elkerült, volt olyan kis farmom, ahol mind az ötből retro papagáj lett, na...erre nem tudok mit mondanixD, vagy talán csak annyit, hogy ajándék lónak....xDmindenesetre örülök, hogy nem ezen történt:oops:. Van új gazdaköris küldi, nem is igazán értettem, hogy miért bolondultak meg az árak a piacon, először azt hittem, hogy mindenki ráugrott a szupertápos küldire, de aztán megtaláltam a Vadaskert feladatot, és rögtön megértettem:p. Szereztem pár millió tp-t ezzel;).
    Zsozso, szerintem hiba lesz ez az ikon elmozdulás, nem reagálnak rá semmit, miközben másoknak válaszolnak, így én ezt gondolom, hogy amíg nem kapnak a központból hírt, addig nem nyilatkoznak ez ügyben.
    Kata, köszönöm szépen a híreket:music:, baby boomnak roppant mód örülök:inlove:.
    Szép estét és jó éjt nektek!

14. zsozso577

Sziasztok!

Kata....köszi a hireket.
    Mya....jó téged is látni.....már Zsuzsa is jöhetne!
    Gratula a titkosokhoz....főleg ha jóóóók lettek!
    Gina.....én nem is vártam rá választ....jogos panaszom irta le!
    Ennek eredménye, hogy tegnap össze-vissza kattingattam!....és
    az elején nem tudtam, hogy miiii is van!!!! Először azt gondoltam, hgy hiba!
    Aztán a Forumon jöttem rá, hogy ez is egy ujitás.....köszönöm nem kérném!!!!

15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Zsozso!
    Hát ezt nem gondoltam volna, mármint, hogy ez újítás, már csak, azért sem, mert az ikonok össze-vissza vannak, semmi rendszert nem találok bennük, valamelyiknél a helyén van, lehet rendesen aratni, valahol viszont el van csúszva, vagy csak én nem látom a nagyobb képet?:oops: Meggyőződésem volt, hogy hiba csúszott a gépezetbe a sok újítás miatt, de ez akkor tényleg nagyon gáz, időpazarlás az aratásnál>:(, az ember keze már ráállt, és most duplán lehet csinálni az aratást...
    Megyek is, utána nézek is a fórumban.
    Szép napot mindenkinek!

16. greenfields

Kukuccs!
    Mya az a turmix nagyon guszta. A cseresznye mellé még pont befért.:pxD
    Mára azt kaptok kávé helyett:
    Az aratásos kattogtatásból nem értek semmit, mert hála égnek munkásaim vannak, de minnyá megyek megvilágosodni.

Gina: van tigrised, csak nálam nyaral.;)

Megálmodtam, vadaspark kell és passz. A többi még odébb van, addig összebirizgálom rá a hiányzó csillagokat.

17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen Kata:inlove:.
    Sok sikert és szerencsét a Vadasparkhoz:), én még a bejáratot sem találtam megxD, hiába nem vagyok fórum mester:oops:xD.

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Úgy vagy, egészségetekre:D
    Gina, nekem is a vörös panda jött. Fánál amherstia, és langszat xxl aminek örültem.

Zsozso voltál a panaszosba?
    Én se láttam eddig elmozdulást.Ezután megyek megnézlek.

Végül én is úgy döntöttem, hogy lesz vadasparkom.Meggyőztek, hogy minek üldögéljek a csillagokon xD Most már csak fúró kellene:p
    Kató látom ez multivitaminos, köszönjük.Fincsi:D

babahalak, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Én is csak kiváltottam az alap Vadaskertet.....olyan jókat irtak róla....hogy
    rá lettem beszélve!!!!:p:pxDxD Tele is van békával.
    Nem hittem volna, hogy a békatenyésztéssel idáig elérek.....az utsó szinten toporgok!!!!
    Lassan kész is lesz az utolsó kör tenyésztésem....és számolok.....szoritsatok, hogy meglegyen!.....egyelőre elfogyott a békám!

Visszaléptem.....kész lett!!!!!

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    babahalak, Sonche, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  20. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Ügyes vagy, akkor már szurkolni sem kell. Nekem még kell. Nem volt annyi békám, hogy berakjam a 132 tenyészetet, kb csak a felét. Az be is fejeződött.Azt még egyszer visszaraktam.Holnap reggelre megtudom mire lesz elég.
    Én kakasokat raktam a vadaskertbe úgy hirtelen.Egyik gazdakörbe az kell nekem.

Nagy ugrásokat a tenyésztésekhez, szép jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

babahalak, Sonche, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.