Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Mya jött, játszott egy picit:music:, aztán megy is.

Reni, szorítok anyukádnak a jó eredményért!

További szép napot Mindenkinek!:)

zsozso577, Farmer*54, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  2. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Igazad van Maci, odafigyelek az új főnökasszonyra!
    Nem sokat aludtam, hajnaltól teniszlabda...dió nagyságú jég elvert mindenünket....benne volt a hírekben is! Tavaly májusban történt ilyen, de max cseresznye nagyságú.... ez mindent vitt...rendesen féltem.... én még ilyet nem láttam!

Nagyon fáradt vagyok, teljesen be voltam punnyadva egész nap, meg pánikolva, mert 3x volt jég a mai nap...de olyan viharral, h hihetetlen....kitörtek a fák.... a gyerekek féltek....és nem tudom milyen szülök vannak itt, h inkább az oviba hozzák gyerekeiket, mint hogy otthon velük legyen!

Nem is tudok úgy semmi újdonságot mondani,megy minden úgy, ahogy eddig volt, nem untatlak benneteket vele!
    Várom már a hétvégét :)

Vigyázzatok magatokra!

zsozso577, mya100, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Anika, most láttam a híradóba milyen pusztítás volt felétek.o_O:cry:
    Mi tavaly éltünk át hasonlót, csak kisebb jégdarabokkal, bár a szél így is többméteres fákat döntött ki. Nem csodálom, hogy a gyerekek meg voltak rémülve.
    Erre csak némi bárányfelhő mutatkozott, ragyogó napsütéssel.
    Holnap melódia, de este jövök.

zsozso577, mya100, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Anika!

Elszörnyülködtem tegnap este a híreken... nem csoda hogy féltek a gyerekek, én is féltem volna, felnőtt fejjel...
    Kitartást nektek, vigyázzatok magatokra. Remélem a károkat gyorsan sikerül majd rendbe hozni az illetékeseknek...

Szép napot mindenkinek!

zsozso577, greenfields, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Délutánt! Gina, miért nem szólsz ocsón én is adok koszorút meg lekit, áfás számlá ván áfás számlá. Katának könnyű volt elszórni pár Misit volt miből, de nekem nem is jót és drágán. Anika, a lényeg, nem tört be a buksid és járhatsz ide persze gyerekeknek is mutasd be ezt a játékot. Mya, a kutyik hálásak is neked. Tigris, hinni nemcsak a templomban kell. Sőt!- ott nem szabad, a sima szájúból folyik a belé integrált politikai hazugság.

Gina, hozzák neked a számlát!

[​IMG] - Lekit nem hoztam, de szusit igen.

[​IMG] - Engedj, itthon van a Mya megyek hozzá kunyizni.

[​IMG] - Anika, engedj be mert dörög meg a vaku is csapkod.

zsozso577, Tigrislady, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!
    Ma én terítettem, ha nem bánjátok.
    Elég ritkásan vagyunk...Nálam lazulás van a farmon a következő eventig.

Hírekben én is láttam, hogy micsoda károk voltak. Alapban is félek a viharoktól, na de egy ekkorát, el se tudom képzelni, hatalmas jégdarabokat mutattak.:eek:

Remélem mindenki jól van. Legyen szép napotok!:)

zsozso577, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt!

Mya, szépen megterítettél, csupa finomsággal, köszönöm szépenxD. Most igencsak hosszú szünetünk lesz a következő eventig, de nem bánom, sok gazdaköris küldi vár még befejezésre;):p.
    Nekem besűrűsödött a hetem, dupla éjszaka meg ilyenek, itt vannak a nővérem gyerekei is megőrzésen, szombaton mennek földvárra nyaralni, szerencsére úgy tűnik, hogy szép idejük leszxD.
    Kukorica termelésbe fogtam, mert a szupertápi viszi rendesen, én meg nem figyeltem, aztán az összeset elnyelte:cry:.
    Maci, nagyon aranyosak a videók, mint mindig, bár a második picit megrázott, olyan, mintha a kutyus félne a macsektól, remélem tévedek:oops:.
    Ebédre ma még lecsó lesz:inlove:, imádom, ha tehetném egész nyáron azt enném, de sajnos már vigyáznom kell a paprikával, mert nem mindig esik jól:wuerg::cry:.

Szép napot mindenkinek!:music:

zsozso577, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  8. greenfields

Kukuccs!
    Tegnap este nem jöttem, mert nagyon felhúztak.:oops:>:(-.-8)
    A Nyaussal töltött idő és egy baráti beszélgetés hatására lenyugodtam. Na ennyit erről.

Mya nagyon guszta a tálalás, a feneketlen sárkánybendő mindent elnyelt.:pxD Na jó, némi morzsa még maradt...:music:

Gina látom nálad is zajlik az élet. A lecsóval sajnos én is így vagyok, enném, de az epém totál kikészül tőle.:wuerg::cry:

Farmhírek. Holnaptól megint lehet buxát nyitogatni, itt az új titokzatos kontingens.

zsozso577, sziszi1965, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Kukucs, van itt valaki a 4pókon 2darázson és a poregereken kívül? Gina, hát ülj be a zuhanyzóba és nyisd ki a csapot ha kint nem szakad az eső, nem mindegy hol esik, csak jó essen neked a lecsó evés.

[​IMG] - Kis hétégi pancsolás.

[​IMG] - Velem erősködsz te népművészeti tejtároló agyagedény?

[​IMG] - A gazdám kicsukott mert a nagy fagyasztót takarítja.

[​IMG] - Mit hoztál nekem?

zsozso577, sziszi1965, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Darazsak elmentek, most már jöhetek. :p;)Amúgy a lakásba most már minden irányból biztosítva vagyok, rákerült az erkélyajtóra is a szucsiháló.:D
    Csajok, nem bírta az én pocakom se a lecsót, de amióta kétésfélóráig rotyigtatom, nincs gondom vele.
    Úgy néz ki a pénteki Voltozás már biztos elmarad a mi részünkről. Állítólag ilyen még nem volt eddig. Nem csak a bérlet fogyott el, de a napi jegy is. Szombati pedig attól függ, hogy vasárnap hogyan szerepelnek a fiúk, mert hát a meccs fontosabb, igaz nem nekem. De be kell valljam, muszáj vagyok én is ránézni, mert azért mégiscsak ott vagyunk ahol már rég nem jártunk.:D
    Én is gazdakörizek.Ma be is végeztem egyet, de még akad pár, amibe szükségem lenne titok állatokra, oda még
    gyűjtögetek. A bukszám üres jelenleg..titkos kimarad.

Ma is meleg lesz, igyatok sokat, a napsugarakkal is csak csínján.

Szép napot Mindenkinek!:)

zsozso577, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hazaérkeztem!!!!
    Szerda éjszaka Pesten voltam.....és egész Pest öröm-mámorban uszott! Nem néztem a meccset....de tudtam
    minden gólról!
    Gépeim megjavszerelve....egyelőre nagyon szuperek.
    Még nem tudom, hogy fogok-e venni titkosokat....nem néztem utána....majd ezután!
    A farmom még mindig kütyüsitve van.....hétvégén már vissza kellene pakolni.
    Amikor időm lesz....vissza fogok olvasni.
    Szép napot kivánok!

mya100, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
  12. greenfields

Kukuccs!
    Pusztulat mekeg van kint, már most, mi lesz később?:wuerg:o_O:sleepy:
    Ősöknek is kiadtam, csak akkor menjenek ki, ha nagyon kell. Állatoknak pancsoló feltöltve, árnyékban friss ivóvíz.
    Nyausom a fürdőben hűssel.
    Hűtő telipakolva innivalóval. Hozok nektek is gyümölcsöset.
    Most menek aludni... ha tudok :music:

zsozso577, mya100, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, köszönöm a hűsítőt, nagyon guszták:music:. Remélem te tovább tudsz aludni, mint én:).
    Pár óra múlva meg mehetek is vissza:cry:, szerencsére jönnek értem kocsival, az egyik kolléganőm összeszedi a kertvárosiakat (ketten lakunk kertvárosban), így nem kell abban a nagy melegben sétálnunk a kórházig, igaz, csak 20 perc az út kényelmesen, de kevés az árnyékos hely:oops:.
    Zsozso, üdv újra itt:).
    Mya, én annyi titkost veszek csak, amennyi FA-t össze tudok szedni gazdaköriből, jelenleg, ha a megszokott áron lesz, 3 darab kijön belőlexD, aztán még meglátjuk, hogy mit tudok összeügyeskedni;):p.
    Szép napot mindenkinek!:music:

zsozso577, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Szép Hétvégét! Ebben a fociban az a tré, hogy 50 évig emlegetik majd, mint a londoni 6:3-at. Legyöngült a gyomrotok Leánykáim. Bezzeg ha csülkös pacalt, meg babos káposztát ennétek füstölt körömmel vagy oldalassal vagy, a lentit sült tarja kisérettel és ecetes chili paprikával.

Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal
    Hozzávalók:
    1 kg parázsburgonya
    1 kis joghurt

kevés zsiradék
    A fűszerkeverékhez:
    1 tk. só
    1 tk. őrölt borskeverék
    1 tk. őrölt pirospaprika
    1 tk. csilipor vagy csilipehely
    1/2 tk. őrölt kömény
    1/2 tk. cayenne bors

Elkészítés:
    A burgonyát sós vízbe áztatjuk, majd egy fél óra múlva ledörzsöljük a héját. A fűszereket összekeverjük. A juhtúrót elkeverjük a joghurtban.
    A parázsburgonyát olajban megsütjük. A magas víztartalma miatt bizonytalan, mikor puhul meg, ezt csak kóstolgatással tudjuk ellenőrizni. Ha megpuhult, lecsöpögtetjük. A fűszerkeveréket egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a burgonyát, és alaposan beleforgatjuk. Kiszedjük a fűszerből, és a joghurttal frissen tálaljuk.

Utánna:
    Tripla sajtos pogácsa
    Hozzávalók:
    Tésztához:
    35 dkg finomliszt
    25 dkg friss krémsajt
    2 dkg friss élesztő
    1,5 kávéskanál só
    1 db tojássárgája
    0,5 dl tej

1 tojás
    trapista sajt
    parmezán sajt
    Elkészítés:
    A tészta hozzávalóit egy tálban összegyúrom, majd egy órát kelni hagyom. Kinyújtom 1 centiméter vastagságúra, pogácsákat szaggatok belőle, sütőlemezre vagy tepsibe rakom. Tetejét megkenem tojással, és vastagon megszórom a reszelt sajttal. Majd mintha megsóznám, megszórom a reszelt parmezánnal is. Újabb negyed órát kelesztem. 180 fokos sütőben szép világosbarnára sütöm.

[​IMG] Nyauka tornázik.

[​IMG] - Gina aranyat keres, segítek neki. Ezt az üveget visszaviheti a beváltóhelyre.

[​IMG] - Ezen a mézecske, azon a tejföl, a harmadikat meg nem érem el.

[​IMG] - Gyerünk tesó, húzz bele.

zsozso577, mya100, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Maci, ez a tripla sajtos pogi igencsak megmozgatta a fantáziámxD, köszönöm szépen a receptet, amint jönnek a hűvösebb napok, menten kipróbálom, már le is írtam:p, papus amúgy is nagy sajtimádóxD.
    Bár aranyat adnának üveg visszaváltáskorxD.

16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nem tudtam jönni eddig. Anyát műteni kell, kiveszik a bal vesét. 11.-én.
    Addig még lesznek ugye vizsgálatok, úgyhogy melóhegyek vannak itthon most, hogy tudjak előre dolgozni..
    belestem a piacra, nem értettem mi ez az új fatermés, de Kata hozta az infót.. majd meglátom...

Most rohanok dolgozni... Puszi mindenkinek!

Maci jók a receptek, feljegyzem őket. :)

Balra el.

17. greenfields

Kukuccs!
    Beszédültem. A net szabotált eddig.
    Gina az alvást hagyjuk. Kábán feküdtem, mint a kemotoxos légy.:eek::wuerg:
    Most, hogy fellocsoltam az udvart és felmostam a verandát, meg az előszobát a kereszhuzat miatt kezd egész kellemes idő lenni.

Maci te tényleg láttad Nyaust?!xDxDxD
    A krumpli recept mentve, mielőbb kipróbálom.:music:

Eni nagyon sajnálom :( Kívánok édesanyádnak mielőbbi felépülést.

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Szép Hétvégét! Tigris, az Édesanyádnak mielőbbi felépülést és gyógyulást kívánok! Maci - falvára tegnap beköszöntött na nem az ősz, hanem egy kiadós jégvihar, majd leszakadt az ég is. Gina, nekem minden mozgatja a fantáziám, ránézek egy szelet zalaira, zsákbamacska jut eszembe. Kata, órákat beszélgetünk egymással, elmondta, hogy te elkényeztetted és most amit akar megkap.

Gyere hajolj le súgok valamit.

[​IMG] - Most már elég só kioldódott a farkamból, mert tévedésből azt csócsálom fél órája.

[​IMG] - Majd ha elalszik, a kölyökkel a Meisseni porcelán vázáján gyakorolunk.

[​IMG] - Állj meg szívem, na nem te belül, hanem ez a röpködő.

Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Reni, én is gyors gyógyulás kívánok Anyukádnak.

Maci, itt még csak a nagy meleg van, de a jég se lenne jobb. Tegnap még az egész meccset is leadták valamelyik adón.

Tegnap én is alig tudtam elvégezni a dolgomat a farmon, net, a gép, vagy a játék miatt volt, nem tudom, de ne legyen sűrűn, mert felmondok.
    Aki vesz, sok szerencsét a titkosokhoz:)

Tigrislady, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, mielőbbi gyógyulást anyukádnak!
    Itt kánikula van, nincs is kedvem semmihez, csak nyűglődöm:oops:.
    Mya, nálam ma fut nagyon lassan, bár csak a játék, más oldalak rendben mennek, a tisztítás most annyit segített, mint halottnak a csók;):p, a piac folyamatosan befagy:oops:, nem baj, legalább nem kell csp-t költenixD.
    Legyen szép napotok!:music:

mya100, Tigrislady, Farmer*54 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.