Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Ünnepeljünk :D Reméljük meg is érte ez az event. Most kiraktam a titkosaimat, pár óra, aztán kiderül, hogy mégis mennyire.:oops:xD
    Kiszedtem egy régi kitehetőt is, azt nem tudom minek, hogy több minden legyen a raktárban. Ha valakinek kell, odaadom csak úgy.xD

Repülős eventről tud valaki, valamit?

zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. Sonche

Sonche Fórumelemző

Nálam a titkosakból talán a som és a barkóca, ami kiemelendő, ezenfelül még korábban az Ördögcérna XXL, ólakból csak a szokásos, jégmadár, kakas meg ilyenek...:sleepy:
    Én semmit nem tudok arról az eventről, tegnap nézelődtem Jónásnál, de nekem még mindig kínaixD.

zsozso577, greenfields, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Azért köszi, nálam sincs világosság xD
    El kell meséljem hozzám most kegyes volt rendszer. Amim még nem volt és lett, valamilyen bokor a sima farmra,bahás ólból, tigris, hangyász.:D Oda elég jól osztotta az xxl-es fákat is. A sima ólakból lett egy narancs tojástojó,és egyebek.
    Most libbenek is.
    Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!:)

zsozso577, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Event nagyon nehezen lett meg, igazából csak a kötelezőket szedtem ki.. most ennyire futotta.. meglett a felhő meg a rávalók, illetve a köztes apróságok..

Tegnap volt nálunk Anya, a dr. kivette neki az egyik csövecskét, ami a tisztulás miatt volt még bent neki.. holnap is beviszem majd, mert holnap is ügyel az a doki, és akkor lehet, hogy iveszi neki a másikat is...
    Állítólag sokat fogytam, de én csak most vezsem észre... rámjött egy régebbi farmerem.. :D

Örülök, hogy Zsuzsánk is jól van...

Zsozsoval és Anikával mi a helyzet?

Most balra el.. holnap még nehéz napom lesz... :s

Jó éjt mindnekinek.

zsozso577, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Gondoltam kiveszek 1 nap szabit. Erre csináltam vagy 8 liter lecsót. Mire összevagdaltam mindent, azt hittem belyukad a hátam.Nálunk, csak akkor eszik meg, ha minden apróra van vágva. A végeredmény finom lett az unokám azt ebédelt simát, vacsorára kolbászost. Meg lettem dicsérve.

Szia Kata !

Nagyon guszta a reggeli ébresztőd, de sajnos nálam ezek most már tiltó listán vannak. A horrorgazzal hasonlóan állok.Tegnap reggel el kellett mennem, gondoltam 3 óra alatt megjárom. Így ültetek sírkövet, láss csodát mire hazajöttem mi volt benne: rémtök. Na
    ezt jól benéztem, de legalább beérett rendesen !xDxD

Mya !
    Gratulálok nagyon ügyesek vagytok. Legközelebb menjél át bulizni !xD

Gina ! Megérdemlitek ünneplést. Gratulálok a sikeres event befejezéséhez !:)

Mya ! Ha megvilágosodtok a repülős eventtel kapcsolatban, azért engem is homályosítsatok fel.
    Gratulálok a titkosaidhoz ! Igazán rád fért már ez a kis szerencse. Nem is vagyok ám irigy egy cseppet sem.:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

Eni ! Jó híreket hoztál Anyukádról. További gyógyulást kivánok.:inlove:
    A mai napot bírd ki, ez a hét utolsó munka napja, és jön a jól megérdemelt pihenés.:)

Kellemes szép napot !:)

zsozso577, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Ebben a pár napban valahogy mindenki el van veszve.

Reni, a stressz rám fordítva hat, csakúgy mennek fel a kilók, pedig nem eszek többet.
    Kitartást a mai naphoz, és a többieknek is, ha szükséges!:)

Közben Zsuzsánk betoppant:D Köszönöm, szépen:music: Panda megy hozzád ha engedik.;) Jobb híján, majd megtudjuk a kiírásból, csak ne legyen későxD
    ÁÁ, én már nem bulizok:music: Szerintem csak a stresszt vezették le, ami akkor este érte őket.Párom is befordult aznap este egy csöppöt, de már megnyugodott.
    Szép napot Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 22.7.16
    zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Hogy én, hogy szeretem a lecsót, mit szeretem, imádomxD, szerencsések az unokáid:), azért kinyitnám én azt az ablakot, hátha betéved ide egy tányérkával:p. Köszönjük szépen Zsuzsa!:inlove::music:Nem volt egyszerű ez az event, a sok gaz és felröpi miatt, meg úgy figyeltem, hogy ne tévedjek el, hogy majd kiesett a szemem, most megdolgoztattak minket rendesen, de vettük az akadálytxD. Még nem is rendeztem vissza a farmot, csak egy területet, annyira elfáradtam:oops:xD.
    Gratulálok Mya:inlove:, nem semmi a két topáz talányos:music:, na meg persze a bokorxD.
    Teliholdasról jobb szót sem ejteni, ezekkel az egy napos határidőkkel....>:(, soha nem végzek majd a gazdaköris küldikkel, pedig most még szerencsém is volt, mert még szabadságon vagyok...

Szép napot nektek!:music:

mya100, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Sziasztok!

megvolt a kórházjárat, kivették a második csövecskét is.. vasárnap már én kötözhetem Anyát, és ha az is megvolt, utána talán már azt sem kell majd... rendes volt nagyon a doki, Anya odáig volt tőle, hogy milyen aranyos, meg minden.. :D
    délután kiszedtem a gyöngyhagymát, leszedtem az uborkát, azt Anyával megmostuk, és ő gyorsan eltett 5literesekbe, hogy ne kelljen sokat dolgozni vele... :D szereztem egy csomó üveget is, bár van itthon, de az mindig fogyóeszköz nálunk.. majd átválogatom rendesen, és szétrakom méretenként, ahogy szoktam...

tegnapi event nagy nehezen összejött, így meglett a felhó, és némi rásegítéssel a kitehetők is... ólak és fák nem lettek valami fényesek... :S
    Tegnap is írtam a MÁK-nak, és ma is, a távolléti díjat nem jól számolja a program, aztán kicsit unom már.... :S:S:S:S
    Most megyek aludni, mert elég volt a mai nap is...

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

pusza

mya100, zsozso577, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eni...Anyukádnak teljes gyógyulást kivánok....látom, hogy alig bir magával!
    Nehezet azért ne emeljen....erre hivd fel a figyelmét.
    Titkosokat vett valaki???
    Én vettem....most raktam ki egyrészét....kiváncsian várom, hogy mi lesz belőle.
    Az uj gazdaköri első feladat gyémánt része.....ad egy Jáde talányos tenyészetet.
    Hajjjrrráááá....hátha jót fog adni.
    Én egyelőre még ott hagyom.....azt sem néztem, hogy egyáltalán van-e annyi állatom!

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsozso, sok szerencsét a titkosakhoz:)!
    Tegnap vettem én is egyet, pont volt annyi FA-m, de csak egy narancs lúdra futotta, aztán ma reggel osztottam-szoroztam, és mivel ebben a hónapban elblicceltem a szezonmunkásokat, így befektettem egy kisebb csomagra, négyet vettem, majd este kiderül, hogy megérte-exD. Persze a Mega tp napot nem figyeltem, így igazából nem nagyon tudom kihasználni, de jó lecke volt, majd talán legközelebb jobban odafigyelek, bár múltkor is pont ezt mondtam magamnak, de mire rászánom magam a FA vásárlásra, mindig kireppen a fejemből:oops::cry:.
    Eni, gratulálok neked az event befejezéséhez! Anyukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Nagyon úgy vettem ki a többiek szavaiból, hogy az európai borzlak cserélhető lesz, szóval, ha valakinek hiánya van belőle írjon nekem!
    A bahás állatok még képlékenyek, az Aranyesőtől/Szokotrai sárkányfától pedig valószínűleg a fák nem lesznek cserélhetőek. Ez persze csak spekuláció, jövő héten talán többet tudunk majd!;)
    Szép délutánt nektek!:music:
    Este azért még bekukkantok az eredményekkel!;)

mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

Szia

Várom este az eredményt....és megy a drukk a sikerhez!

Nálam folyamatosan érnek az ólak....egy csoport lett kész....abban lapult egy szarvas....és lett
    az eu. borznak párja is.

12. Sonche

Sonche Fórumelemző

Gratulálok!:):music:
    Nálam lett két teknős, egy kacsacsőr és egy narancs sas, muszáj lesz még egy körre mennem, hátha több sikert hoz szarvas ügybenxD.
    Szép estét és jó éjszakát nektek!:music:

13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap szabadságon voltam.xD Tényleg kihasználtam, alig csináltam valamit, csak lustiztam.xD

Zsozso ! Gratulálok a szarvasodhoz.

Gina !Neked drukkolok, hogy sikerüljön. A kötelező vásárlást megcsináltam, most verhetem a fejem megint a falba. A legjobb piros szamáristálló. A tanulópénzt mindig ott kell hagynom.xDxDA kis ördög mindig bennem van, hogy talán majd most.

Viszont már nem idegeskedek rajta. Fejlődök.:D;)

Kellemes szép vasárnapot !:)

14. zsozso577

Sziasztok
    szia
    Nem kell feladni....egyszer hátha megunja az a szerver és nem szórakozik veledxDxD
    nekem is azt az egyet adta...viszont lett jó pár sárga bagoly
    szia
    Akkor még drukkolok, hogy legyen szarvasod is.

15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gratulálok a szarvas és eu borz tulajoknak. Vettem én is tizet: ami értékelhető narancs sas, eu borz. Csomagot nem veszek, mert az utóbbi párnál a kötelező egyen kívül nem lett az újból egy sem.

Szombat hajnalra jó kis vihar volt felénk, kiadós esővel, így megint lehetett szaunázni. Délután hazafelé már lógott fülem-farkam.:sleepy::oops:

A repülős event most nagyon nem hiányzik. Csak lustiznék. Estétől egy hét szabiiiiiiiii. :D:D:D

Cserenap alkalmából várom az óhajokat. Még nem tudom mi lesz cserélhető, de van pl. som, sárga trombita, hattyú, vidra, kütyük...

Vasárnapi nasi.

16. Tigrislady

Sziasztok!

Titkosat nem vettem, majd lesz. a +tp-ről is lemaradtam, így jár az, aki a való világban "farmozik".... :D

Any jól van, köszönöm, ma levettem neki a kötést, és már nem tettünk fel újat, mert a doki mondta, hogy ha nem váladékozik, akkor jobb lesz neki szabadon. szépen gyógyul... ma kész tatárjárás volt nálunk 11,30-tól... 3 szmszédos család, + anya öccséék+nővremék estek be folyamatosan egymás mellé...
    Anya ésszel csinálja a yógyulást, nem emel, nem hajol, stb. büszke vagyok rá. Én amit lehet, csinálok mindent, helyette. :D

Gratula akinek lett normális ól, vagy új titkos.

Katám, neked jó szabit! :*

Akinek hiánya van bármiből (bahás tigris, stb...) fák, kitehető vagy bármi, akkor írjon.

Puszka mindenkinek.

greenfields, zsuzsa-mama, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gratulálok a borzokhoz, Zsozsonak a szarvashoz.:D Ginának is remélem jók lettek a következő körben.

Én nem vettem, így a megáról is lemaradtam, el is felejtettem.
    Kata, én szinte csak dinnyén élek, egyszerűen nem tudom megunni.xD
    Szinte mindennap esik, de lehűlést nem hoz magával.

Eni, örülök a további jó híreknek Anyukád felől.:)

Ma akkor lesz kiírás?! Még bekukkantok később.
    Szép napot Mindenkinek!:)

18. zsozso577

Sziasztok!

Mya....már van kiirás!
    Én biztosan elkezdem....kell az a felhő!
    Gina....lett szarvasod? vagy valami jó???
    Reni ....a sebnek nagyon jót tesz a napfény! ....ha van rá mód akkor megéri.

19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, jó pihenést neked a szabira, és elviselhető meleget :).
    Eni, örülök, hogy anyukád egyre jobban van, további erősödést kívánok neki!
    Zsozso, Mya sajnos a szarvas elkerült :sleepy:, de majd csak lesz egyszer ;):p.
    Repülős event, nem tudom, egészen addig, amíg meg nem láttam a felhősort, kategorikusan elzárkóztam előle, ahogy mentem lefele a megnyerhető dolgokon, folyamatosan csak ez visszhangzott a fejemben: nem, nem, köszönöm, de nem...szóval nem tudom, körbenézek más topicban, hátha van egy összesítő valahol, és, akkor döntök, egész héten alvó napokkal fogok dolgozni, nem lenne egyszerű egy sok növényes event:oops:
    Ha valakinek esetleg kell valami, írjon nyugodtan, mindenem van, ami nincs még, az biztos nem is lesz cserélhető! Van narancs sasom, meg ilyenek, medvéből is, bagolyból is, de nem sorolok továbbxD, egyszerűbb, ha küldtök baglyot, ha van, úgyis nagyon szívesen adom:inlove::music:.
    Szép estét!:music:

Update: Megnéztem az event csevegőt, kedves farmos gazdák számoltak:), így belevágok, csak azt sajnálom, hogy két külön sor van, így döntenem kell közöttük:sleepy::cry:.

Utoljára szerkesztett: 25.7.16
    Tigrislady, mya100, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  20. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    A menetrend szerinti vihar befigyelt délelőtt. Kicsit frissebb a levegő, de nem az igazi.
    Áttanulmányoztam az eventkiírást. Hümm-hümm , nem sok időm lesz, de azért megpróbálom öszehozni.

Gina az event csevegőben Leho és Szabadeurópa is számolt. Hát húzós számok és már megint tarolni kell érte.

Eni anyukájának további gyógyulást!

Mya én is elélnék dinnyén.:music: Itt az utánpótlás.

Most elteszem magam, mert holnap szülinapi buli... vagy inkább népünnep.:p:music:

Tigrislady, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.