Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Tegnap egész nap kómás voltam. Nyomott volt a levegő és forró 35 fokot mutatott a hőmérő.

Zsozso ! Tényleg nem szórakozik tovább a szerver, most a legjobb sárga bagoly.xD Ha más lenne, akkor már meglepődtem volna.xD

Kata ! Élvezd ki a szabadságod minden percét:)
    - Mit nem adtam volna tegnap egy kis esőért.

Eni !Anyukádnak további gyógyulást, a munka csak kiméletes legyen.:):inlove: Akkor nálatok népvándorlás volt !! Nem irigyellek érte. Természtes viszont, hogy a beteget látogassák.

Mya ! Megint nem tudtam magamnak meg álljt parancsolni, ól nem lett semmi, de meglepetés sem !xDxD A dinnye most nálunk is nyerő. Azt lehet enni estétől reggelig és nem hizlal.xD

Zsozso ! Sok sikert az eventhez, persze a többieknek is.:)

Gina ! Neked is sok sikert ! Nem irigyellek benneteket !xD

Nálunk ma is fülledt meleg van, már alig kapni levegőt.

Kata jó bulizást. Remélem rápihentél !!:inlove::inlove::inlove:

Szép kellemes napot !

Az eventet kihagyom ! Nem tudok időben aratni, így ezt a rengeteg növény letermelését nem tudom bevállalni.

Utoljára szerkesztett: 26.7.16
    Tigrislady, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

szia
    Nahhh....sárga bagoly az nálam is nyerő volt....adott pár darabot.....pedig másnak jobban orültem volna!

Miért nem kezded el az eventet??? Nagyon jóóó a felhő!
    18 290 gaz kell....1020 felröpi és lehet ültetni mindenhol!
    Lassan is meg lehet csinálni....kb 10 kör ültetéssel.

3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Csak gyors benéztem, mert lassan indulunk egy kis süti-túrára, itthon van egy volt munkatársam németből, ő tavasszal ment ki, de most picit haza tudott jönni az unokákhoz, és ránk is szakított egy kis időtxD. Na, meg ügyeket intézek, lassan lejár a regisztrációs kártyám, ahhoz kell pár dolgot fénymásolnom, meg csekket befizetnem, event kezdésre, azért itt leszekxD, éjszakára megyek dolgozni, így csak elkezdem a felszaporítást, de hosszút ültetek, mert nem érné meg másképp, de ezt úgyis tudjátok;):p.
    Gabika merre lehet?:oops:
    Lépek, még össze kell szednem a dolgokat a másoláshoz:sleepy:.
    Szép napot nektek és sikeres eventkezdést, annak, aki belevág!:music:

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Zsozso, én is elkezdtem.Taroltam is nagyobb részt, mert úgyis ólakat kell cserélnem event után.Fa pedig nem sok volt kint.
    Sajnálom, hogy nem jött szarvas. Idővel majd lesz mindenkinek. Egy >ilyenhez< mit szólsz? Sütike is egész jó. Érezd jól magad! Este pedig kitartást!:)
    Küldtem a röpiket, mert gondoltam, hogy belevágsz;) Nálam biztos lesz fel, alá ugrálás, de remélem nem gabalyodok bele túlságos xD
    Köszi, köszi:D Ma még volt egy kis maradékom, úgy gondoltam azt már nem eszem meg, de aztán mégis rámentem :p
    Jó bulizást mára, ha még tart!:music:
    Én se tudtam ma magamnak parancsolni, megint befagyiztamxD Ebéd megint kimaradt, most nem rég ettem meg. Nem csoda, fagyi, dinnye, másnak már nem jut hely a bendőbe xD
    Most se eventelsz??o_O Ezért szoktattalak rá, hajdanán??:p Látszik, hogy nem érsz rámxD No nem baj, nem haragszok:p
    Tisztában vagyok a korlátaimmal, tudom hogy amúgy se jó a rábeszélőkém.:music: xD

Itt esett megint az este, de szinte semmit se ér. Ezt a párás bütyköt már én se túl jól viselem.Ráadásul már beszökött a meleg is a lakásba, innen már nehézkesebb lesz lehűteni.Már 27 fok van bent is.

Köszke a számolgatásokat. Ügyesen az eventel! Szép estét Mindenkinek!:)

zsozso577, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  5. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Szülinapi vigadalom megvolt, romok eltakarítva, még arra is futotta az időnből, hogy az eventet elkezdjem.
    Csak a minimálprogram, szép kényelmesen repkedek magasságváltás nélkül.:pxD

Gina a sütitúra nagyon klassz program.:music:

Remélem most már az állandó esőzések abbamaradnak. A száraz forróságnál csak a párás forróságot utálom jobban.:wuerg::cry:
    Megyek elteszem magam, szép álmokat nektek!

mya100, zsozso577, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Na tegnap du.-tól itt is esett. most nagyon párás a levegő.
    Az eventezőknek sok sikert !:)

Zsozso ! Biztos nagyon jó a felhősor, de nem tudok időben jönni, vagyis kiszámíthatatlan, így nem is akarok idegeskedni rajta.
    Most csak úgy kedvemre csinálom.

Gina ! Remélem a süti túra eredményes volt !:D:inlove: Nekem tilos, de már a kávém is cukor nélkül iszom, így teljesen sikerült a cukrot kizárnom. Az éjszakád remlem laza volt és most gyűrheted a rengeteg gaz termelését. Sok sikert !:)

Mya ! Lassan rosszabb vagy mint én voltam !!!!!:D:inlove: A fagyit neked szabad ??????????????????? Ma is sűrűben vagyok !!!

Kata ! Tudod kiváncsi vagyok. Kinek volt a szülinapja, hogy a romokat TE takaritottad ??
    Szabadság alatt csak laza eventet szabad !!:);)

mya100, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Anya jól van továbbra is. Tegnapelőtt 12 sor bokorbabot szedtem le, tegnap este uborkáztunk... elég fáradt vagyok, de mégsem tudok jól aludni... :S eventet elkezdtem, jutok amíg jutok.
    ajándékozósra nem kell senkinek semmi? :eek:

Tegnap délután dörgött villámlott, de nem lett belőle semmi. Aztán este szép csendben elkezdett esni az eső, elég sokáig esegetett, így locsolásra nincs gond.

most futok, mert meló van itt is...

puszi mindenkinek, szép napot.

mya100, greenfields, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  8. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Süti-túránkat egy nagy zuhéra sikerült szervezni, elindultam itthonról papucsban, rövid nadrágban, öt perc múlva, mintha dézsából öntötték volna:sleepy:, de kedvünket nem szegte, kiültünk a teraszra ponyva alá, bár egy óra múlva már azon is áteresztett, így befulladt a party:(, ügyintézésből nem lett semmi, majd ma, egy óra múlva indulunk anyával, mert ő megy a fül-orr-gégére, a nyelve alatt valami sötét duzzanatot találtak...:oops:, nem nagyon értek ehhez, de remélem semmi komoly, aggódom...:oops:, eredetileg jövő hét péntekre kaptunk időpontot, de szerencsére sikerült ismerőst találnom arra, így reggel jött a telefon, hogy ma mehetünk.
    Zsuzsa, az éjszaka viszonylag nyugodt volt, köszönöm szépen, igaz, mindig akadt tennivaló, de így legalább szépen letelt. Nem tudnám meginni a kávét cukor nélkül, így inkább 2 deci tejjel iszom:), amúgy sem szeretem az ízét, de így nem is olyan rossz, és állítólag jó zsírégető.
    Mya, köszönöm szépen a finomságot, tudod te mi kell szomorú lelkemnek:). Bűnözni szabad, de ne feledd akkor fel kell áldoznod valamit az aznapi étrendedből, ami egyenértékű az édességgel;).
    Szép napot nektek!:music:
    U.I.: Remélem lassan kiderül, hogy mi lesz cserélhető és akkor összedughatjuk a fejünket;).
    Update: Szerencsére semmi komoly nincs anyuval, be van gyulladva, ecsetelik, és itthon öblögetni kell:D:music:.

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
    mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  9. greenfields

Kukuccs!
    Gina örülök, hogy anyukáddal semmi "komoly, csak gyulladás". Egy sütitúrát semmi nem akadályozhat meg.;)
    Ettem már fagyit én is kardigánban.:pxD

Eni tess pihenni is, ne hajtsd túl magad!

Zsuzsám semmi titok nincs benne: édesanyám 80. szülinapját és névnapját ünnepeltük.:inlove:
    Kávét én is cukor nélkül, tejjel iszom, hogy a vérnyomásom ne béka popója alatt legyen.

Cserenapon igazándiból csak egy régi kitehetőt keresek (Andy az oposszum), nem sok esélyt látok rá, de azért próbálkozom.

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Kata!
    Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!:) Nagyon örültem az eredménynek, 6 éve túl vagyunk szerencsésen a rosszon, és amikor egy beutalón olyat látok, hogy sötét elváltozás, azt nem kell magyaráznom:oops:.
    Isten éltesse anyukádat, jó erőt és sok egészséget kívánok neki!:music:
    Képzeld, pont olyan helyre találtunk kinn leülni, ahova folyamatosan hozta a huzat a sülő piskóta illatát:music:, hát szerintem semmit nem kell mondanom, nehezen álltuk meg, hogy ne ugorjunk be az ablakon és rontsunk be a konyhábaxD:p. Nagyon finoman sütnek ott, és a puncs-csoki fagyijuk is isteni finom:p, sajnos sok helyen már csak tojásport használnak, hát, mit mondjak...a gyomrom rögtön tudja, ha valaki turpisságot csinál...:oops::sleepy:, nagyon nem esik jól:wuerg:.
    Majd körbenézek, hátha valamelyik placcon eltudjuk csípni azt az oposszumot:D.

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lassan letermelem az event-gazt....de megint sikerült csatni nélkül aratni.....figyelmetlen voltam.
    Aztán rámegyek a felröpire....remélem meg leszek nullázás nélkül.

Szép napot kivánok Mindenkinek!

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Sziasztok !

sokadjára sikrült egy másik böngészőn ideérnem.

Kata ! Anyukádnak nagyon sok Boldog Születésnapot és Névnapot kívánok és további jó egészséget és sok-sok szeretetet.:inlove::inlove:

Gina ! Nagyon jó hír Anyukádról. Igen ha szeretteinkről van azonnal bennünk van a félsz. Neki is nagyon jó egészséget kívánok.:):inlove:

Zsozso ! Gratulálok ! Nagyon ügyes vagy. Ez a csatni nélküli aratás azt hiszem már mindenkinél előfordult. Szerintem enélkül is megcsinálod, hisz mire ezt leírom, lehet már meg is van az egész.

Szép napot !

Na ez az írásom sem ment simán, most láttam, hogy csak Zsozsonál jelent meg a beidézésem.8)

zsozso577, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. greenfields

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
    zsozso577, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Jöttem gyorsan nehogy túlságosan lemaradjak a köszöntésben.

Sárkánylány, Egészséget, Boldogságot kívánok Anyukádnak!:D

Holnap érkezek csacsogni.

Jó éjt, és sikeres csere ajándékozást!:music:

zsozso577, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Sziasztok!

Gina, örülök, hogy semmi komolyabb baj nem volt anyukáddal. :)

GreenKata, lett oposszumod??? Utólag is nagyon boldog születésnapot édesanyádnak..
    Nálunk is szülinapozás volt, szerdán volt Anya és apu születésnapja... :D

mára már kezdek kidőlni, sok volt ez a hét is... és nem is alszom jól mostanában. :S
    Sajna a szigetes titokállatok óljai nem küldhetők, és kesufa sem. :S
    Pólócserét hajkurészok, kimaradt a múltkor... meg pink terményeseket, de az úgyse jön össze.

No, most szaladok is tovább. Szép napot mindenkinek.

zsozso577, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  16. greenfields

Kukuccs!
    Gyors bejelentkezés, utána buli estig.:pxD

Óhajokat farmomra várom.
    Eni hétvégére szigorú pihenést írok elő. Oposszum nix. mert a fél farmot akarják érte. Pólócsere ügyben körülnézek.

zsozso577, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  17. zsuzsa-mama

Sziasztok !!

Gyors bekukkkkkk !
    Mindenkinek sikeres cserét , ajándékozást !
    Mindenkinek nagyon szépen köszönöm !!! :inlove::inlove::inlove: Volt akkora meglepetésem, hogy még jó, hogy ültem.:inlove::inlove::inlove:

Eni ! Szüleidnek nagyon Boldog Születésnapot kívánok , jó egészséget és sok szeretett még nagyon sokáig-
    Kata előírását megerősítem.Ellent mondás nincs !!!!!xD

Kata jó bulizást !
    Suhanok. Egyik unokám most érkezik. Megyek hazahozom !!

zsozso577, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Reni szüleidnek szintén Egészséget Boldogságot kívánok nagyon sokáig!:)

Gina nagyon jó hír, hogy nem lett beteg anyukád.:)
    Hoztam nektek piskótát tekercsbe.Ehet belőle mindenki nincs benne cukor, még a lekvárba sincs.Az is saját gyártmány.:D
    Köszönöm én is az ajándékokat:) Még próbálkozunk, hátha sikerül beszerezni a hiányzókat;)

zsozso577, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, Isten éltesse a szüleidet, erőt, egészséget nekik!
    Nézegetem a cseréket, de még nem fogott meg semmi, no sebaj, még van két nap, talán hétvégén jobban beindul a dologxD.
    Lassan megyek dogozni, ajánlatok kinn vannak, valaki csak lecsap rá a az éjszakaxD.
    Szép délutánt mindenkinek!:music:

mya100, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Szia Kata!

pólócsere lett, Gina küldött, köszönöm neki itt is.

mya100, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.