Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt!

Zsozso, gratulálok a fúróhoz!:) Nézegettem én is a pletykákat, a hüllőkkel bajban leszek, mert az anakondát nem szívesen áldoznám be, bár úgy gondolom, hogy választhatunk csoporton belül, hogy melyikkel szeretnénk megoldani a feladatot. Pár óra és kiderül, hogy mivel lep meg minket a BpxD.
    A betegeknek jobbulást:(.
    Szép napot!:music:

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Ma kiirást kapunk?????
    Nálam most filmszakadás van!!!!
    Megyek rendet rakni!xDxD....az agyamban!

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kata sajnálom, pedig azt gondoltam legalább Te jót mulatsz a hétvégén:( További jobbulást kívánok!

Gina, rózsa panda nagyon jó, gratulálok!! Nekem most se jött a flamingó.

Zsozso 11-kor lesz kiírás. Nekem nem volt tiszta eddig semmi , csak hogy sokféle állat kell. Nemsoká kiderül.

Mondtátok a fórút, hát megnéztem. Pénteken még biztos, hogy egy se volt, ma már van kettő.

4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Köszönöm szépen Mya:music:, neked pedig gratulálok a fúrókhoz:), nézegettem a fórumot, valakinek már nyolc van,úgy tűnik beindult;), nekem meg még nincs is vadaskertem sem társaixD. Szerintem, ha cserélhető lesz a flamingó, akkor biztos lesz egy flamingó-farmod a hónap végére;)xD.
    Zsozso, Mya jól írta, 11-et pletykáltak, de ami biztos, hogy boom-ig felé se fogok nézni a tenyézterepnekxD.

Tigrislady, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

Sziasztok!

Bomm.-ig én sem fogok menni a tenyésztelepre....de állatokkal kell foglalkoznom....
    Most tettem ki pillangót....a többivel várok....aztán döntök!

Ki emlékszik, hogy a béka-tenyésztéshez mennyi béka kellett?????....tudom, hogy sok!
    A macskák miatt kérdezem.....mennyit legyen az annyi???????

6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)

Köszönöm a gyógyenergiákat, nagyon hatékony volt.

Csak súgom, hogy a béka és a kaméleon is hüllő. Ha lehet ezeket dobom be a piroslámpás házba.

Holnap turbómalom.

Fúró nekem is lett kettő.:D Remélem jön a többi is.:music:

Mya flamingó jegyezve.

Zsozsó nekem 300 körüli békából megvolt a kicsiken, ha ez segít.

7. zsozso577

szia
    Örülök, hogy a fogad javul!
    Köszönöm az infókat.
    Béka.....jajjjj!!!!!! neeeeee!!!!!!! Alig van belőle....elvitte a Létrakészitő!
    Én már nem emlékszem.....hogy nálam mennyi volt....de olyan 500 db.re emlékszem.....akkor a macsekból egyelőre jól állok!
    Kiirás után cserélem is le őket.....egyelőre!

8. greenfields

Itt a válasz a kérdéseinkre.

Lehet felkötni a bugyingót.

Összesítés.
    Ízeltlábúak:
    110 jelvény
    120.000 csp értékű állat v tenyészállat.

Madarak:
    140 jelvény
    150.000 csp értékű állat v tenyészállat.

Hüllők:
    85 jelvény
    91.000 csp értékű állat v tenyészállat.

Ízeltlábúakat a méhekkel, madarakat flamingóval és tukánnal, hüllőket kaméleonnal csinálom.

Közben előkészülök struccal és méhecskével a következő neon eventre.
    Meg próbálom összehozni a rózsa ludat.

A nagy kérdés mennyire adja duplán a jelvényeket....:music:

Utoljára szerkesztett: 19.9.16
  9. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, köszi szépen az infót:), örülök, hogy jobban vagy! Gratulálok a fúrókhoz neked is!
    Nos, vegyes érzéseim vannak, oké, hogy véletlenszerűen kaphatunk plusz jelvényt, de így is rengeteg szupertápot eszik ez az event:cry:. Valamit valamiért...:oops:xD
    Zsozso, sajnos én nem emlékszem, hogy mennyi békám fogyott:oops:.

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Gina, Kata köszönöm előre is, nem vagyok telhetetlen, egy darabbal is teljesen boldog leszek:D

Sajnos nem emlékszek mennyi béka kellett.

Szintén, ízeltlábúakat méhekkel, hüllőket kaméleonnal,madarakat viszont kakukkokkal fogom megcsinálni.
    Akkor úgy látom érdemes hüllőkkel kezdeni a tenyésztéseket, hátha kapunk többet. A kötelezőnél többet nem tervezek tenyészteni, így se kevés táp kell hozzá.

11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!
    Megint rosszul írtam:oops:, mert az agyam máshol jár, egész nap az egyik leletem után futkosok-telefonálok, mert már csütörtökön megvolt az eredmény, csak a leletem nincs meg:mad:, holnap utaznék vissza, mert mennem kell a dokihoz, el nem hiszem, hogy ennyire nem akar összejönni semmi sem:cry:, most arra várok, hogy az én email címemre küldjék, azt mondták a telefonban, hogy 5 perc, de hát még mindig semmi:cry:. A lényeg a lényeg, ha hüllőt tenyésztesz, kapsz annak megfelelő 1 darab jelvényt, illetve kaphatsz (ha szerencsés vagy) a másik kettőből is, de duplázás nincs egy jelvényből sem.
    Jó, hogy írtad a kakukkot, azt észre se vettem a sorban, így a tervem az, mint a tied, méh, kaméleon és a kakukk.
    Ne haragudjatok, hogy a hozzászólásommal megtévesztettelek titeket:oops::(:cry:.
    Update: Megvan a lelet! Hallelluja!
    Kiderült közben, hogy Myát én értettem félre, ma nagyon szétszórt vagyok:oops:.

Utoljára szerkesztett: 19.9.16
  12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Ma nem vagyok toppon, reggel korán a kórházban kezdtem éhgyomri laborral. Majd gyógyszer javaslatért mentem, vagy 2 órát vártam rá és, hogy megírják az infulziós papirt. A doki tőlem kérdezte, hogy szokták !!!!! Azt hittem eldobom a maradék agyamat is.
    Dél körül haza értem, csak véletlenül ránéztem a javaslatra és a tavalyi dátumot nyomtatták ki. Mehetek vissza.
    tudom sok az Eü-is dolgozó köztünk, de ez már az Eü szégyene.

Elkezdtem olvasni a topicot, na felét nem értem. Reggelre talán világosabb lesz.

Hová kell a sok béka ????Homályosítsatok fel.

Gina ! Veled érzek!!!

13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Zsuzsa!
    Akkor ma egy cipőben jártunk:oops:, sajnálom, hogy így jártál, pedig mennyivel egyszerűbb lenne nekik is egyszer jól csinálni...így most dupla a munka, neked pedig az egész napod oda:(.
    Hát Baby boom :https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom.14317/ kicsit keserűen linkelem, mert igencsak rövid időre adják:cry:.

14. greenfields

Szupi, hogy meglett a lelet.

Nekem az is keserű, hogy sztáp vásár 4 órás 18:00-22:00 ig.o_O:cry:

Valószínű, hogy emiatt úszik az event.
    Lakás szétbombázva, reggel annyi időm marad csak, hogy learassak.
    Talán estefelé lesz annyi időm, hogy pár kört lezavarjak. Azt sűrű ima, hogy az elég legyen.

Zsuzsám, ami az eüben van az már a kabaréval egyenlő.
    Béka sehova nem kell. Előző hszben az eventleírás. Oda kell a sok madár, hüllő és ízeltlábú. Ezek tenyésztéséből kapjuk a jelvényt, ami az eventhez kell.

Tigrislady, mya100, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kata ! Köszönöm szépen, most már kezd kitisztulni a fejem.:)
    Kitartást a lakás felujításához !!!:)

Gina ! Most már nyugodt vagyok, de bizony magamban szidtam mindenkit.
    Ez a boom tényleg rövidre sikerült !

16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Osztottam-szoroztam, végül lemondtam pár dologról magamban, rákért megyek(csak az alapért), de a többit hagyom, ott csak a titkosakat veszem célba, és a csillagokat, nagy bánatom, hogy a banánokról le kell mondanom:cry:, azokra nagy szükségem lenne, bár az ízeltlábúaknál meg tudom szerezni, csak a másik kettőnél nem. Szerencsére a terményeseket nyugodt szívvel hagyom benn, nekem az nem megérős kategória, majd meggazdagszom a hozzávaló tápon és állatonxD, de csak a teknős játszik nálam, mert a tukán még nincs kiváltva:(.
    Lépek, pakolnom kell, reggel utazom!
    Aki belevág, annak sok sikert, és rengeteg plusz jelvényt kívánok!
    Szép estét!:music:

17. zsozso577

Sziasztok!

Ugy látom, hogy a mai nap nem csak én nem voltam toppon!xDxD
    Biztos, hogy elkezdem az eventet.....a tenyésztelepet már tele is raktam.
    Méhecske, lúd és kaméleon .....igy aztán igyekszem holnap 14 órakor itt lenni!
    Agyalok, hogy kellenek azok a piros fejlesztések!???? Hmmm?????

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Ha nem lesz hétvégén is bumm, akkor nekem se lesz piros fejlesztés.:(
    Én már napok óta nem vagyok toppon:music::p Teli van az agyam színmintákkal és festékmárkákkal:wuerg::cry:
    És teli van a szamócás napozóm a kupival, olyan a lakás, mintha hurrikán söpört volna végig. Szegény Nyaus meg csak néz, hogy mi van. Ő jobban élvezi.xD

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Remélem ma....frissebb a napja mindenkinek és nincsenek szürke foltok!xDxD
    Nekem az agyam tisztább....de mennyire friss.....az majd kiderül az eventnél.....amikor számolni kell!!
    Egyébként fáj minden izületem!

Kata....szóval Nyaus jól érzi magát????? Szép lesz a lakás!????Én szeretem a hasonló kupit!

Zsuzsa.....kitisztultál? Biztosan igen!!!!!......ha már nálam is tisztaság van.....agyilag!!!!!!xDxD

Mya....te jól vagy? alig látlak?

Gina....már Pesten vagy?....akkor most került i-re a pont??????

Gondolom a tenyésztelepen Mindenkinél telt ház van!??????
    Kiváncsi vagyok....hogy mennyit fog ugrálni!
    Nagyon jár az agyam szpt vásárláson....már nagyon régen vettem.....most is van.....de jó lenne a
    lúdakra ráhajtani.....vagy várjam meg a léghajót! ?????
    ÁÁÁÁÁÁ.... mindig van valami dilemmám!!!!!!:pxD:cry:

Sonche, Tigrislady, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  20. greenfields

Kukuccs!
    Gyorsan benézek, mielőtt beszippantana a rendezkedés.
    Zsozsó én is a libákon dilemmázok. Majd kitalálom még, vagy ahogy esik, úgy puffanik alapon lesz.

Estefelé jelentkezem.

zsozso577, Sonche, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.