Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Jó reggelt !

Ma is zombi vagyok !!!! Az unokám bekapott valami bacit,egész éjszaka fent voltunk, mert hányt. Most itt van velem, az anyja beszaladt a munkahelyére.
    A kupim tele van, na én nem igen számolgattam. Próbáltam arányosan berakni a jelvényekhez. Na majd elválik.

Zsozso ! Ezt nem nevezném agyi tisztaságnak................................

Kata ! Értékeld, hogy valaki örül a kupinak......................

Gina: Remélem minden rendben a papirokkal.

Mya! Remlem 14 órakor az agyam befogadó lesz és gondolom Te számolgattál....... Jó lenne egy kis potya infóxD

Reni ?????
    Anika ??????

Itt nagyon hidegre fordult az idő. igazi ősz van. Nem tetszik !!!

Nagy ugrásokat !!!

greenfields, zsozso577, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Az nem is úgy volt, én voltam félreérthető, mert megint lecsaptam a mondanivalóm végét;)
    Jó utat!:D

Köszönöm kérdésed, nem vagyok még a toppon, de már jobban! Bár már pénteken is azt hittem ezt könnyem megúszom, aztán jött csak a java.Hétvége borzalmas volt, több bajom is lett egyszerre. Városba is már tegnap kellett volna mennem, de a foltjaim miatt elhalasztottam. Ma már jobbak, és halasztani se nagyon tudok. Köhögés ellen felszerelkezek cukorkával, orrfolyásra orrspray-el. Azt még nem találtam ki mennyire öltözzek rétegesen, mert úgy éreztem mikor kinéztem, hogy elég hűvös van, hiába süt hét ágra a nap.

Nálam még üresek a telepek:oops: Ezután a kaméleonokat berakom, maradék helyre talán ludat,bedobálásra marad a kakukk, a többi majd alakul.

Persze Zsuzsám számoltam xD Ami biztos( szerintem) hogy 670 szupertáp kell a teljes eventhez, de még ez se biztos, mert kaphatunk a hüllőkre ajándékba plusz jelvény a másik 2 kategóriából, akkor kevesebb is elég. Aztán még az is rajtad múlik milyen állatot használsz fel. Többségünk ízeltlábúaknál méhet, hüllőknél kaméleonokat használunk fel.
    Sajnálom, hogy megint feleslegesen megjártad. Unokádnak jobbulást!!

Kata bízunk benne, hogy elég lesz, szorítunk:) Jó munkát!:)

Nekem lejárt a mosásom.Lassan nekikészülök, aztán indulok.

Sok sikert a tenyésztésekhez!:D

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bocsánat a teljes eltűnésért... :D
    Elkapott a mandulám kicsit, de nem volt vészes.. szombat délelőttöt végigmostam, takarítottam, porszívó, stb... délután rövid pihenő. Aztán elláttuk az állatokat, majd mentünk a koncertre. hatalmas zuhé volt, a szüreti felvonulás el is maradt.
    a Koncert előtt is volt egy 20 perces hazazavaró, de mire Thomas Anders a színpadra lépett, már nyoma se volt.. Koncert tutkeráj, :) Modern Talking számok csőstől... Anya is nagyon élvezte.. Rendes volt biztonsági srác, megengedte, hogy anyus felmenjen a VIP-ra leülni pihenni kicsit, még széket is kerített neki. :D

Este 11 körül értünk haza, én meg kimentem még a bálba (begyógyszerelve), mondván megnézem barátnémat bírónéként... :D 04.15-kor jöttem el a bálból akkor lett vége. :D Kétszer is tokától bokáig leizzadtam, annyit táncoltunk, de hál istennek jó volt, mert már alig vagyok beteg..

Tegnap elkezdtük az átsorolásokat osztani.. vegyes a fogadtatás.. volt hideg-meleg bőven. :S

Olvastam a tenyésztős eventet, hát húzós, szupitápom sincs elég... majd meglátom, lesz e idő rá, meg hogy megy...

van 3 fúróm... de hogy mikor kerültek oda, fogalmam sincs, mert 1 hete még egy se volt... :D
    Nálunk is elég változó az idő, hol süt a nap, hol beborul, de hűvös szél fúj... :S Tegnap hatalmas zuhé volt este, az ablaktörlő nem győzte gyorsasággal az özönvizet.. :S

mindenkinek jobbulást, aki gyengélkedik...

Mostanában kedvencem lett:

mya100, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Mára végeztünk.
    Gyógyenergia megy, legfőképp Myának.

Zuhi itt is volt reggel, most is csak ritkán látni a napocskát. Lehűlt a levegő, a szél is feltámadt. Most ennek örülök, mert a huzatban gyorsabban szárad az alapozó.

Szedem a telepeket, majd jövök az eredménnyel.

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gyógyenergia elküldve!!!!......egészségetekre!
    Az eventtel végeztem......teljesen kész!!!!
    Nagy ugrások nem voltak.....hétvégén talán folytatom a lúdakat!....nagyon
    az elején járok.....a pink-projectnek!

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  6. greenfields

Na kérem még egy kör és finitó event.
    :sleepy: Ilyen friss vagyok, így teliszórtam bájitallal.
    Addig fürcsizek, utána megyek alukálni, mert holnap is kemény meló lesz.

Szép álmokat!

7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Megérkeztem Pestre, igaz már délelőtt, de aztán gyorsan elvesztem a nagy sürgés-forgásban, gyors ebéd, aztán irány a doki, ott két óra várakozás, majd be a boltba, gyógyszertárba stb..., aztán haza, le a gép elé, hogy ki tudjam használni a boomot, mert én sajnos nem merem a véletlenre bízni, hogy hétvégén is lesz:oops:, amilyen szerencsétlen tudok lenni mostanság...a célom megvan, még túl is teljesítettem picit, mert meglett a tiki-totem is, de így legalább lett 3 banánkám is, nem akartam addig elmenni, de, ha boom van vérszemet kapok és nekiállok a kakukktenyésztésnekxD, ott nekem lettek nagy ugrások, alapból kétszer méhecske-kakukk:inlove:. 5 perc és kész az ízeltlábúakhoz is a jelvény, igaz, ott is csak az alap rákólig megyek, nem kell a piros:p. A véletlenszerű jelvény adásról annyit, hogy 20 kaméleon tenyésztésből adott egy pluszt, 20 méh-tenyésztésből adott 3-at.
    Zsozso, Kata, gratulálok az event befejezéséhez!
    Zsuzsa, remélem kisunokád jobban van:oops:!
    Mya, mielőbbi gyógyulást:oops:!
    Eni, örülök, hogy jól éreztétek magatok, ha Mya nem javul, karon fogjuk, és visszük a táncba:music:.
    Annyit vacakoltam az írással, hogy meglett a ráktavacska (persze a táp még nincs meg hozzáxD), részemről event befejezve, igaz, nem 100%-os, de nekem most ennyire futottaxD.
    Holnap reggel megyek az első munkanapra, remélem minden papírom rendben lesz, nem nagyon értek hozzá, tudtak már olyat kérni, amiről azt se tudtam, hogy létezikxD, ráadásul olyan kacifántos neveket tudnak adni ezeknek a papíroknak, szerencsére Eni múltkor kisegített, köszönet neki érte:inlove::music:.
    Aikk még boomoznak, azoknak nagy ugrásokat kívánok!:music:
    Szép estét, és jó éjszakát!:music:

Tigrislady, mya100, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa-mama

Szép estét !

Az event kész , nekem ennyi elég is volt a tenyésztésből. Nem ugrott semmit sem.

Gina ! Köszönöm, kicsit már jobban van. Piritós megy egész nap. A doki azt mondta valami vírust kapott el, ami most gyakori.
    Remélem, most már nyugodtabb éjszakánk lesz.

Kata ! Kitartást !!!

Gratula akik kész vannak.

A tápra várnom kell reggelig.

Aki beteg mielőbbi gyógyulást.

Szép jó éjszakát !! pihenjetek kellemesen.

Tigrislady, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Szia
    Unokád ma már jobban aludt? Jobban van?

Ugrás az nálam sem volt.....épp hogy adta a következőt....vagy még alatta!
    Nem is tenyésztettem tovább a Lúdakat.....talán majd hétvégén.....ha lesz lehetőség.....

A titkosokat kellene kitenni.....ha el nem felejtem!

Tigrislady, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  10. greenfields

Kukuccs!
    Betegeknek megy a gyógyenergia.

Délután majd jelentkezem bővebben.

Zsozsó most, hogy mondod, este elfelejtettem kitenni a titkosakat...:oops::sleepy:... majd most.

Tigrislady, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Jó hír, lett egy flamingóm :D a másik felét viszont elfelejtettem kirakni a titkosoknak.

Gina, én benne vagyok:music::D úgyis már régen táncoltam.Izzadásból nem volt hiány 3 napig, mást se csinálok mint mosok a napokban.Bár nem is az a gond, hanem a szárítás.o_O

Tegnap megcsináltam az eventet. Nagy ugrás nem volt, esetleg 1-2 szintes. Részemről be is fejezve, mert eléggé megcsappant a készletem.

Gyógyenergiából vettem, köszönöm.:) Még hagyok Reninek, és Zsuzsánk unokájának is, a biztos gyógyuláshoz.:)

Tigrislady, greenfields, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Titkosok kint vannak.....lassan lehet bontogatnom!

Mya...gratula a flamingóhoz! Most már teljes a kinálat??????

Tigrislady, greenfields, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszönöm! Igen, a 4-es pakkból megvan mind:D Vízipacim még nincs, de az nagyon új még, hogy nekem is legyen:wuerg:xD
    Én is várok még az eredményre.

Tigrislady, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Mya, gratulálok a flamingóhoz!
    A betegeknek jobbulást, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
    A titkosakból egy említésre méltó lett, a Rolliniafa, olyanom még nem volt, farmra még mindig nem tettem ki a talányost, pedig jó lenne a szarvasnak egy párocska, hogy szépen tudjanak szaporodnixD.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.14319/ hétvégén is lesz boom, illetve szupertáp akció!
    Az első nap benyomása teljesen pozitív, mindenki nagyon aranyos volt, bár erre a kórházra, mindig is jó szívvel gondoltam, így most sem csalódtam. Most 8 órában fogok járni egy darabig, aztán utána már műszakozni fogok.
    Sok sikert nektek a titkosakhoz!
    Szép délutánt!:music:

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Betegeknek további gyógyulást!
    Jelentem visszapakoltunk, kitakarítottam, ki vagyok purcanva.:sleepy:
    Most letettem a seggem, végre aratok, az aprólék majd holnap visszakerül.

Titkosak egész jók lettek, és végre a ráktavat és a tikitotemet is kipakoltam.

Hmm, szóval hétvégén is bumm. Nagy a kísértés, hogy a rózsa libucira ráhajtsak...:music:

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Mya ! Gratulálok a négyesedhez ! Ez már valami !:)

Gina ! örülök, hogy , hogy jól érezted magad az új helyen. Jó kollégákkal szívesen dolgozik az ember.

Kata! Örülhetsz az eredménynek, már csak élvezni kell !:)

Nagy nehezen innen-onnan összejön a flamingó és a vöröspanda.:) Már csak tigris és a hangyász hiányzik.
    Fából lett egy kesudióm, örülök neki, mert nálam még ez is hiánycikk volt.Na meg természetesen ami utána jött.

Reggelre nagyon hideg lett. Jön a nem tetszik idő.

Kellemes szép napot !

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Borzasztó, hogy napok óta nincs kedvem semmihez sem! Tegnap is csak olvastam.....még a házból
    sem mozdultam ki......nahhh...azért még learattam!
    Most győzködöm magam.....hogy van egy csekk...ami még nincs befizetve.....illene menni a postára.
    Meglátom, hogy mennyire tudom magam rávenni.....nagyon Pató Pál lettem!

Megyek főzök egy kávét......kér valaki?????

Még a növények nem értek be.....leszedem őket....aztán a gépet kikapcsolom...
    Borzasztó, hogy reggel ez az első!!!xDxD Ezen változtatni fogok.....mert elvisz a sürübe!

mya100, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Kukuccs!
    Betegeknek továbbra is megy a gyógyenergia.
    Zsozso kávé jöhet minden mennyiségben.:p
    Én is postára és ügyintézni készülök, de nem nagy lelkesedés van bennem, hogy meginduljak.:music:

Gina remélem az új munkahelyen nagyon jól fogod magad érezni.

Zsuzsámnak gratula az új szerzeményekhez, reméljük megtört az átok.
    Az éjszakák már erre is hűvösek, de szerencsére most a napocska kényeztet még kicsit.

No lassan indulok, mert így nem megyek semmire.:wuerg::cry:

mya100, zsuzsa-mama, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mya, gratulálok a flamingóhoz, csak összejött... nekem most a titkosakból lett 1 pink tevém... tittaöröm-bódottá van.. :D

Már jobban vagyok, de néha még nagyon elfog a köhögés.. de hát ez van.. hétvégén is megyek elvileg szüreti bálba, már várom, mert az nagyon jó szokott abban a faluban lenni.. :D

Nekem még hátravan néhány tenyésztés, mert csak későn tudtam nekifogni, és addigra már majdnem vége volt a miniboomnak.

ugrani sem a boom, se pedig azóta nem ugrik a nyavalyás...

Gina mi újság a melóhelyen?? remélem, már rendeződtek soraid!

Na most elmegyek alukálni, mert fáradt vagyok..
    Mindenkinek jobbulást!

Jó éjt mindenkinek! :*

zsozso577, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  20. greenfields

Kukuccs!

Erre szépen süt a napocska, gyűljünk a pléd köré és regge... őőőőő, izé tízóraizzunk!
    Megy a nyugis farmozás, pajtatöltögetés, majd jövőhéten a húrok közé csapunk Ingriddel.

Kicsit szomorkás zene.

Tigrislady, zsozso577, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.