Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Eni mozgalmas volt ez a pár napod. Régebben mi is elég gyakran jártunk étterembe. Többször volt, hogy nem ízlett az étel. De az egyik legdurvább eset Balatonon volt. Csak úgy találomra választottunk egy éttermet, igényesnek nézett ki, elég sokan is voltak bent.
    Többen voltunk, de csak a párom kért húslevest. Kihozták belekanalazott és csontik úszkáltak benne. Párom egy jámbor ember, diszkréten akarta lerendezni a dolgot. Odahívta a pincért, hogy nézzen bele a levesbe.Elkezdi magyarázni, hogy az csak húscafatok.Mindegyikünk látta, hogy az nem az, de csak magyarázott. Akkor a párom mondta, hogy most fejezze be, mert nekik tesz szívességet, hogy figyelmezteti, és valószínű a többség nem így reagálná le ahogy ő.Otthagytuk az ételeket,akkor nagy nehezen odamondta, hogy nem kell kifizetni. Nem mintha terveztük volna, mert azután már egyikünk se akarta a sajátját megenni.

Múltkor mi őzikét láttunk itt az erdőben. Nem volt messze tőlünk, de csak nézegetett. Szarvasbőgést én még nem hallottam élőben.

Én még nem törtem,vagy áztattam el telefont. De a tévé távkapcsolót bárhonnan, bármikor képes vagyok ledobnixD

Event úgy érzem lassan halad.Egyelőre még a terv szerint haladok. Nem vagyok benne biztos, hogy a plusz kitehetőket is kiszedem. A felhő megvan, de 2 rávaló kitehető még hiányzik. Még ehhez is vagy 6000 növényt le kell termelnem, ha jól számoltam, sok. Majd ahogy kedvem lesz.:)

Tigrislady, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Látom zajlik az élet.
    Én szeretem az őszi erdőt, nem találom félelmetesnek, inkább megnyugtat. Szarvasbőgést is hallottam-láttam többször. Ami jobban aggaszt, hogy a kukoricaföldekről takarítják a termést és a vadak előszeretettel járnak a tarlóra az ott maradt csemegére. A kora reggeli órákban valóságos tatárjárás van.o_O:oops::cry: Nem szeretném, ha valamelyik benézne a szélvédőn.:music:

Evetke nem a kedvencem. Még jó, hogy van térképem különben csak bolyonganék a sok pókháló között.:sleepy:

Egészségem javul. Most jobbra el, némi házimunka.

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kicsit el leszek tűnve, vasárnap óta lázas vagyok -.- de mellette dolgozom, kemény, pihenek ha hazajövök, ugy h ha meggyogyultam írok nektek!!

Puszi

mya100, greenfields, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

köszi mindenkinek, aranyosak vagytok.. a kajától nem hagytuk elrontania kedvünket...

Ma egész csendes nap volt, lehetett is haladni a melóval.. egész nap túlórát és műszakpótlékot rögzítettem, zsibog a fejem.. megyek,, kiszellőztetem egy kicsit.. event nem nagyon halad, biztos én bénázom... :S

Jó éjt, Anika neked jobbulást!!

Sziasztok!

Jöttem nyitni, hoztam egy kis aranyosságot, mielőtt indul a napi dömpingem!

Szép napot mindenkinek!!! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.16
    zsozso577, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kukucs !

Belestem olvasni.
    Látom mindenki szépen halad.
    A betegeknek mielőbbi gyógyulást. A gyógyenergiát küldöm Katának és Anikának. Természetesen mindenki csiphet belőle.

Szép jó éjszakát !

Szép napot !
    A fentieket tegnap írtam, csak nem küldtem el. Mondtam, hogy szét-szórt vagyok.
    A melót vegyétek lazára !:);)

Tigrislady, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem aláirni a jelenlétit....azután megyek valamit ebédelek.
    Ma nem főztem....azt hiszem már a héten nem is fogok....annyi kajám van!

Ugy nézem....az eventet....talán sikerül fulra megcsinálni.....elem függvénye./104 db a hiány!/
    A matricát hagynám utolsónak.....szombaton kiderül, hogy be tudom-e ragasztani.

Tigrislady, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  7. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást, mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Termelek-termelgetek, a beosztásom egyenlőre nem tette lehetővé, hogy nagy dolgokat hajtsak végre, de majd ma és holnap lesz időm rá, úgy döntöttem, hogy megpróbálom az összes szobát kinyitni, mert úgyis eltévednék, ha taktika szerint haladnékxD.
    Nem tudom, hogy olvastátok-e: https://board-hu.farmerama.com/inde...dési-feltételekben-2016-november-1-től.14380/
    Szép napot!:music::inlove:

Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Nálam is megvan a felhő, titkos, és az Ab. Folytatom még tovább a plusz kitehetőkért. Még holnap is ültetem az eventest, mert mást is ültetek közben. Még 3 csapdához gyűjtöm az elemeket. Talán összejön.

Anika jobbulást! Remélem Kató is felgyógyult teljesen.

Gina én olvastam.:) Renzo új ajánlatához mit szóltok? Ma már lehet püfölni. Harkályt megpróbálom kiszedni, és ha még lesz annyi jegyem a langszatfát is. Legalábbis ez a terv.:)

Tigrislady, Anika_9_, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  9. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!
    Én a sárkánytojásnak megyek nekixD, mert olyanom még nincs:(, igaz harkálytojás sincs-.-, de csak 50 darab belépőm van, így is nagyon maxosnak kell lennem, hogy a sárkányt elcsípjem, remélem sikerül:oops:. Lehet, hogy ma nem fogok vidámparkozni, kicsit kótyagosnak érzem magam:sleepy:.
    Megy a drukk mindenkinek, hogy levehesse a polcról azt, ami a szíve vágya!:inlove::music:

Tigrislady, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sárkánytojásnak mindenképpxD Kezdésnek is kapunk 10 belépőt, aztán 4-4-et. Biztos összejön, drukkolok!!;)

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!:)

11. zsozso577

Sziasztok!

Már az utsó szobában járok....a matricához hiányzik....30 db elem.....az azért meg lesz ma!!!!
    Igy kész leszek az eventtel.....teljesen!

Tegnap már visszapakoltam...ezt -azt a farmra....és sok-sok tyúk ólat....most azokat
    szaporitom hogy egy darabig ne legyen gondom rájuk!

Titkosokból ami emlitésre méltó...az az eu. borz.

A kicsiken most pakolgatom ki....ahogy belépek befejezni.
    Ezeken a farmokon azt hiszem az évben már nem csinálok eventet.....
    hanem kinézek valamit a gazdakörből...PL. Piskótacsata.

Valdi...először ugy gondoltam, hogy nem kell semmi....mert van minden....
    Olvaslak benneteket és megvilágosodtam, hogy a harkály-tojásból 1 db.....tehát
    azt kitüzhetem célul. Ma szerencsém is lesz....mert lesz segitségem!

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  12. greenfields

Kukuccs!:)
    Jelentem már majdnem gyógyult vagyok.
    Evetke majdnem fullos lett. A plusz kitehetőkből is szereztem. Persze a titkosakat megint elfelejtettem kitenni.:oops::music:

Valdinál kiszedtem a langszatot, a harkály majd később.
    Most megyek pihizni. Szép álmokat mindenkinek!

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Gratulálok az eventet befejezőknek, nálam estére kiderül, hogy mire volt elég ez a pár napxD, megy a drukk titkosakhoz! Holnap dogozom, így ma mindenképpen be kell fejeznem.
    Tegnap mégis lőttem a lufikat, így meg lett a sárkánytojás, majd gondoltam egy merészet és vettem egy 75-ös pakkot, szerencsére volt annyi FA-m, mert megmentettem a titokfától:p, így sikerült kivennem a harkályt és a langszatot is, most teljes az öröm:music:.
    Rackó tegnapi ajándéka elment a levesbe:cry:, egész délelőtt annyira figyeltem, hogy ne kattintsak rá, aztán a délutáni filmezést megszakítva, le szerettem volna szedni az eu borzokat és a szarvast, hogy este is tudjam őket aratni, és bumm... rákattintottam:cry:. Ezért is mentem tegnap a vidámparkba, gondoltam, csak nem leszek olyan szerencsétlen, hogy még azt is elszúrjam-.-.
    Az ajándékot kivettétek Rackó ládájából? Ha nem olvastam volna a gangot, nekem ott marad, én már rég elfelejtettem a közleményt rólaxD, de lehet megyek és újra elolvasom:oops::p.
    Most azon agyalok, hogy mit csináljak este a területekkel, kedden jön az újabb event, nem tudom, hogy mennyire éri meg nekem, hogy átrendezzem a farmot:oops:. Tanácstalan vagyok:(.
    Szép, napsütéses hétvégét kívánok nektek!:inlove::music:

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Jelentem 2 napja nem vok lázas "kopp-kopp-kopp" (lekopogtam) :)
    Jobban is érzem magam, de azért köhögöm még, picit taknyolok, meg még attól tudnék aludni jo sokat, de ezeket leszámítva jól vagyok!

Event nekem tuti nem lesz meg, szinte semmi felröpim nincs, és a felhősor meg 1 rátehető tuti nem lesz meg, eddig így gondolom!

Esik az eső, hideg van! El kell fogadjuk a tényt, jön a hideg!De tök szép előttünk az ecetfa, színes:)

Sárkánytojás nekem már megvan, én a harkályra hajtok :p
    Mindenkinek jó pihenést a hétvégére!
    puszillak benneteket! Katának gyógyulást!

Tigrislady, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Gyógyenergiák ideértek. Ma kellemes napos idő volt, jól esett kint lenni.

Az elemek nálam is igen lemerültek. Ha így megy a matrinca nem lesz benyalva.:sleepy:
    Közben haladgatok a gazdakörrel is. Reggel végre kitettem a titkosakat...hát nem aléltam el. A narancs réni az egyetlen értelmes, valahogy a sárga angórasimogáló nem töltött el boldogsággal.:music:
    De ugye ajándék nyihahának ne kukucsku protkovics.:pxD
    Most gyártok egy bögre forró csokit és bevackolódok olvasni.

Tigrislady, zsozso577, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

A betegeknek további gyógyulást !

Az event befejezne . titkosak ami jelentős az az E.borz a többi sárga bagoly.
    Gratulálok akik már sikeresen befejezték. Gina gratulálok a tojásokhoz. Rackót még kiveheted, csak csuszni fog. Nekem is megsugták.
    Valdinál remélem holnap lesz segítségem.

Kelle,es szép vasárnapot !

Tigrislady, zsozso577, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Tegnap még én se sok esélyt láttam arra, hogy be tudom fejezni a teljes eventet. Úgy jöttek össze a dolgok, hogy tegnap nem tudtam ültetni a horroros növényeket.Éjjel egykor értünk haza,azért még beléptem egy aratásra.Úgy néz ki érdemes volt, mert reggelre összejöttek a röpik. Köszönet a szomszikáimnak, hogy elárasztottatok sok ajándékkal, ezért is sikerült összehozni.:inlove:

Betegeknek örülök, hogy gyógyulgatnak.:inlove: Anika a felhőt valahogy még szedd ki, a rávalókat összehozzuk.
    Kata még neked is összejöhet a matrica. Én ki is váltottam előbb , nehogy más mellett döntsek, ha mégse sikerült volna a röpiket összegyűjteni. Egyszer nem jött össze a matrica, azóta is hiányzik. Ginin nem lesznek meg mind a plusz kitehetők, de a matricát ott is kiveszem.
    Gina nagyon ügyes voltál a Renzónál.:D Amúgy mindenki az.:D Eni is talán összeügyeskedett valamit.:)
    A harkály sikerült még péntek este kiütnöm.Lufissal is próbálkoztam volna, de a gépem nem akarta, csak az üres lap.Szinte lejárt az idő mire bejött a kép.A macskásnál nem számít, mert az nem időre megy. Legközelebb talán sikerül rendesen kipróbálnom a lufisat még.
    Ma bepróbálkozok a fával, bár kétlem, hogy összejön, hacsak nem beszerzek hozzá pár belépőt, attól függ mennyire leszek én is ügyes:music:de majd később, most még elég zombi vagyok.Úgy van ahogy Zsuzsánk írja, csak csúszik a Rackó. Nálam biztos nem lesz farmrendezés.;)

Ahogy láttam elég szépen osztotta a titkos az eu borzokat. Én még elfelejtettem kirakni.

Zsuzsám, mit már írtam, elég későn, de megérkeztünk szerencsésen.Az is szerencse, akkor még tiszta idő volt, mert most nagyon nagy köd van. Pedig jó lenne ha kisütne a nap.Ki kellene pucerálni az új(abb) kecskét, és lesz hát;)

Zsozso, szinte biztos vagyok benne, de remélem hatékony volt segítséged.

Megiszom még forró bögre csokit.Ilyen szürke időben mindennél többet ér :inlove:Aztán lassan felébresztem a páromat, mert a végén túlalussza magát:music:Bár még meglehet hogy hagyom egy órát, majd halkan állok neki az ebédnek.xD
    Legyen szép napotok! Puszi:)

Tigrislady, zsozso577, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Kukuccs!

Zsuzsám grat az eu borzhoz és a szintlépéshez! Most pár napot csúszok, a nyavaja mellett nem tudtam időben aratni napokig, ez meg is látszik.

Végül matrica nélkül maradtam, majd a következőt megszerzem.

Farmon most marad a föld, majd az eventismertető után meglátom rendezek e?
    Most vissza Valdihoz. A kicsikre kell a harkály.

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Elolvastam a kiirást!
    Rögtön ki is akadtam a rengeteg felröpin!
    Lassan el kell gondolkodnom....hogy kell-e csinálnom az eventeket?
    Kell nekem idegbaj???? Nem lenne nélküle nyugisabb????
    A befektetett munka nagyon sok.....és kevés amit ad!!!!

Felhőt vesz valaki????
    Először még gondolkodtam rajta....de miután elolvastam a kiirást....felhuztam magam!
    Majd megnyugszom.....akkor majd agyalok....igen vagy nem!!!!

zsuzsa-mama, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsuzsa, Mya köszönöm szépen:inlove::music:, még vagy 100 óra vissza van mire kikelnek:cry:, de akkor már maradnak örökre:p.
    Titkosból lett 1 szarvas, csak lett egy párja a másiknak, el sem hiszem:p, remélem akkor most nekiállnak szaporodnixD. Az eu borzokhoz gratulálok, még mindig jó ára van a piacon, az enyémen például többért mennek el, mint a szarvasok.
    Zsozso, én is felvontam a szemöldököm a felröpi mennyisége láttán, de aztán eszembe jutott, hogy most öt területről jön, így picit megnyugodtam:), persze így is nagyon nehéz lesz összegyűjteni őket:oops:.
    Szép napot!:music:

zsuzsa-mama, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.