Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia

Okéééé....ez igaz....de én akkor is nagyon soknak tartom...főleg, ha visszafogottan fogja adni.
    Most nem szeretnék....0-ni!

Most kapkodom a fejem!
    Ennyi uj dolog 1 napon!

Láttátok a macskákat? Vega lett!!!!!

Az uj növényekkel sem foglalkozok egyelőre....még a régiekkel is van némi teendőm!

zsuzsa-mama, mya100, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  2. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Zsozso!
    Én jelenleg bízom a legjobbakban, de tény, hogy van bennem félelem a felröpik miatt:oops:, ami biztos, hogy éjszakára és melós napokra hosszút teszek, a gaz annyira nem tűnik vészesnek, hogy éjszakára is azt kelljen lerakni, ez lesz a taktikám, remélem nem járok pórul vele:oops:.
    Később jutott eszembe, hogy nem írtam a megvásárolható felhősorról, valószínűleg passzolni fogom, ez 99%, személy szerint arra szívesebben áldoznék, hogy egy hónapban egy hétig legyen nyitva a teliholdas, de erre nemxD.
    A macskára a gangon lettem figyelmes, hogy vega lett, így talán most könnyebb lesz a kisebb szintűeknek a Tejivó feladatsorral, bár a benne lévő FA nyeremény miatt nem biztos, hogy lejjebb vánszorog az ára, de talán szerencséjük lesz.

zsuzsa-mama, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  3. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Gyorsan learattam, most megyek megvilágosodni mi történt ma.
    Aztán alszom rá egyet...:music:;)

Ginának grat a szarvashoz!

Sonche, zsozso577, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, kicsit összecsúsztak a dolgaim... Eventet épphogy sikerült megcsinálni, felröpi híján nem dupláztam a kitehetőket.
    Titkosak még titkosak, elfelejtettem kitenni. viszont akiknek összejött valami ritkább, újabb ól, ahhoz gratulálok!

Szerdán szóbeli, egy szót sem tudok, úgy árzem.. remélem van pótvizsga... :S
    Most megyek, eléggé fáradt vagyok.

Jó éjt mindenkinek.

Sonche, zsozso577, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  5. greenfields

Kukuccs!
    Szervírozom nektek a reggelit.

Elolvastam az újdonságokat. Csak úgy pillogtam: vásárolható cicusól, neki új táp o_O rengeteg új növény, természetesen még több gazdaköri :sleepy: és az evetke a többezres letermelendő növénymennyiséggel és felröpik tömkelege.:wuerg::cry:8)

Nekilátok, azt meglátom hova jutok. Temetőlátogatás mellett nem látok nagy elényt a befejezésre, de talán...:music:

Eninek megy a drukk a vizsgára.

Tigrislady, Sonche, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szebb jó reggelt!

Ma igencsak bal lábbal keltem.. erre még a csibém is kidobott :cry:
    Rövidre fogtam a siránkozást, remélem a nap többi része jobban alakul. Köszönjük a szépen tálalt reggelit, kezdésnek nagyon jó lesz.:)
    Titokólakat még mindig nem raktam ki.Ginának gratula!! Valdinál épphogy, de sikerült plusz jegy vásárlás nélkül kiütnöm a fát is.
    Úgy néz ki csütörtökön már elmegyünk otthonról, és keddig elleszünk. Egy nap temető rendezés, és egy nap látogatás nálunk is lesz.

Eventnek azért nekiállok. Én nem láttam a macskák tápját, most meg se tudom nézni, mert tele a malom. Nem veszek felhőt, szinte biztos.
    Eni drukkolunk!!:)

Tigrislady, Sonche, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

Első...teljes kör event-gaz a földben....még este tudom aratni 1x....ugy nézem, hogy ezt holnap este
    kipipálhatom....aztán jöhetnek a hosszu növények....és a felröpi gyüjtés.
    Ugy döntöttem, hogy nem nullázok.....lehet igy is összejön!

Eni...megy a drukkk....drukkkk!!!!!!

mya100, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Sziasztok!

Olyan semmi kedvem nincsen a holnaphoz.. Nem lehetne hogy érdeklődés hiányában elmarad a vizsga? :wuerg:

Tündérek vagytok, hogy szorítotok, nem bánnám, ha már holnap délután lenne... :S

Jól nézett ki ez a reggeli, nekem még vacsira is megfelelt, úgyhogy kiszolgáltam magam!

Köszi csajok a drukkot!

Jó éjt mindenkinek, puszikázlak titeket, majd jövök az eredménnyel, ha nem akasztanak fel holnap... :S

mya100, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jelenléti aláírva !:) Az event elkezdve, de nem vagyok olyan ügyes, mint Zsozso. Most van a teljes területem beültetve.
    Eni : Egy kalappal !!!!! Nem kell parázni. mert tudom, hogy tudod.:)

Aki még beteg megy a gyógyenergia !

Mindenkinek sok-sok röpit !

Gina ! Gratulálok !!! Száguldasz mint az IC.!!!!!!!!:):inlove:

Legyen szép napotok !:inlove:

mya100, Tigrislady, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Sziasztok!

Huhhh.....nem tudom, hogy hol tartok!!!!
    Taktikát változtattam.....most nem a gaz fogom nézni.....hanem a cukorfalatot jegyzetelem.....
    Elkezdtem beadogatni.....igy már keveredés is van az agyamban!.....a cukorfalat jegyzetelésével....
    talán elkerülöm, hogy elvesszek az eventben!

Szia
    ÁÁÁÁ....nem vagyok ügyes!....csak véletlenül.:cry::oops:...egy körrel több szupert és Kk.-t használtam!:wuerg::p
    Most kezdhetem....gyüjtögetni.....megint!xD

11. greenfields

Kukuccs!:)
    Myának innen is nagy gratula a szintlépéshez!

Evetke dübörög. Az első 100 borzalmas cukorfalatot most keverem a malomba.

Az éjszakai eső után kellemes napos idő volt, lassacskán haladok az udvar és kertek rendbetételével.

mya100, HéricsBáró, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Ha valamennyi r.cukorfalatkátok van készen....ajánlatos odaadni a rémségeseknek....mert elég
    lassan jönnek!
    Bezzeg....előtte hemzsegnek....akadályozzák az aratást!

13. zsuzsa-mama

SZIASZTOK !

Fogalmam nincs hol tartok, mert elkezdtem beszállítani, ahogy Zsozso javasolta. Ezzel el is vesztettem a fonalat.
    Úgy látom a röpi kevés, így most felében hosszuzok. Mi lesz ebből ????o_O

14. greenfields

Kukuccs!
    Mi lenne, full event.
    Nálam már a tökfej is kéreget. Hogy ne legyen uncsi a várakozás, olvasok közben, időnként felpillantok. Hopp, ott egy kis éhenkórász... ajándék átad, olvasok tovább.

15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Köszönöm szépen!:inlove::music:
    Eninek megy a drukk a szóbelihez!
    Mya, gyönyörűséges az új ruhád ismét! Ámulok-bámulok milyen szépséges vagy mindig:inlove::music:, mellette pedig még a farmon is szárnyalsz!:music:
    Eventtel haladgatok, tegnap, tegnapelőtt meló volt, így mától jön a gaz termelés, a szaporításon már túl vagyok, hosszúaknak és a rengeteg ajcsinak hála, közel 700 felröpi már összejött, majd csak vasárnap megyek dolgozni, így bízom a legjobbakban, hogy addig minden összejön, egyszerre fogom előállítani, még, ha lassabb is lesz, én filmezek majd közbenxD, aztán csak jönnek majd:p. Jelenleg szupertáp és macskatáp forog a malomban, még a macskatápból gyorsan elindítottam 300-at tehéntejből, nem szívesen áldozom be a zabot és a bodzát, szerintem drágább is lenne:oops:, de gondolom ez is piacfüggő.
    Három napig itthon leszek most, el sem hiszem, nagy a boldogság most ez miatt:music:, igaz holnap, holnapután enyém a konyha, de a menühöz ma már bevásároltam, így gyorsan meg lesz majd minden, holnap Carbonárát kért párom anyukája, mert nagyon rákattant (hétfőn is csináltam, keddre elfogyott, pedig mindig dupla adagot készítek:p), már holnap megcsinálom a tarhonyát pörkölttel csirkemellből, hogy vasárnap tudjak mit vinni ebédre, illetve szombaton rántott camambert és rántott trappista lesz az ebéd áfonyadzsemmel.
    Valaki vásárolt felhősort? Nekem sajnos ez most drága:oops:, bár még, azért gondolkodom rajta egy picit, idő szerencsére van rá.
    Szép napot nektek!:inlove::music:

mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok!

Az eventtel haladok....61%-n állok!

szia
    Figyeld a cukorfalatkákat....nekem most az a vezérfonál!

mya100, zsuzsa-mama, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  17. Tigrislady

Sziasztok!

Jelentem a vizsga sikerült, a végbizim bérügyintézőként 4-es lett...
    ellenben szerda óta sz@rul vagyok.. elkezdett fájni a fejem.. tegnap már haza kellett kéredzkednem.. ment fel a lázam, peidg tele voltam gyógyzserrel.

Mindenkinek sok sikert az eventhez.. majd egyszer csak jövök, ha jobban leszek.. (hurrá 4 napos hétvége..)

Mindenki vigyázzon magára, aki utazik ide-oda... És betegek se legyetek.
    pusza mindeninknek.

mya100, Gabi922, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

Sziasztok!

Reni ! Gratulálok !!!! Gyógyenergia megy. Mielőbbi gyógyulást kivánok.

Zsozso ! Figyelek én már mindent, de az eszem nem ott jár.

Az unokám ma indul ki a fiamékhoz és vasárnap indulnak vissza. Ő hozza az egyik kocsit. Nálam most a zab szem effektus áll fen.
    Főzök mielőtt délután elindulna.
    Szombat vasárnap temető körút. hétfőn ismét nagy főzés. Ezekkel nem is lesz baj, csak az idegeim bírják, mire haza érnek.
    Az event növény kész, várom a felröpiket.

Mya ! Ez a tavaszi ruci már nagyon nem ide illik. Nem gondolod ????:D

Akik utaznak vigyázzanak magukra.

Kellemes szép hét végét !

mya100, Tigrislady, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  19. greenfields

Kukuccs!
    Eninek grat a sikeres vizsgához, gyógyenergia megy!

Zsuzsám szorítok, hogy rendben megérkezzen a család!

Evetke nálam is halad. Mér egy kör eventgaz és kb. 400 röpi és kész. Most az új növényeket ültetem éjszakára.

Zsozsónak súgnám, hogy az új gazdaköriknél ( Röfi üzleti vállalkozása) ott a végén a piros bajusz szalon, úgy emlékszem azt is kerestél.

Holnaptól telehód is lesz, lehet haladni.

Most menek aratni. Remélem értelmes, amit írkáltam, mert Nyaus itt hentereg előttem és ő is besegített a gépelésbe. :D

20. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa.....nyugiiii....nyugiii.....biztosan rendben lesz minden!....deeee átérzem a idegességed!!!!!

Kata....köszi....1x már néztem....az ujakat....de hamar be is zártam!
    Ezt sem könnyebb megszerezni....mintha tenyésztenénk!

Reni....nagy gratula!
    Jobbulást kivánok!

Vettem felhőt....én valahogy éreztem, hogy lesz rémséges!....és lááámmmm....igazam lett!

mya100, Tigrislady, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.