Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Felszaporítás megvan. Hétvégén le akarom tudni a 3 és 4 órás gazt. Utána mehet a 6 órás orrvérzésig. Azaz harmatozásig.:wuerg::cry:
    Felköthetjük a bugyingót, ha ilyen hervatagul potyog a harmat.o_O
    Topon indul e valaki közülünk?

mya100, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma van Erzsébet napja. Sok boldog névnapot kívánok nekik.

Nem tudom van-e itt érdekeltségük :):inlove:. Nekem az anyukám Erzsébet. Megyek is nemsokára hozzá név napozni.

Tudtátok, hogy Erzsébet a decembert mutatja meg? Ha ezen a napon esik az eső akkor enyhe télre lehet számítani, ha pedig hó esik akkor karácsonykor is havazni fog.

Eventet elkezdtem,de nincs hozzá nagy reményem. Ma nem nagyon tudom csinálni, hét közben meg egy nyugdíjas nem nagyon ér rá :D:D

Puszilok mindenkit, legyen szép napotok.

greenfields, Sonche és mya100 kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt Mindenkinek!:)
    Igen, már fel is lett kötve, hogy meglettek az első aratás eredményei.:oops:
    Voltak ilyen terveim, de ezek után lehet az egész event röpi gyűjtéssel fog eltelni, no de majd kiderül.
    Kedves Gabi!
    Isten éltesse egészségben, boldogságban Édesanyádat neve napján :inlove:

Én még nem hallottam.Mára meleget jósoltak, inkább eső lesz, arra tippelnék.

Utoljára szerkesztett: 19.11.16
    greenfields, Sonche és Gabi922 kedveli ezt.
  4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Az összesítőt nagyon szívesen!:music:
    Gabi! Nagyon boldog névnapot kívánok anyukádnak!:music:
    Még én sem hallottam ezt az időjárás előre jelzést:oops:, de köszönöm, hogy megosztottad velünk, egyenlőre hét ágra süt a nap, de messze még a nap vége, bármi megtörténhet:). Mire megírtam a hozzászólást, be is borultxD.
    Mya, én is ettől félek, hogy túltermelés lesz a röpik miatt, reggel óta azon agyalok, hogy megéri-e ez nekem:oops:, idővel nagyon gyéren állok jelenleg, és, ha belegondolok, hogy 14 órán keresztül holmi 6 órás eventgaz csücsül a földben, hogy legyen felröpi...erősen megkérdőjelezi számomra eme event, illetve felhősor szükségességét:oops:. Nem szeretek eventet kihagyni, ezért vagyok bajban:wuerg::cry:.
    Kívánok mindenkinek rengeteg felröpit, természetesen a túltermelést elkerülve!:music:
    A TOP-hoz megy a drukk!:inlove:
    Szép, kellemes hétvégét mindenkinek!:inlove::music:

mya100, Gabi922 és greenfields kedveli ezt.
  5. greenfields

Kukuccs!
    Gabika édesanyjának boldog névnapot!

Első ablak kész, 30 ezüstpapír is letekerve, mehetek szundizni.

Gina én is agyaltam csináljam e? Végül azt álmodtam meg, hogy bepróbálom: lesz, ami lesz alapon.

mya100, Sonche és Gabi922 kedveli ezt.
  6. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Kata!
    Épp mielőtt beléptem volna az aratáshoz, arra gondoltam, hogy Rackó eheti ajándékai jobban lázba hoztak, mint az eventen kapható jutalmakxD, De az event, az event, csinálni kell, legalábbis nekem, mert erre lettem kódolva:p, jutok ameddig jutok, nem ez lesz az első, amin bukom a felhősort, valószínűleg nem is az utolsó, keseregni a röpi miatt pedig végképp nem szeretnék, csak pocsékolni nem szeretek:cry:. Olvasgattam az event topicot, ott tippként elhangzott a komfort is, lehet este teszek egy próbát, hiszen szupertrágyáznom nem kell, elég lesz az öntözés is holnap estig, mire hazaérek, végül is, ha 5 röpi helyett 10-et ad egy területen, már boldog ember vagyok;)xD.
    Szép estét!:music:

greenfields, mya100 és Gabi922 kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Gina, én már komfortoztam az elmúlt este. Bizony volt olyan terület ahol 10 felett is kaptam a röpit. Ilyen eventnél nem állhat a beérve órákig a növény ;) Próbálkozok mindennel, most 2x1-es földek vannak, aztán kiderül melyik a legjobb.

Kató hasonlóan állok én is. Aztán ha nagy lesz a túltermelés, bedobjuk a topba, lehet még bejutunk a 3000 közéxD

greenfields és Sonche kedveli ezt.
  8. greenfields

Ha továbbra is ilyen gyér lesz a röpi, akkor annyi gaz kell pluszba, hogy topbedobálásnál k.tynkát is beelőzzük...:music: vagy nem.:pxDxD

Beindult a piac. A tojás és a papagájtoll nagyon megy.
    És sikerült vennem egy perzsát 6 misi alatt.:music::D

Utoljára szerkesztett: 19.11.16
    mya100 és Sonche kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jelentem.......Már itthon vagyok....!!!!!

Eventet csinálom......a felröpiért küzdök!
    Nem tudom....ki csinálja az eventet....később visszaolvasok.....de ha valakinek
    felröpi kell....kérek egy madarat!

Valamit elnyomtam este.?????....és.....ott a nevem a TOP-listán!!!!
    Szerintetek valahogy lehet onnan törölni????

Gabi922, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jöttem lejelentkezni! :)

Mint mindig beleestem a járványba, hányás, hasmenés.... tegnap a fájdalomtól, azt hittem kipurcanok... non kellemetlen volt, de már sokkal jobban vagyok!
    Hetem botrányos volt, nem fogom sokáig csinálni ezt a hercehurcát már... ha valaki látná mi folyik az oviban, kitüntetést kapnék, és nem túlzom, ilyen ovi sehol nincs!

Jövőhéten megyek Debrecenbe, kis pihi kell! De ezen kívül jelenleg minden napom elég tűrhető, nem történik semmi....felkelek, elmegyek dolgozni, ott történik ami történik, hazajövök itteni dolgok, már fél 5-kor sötét van -.- akkor az esti fázis, és alvás....jelenleg túl egyhangú!

Próbálom a napjaim feldobni, esti sétával, sorozatozással, kutyámmal és egyebekkel, de van mikor testileg és szellemileg és hulla vok....ilyenkor csak fekszem és alszom!

Volt ovisomat korrepetálom matekból és olvasásból....mert van egy két rész amit nem ért a drágám..:) egy napon születtünk, és olyan jó látni néha azokat a tulajdonságokat amik Nencybe is megvannak úgy mint bennem! :) Jókat mosolygok rajta! Imádom! Nem vagyok én se matek zseni, de azért az első osztályos matek még nem fog ki rajtam :D Az irodalom meg az erősségem, és nem is volt nála se bonyodalom, csak még kis kezdő téveszti az ó-t és az ú-t!!! Én anno a gy-t és a ty-t még mai napig is mindig elmondom magamba, h gyűrű mikor ezt a két betűt le kell írni, h különbséget tegyek köztük :D ciki de így van!

Lassan itt vannak az ünnepek, de én előre gondolkoztam. Tesóm, h elköltözött, csak kis kotyogós kávéfőzőjük volt, nagyon akart egy modernebbet, én meg megvettem neki Párommal közösbe karira... De hát kikutatta a lelkem, és hát el is vitte magával, non boldog volt és énis, h sikerült valakit boldoggá tennem!
    Párom pedig annyira magyarázott egy új fülhallgatóról küldözgette, h nézd mi jó stb, én meg megrendeltem....de peckemre...mikor jött a futár ??? Persze h akkor mikor párom itt volt -.- :D azaz öröm nála is, még úgy kikapta a kezemből ujjongva :D ő is elvitte, azóta le se szakad a fejéről....philipseset vettem...jó márka, tartós!! Úgy, h ők le vannak tudva!!! :p
    Anyáéknak egy csomagot akarnék összeállítani, meglátjuk, h változtatok e ezen az ötleten, csak nehéz már h kinek mit vegyünk, mikor pl nekem is megvan mindenem, nem tom Párom mit fog venni nekem :D :D Ami meg tényleg kellene, pl lecserélni a régi 7éves telóm, új laptop modernebb...... sokba van.....így is van 2 telóm....2 laptopom.... működnek, kész, majd ha úgy alakul le lesz cserélve!
    Barátnőm adta nekem az ő régi laptopját.... azzal is megküszködtem, míg a külföldi laptopot magyarra megcsináltam.... mert bnőm Svájcban lakik.... Az én 6 éves laptopomat elb*aszták anno a szervizbe, a paneljei el vannak törve stb sok baja van már, de működik, emiatt kaptam bnőmtől, h ha az megadná magát legyen pót, mert nem mindig 150-200 ezerje az embernek, nyominger fizetésből!!

Párom tesójának és anyujáéknak, h mit veszünk nem tudom, még van idő gondolkodni....de sok jó akció van, és most a szerencsés beszerezni dolgokat!!!

Na kicsit hosszúra sikerültem, bocsika!

Remélem legközelebb valami vicces dologgal jövök :D

Igaz tudnék egy jó gondolkodó viccet.... le is írom:

Állsz a sivatagban, a zsebedben van egy alma.... de nem tudod kivenni, mert a zseb be van varrva..... közbe meg akar támadni egy oroszlán....mit csinálsz????

Vársz..!!!! Hisz a türelem rózsát terem, a rózsa tövisével kiszakítod a zsebedet..... kiveszed az almát....aztán eldobod....hisz az alma nem esik messze a fájától.... te gyorsan felszaladsz a fára.... a szívedről leesik a kő , h életben vagy.....az a kő jól kupán vágja az oroszlánt:D És mindenki boldog!!! :)

Szép Vasárnapot Nektek!!

Betegeknek gyógyulást!!

11. greenfields

Kukuccs!:)
    Zsozsó szerintem aki bedob a szivárványosba automatikusan bekerül a TOP listára.
    Nemsokára beindul a nép, ha többet nem dobsz rá, kikerülsz. Röpikért én is küzdök.

Anika ez a nyomi idő, monotonság kihat az ember lelkére is. Kitartás és gyógyenergia!
    Látom előre gondolkozol te is ajándékok terén. Na én a barátnőmet leptem meg egy pici kapszulás kávéfőzővel. Volt boldogság. :D Másik barátnőmnek is megvan az ajcsi ( cicás táska és különleges szappanok). Anyuék új függönyt kapnak. Jövőhéten szabin leszek, akkor beszaladok a városba és megveszem. Már megbeszéltem ismerőssel, hogy jön és felfúrja az új karnist.
    A makkáknak csönd van, most jött nekik 12 kg prémium táp. Pár játék még biztos lesz a fa alatt. Bár Nyaust ismerve, neki a fa is játék.:pxD

Most jobbra el, bűvölöm a harmatot. Hangulatfokozónak:

Gabi922, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

szia
    Igen.....igen! Most várok.....bizom benne, hogy kikerülök!
    Ezt igy nem jól csinálták meg!.....nem adták meg a lehetőséget, hogy én döntsek arról,
    hogy hogyan tovább!

Köszi a hangulatfokozót!!!

Hogy ti már az ajikról gondoskodtok!???? Nekem még ötletem sincs!

13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!:)

Zsozso már nem is látlak, sőt magamat se;) Röpikért még küzdök én is, pedig már 1000 szupertrutyi bánja, de előfordulhat, hogy ma már végzek, legalább is bízok benne.

Kató, vagy nem, de az biztosxD Hozzám jobb lenne ha inkább jönne az a termény, de nem mindegy milyen áron :p Ügyes voltál a cicc vásárlásnál.
    Anika jobbulást!

Ez az idő tényleg nem viccel. Pénteken de 11 körül kimentem, sapka, sál, még kesztyűt is vittem. Úgy minden kellett is. Aztán fél 5kor megint mennem kellett, ismét felszerelkezve, gondoltam mikor még bóklászodok már este lesz, elkel. Ahogy kiléptem rendesen hő sokkot kaptam.Kesztyű rögtön zsebbe, 5 perc múlva sál is le.Sőt, később még ki kellett gombolni a kabátomat is. Szombaton elmentünk Szombathelyre, akkor bővel elég volt a farmer jacki.
    Ha már ajándékok akkor, teljesen véletlenül megkaptam már én is az enyémet.Nem így lett tervezve, de így alakult, és örültem neki.Biztos, hogy közös is lesz, de enyém az elsőbbségxD Aztán mentünk a tescoba, ott pedig dedikálásba botlottunk véletlenül, . Lawrence L. Lacibá személyben.

De megenném az a tortát, hétvégén nem sütöttem semmit. Várom még a szállítmányt, ma még nem hiszem, de holnapra talán érkezni fog.

Nálatok mi újság?Ti hogyan álltok az eventtel?

zsozso577, Gabi922, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

gyors bekukk. Visszaolvasni nincs sajna időm, szombaton a fiamék utaznak. Ma kapott két csekket, hogy nem vett matricát haza felé a magyar kocsira. Matrica meg van, de elírtak egy betűt ahol kiadták. Be Miskolcra az irodába, a betűt 1450,- Ft-ért átírják és törlik a bűntit. Nem a pénz sok, de nem az Ő hibája és egy csomó időt elvesz az ügyintézés.

Az eventet csinálom, a felröpikkel küzdök.

Most ennyi, elköszönök, mert konyha eventem megy 1000-el.
    Mindenkinek gyógyulást és lűátom Ti már vásároltok. Ügyesek vagytok.Aki nevez a TOP-ba megy a drukk.
    Bocsi, hogy kicsit zavaros vagyok, de ennyi időm van.

Majd valamikor megint jövök.

Kellemes szép őszi napot !

zsozso577, mya100, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Munka után bekúsztam én is.:sleepy:
    Tudományos kísérletet folytattam (véletlenül komfortra tettem egy kör 6 órást). Ez az egy placc több röpit adott, mint a két placc 1x1. Innentől komforton tolom a 6 órást, szupertrutyival. Karácsonyi süti és ártatlanság betárazva.
    Reggelre jövök az eredménnyel.

Hajrá, hajrá mindenkiinek!

16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Eventtel küzdök, de nincs sok reményem.

Kata! Én is komfortozok. Azért kezdtem, mert kevesebbet tudok lenni a gépnél, ne álljon a gaz beérve órákat. Így jöttem rá én is, hogy több felröpit ad. Lehet így se leszek meg, mert egy nap csak kétszer ha tudok aratni. Nem izgat nagyon, mert a végére eddig mindig kialakult valahogy. Jelenleg csak a kitehetők érdekelnek. A felhő meg ha nem lesz meg nem baj.

Zsuzsám! Örülök, hogy látlak. Sajnos ez engem is felbosszant, hogy sokszor nem a te hibád, de még is téged büntetnek. Nem nagy összeg az igaz, de sok kicsi..... aztán idő, az idegeskedés stb.... Vigyázzatok magatokra és használd ki az időt amíg itthon vannak.

Szia Mya!! Irigyellek nagyon azért a véletlenért. Imádom a könyveit. Még azok is megvannak amiket az eredeti nevén -Lőrinc László- írt. Rengeteg könyvünk van egyébként is. Pár éve férjem szelektált közülük, met már nem nagyon tudjuk hova tenni és amitől meg tudott válni :music::sleepy: elajándékozta egy karitatív szervezetnek. Amikor eljöttek értük, kiderült, hogy egyébként antikváriusok, még jó néhányat meg akartal venni, köztük az én Lawrence gyűjteményemet. :mad: El is lettek küldve szegények, na de amit összeraktunk azt azért elvihették :D.

Kedves Zsozso!Örülök, hogy megjöttél, rendben vagy. Én nem is néztem a top-ot, nem hoz lázba egyáltalán most. Egyébként is talán kicsit zsugori is vagyok, nem szeretek bedobálni egy lehetséges nyereményért bármit is. Inkább elpiacozom :p.

Anika! Jó, hogy sokat írtál, és nem igaz, hogy nem történt semmi veled és körülötted. Még nem készülök a karácsonyra, nekem még nincs meg a kellő hangulatom hozzá. Igaz ötletem sincs sok. Nálunk is mindenkinek meg van mindene, ráadásul nem is nagyon mondogatja senki mire vágynának. Egyedül a férjem hajtogatja, hogy rendetlenkedik a tablet amit jó három éve vettem neki.

Na szép napot még egyszer mindenkinek, mennem kell laborba, aztán még rohangálok a ávrosban egy kicsit:D:inlove:

zsozso577, Anika_9_, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Kukuccs!
    Ma már frissebben...:music:

Zsuzsám Magyarországon a hivatalos ügyintézés egy rémálom. Lassú, sok a felesleges papír és a hozzánemértés.8)
    Tisztelet a kivételnek.

Evetke halad. Így komforton 29es legendával, 6 Panni hurcolásával 24-26 röpi jött területenként. Már "csak" a felhőre kell gyűjtenem.

Myának : hajrá, hajrá, hajrá!

Most én is jobbra el, vár a házimunka.

Fontos!

Karbantartatás várható a játékban 2016.11.23.-án (szerdán) 9:30 és 10:00 között, várhatóan pár perces időtartamra.

Gabi922, zsozso577, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Én is imádom Laci bácsi könyveit, rengeteg van, sőt valamiből duplán is volt, mert elfelejtettem, hogy megvan, de sebaj, oda adtam a barátnőmnek, ő is szereti:music:. Bár fájlalom, hogy nem teljes a gyűjtemény, sok hiányzik még:cry:, de apránként meglesznek, én antikváriumból vásárolok, igaz egy régebbi példányért dupla árat is elkérnek:mad:.
    Mya, megy a drukk!:inlove:
    Zsuzsa, ez igencsak bosszantó, egy kis odafigyeléssel meg lehetne kímélni minket, és saját magukat a plusz munkától, jártam már én is így, igaz nem matricával, de még én éreztem kellemetlenül magam, mert a hölgyikének állt feljebb, hogy mit zargatom én őt, nagyon flegmán és lekezelően beszélt velem, holott ő hibázott>:(, persze a plusz melót ezzel átadta a munkatársának, sajnáltam őt is:oops:.
    Event halad, hogy meddig jutok, az már nem is érdekelxD, holnap, holnapután dolgozom, így sok időm tényleg nincs rá.
    Karácsonykor nem igazán szoktunk ajándékozni, csak a gyerekeknek, nálunk a menü a központi szereplő és a társasjáték:). Nekem így szép a karácsony:inlove:, nincs stressz a vásárlás körül(bár néha a gyerkőcöknek is igen nehéz választani, főleg, hogy egyre nagyobbak lesznek:oops:).
    A gang szerint tevével készüljetek decemberre!
    Szép napot!:music:

greenfields, zsozso577, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Mára megvan a kilométer adagom.Végre sikerült megebédelnem, igaz reggeli se nagyon volt.

Lányok, akkor nektek is ott kellett volna lenetek. Nekem is nagyon sok könyvem van otthon,Laci bácsitól csak pár, de bevallom csak a töredékét olvastam ezeknek a könyveknek. Ide kb hetet utaztattam, de abból is van kettő, amit még nem olvastam el. Itt én is helyhiányban szenvedek. Amúgy nagyon szimpatikus, igen el volt foglalva, sokan fotózkodtak is vele.

Zsuzsám ma voltam én is intézkedni, kicsit más ügyben, de még nekem kellett elmagyaráznom, hogy mi lehet a szándékuk az ügyben :eek:
    Mint láttátok már, befejeztem az eventet. Nekem a komfort gyorsította fel kicsit a dolgokat.Mindennel próbálkoztam, az jött be.Dobtam is be árút. Reggeltől 32 helyet zuhantam, meglátjuk még hogyan alakul. Nagyon köszönöm a drukkot:inlove:

Nektek megy a drukk a befejezéshez!!:inlove: Tevéket kipakoltam, de majd még kicsit rendezgetnem kell a földeken.

20. zsozso577

Sziasztok!

Ma teljesen kivégeztem az eventet.....már talán tegnap is kész lehettem volna....de már annyira untam
    az event-gazt!!!!....hogy más növény volt ültetve.
    Nálam a komfort nem igazán vált be...3 estleg 4 db-l adott többet, mint a sima 1x1.....és azon
    sztp sem kellett.....igy én 1x1-m....csatni nélkül.

Mya....megy innen is a druuuukkkkkk!!!!! Hajjjrrráááá!

Gabi....én is hasonló véleményen vagyok, mint te.....van annyi más célom!
    Lehet....egyszer lesz ilyen célom....de akkor nagyon kell készülnöm rá.
    Bár az ördög most is játszott velem....egyszer bent voltam....aztán nem!
    Ma megint ott volt a nevem.....már most este megint nem!!!!....igy jelenleg nyugodt vagyok!

Mit fogunk csinálni a tevével????? Én inkább neon ólakat várnék a főfarmra.
    A mókus és a jávor...miért került el más helyre a listán????? Tudtok róla valamit?????

mya100, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.