Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Zsozso!
    Decemberben tevét tenyésztünk, elméletileg, vagyis a pletyka szerint ugyanolyan két körös lesz, mint a béka, kép róla, a gangon Hérics Báró hozzászólásában van #1789 a 90. odalon.
    A mókusra és a jávorszarvasra az lenne a tippem, hogy picit megvariálták a szintek szerint elérhető fákat, ólakat, ebben nincsenek benne a titokólak, de gondolom ehhez van köze : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kezdő-szinteken-elérhető-tárgyak-korrigálása.14501/

zsozso577, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Toposoknak, de Myának különösen: Hajrá!

Gina köszi az infót. Olvasgattam én is a pletyiseket. Lesznek olyan eventek, amik megmozgatják az agyunkat. Jönnek új fák is.
    Akkor a tevéket kipakolom, szaporodjanak csak szépen.

Evetke halad, holnapra meg kell lenni a röpiknek. Nálam a komfort vált be. Most egy körből jön annyi röpi, mint egész napi 1x1- ről.

Lőrincznek a régi könyveit mind olvastam, sok meg is van. A mostaniakkal nagyon le vagyok maradva. Bár nem csak az ő könyveivel.:oops::( Mióta nem busszal járok dolgozni kiesik napi 1 óra olvasás. Meg Nyaus mellett sem lehet belemélyedni egy könyvbe...:pxD de nem bánom.:music:

zsozso577, zsuzsa-mama, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szép jó reggelt!
    Nagyon köszönöm !!:):)

zsozso577, zsuzsa-mama, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  4. greenfields

Kukuccs!
    Drukk megy továbbra is!

Evetke reggelre kész, végre foglalkozhatok mással. Aki még küzd vele, annak sok-sok harmatot.

A karbantartást holnapra halasztották.
    Én viszont nem halasztom tovább az én karbantartásom, megyek aludni, rég volt tegnap reggel.:sleepy::sleepy:

Jön az ólgőzös!

Utoljára szerkesztett: 23.11.16
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Gratulálok az eventet befejezőknek!:inlove::music:
    Én is végeztem, bár nem úgy, ahogy szerettem volna, de ez most idő hiányában elúszott sajnos.
    Mya nagyon drukkolok neked!:inlove: Majd gondolok rád holnap a finish környékén, sajnálom, hogy csak este tudom meg majd az eredményt:cry:, de biztosan tudom, hogy sikerülni fog!:music:
    Szép estét!:inlove:

6. greenfields

Kukuccs!
    Reggeli:
    Ma takarító, ügyintéző napom van.

Addig is: Hajrá, hajrá, hajrá! [​IMG]

Ólgőzösre jövök.

7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Köszi, köszi!!
    Nagyon jól néz ki a reggeli, de ma így vagyok:wuerg:

Gina, akárhogy, de megvan, gratulálok a befejezéshez!:)

Ma indul egy másik >>event<< is.

8. greenfields

Kukuccs!

Tessék jönni kávézni. teázni.

Ma barátnőzök, de azért a vonatokat indítom. Katókának kell egy katica...:p;)xD

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt! Mindenkinek!
    Köszönöm, elfogadok egy teát:)
    Bizony kell;) és persze Nagyon Boldogságos Névnapot Kívánok!:inlove:

zsuzsa-mama, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, nagyon boldog névnapot kívánok neked!:music:

mya100, Gabi922 és greenfields kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kata....Boldog névnapot kivánok!

Egy kávét elvettem.....köszönöm!

Nincs uj ólam.....nagyon le vagyok lombozódva......ugy látom, nagyon csökkentették az esélyeket!
    Máskor ennyiből....azért már 1 árválkodni szokott!!!!
    Egyre inkább hajlok.....arra!!!!!......hogy ez volt az utsó, hogy vettem!

A biokkal nagyon lassan....deee haladok! ......ejjjjj.....van még idő bőven!!!!!

mya100, zsuzsa-mama, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  12. greenfields

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!:D:inlove:
    Meglett a katica, plusz bónusznak rózsa kaméleon.:music::D
    Malalának termelem a biozöldségeket, szépen haladok. A töménytelen sárga tehenészetet és hasonlókat küldöm vonatozni.

mya100, zsozso577, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép Jó estét mindenkinek!

Katák, Katalinok, Katicák!!!! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek.

mya100, zsuzsa-mama, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  14. greenfields

Kukuccs!
    Köszönöm Gabika!
    Elleptek a narancs kaméleonok és méhészetek.o_O:oops: Most néztem, hogy ha az event végéig óránként küldeném a cuccost, akkor se tudok az összes feleslegtől megszabadulni.:wuerg:8)

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mya! Nagyon büszke vagyok rád! Már ugye így marad a TOP? Már nem változik ?? Gratulálok és olyan jó nézegetni, hogy ott van az én szomszikám is .

Kedves Kata!
    Vonatozok én is rendesen, van mit felraknom. Még csak kettőt tettem ki, amiből lett egy teknős, a másik meg egy sárga szamáristálló, ha jól emlékszem. Most kb 10 db várja, hogy kitegyem, de mindig elfelejtem és bevetem a földet. Nagyon ki vagyok kopva a növényekből, próbálom feltölteni a pajtát. Piacon meg mindig tudom pótolni a készletet.

Meglepetésemre be tudtam fejezni az előző eventet. Nagyon nem hittem benne, de nagyon rendes szomszédaim vannak :inlove:.

Ez a mostani nagyon tetszik, szép nyugodt hosszú event. A nagy kosarat megvettem így meg van a felhőm, amit már be is üzemeltem.

Zsuzsám! Merre vagy?? Remélem minden rendben, csak sok a tenni - venni valód.

További szép napot nektek!

16. greenfields

Kukuccs!
    Malalás nagy kosarat megvettem én is. Tetszik ez a nyugi, bár tartok tőle nem sokáig lesz ez így:sleepy:

Reggelre megjött a katica párja is, így most nagy a boldogság.:D

Erre hideg szél fúj, hűl a levegő, gyűlik a sok koszos szürke felhő.:wuerg::cry: Ilyenkor jólesik egy tányér finom, forró leves.

mya100, zsuzsa-mama, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Nekem még nincs katicám és a titkoshoz sem volt szerencsém....bár mind kettőből van még a pajtában.
    Valahogy számomra nem volt szerencsés, hogy a kettőt összetették! Nálam elvesztette a varázsát!

A biossal szépen haladok....7-8 mező van amit fel kell szabaditani .... ésssss....
    már csak 2 növénnyel küzdök!

Gabi922, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Kata ! Először is kicsit megkésve, de nagyon Boldog Névnapot kívánok.:inlove:
    Sajnos az elmúlt napokban az ágyat nyomtam , igaz még most is. Péntektől még nem maradt meg semmi bennem az unokámtól elkaptam a vírust. Annyi erőm sem volt, hogy a géphez üljek. A legnagyobb bánatom, hogy a fiamék elmentek, de csak messziről tudtam tőlük elköszönni.
    Most csak ennyire tellik.

Legyen szép napotok. :inlove:

Gabi922, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsuzsa, gyógyenergia megy, mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
    Eniről tud valaki valamit?
    Kata, gratulálok a katicákhoz, és a pink kaméleonhoz!:music:
    Többieknek megy a drukk!
    Két katicabogárlak lett nálam, bár még vonatozok amíg lehet, menyét az zéró, egy darab talányost tudtam venni (annyi FA-m volt), abból narancs sas fejlődött.
    Malalával haladgatok, múlt héten sokat dolgoztam, de most van két nap pihi, így tudok picit oda is koncentrálni, felhősort megvettem, így egy picit könnyebb.
    Várom a Bingó event kiírását, de nem igen akar jönni:cry:.
    Szép napot!:inlove:

20. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa, gyógyenergia megy, mielőbbi gyógyulást kívánok neked!
    Eniről tud valaki valamit?
    Kata, gratulálok a katicákhoz, és a pink kaméleonhoz!:music:
    Többieknek megy a drukk!
    Két katicabogárlak lett nálam, bár még vonatozok amíg lehet, menyét az zéró, egy darab talányost tudtam venni (annyi FA-m volt), abból narancs sas fejlődött.
    Malalával haladgatok, múlt héten sokat dolgoztam, de most van két nap pihi, így tudok picit oda is koncentrálni, felhősort megvettem, így egy picit könnyebb.
    Várom a Bingó event kiírását, de nem igen akar jönni:cry:.
    Szia
    Most van egy pici időm és itt dekkolok, várom a kiirást....de már lassan mennem kell!
    Grat. a katicához!

Szia! Jobbulást kivánok!
    Amikor otthon voltam én is összeszedtem valami nyavalyát....haza is jöttem hamarabb!
    Deeee....azt hittem vissza is kell mennem!.....mert Anyut olyan szinten elkapta, hogy alig bir felkelni!
    Hangja nincs!!!!....Ő biztosan a gyerektől kapta el....mert volt lent vigyázni rájuk!
    Én is nyüglődöm még ....a köhögés nem akar elmulni.....de csak én fogok győzni!

Nahhhh....ezt bogozzátok ki!!!!
    Zsuzsa te valahogy összecsusztál az irásommal!
    Pedig jól csináltam!!!!!
    Deeee szenvedek a játékkal is....valahogy ugrál! Nem azt csinálna....amit akarok![/QUOTE]

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.16
    Gabi922, greenfields, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.