Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A bahás nálam is kész lett.....sárga szőnyegcsomozóóóó.....teve narancs és piros...ha ezt tudom, akkor nem
    veszek a boltban.....egy retró valami és egy vörös panda! Volt már rosszabb is....
    Lassan érnek a szigeten is....kiváncsi vagyok!!!! mivel szór meg a rendszer!
    Álmodok egy menyéttel!!!!! Tudom.....tudom!!!! deeee álmodni csak szabad!!!!
    Visszajöttem......éééés lettttt!!!!!! ugráltam örömömben!

Utoljára szerkesztett: 16.12.16
    zsuzsa-mama, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Zsozso nagy gratula!!! Zsuzsám szívesen:inlove:

A farmos óljaim meglettek. Narancs ló, 2narancs hód,, narancs lúd, narancs sas, narancs róka, hattyú, tatu, vidra, végére valami jó is lett egy szarvas. Aztán nemsokra rá szuperszomszéd megajándékozott egy sárga struccal, nehogy soknak érezzem a narancsokat:cry:xD
    Sok szerencsét a még ki nem fejlett titkosokhoz Mindenkinek!
    Kellemes hétvégét!:)

zsozso577, Anika_9_, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !!

Nem hiszitek el, én is alig hittem a szememnek. Kaptam karácsonyi ajándékba egy menyétet ! :):inlove:Örömömben ugrálok !xD
    ezt eltárazom, mert egy ideig megint nem lesz ilyen.
    Aki még nem nyitotta ki a titkosakat drukkolok !!

Legyen szép napotok !!

mya100, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó reggelt mindenkinek !

Zsuzsám! Gratulálok!!!!! Megtört a jég!!!
    Én még csak ma reggel tettem ki a titkosokat. Pár óra múlva lesz eredményem.

Tegnap csavarogtam a városban, beszereztem pár ajándékot. Nagyon elfáradtam, rengetegen vannak és figyelmetlenek nagyon az emberek. Sajnos pont a fiatalok közül találkoztam sok udvariatlan és figyelmetlen emberkével. :oops:

Ma főzés mosás megy ezerrel, de közben azért farmozok is.

Visszajöttem, beértek a titkosaim. Farmon lett szarvasom, ami még nem volt:inlove:. Eu borz, narancs sas, tatu.... Bahán meglett a második vörös panda és kaptam még egy tigrist, meg egy piros makitombolót aminek még örültem. Összességében szerintem jók lettek.

További kellemes szombat délutánt.

Utoljára szerkesztett: 17.12.16
    mya100, greenfields, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Gratulálok a titkosakhoz!:inlove::music: A drukk megy annak, aki még vár a beérésre!:music:
    Titkosak nálam most nem sikerültek, talán lett egy eu borz, ami megmaradt az emlékezetemben. Ja, és lett egy XXL almám is, ha ez lehetségesxD, bár mostanában aranyáron mérik, így annyira nem is bánom:p.
    Nagy hír : A lélegzetelállító sivatagi csodám ma dobta az első dobozkát, nem mást, mint egy nagy adag trágya kupacotxD, remélem ez nem valamiféle jövendölés az elkövetkezendőkre nézve:oops::cry:xD.
    Szép hétvégét nektek!:inlove::music:

6. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Egész jó hetem volt, Luca pogácsát sütöttünk a gyerekekkel, és mézes teát csináltunk! Fenyőfát festettünk és harangra ragasztottunk.... megbeszéltük, h ki mit akar a fa alá!
    Jövőhéten fát díszítünk, mézes kalácsot sütünk, betlehemezünk, valamint csütörtökön este 5-től lesz nekünk felnőtteknek az adventi évzáró vacsora....kaptam meghívót így már elmegyek, nem csak üzengetést....mert am nem mentem volna!

Belekezdtem a tenyésztésbe, az utolsót nem tudom megcsinálni, se tevém, se szupertápom...sajnálom, mert jó nyereményt ad....de ez van!
    Letettem a titokólakat, hát a menyét elhagyott, nem jött össze.... óóó majd meglesz.... amit az adventi kalendárium adott titkos fákból meglett az első durián és lila akácom....ez kárpótolt....

Baromi hideg van, nem is megyek ki, még a kutyusom is beengedtem x órára melegedni szegényt!!

Ha nem lenne időm a zűrzavar közepette írnom nektek.....előre is Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
    Teljen nagyon jól az ünnepetek..... helyettem is, mert én nem vok oda a Kariért.... :)

Vigyázzatok egymásra!!

mya100, greenfields, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Gratulálok a titkosakhoz! Zsuzsám, neked különösen, remélem marad ez a nyerő széria!

Az idő szürke, nyirkos, hideg. Brrrr...:sleepy::wuerg::cry:

Gabika sajnos én is tapasztalom ezt a türelmetlenséget vásárláskor. Tisztára megkergültek az emberek.-.-

Gina én nem csak a titkosakat felejtettem el kitenni - már megint:oops: - de a tevés kütyüt is.o_O Sebaj, most gyorsan pótoltam.

Délután ajándékcsomagolási maraton lesz. Közben szól a zene és kornyikálok.:music:

---
    Kukuccs!
    Ööööö, nem gondoltam, hogy az éneklésem ilyen tömegoszlató hatású...o_O:oops::cry::cry:

Remélem ők visszacsalogatnak mindenkit.:music:

Összevontam az egymást követő hozzászólásaidat!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.16
    Gabi922, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, bekukk, mert pár napja nem voltam.
    Gratula a titkosokhoz, Zsuzsánknak még külön, kívánom én is, hogy maradjon tovább ez a tendencia.:D
    Kató én még útközben is hallgattam karácsonyi muzsikát fülesen. :music:Nehogy abbahagyd az éneklést, pont az a baj, hogy nem hallják a többiek, mert nem jönnek, és nem azért nem jönnek, mert hallották.;)
    Sokat megyek én is a napokban. Ez a nyirkos hideg a legrosszabb, pedig beöltözök rendesen, de nem az igazi így se.
    A tavaly szerzett csizmámmal pedig nem tudom mit csináljak.Feltörte a kisujjamat a lábamon. Az idén már úgy indulok hosszabb útra, hogy előre bekötöm. Múlt héten viszont feltörte a második ujjamat, ma már azt is bekötöttem biztos ami biztos, erre ma feltörte a sarkamatxD Pedig amúgy kényelmes lenne , és jó meleg bundás, de az egész lábamat csak nem kötözhetem be? már ideje lenne, hogy bejáródjonxD
    Sütéseknek is nekikezdtem. Van ami nem sikerült, de már tudom mi volt a bibi. Készítek még egy adagot, mert van még alapanyag, ez pedig jó volt próbának, mert azért elfogy.:p

Olvasva titeket, biztos ami biztos alapom megnéztem még a raktárt, hogy nem lapul még valami a mélyén, hát most nem.Pedig néha beszokott jönni, hogy lemarad 1-1 titkos, és akkor jól meglepődök:music:

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, ezt a számot nagyon szeretem, meg is van nekem, és pont tőlük:inlove::music:.
    Elkiabáltam a múltkorit, de rendesen, sorban dőlnek ki tőlünk az emberek, és így a beosztásom is változott, minden második nap mentem éjszakára, az életkedvem pedig ezzel párhuzamosan el, semmihez nincs kedvem, most majd csak csütörtök este megyek, bár addig még bárki bejelentheti, hogy passzolja a munkát:oops:.
    Sütés, bevásárlás nálam péntekre marad, ahogy ismerem magamxD, arról nem is beszélve, hogy péntekre talán feljebb kúszik a hőmérő higanyszála:p, nagyon hideg van erre is:cry:, legalább a hó eshetne...
    Holnap event kiírás, kíváncsi vagyok, hogy mivel örvendeztetnek meg minket:wuerg:, csak ne lenne event kényszerem, annyira jó lenne nem megbontani most a farmotxD.
    Szép estét!:inlove::music:

10. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Sajnos megint az ágyat nyomom, de most tudom, hogy megfáztam. Gáz szívárgást jeleztek és ki jött a szerelő én meg papucsban vírítottam kint vele. Fújt a szél is.
    Köszönöm szépen a tiok óli gratulációkat.
    Remélem tényleg megtört a jég, de nem bizom el magam.
    Nálam most a mozi szünetel már lassan hetek óta. Nem lehet teljes az öröm !!!!!
    Vigyázzatok magatokra !!!!

Jó készülődést én mikor tudom elkezdeni az még talány.

mya100, Gabi922, greenfields és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsuzsa, gyógyenergia megy, mielőbbi gyógyulást kívánok neked:oops: !A mostani eventtel tesztelheted a szerencséd, remélem sikerül olyat szerezned, ami még nincs meg, a drukk megy hozzá:inlove:.
    Sok gazt és felröpit kérnek, de tetszetősek a nyeremények:music:, bár a kilenc óra nekem soknak tűnik ekkora mennyiséghez:oops:, két aratás nem igen fog beleférni:cry:. Javítás: kettő bele fér, csak a harmadik nemxD, elfelejtettem, hogy reggel mikor felkelek, olyankor is aratok:cry:xD. A farmot már félig megbontottam, lekifőzéshez termelek növényt, míg a hosszú le nem kerül a földbe:p.
    Szép estét nektek!:music:

Utoljára szerkesztett: 21.12.16
    mya100, zsuzsa-mama, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. greenfields

Kukuccs!

Zsuzsám gyógyenergiát küldöm én is!

Hm, az event igazán jó. Hosszú érésidő, nem kell állandóan a gép előtt dekkolni. Jó nyeremények , és azt választasz, amit akarsz.:music:

Mára több helyen esett a hó, de az idő szottyos. Állandóan esett valami.:wuerg: Napocskát akarok....:cry::cry:

Most jelenleg így érzem magam>:(>:(-.--.-.
    Lejártak a munkásaim és most szembesültem az "új és csodálatos" díjbeszedéses bankolással. Na ez nagy húzás volt.:wuerg:
    Csak remélni tudom, hogy holnap tudok paysafecardot venni, ha nem, maradnak a kuponok. Remek karácsonyi meglepetés volt.

Utoljára szerkesztett: 21.12.16
    mya100, zsuzsa-mama, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Köszönöm a gyógyenergiát ! Remélem használni fog- Nem szeretném a karácsonyt ilyen ramaty állapotban elkezdeni.
    Napi 2-szeres ültetéssel számoltam, nem tudom mire lesz elég, mert mindent nem akarok törölni.
    Na majd az első aratás után megtudom mennyi növény jön le.
    Mindenkinek sok-sok röpit !

Szép napot és sok szerencsét az eventhez.

Gabi922, mya100, greenfields és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Event elkezdve, 268 felröpivel indultam, így a hatoda meg is vanxD.
    Ma összeállítottam a mézeskalácshoz valót, a hűtőben pihen, amíg szaporítok, remélem összeáll, már így is több liszt került bele:oops:, jó lenne megsütni mielőtt indulnom kellene dolgozni, különben holnapra marad:cry:, közben természetesen elkezdtem egy Éttermes gazdakörit, nem tudom mi van velem, picit meghülyültem azt hiszemxD, most emiatt is leshetem az órát, különben megy a levesbe a feladat első része-.-.
    Sok-sok felröpit nektek!:music:
    Szép délutánt!:inlove:

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)
    Gina jó erősen kezdtél:D nekem alig több mint a fele jött, a tiedhez képest.Ültetünk, aratunk, aztán nem lesz gond a röpikkel, talán.
    Talán gyengének érzed így az eventet csak magában?;):music:

Miért 2 ültetést mondtok? Reggel, este, és napközben. Igaz napközben egy kicsit necces lesz, de 5 perc csak jut rá.
    Nézegettem én is a megrendelés változást, de nem értem, és nem is érintett, mert paysafeztam eddig is. Néha elég érdekesre sikerülnek a vásárlások, mint legutóbb, de meg lett oldva.Kicsit segítenem kellett, de csak sikerült.

Sütésekkel haladok. Zserbó kész.Felülmúlta a várakozásaimat, ahhoz képes, hogy most csináltam először. xDSajtos rúd, vanilíás kifli, a kókuszos is kész.Még 2 fajta vissza van. Az holnapra marad.

Zsuzsám jobbulást!!:inlove: Többiek pedig nem megbetegedni:inlove:
    Puszi Mindenkinek!:)

greenfields, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Ügyi vagy. Gratulálok a zserbóhoz. Nyitom az ablakom.
    Te, hogy számolod a 3 aratást ??? Nekem nem jön ki sehogyan sem.

greenfields, Gabi922, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Nálam azért nem jön ki a három aratás, mert nem kelek túl korán, de korán fekszem általában, az éjszakázás kikészít, és mostanában bőven volt benne részem sajnos:oops:, ha valamelyik nap mégiscsak sikerülne a három aratás, boldog ember leszekxD. Zsuzsa, szerintem 7-14-21 durván számolva, ehhez azért még jönnek azok a tizenkét percek, szóval a legutolsó fél tíz inkább. Trágyával számolni nem érdemes, szerintem sokáig szürke lesz a piacon.
    A mézeskalács elkészült, a teteje nem sikerült, de a tészta finom lett:p.
    Indulok lassan dolgozni:cry:.
    Szép estét nektek!:inlove::music:

nyific, zsuzsa-mama, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Az igaz, hogy nem 12 órában jön ki, mint ahogy általában szoktunk, hanem majdnem 14 és félben.
    Dobom, azért >>megmutatom<< mit várjálxD attól, hogy én elégedett voltam vele, még nem biztos, hogy...

Beültettem már ahogy szoktam 1x1-be az eventnövényt.Jó későn fogok aratni.Nem baj úgyis fent leszek még.

Gina jó munkát!:inlove: Dobhatsz, egy kis maradékot, mert azt nem csinálok;):p

nyific, zsuzsa-mama, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  19. greenfields

Kukuccs!
    Januári eventkalendárium:
    • január 01 - január 04 - Újévi event
    • január 06 - január 08 - Talányos tenyészet új állandó gazdaköri küldetéssel
    • január 06 - január 09 - Újrahasznosító event
    • január 11 - január 17 - Tenyésztős event - Vadon állatai 3.
    • január 12 - január 13 - Telihold
    • január 17 - január 19 - Faválogatás
    • január 19 - január 22 - Valdemár vándor vidámparkja
    • január 24 - január 30 - Szülinapi event
    Nyami, nyami, ez a sok fincsi süti...:p:music:

Úgy döntöttem még 24.én összedobok egy somlóit és passz.

Felröpiversenyben én vagyok a tuti befutó: komoly 38 darabbal indultam.xDxD Majd belehúzok.
    Úgysem akarom az összeset megcsinálni.

nyific, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  20. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Köszönöm a felhomályosítást- Úgy vagyok, mint Gina korán fekszem és érdekes módon elég sokáig alszom. Ma rácáfoltam és ma már fél 5-kor arattam. gy csak megleszek időben. Ebből viszont nem csinálok rendszert.
    A napi 2-vel is kész leszek. Jöjjenek a röpik.
    Nektek is azt kívánom.
    Nálam ma indul a sütés -főzés-

Kellemes szép napot !

Anika_9_, nyific, mya100 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.