Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

greenfields, Mevilla, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Merre vagytok?...velem együtt eltüntetek!

Egy kicsit befütök....főztem kávét....várlak benneteket!

Olvasom, hogy az országban több helyen esik vagy esett a hó!
    Itt hétvégén esett...azóta sem olvadt el....de szerintem ma nagyon sok elolvadt!
    Süt a nap....jönnek.mennek a felhők!....ohhh....ha erre még ónos eső jön......nagyon élvezetes lesz!

A tenyésztős eventet tegnap este fullra megcsináltam....aztán be is fejeztem a tenyésztést!
    Lenne még mit tenyészteni....épiteni.....de melyiket is????....aztán ugy döntöttem, hogy egyiket sem!
    Inkább gyüjtöm!

A holnapra hirdetett bonuszt....nem fogom tudni teljesen kihasználni....nekem nem a legjobb az
    időpont!.....mit mondjak????.....igy jártam!
    Amit Rackó adott a mult héten....azt is elbaltáztam!....elszállt a semmibe!!!!

Mostanság elég sok mindent benézek!!!! Nekem ez az év elég rosszul kezdődött....de nagyon bizom
    benne, hogy a folytatása jobb lesz!.....erre tudom be...ezt a sok-sok elbaltázott dolgot is játékban!

Gabi922, greenfields, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszi szépen az infókat! Egy koffeinmentes kávét is magamhoz veszek, köszönöm.:)

Eventet én is végig vittem.Ugrások csak az alapokból lettek, de ott is, csak 1-2 szintes.Nyuszikat folytattam ahol abbahagytam, ameddig meglett a jelvény.Egy húsvéti lett, de eddig sok szupitápba került, és még vettem is tenyészeket, de rájöttem hol a hiba.Másik darab remélem könnyeben összejön, ha mégse , így jártam, de végig viszem, és az is más kérdés mikorra lesz meg.
    Sok sikert a célok eléréséhez! :)

Péntek 18 órától ismét lesz boom. Láttam ma turbómalom akció is van. A kerekkeréknél a zöld pörgetések az eddigi eltárolható maximális 10 jegy mennyisége megnövekszik 20 darabra. várhatóan ma 15:30 körül.

4. zsozso577

Szia

Ezt a hirt még nem láttam....köszönöm!
    Hol a hiba????.....az nem irtad le.....hátha mi is tudjuk alkalmazni.
    Bár én most egyelőre megrekedtem a tenyésztéssel....bár sosem volt a szivem csücske!

A teliholdról is szépen megfeledkeztem....bonusz....valamikor leszedve!
    Nahhhh....megyek a kisfarmokra....teszek valamit a deni-ólak ügyében!

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Semmi különös, csak amit más is tud, aki kevesebb tápból gazdálkodik.Régebben én is tudtam, csak elfelejtettem, hogy nekem tenyészteni úgy nem szabad, hogy az alapoktól akarom kitenyészteni a terményest. Ha pedig ilyen event van, mint pl ez a jelvényes, hogy tenyésztéssel lehet megcsinálni. Akkor csak alapokat rakni, amennyi kell, és nem tovább. A magas szintűeket pedig megveszem ha látok jó áron.
    Elkészültek a titkosaim, egész jók lettek, kivétel a farmos 3 ól színes fejlesztés, semmi menyét. Bízok benne le, hogy legközelebb.

6. zsozso577

Az én titkosaim még pihennek....szerintem lassan egy területnyi van.
    Okkk...amit irtál......de!!!!!
    Én is szigoruan csak annyit tenyésztettem....amit be kellett adni.
    Mást egyelőre nincs szándékom tenyészteni....eddig én is ugy csináltam, hogy vásárolgattam hozzá...de az én piacomon
    ugy elszaladtak az árak,,,,hogy amit régen 17 milláért megvettem....azt most 25 milla felett van!
    Persze....mindig az a legdrágább....ami nekem kellene!
    Igy maradok a nagy számok törvénye mellett....de ez sok-sok idő....türelem....sztp.........!!!!!!!

Gabi922, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  7. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Hidd el türelem nálam is van xD már nem is tudom, hogy hány boom telt el, hogy elkezdtem.
    A nagy számok alatt mit értesz?

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Deee jó neked, ha van még türelmed!!!!??? Nálam nagyon elfogyott! Amikor megláttam, hogy miket adott....szinte
    sikitottam!xDxDxD Bár én is alapokat tettem be....sosem lehet tudni....hogy mikor kellenek!...alapon!
    Akkor most ráhajtottál a második husvétira???
    Nagy számok törvnyén azt értem, hogy nem aprózom el....egyszerre teszek be sokat....de egy félét és egy fajtát!
    Értem ez alatt.....hogy az alapokkal kezdem....egyszerre többet....addig csinálom....amig a második szintből is
    tudok más sok-sok tenyésztést inditani! Közben vettem 1-1 teny. állatot!
    Most nem tudok venni, mert horror az ára....és a nehezen összegyüjtött csp-m nem adom!!!!!
    Nagyon zsugori lettem!!!!!xDxD Pedig tudnék venni aranyállatot is....egy fejlesztésre!....de zsugori vagyok!!!!
    xDxD nem és nem veszek!!!!!!

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Most már értem, azthiszem,xD Igen, hajtok:music: Ha látok egyet a piacon megveszem, persze horror áron én se veszek;)

Jó éjt Mindenkinek!:)

10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Evetkét tegnap én is letudtam. Lassan közeledek a rózsa hódfaüzemhez. Ezzel a sebességgel kb. 2046ra meg is lesz.:sleepy::wuerg: Már ott tartok, hogy megvenném az őshódot is, ha lenne. De nincs.o_O

Telihódra csak este tudtam rázizzenni. Most se nagyon haladok.

Mya drukkolok a nyuszikhoz!

mya100, zsuzsa-mama, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Nem tudom, hogy láttátok-e, de a holnapi ajándék TP bónusznál ismét változás van, nekünk kell aktiválni a Hírek felületéről,és onnantól kezdve 24 órán keresztül élni fog.
    Az eventet tegnap én is befejeztem, nem gondoltam volna, de így alakult:music:, két nagyobbacska ugrásom lett, az egyik alapból cirkuszi panda, a másik alapból pekingi kacsa. Maradt 34 darab szupitáp, így hétvégén valószínűleg pihenek, és nem boomozokxD.
    Nekem esélyem sincs, hogy piacról oldjam meg a terményes előállítását, mert szürkén pang az egész, vagy éppen horror áron, ami szerintem majd' minden esetben vissza is hullik a feladójához. Ha itthon vagyok, többször is megnézem az "aktuális" kínálatot, néha hajam égnek áll, főleg olyankor, amikor valaki betesz már alapból egy tenyésztett állatot magas áron, természetesen nem viszik, aztán 55 órával később ezt még valaki megfejeli 9 millióval és kettőt is bedob rá, értem én, hogy neki annyit érne, de ...:oops:
    Bár tegnap sikerült beszereznem egy gyáva nyulat 240ezerért:music:.
    Tenyésztőknek megy a drukk!:inlove:
    Jó éjt!:music:

greenfields, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)
    Itt szakad az eső.Már szárad a kabátomxD Hideg van ezért

Kató ilyet ne is mondj, meg kell legyen az előbb :music: Tegnap én is megfeledkeztem pár órára a teliholdról. Ma igyekszem nem elfelejteni.Már csak a sötétlő szentjánosokat kell gyűjtenem, 7 óllal meglesz, talán a következő telihold végére.

Gina gratula a szép ugrásokhoz.:) Vásároltam, addig míg beszürkült egy tétel.Következő tételt már másfél millával megdobták.Azt már nem vettem meg, kivárok.8)Jó áron sikerült beszerezned, nálam a duplája.:)

Drukk Mindenkinek!!:)

Sonche, zsuzsa-mama, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Én még nem voltam kint ma....a szobából azt látom....hogy szürke minden....hó elolvadt és fuj a szél!
    Ugy döntöttem....maradok bent és hozzálátok főzni!

Hajjjrrrááá Mindenkinek...aki gyüjt valamire és jóóó vásárlásokat kivánok!

Még mindig gyütő-üzemmódban vagyok! Majd talán legközelebb!!!???? Hmmmm????? Meglátom!!!!

mya100, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  14. greenfields

Kukuccs!
    Ma az időjárás megkergült. Hol a hó esik hatalmas pelyhekben, hol az eső szakad. o_O Ennek örömére bokáig érő szötymőben lehet gázolni az utakon. :wuerg: Lehet, hogy az autómat kétéltüsítem.:pxD

Jacknél legalább egy-egy deniólat ki tudtam váltani mindenütt. Ez is valami.

Most megint a szagosmüge lepi el a farmot.
    Délutáni hangulatfokozó elem.

Friss hírek.

Utoljára szerkesztett: 13.1.17
    mya100, HéricsBáró, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Kippp-kopppp!!!! Sziasztok!

Van finom és friss kávé!!!!

Mi történt veletek a hétvégén????

Itt nem, de az agyamban névsorolvasást tartottam!
    Csak nem nagyon behavazódtatok!????
    Azt hallottam, hogy Borsodban iszonyu nagy hó esett! Van még belőle?
    Itt nálunk hideg és napos idő van.....azt hiszem délután kimerészkedek.
    Nahhh...nem az erdőbe, mert ott nagyon jeges a turistaut! Nálam ez veszélyes!!!!!

Jóóóó ez a csend a farmon.....nincs is sok gondom vele.....Most nem termelek!
    Majd valamikor hétvégén ujra szántósitok....aztán ezerrel termesztek!

Gabi922, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Jöttem a friss kávé illatra.
    Zsozso ! Úgy ahogy mondod behavazódtunk, de nyakig. A hó lapátolással meg is emeltem magam, a derekam tropa.
    Ma kellett elkezdenem a kardiológiai kontrollt, erre a kocsi központi zárja trapára ment, mindent tudok nyitni, de a tank sapkát nem lehet, mert ott az rejtve van. Így nem tudtam tankolni. Maradt a sárga busz, de amikor több helyre kell rohanni oda-vissza nem lehet megoldani. A problémával több szakemberrel beszéltem, de még ilyen esettel nem találkoztak, most mindenki rá van állítva és nyomoznak, hogy hová tudok menni, egy baj még van, pirosban a tank, nem tudom mennyire elég még a benne levő benzin.
    Ha van köztetek hozzáértő várom az épitő javaslatokat. Elem csere apró dolgok már túl lihegve.
    Szóval nem az én hetem azt már látom.
    A hangulatomat a -10 fok sem "enyhíti".

Szép napot ! Jó egészséget ! Vigyázzatok magatokra.

Puszi Mindenkinek !

Gabi922, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

szia

Jajjjj....Zsuzsa! Vigyázzzz magadra!!!!
    Szóval igénybe kellett venned a sárga buszos járatot! Szerencse, hogy nem kellett messze utaznod!
    Hipp-hopp ott voltál!...vagy nem????
    Huhhhh....a kocsiddal jól megjártad! Remélem van már rá gyógyir.....és megoldodott a probléma!
    Kontrollon minden rendben volt?

Gabi922, mya100, vérnarancs és 3 más kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Tegnap sikerült megjavíttatani a kocsimat, csak balfékek voltak akik próbálkoztak és még merik magukat villamossági szakembernek nevezni. Egy biztosítékot kellett cserélni, de a szakszerviz ezért el kért 3500.-Ft-t. Kb. 2 percbe tellett, de ők tudták mi a baj.

Még nem végeztem a kontrollal, csak gyüjtöm a vizsgálatokat. A szív UH már és a labor meg volt. Holnap EKg és remélem ezzel vége.
    Tudod nem messze a busz megálló, de mikor mennem kell a kórházba a bankba, biztosítóba, az már kicsit helyi járattal drága és még rohannom is kell gyalog , mert a busz megállóktól messze vannak. Ja közben a receptemet elírták, a javaslat ellenére ált. írták ki. Mikor mondták, hogy az 1 gyógyszerem 27 000.- Ft, azt hittem eldobom magam. Vissza haza el a rendelésre átírták, ma megint vissza Miskolcra.
    Így már ma tele tankoltam és nagy részét átütemeztem holnapra.

Itt hideg van, de már kicsit csepeg az eresz, de az utak förtelmesek.

Legyen szép napotok.:)

Gabi922, mya100, vérnarancs és 3 más kedveli ezt.
  19. greenfields

Kukuccs!

Zsuzsám, te nem aprózod el. Ha baj, mindig csőstöl jön.o_O:wuerg::(
    De legalább már az autó műxik.

A napocska erölködik, de még nem sok látszatja van. Az utak állapotát hagyjuk.>:(-.- A járdákét is. A mai bevásárlás egy részét majdnem négykézlábas verzióban adtam elő. Talpon maradtam, de a térdem és a derekam erősen megviselődött.:cry: Megyek bekencézem, mert éjszakára toppon kéne lennem. A végén még a betegek ápolnak engem.:pxD

Ebédhez jó étvágyat!

Gabi922, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa.....tudom, hogy a kocsihoz drága minden! Hasonló összegbe került a lányomnak egy elemcsere....
    a szakszervizben....de az a fő, hogy mükszik....bár elég jól fogadta az összeget...csak én jegyeztem meg!
    A válasz....Anya! ma már minden drága!
    Én elég jól "ellábbuszozom"! Szeretek menni! Amig egyik helyről a másikra eljutok...addig helyre billenek!
    Egy valamit nem szeretek...amikor tele van a kezem....nehéz cuccokkal!!!!

Kata...vigyázz magadra! Nagyon messziről kellett cipekednek????

Itt nálunk csaaaaakk hideg van.....deeee az csipős!!!!!!
    Hónak már nyoma sincs....az utak és a járdák biztonságosak.....

Gabi922, mya100, greenfields és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.