Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nem a messziség volt a gond. Kb. két utcányi, csak a tükörjég. Takarítás nuku a mellékutakon. Az autók lejárják, kicsit megolvad napközben éjszaka meg lefagy.

A kisautómhoz nagyon hozzászoktam már, bizony rossz, mikor nincs. Sokkal gyorsabb, kényelmesebb az életem vele.

Kipróbáltam pár kört a faválogatásból. Hanyatt nem dobtam magam az eredménytől, de legalább az jött, amit én választottam.

zsuzsa-mama, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szerencsére itt nálunk...már nincs hó....száraz minden!

Én is válogattam a fák között....gyengéim! Én sem ájultam el....Kesufával elárasztott!!!!

Elmesélem, hogy jártam most este!
    Kimentem a piacra....és nagyon látom van 2 db békaherceg....az egyik nagyon jó árban....azt meg is vettem!
    A másikat drágának találtam.....igy lejjebb mentem!.....és vettem 4 db üveg békát!...gondolom kitenyésztem!
    Ez igy olcsobb!
    Nézem az eredményt.....pár percig csak bámultam a monitort....nem tudtam, hogy most mi van!!!!!
    Kaptam egy szivárványos békát!
    Nahhhh.....most mondjátok meg....pech vagy szerencse!!!!!!

zsuzsa-mama, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Látom vannak történések, mióta nem voltam. Vigyázzatok magatokra ebben a nagy hidegben!
    Zsuzsám nem tudom mennyire sűrű ez a probléma, de a mi kocsiknak is van ez a baja, hogy kulccsal nem nyílik, de nálunk még megoldható, mert van belül egy kapcsoló ami nyitja.

Zsozso az ugrás mindenképpen szerencse;)

Farmon most nyugiban termelés folyik. Már amennyire a gépen engedi. Ha tudtok valami okosságot, az jól jönne. Miért van az, hogy van élő kapcsolatom ezen a gépen is, és mégse csatlakozik a netre. A többi eszközön pedig működött rendesen. Csináltam egy visszaállítást, így már kapcsolódik, de a chromon most nem tudok farmozni.
    Vettem 6 fát, ennyire volt aranyam.Hiányzó nem lett, de lettek azért jó fák.

Eni puszil benneteket:)

Jobbulást a betegeknek! Legyen szép napotok!:)

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zsozso577

Sziasztok!

Mya....rég voltál erre? Igen...igen olvasom, hogy gondod van a játékkal!
    Én ilyenkor a kütyüből kihuzom a csatlakozót....várok pár percet és visszateszem!
    Ilyenkor helyreállt mindig a net! Aki a gépet javitotta....mindig azt mondta, hogy a játék
    csinálja.....de ő nagyon ellensége ennek a játéknak.....és mindig azt mondta, hogy ha
    tudnám, hogy mennyi gépet javszerel....e játék után!
    Nahhhh....én, mint tudatlan....mindig vitatkoztam vele!
    Örültem volna az ugrásnak....más szituációban....de most nem rá lett volna szükségem.
    Mindegy.....nézem a pozitiv oldalát....várok.!!!! A jövő hónapban hátha tudok valamit ügyködni!
    Igy nem csak....aranyólam....de terményese is lesz valamikor....nahhhh és neonosodni is fog!!!!!

zsuzsa-mama, mya100, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Csatlakozom Myához, Zsozsó ennek örülni kell:music:, gratulálok hozzá!
    Zsuzsa, sajnálom, nemem nem hazudtolom meg, nem értek az autós kütyükhöz, csak annyit tudok, hogy gáz, kuplung és fék :pxD, de örülök, hogy rájöttek a bibire.
    Szeretem ezt a fás válogatást, mert tudom, hogy mit kapok/kaphattok a pénzemért, így ki is használtam, és befektettem, szantálfa és zúzmarás csak 1-1 darab lett(eddig még egy sem volt), de így is nagyon örültem mindennek, betáraztam mindenből:inlove::music:, és ha jön a cserenap csak sikítsatokxD.
    Szép napot!:inlove:
    Update: gáz, fék és kuplungo_OxD, éjszakás voltam:oops:, még jó, hogy Pesten nem vezetekxD.

Utoljára szerkesztett: 18.1.17
    zsuzsa-mama, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Igaz, mihez képest,xD hétvégén más se volt.
    Köszi, de a nettel nem volt baj, mert a tab csatlakozott rá. Azon csak vész esetén farmolok.Viszi, csak eléggé bíbelődni kell. Ezen pedig megszoktam egy sebességet. Nemrég pedig kaptam még hozzá plusz memóriát...Nem örülök ha ennek gondja van. Főleg, hogy most már közösen használjuk.A régi lapi beadta a kulcsot, de számítani lehetett rá, megviselték az évek.
    Gina, és van jogsid?:D Elmondom neked, én elsőre össze is kevertem. Van is erről egy sztorim.. aztán pedig évek kellettek, hogy elinduljak a tanfolyamon, de ott ügyesebb voltam márxD
    Gratula a fáidhoz! :DMég gondolkozok, hogy vegyek többet, vagy sem. Még egy napom van eldönteni.

Gabi922, zsuzsa-mama, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. greenfields

Kukuccs!

Zsozsó naná, hogy örülni kell neki. Majd fogsz is, mikor meglesz a rózsa létragyár.;)

Na én úgy kezdtem neki anno a vezetéstanulásnak, hogy ezt a hármat se tudtam hol van, sőt autónk se volt.

Gabi922, mya100, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  8. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Mya, köszönöm szépen, jogsim cirka 13 éve van:eek:xD, de itt lehetetlenség vezetni, nincs is autóm, itt szerintem egyszerűbb a tömegközlekedés, otthon viszont már más a helyzet, ott egyszerűbb kocsival:). Mi a sztori?;):p
    Szép estét nektek!:music:

Gabi922, mya100, zsuzsa-mama és még 1 ember kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Gratula a tenyésztéshez és a sikeres fa válogatásnak. Egy körre volt aranyam, na nem dicsekszem hoztam a régi formámat !xD:(
    Tegnap letudtam az utolsó vizsgálatokat, hál Istennek ott nagyobb szerencsém volt, mert a nagy hideg ellenére a tavalyinál jobbak lettek az eredményeim. Így csak fél év múlva kell mennem. Nekem ez az öröm.
    Itt a hó tartja magát, igaz elég hideg is van. Lehet, hogy csak tavasszal engedünk ki.xD
    Tegnap elintéztem a bankot is, még az út hagyján, de a parkolók nincsenek takarítva egyáltalán. Így mindenki állt ahová tudott, ez azt eredményezte, hogy megvártuk akik ránk álltak- hogy jöjjenek ki a bankból. Szerencsére ott pangás volt, hamar végzett mindenki.

Az a baj, hogy a kényelmet könnyen meg lehet szokni. Azt sem tudom a városban, melyik helyi járat hová visz. Annak az ára

meg igen húzós. Ha majd ingyér utazhatok és jó idő lesz kitapasztalom, hogy melyik hová visz-

Kellemes szép csúszós mentes napot !

Gabi922, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa....én még sokára utazhatok ingyen ...lehet....hogy ?????? .........Hmmmm??????
    Nálad sem most lesz?
    Nem ismered Miskolc közlekedését??????....pedig laktál ott????!!!!! .......Nem?????
    Okéééé....azt tudom és látom, hgy amióta ott dolgoztam...nagyon sokat változott a város.....
    de pár buszra még emlékszem! Az uj járatokat nem ismerem!

Lányok....tegnap este számoltam!
    Tettek ki....megint békakirályt....ami számomra elfogható árban volt....egész nap azon gondolkodtam!
    Aztán este belecsaptam az árus kezébe.....és megvettem!
    Kb. 62 millából ....lett egy rózsa béka.ólam és egy fél terményes!
    Ha igy nézem a dolgot......nem is olyan rossz!!!!!

Gabi922, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

Szia Zsozso !

Igaz laktam Miskolcon, de akkor sem igen ismertem a helyi közlekedést. A munkám miatt általában gk-ra volt szükségem, így kimaradt. Azt tudtam, hogy a Tiszairól, villamossal, hogy érek haza !xD Ebben ki is merült minden tudományom.

Nem sokára........... nem sokára....................:);)Egybe van kötve egy másik számomra jeles nappal....................:)

Gratulálok a rózsaólhoz és a másik félhez.:):)

Gabi922, zsozso577, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!:)

Zsuzsám örülök a jó eredményeidnek.:)
    Gina szintén nem vezettem Pesten, és nem is tervezem.Én 24 éves koromban szereztem meg a jogsimat. Ez a dolog még a 20-as éveim előtt történt.Egy barátom rábeszélt, hogy próbáljam vezetni az autóját, nem igazán akartam, de rábeszélt. Arra viszont nem emlékszem, hogy bármit mondott volna, hogyan is álljak neki. Ez egy parkolóban történt, és többen voltunk, szóval többen látták mit is csinálok.
    Elindultam, gázt neki, felmentem a padkára, neki a telefonfülkének.:oops:Röviden ennyi;) Személyi sérülés nem történt.

greenfields, Gabi922, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Szia!

Nahhhh.....most feladtad nekem a leckét! Azóta is ezen agyalok!;)xD
    Bár....azt tudom, hogy igy év elején több jeles napotok is van!!!! Naaahhhh.....de melyik is az???....a legkisebb?

mya100, greenfields, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Nálunk - 15 fok van. A kutyáknak vittem ki vizet. de még elő sem bújtak. Igazuk van, de nekem sajnos menőkém van.

Zsozso ! Tudod ............. Igen a családnak a fele téli gyerek xD.... a többi nyári................xD

Ha mennetek kell öltözzetek rétegesen. Már unom ezt az állandó hideget.

Termelgetem a hosszú érésüeket. próbálom a gazdaköriket csinálgatni, de nagy mennyiség kell hozzájuk.

Legyen szép napotok.

mya100, greenfields, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Biztosan itt is hideg van......még nem voltam kint....nem teszteltem!
    A boltba kellene menni....de előbb inkább megfőzök.....

Lassan szántósitani kellene a farmot....jelenleg egy darab sincs kint!
    Megyek is megnézem, hogy mikor is kezdődik a következő ültetős event.
    Most hétvégére nem tesznek be semmit....csak a Valdi !....igy tudom!

Mindenki vigyázzon magára....senki ne fagyjon meg....mint itt nálunk ..... hal a vizben!

mya100, greenfields, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Visszaértem !!!! A kocsiban beleütött a hideg az ujjaimba . -22,5 fok volt.
    Aki teheti maradjon a jó meleg lakásban.

mya100, zsozso577, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  17. greenfields

Kukuccs!
    Nem lettem medveeledel, bár azon se lepődnék meg, ha a jegesmaci jönne velem szembe.o_O:wuerg::cry:
    Utálom már ezt a hideg telet.-.- Ma legalább a nap sütött, így alig volt -5C.

Mérgemben a kicsiken püfölöm a harkálytojást.

Termelem tovább a gazdakörbe a mügét és a százszorszépet. Sose végzek vele.:sleepy: Közben igyekszem szaporítani azokat az állatkákat, amikből a tenyésztés várható.

Macskuszokat éjszakára bent szálásoljuk el. Nyaus kicsit nyügös, hogy nem randalírozhat mindenütt, de a jutifalattól és a mamiágyban alhatunk a mamin máris jobb a hangulata. :pxD

mya100, HéricsBáró, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

sziasztok!

Nincs kinti hőmérőm....igy csak az érzetemre vagyok utalva.
    Igaz...tegnap nem dugtam ki az orrom....nem kellett menni sehová sem...nem volt elintézni való dolgom!
    Ma már volt......reggel igazi hideg volt....de valahogy nagyon élveztem...friss reggel volt.
    Most értem haza....gyalogolva.....és szintén nagyon élveztem a hüs és napsütéses sétálni való napot!

A famon ma délutántól már szedegetek le dolgokat....szántositok....lassacskán!
    A közelgő szülinapi eventről tud valaki valamit!????? Én annyit, hgy ültetni kell és lesz felröpi is! Vagy nem?????

Kata....még mindig a jég uralkodik felétek?
    Zsuzsa....a smog mellett még mindig nagy a hó????
    Anyu szerint igen......és csak járatokat csináltak a járdák mentén!
    Erre emlékszem gyerekkoromból!!!!! A hósáncok magasabbak voltak, mint mi gyerekek!
    Olyan szép fehér marad a hó sokáig.....de tényleg sokáig!!!!!

mya100, Gabi922, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Zsozsó!
    itt van pár infó róla : https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-220#post-638074
    Illetve, valaki rákérdezett, hogy a Baha játszik-e, és Jónás azt felelte, hogy az egyik felén kapálgathatunk.
    Jó volt ez a január, mert tudtam tölteni a pajtát állatokkal, faterméssel, de azért egy picit egyhangú is volt, de csak annyira, mint amilyen egy január szokott lenni:p.
    Zsuzsa, örülök, hogy minden rendben van!
    Hideg van itt is, már unom, várom a tavaszt:inlove::music:.
    Szép estét!:music:

mya100, zsozso577, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  20. greenfields

Kukuccs!
    Utolért a vírus, két napig az ágyat nyomtam. Már nem vagyok lázas, de az erőnlétem a harmatos lepke pukival vetekszik.
    Remélem ti jól vagytok!
    Megtekintettem az eventleírást, ez a szülinap kimarad.

mya100, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.