Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét Vénecskék !

Ma kicsit hosszú napom volt ! Fáradt is vagyok eléggé. Szitterkedtem, közben főztem, úgy látszik ma mindenhol krumplis nap volt. Nálam is rakott krumpli alma kompóttal.
    Közben beakartam ugrani aratni, de rájöttem, hogy megint gond van, ezért még most is kénytelen vagyok itt farmolni.:(
    Végig olvastalak benneteket, sőt a zenéket is meghallgattam, Gabikának köszönjük a tanulságos mesét ! Nem idézek senkit, mert csak nézek ki a lukon. Remélem reggel kicsit frissebben fogok ajtót nyitni ! :D
    Mindenkinek szép jó éjszakát !!!:):)

2. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Megérkeztem és már rohanok megnézem mit csinált a lányom a farmokon.

Holnap bővebben.

Mindenkinek szép álmokat!

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

délután én is bosszankodtam ismét a 3 óra körüli szerverhiba miatt, nem is tudtam a szószt kevertetni a malommal tovább... :S
    Most fáradt vagyok, csak reggel olvaslak benneteket.

Jó éjt mindenkinek.

agromen, girhes85, Minden_esetre és 8 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Legalább most nincs szerverhiba, így aratok- vetek, hozom az álommanót és puff az ágy.:sleepy::sleepy::sleepy:

5. Tigrislady

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gondoltam, megpróbálom megelőzni Zsuzsát, hogy ne mindig neki kelljen nyitnia az ajtót... :)

Végre péntek van!

Event halad, csatni vége előtt 1 perccel sikerült aratnom, most nem volt gond hál' istennek a belépéssel... :)

Reggelire való! :)

Hoztam teát is...

Legyen szép napotok!

agromen, girhes85, Minden_esetre és 7 más kedveli ezt.
  6. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Igyekeztem, ma frissen ébredni, de látom még indulás előtt kinyitott !:) Bizony ma a hét utolsó munka napja! teljen gyorsan és laza kis melót mára.:) Eventkém halad, lassan teker a malom is, azt hiszem, holnap ilyenkorra kész a szószom is. Nagy felbuzdulva tenyésztem a tarka marhát, igaz még a fele hiányzik. Először spóroltam a sztáppal, de a szamár tenyésztésen én is gondolkodom. Addig meg majd alakul. :D
    Ma megint sűrűben leszek, délután ismét szitterkedek, mert holnap sok baba látogató jön, és készülnek az anyuka és a másik nagymama. Itt ez a divat ! :D Ilyenkor ellátják a kicsit lóvéval, mert ajcsit nem szoktak hozni. Mondtam a kis menyemnek a nagy perselyt tegye ki, erre még Zalán is nevetett.xD Ez a kis jövevény mindennap produkál valami ujat és mindig levesz a lábamról újból és újból.:)

Eni ! Kösz a korai ellátmányt !:)Nekem 5 perc volt a csatniból. Ezt jól kiszámoltuk.xD;)
    Csodás szép őszi napot !!!:)

7. Tigrislady

Köszi Zsuzsa!
    Az ajándék is jópofa, de az ember sose tudhatja a másik ízlélést, a méretet, stb.. meg ha már van valamiből 8 egyforma, és másvalami meg hiányzik.. a pénzben csak az a ciki, hogy az ember nem tudja mennyit adjon... ha jó áron tud ajándékot venni, attól az még értékes... ha keveset ad, ha sokat ad... sehogy se jó.. :D

A kisgyerekek már csak ilyenek, mindennap hoznak valami újat az ember életébe..

no most balra el.. azért mert péntek van, még dolgozni is kell (ene) :D

8. tulipánfa55

tulipánfa55 Járnitanuló

Sziasztok, Jó reggelt!

Hozok kávét is, mivel Eni nem kávézik, így nem hozott, a reggelim a valósban is ebből volt, köszike.

Tegnap reggel 9-re mentem a barátosnőmért majd hévvel mentünk, majd villamossal, majd megint villamossal és végül busszal.
    Az érklinikára mentünk a Városmajor utcába. A hasamba valami tágulat van amit a magas vérnyomás okoz. 170/100 volt tegnap a vizsgálaton, ilyen magas azért nem szokott lenni de biztos az izgalomtól ment fel. CT-re kaptam mindjárt időpontot ami November 24-re, a doki pedig a leggyorsabban hozzáférő időpontot kért. Nem szabad emelnem és a háziorvosomtól másik gyógyszert kell kérnem. Azért jó is volt a tegnapban mert nagyokat sétáltunk és neki APEH-ba is kellett intéznünk valamit, amit szintén elintéztünk.
    Este 7-re értünk haza, az összes négylábú már a kapuba várt, jól elfáradtunk. Hát ennyit a tegnapról.

A felrepim megvan a gazaim megvannak és a szószra várok, végül a maradék állatokat kitenyésztettem mert a piac nagyon drága, a titkosokat még nem tettem ki, majd ha lejárnak a munkásaim amit reggel váltottam ki.

Most is nagyon szép idő van, kicsit teszek-veszek az udvaron, játszom az állatkáimmal.

A dolgozóknak péntek, laza napot kívánok mindenkinek!

9. zsuzsa-mama

Eni !

Ne legyen ciki, ezért a fiamék a perselyt találták ki, így mindenki annyit tesz bele, amit rászán. Ruha nemű nem kell semmi, mert a másik nagyi a gála Nagykerben dolgozik, ahonnan mindent beszerzési áron vásárolnak. Kapott még kinőtt ruhákat is zsák számra, amit természetesen szívesen fogadtak és hordja is a pici. Igaz van amit 1-szer 1 szer tud ráadni és már kis is nőtte.
    Mindjárt letelik a meló és siethetsz haza !

Itt remek az idő. Nektek is hasonló szépet kívánok !!:)

Szomszikám !

Most Tőlem az intelem, hogy tényleg fogadd meg a doki tanácsát és aszerint éljjjjjjjjj. Igen a magyar Eü. ez, hogy sürgősségivel is másfél hónap mire az ember a kivizsgáláshoz jut, hogy legalább megnyugodna. Addig is nagyon vigyázz magadra !

Puszi !!!!:)

babahalak, katalin1955 és greenfields kedveli ezt.
  10. greenfields

Szép napot mindenkinek!
    Mivel csodás idő van, inkább a szabadban töltöm az időm.
    Szeretem nézni a sok élénk narancs, vörös és arany lombot, a bódultan zümmögő bogarakat és a sütkérező pillangókat.
    Fogom a könyvem, de igen lassan haladok vele.:music:xDxD
    Kívánok mindenkinek kellemes hétvégét ( az enyém munkával telik).
    Evetke halad, este már a felhőn lógázom a lábam.;)

babahalak, zsuzsa-mama és katalin1955 kedveli ezt.
  11. katalin1955

Szia Szomszikám!

Itt is nagyon jó idő van igazi szép őszi idő.

A ruhákkal mi is így vagyunk, az anyja a fodrásznőjétől veszi amit az Ő fia kinő, nagyon reális áron adja és nagyon jó mínőségű ruhái
    vannak.

A pihenést betartom már, ahogy tudom de a cipeléssel bajok lesznek mert megszoktam és majd csak akkor jövök rá mit is csináltam ha már elvégeztem. Tegnap a fürdőben uncsikám már nyújtja a kezét, hogy kivegyem, mire a lányom mondja neki, hogy a mama többet nem vehet ki a kádból, én nem is gondoltam rá de most már mindenre oda kell figyeljek.

Legyen szép délutánotok!

babahalak, mya100 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  12. zsuzsa-mama

Szép estét !

Most vitték el a kis lurkót, mit ne mondjak, nem egy derék kimélő, már Őt ölben cipelni.:D
    Szerintem úgy van vele , mint Kata, hogy szereti nézegetni mi van körülötte, minden érdekli, mindent figyel.:) Ami színes az minden megragadja és percekig eltudja nézegetni.
    Gyönyörű idő volt, így egész délután a szabadban voltunk. Nagyon jót aludt.:)
    Kata laza kis melót !:)

Farmer ! Köszi a zenét !:)

Szomszikám ! Most minden mozgásodat tervezd meg. Szép lassan mindent és főleg nem emelni. Uncsikádnak van Anyukája, most enged át a stafétát Neki !:) Tudom, hogy nehéz, de néha muszály.

Evetkém haladgat. , még hiányzik 5 db magyar tarka. Remélem Nekem holnap estére meg lesz a növény is és betudom fejezni.

Kellemes szép estét !:)

babahalak, mya100 és katalin1955 kedveli ezt.
  13. katalin1955

Szia Szomszikám!

Hát szabad annyit az őlben lenni annak a kis picinek, hogy megfájduljon a derakad?

Azt tudom, hogy van Anyukája de még Ő az én kislányom és még szeretem megkímélni, de azt hiszem lassan a terheket rá pakolom.

Tudom mit élsz át a picikével, de jó is volt amikor uncsikám is olyan picike volt én is eltudtam órákig nézni amikor aludt, csak úgy járt a szemhéja és próbáltam kitalálni miről is álmodhat.

Mindenkinek szép álmokat!

14. Tigrislady

Kedves Vénecskéim!

Párom ismét fogadást vesztett ellenem, így pizzériában kötöttünk ki ma este, természetesen ő fizetett... :) degeszre ettem magam..

Event rám eső része kész, felhősoron díszelegnek a kitehetők, le is arattam...
    Nővéremék rengeteg ruhát kaptak, és adtak is tovább a 3 fiúról, nincs ebben semmi szégyen.. Tényleg van olyan, hogy csak egyszer volt rajta....

Most el is búcsúzom..

Jó éjt mindenkinek! :)

15. greenfields

Jöttem álommanót hozni és az új feladványt.
    Múlt héten Rodoszon jártunk.Helyes megfejtők nézzenek a polcra.
    Maradunk a melegebb égtájakon.
    Jövő péntekig várom a megfejtéseket.

Szép álmokat mindenkinek!

agromen, babahalak, _Enike_ és 3 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Kedves Szomszikám !

Tudom, hogy a kislányod szeretnéd meg kimélni, de egyszer muszály átadni a staféta botot. Jobb egészségesen köztük lenni, mint betegen ápolásra szorulva. Jó lenne, ha ezt Te is figyelembe vennéd ! Vigyázzzzzz magadra !
    Tudom, hogy nem lenne szabad ölbe cipelni, de amikor szemtől-szembe vagyunk be nem áll a szája. Imádom !:);)

Kedves Eni !

A győzelem édes mámora számomra is mindig kedvező, főleg ha az ilyen kis ártatlan fogadásokból fakad .:D Akkor tegnap sem feküdtetek le éhen!:D Vajon hányszor forgolódtál az éjszaka !?! Ha túl eszem magam , nem tudok nyugodtan aludni ! A pizzát én is nagyon szeretem, de kissé válogatós vagyok benne. Kedves egészségetekre !
    Legyen szép napotok.:)

Kedves Kata !

Még nem jártam a pajtában, de ezután tutira benézek.:) Szeretem a meglepiket ! Nálam az álommanó ismét megtette a dolgát, ma reggel is később keltem a kelleténél.:D Viszont már engem nem hajt a tatát, nem kések el sehonnan sem.:D

Gratulálok, akik kész vannak az eventtel, nekem még kell egy kis növény. Remélem ma megleszek, igaz 4 napot számoltam rá.xD

Szép gyönyörü őszi napsütést !:)

Nem kaptam ajcsit !!!:cry::cry::Do_O Ja nem is tudtál küldeni !!!!xDxD

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggel!

Zsuzsám tegnap engem is meghívtak vacsira, ne tud meg hányszor megébredtem.:wuerg::cry:Milyen igazad volt.:p
    Bibibi, én kaptam ajcsit:p;)
    Sárkánylány nagyon szép helyekre küld minket:inlove:
    Szomszikám Te is vigyázz magadra, és a többiek is.
    Megvan minden hozzávalóm, bevégeztem az eventet.

Már süt a nap nálunk, remélem nálatok is. Ki kell használni a szép időt, ki tudja az idén még meddig tart.
    Mindenkinek kellemes hétvégét.
    Puszi!:)

18. Tigrislady

Szia Zsuzsa!

Húsfaló pizzát ettem, a párom Bud Spencer-magyarost felesben.. nem bírtuk megenni az egészet.. köszönjük, úgy aludtunk, mint a bunda.. Ma a terasz korlátjának felújítása folytatódik, tegnap munka után még nekiestünk... csiszoljuk, aztán hajrá.. mehet a festék rá..

Kedves Katám!

Köszönöm az ajándékot, megkaptam! Puszi.. majd írok

Mosta balra el.

Szép napot, kellemes hétvégét mindenkinek!

agromen, girhes85, Minden_esetre és 6 más kedveli ezt.
  19. zsuzsa-mama

Kedves Mya !

Kicsit bekavartam. megpróbálom még egyszer leírni.

Magamról gondoltam, hogy megébredtek. Ha este 6 után vacsizok 100-szor is elkezdem számolni a barikat, de akkor sem tudok nyugodtan aludni.
    Itt kicsit ködös az idő, remélem itt is kisüt a nap, mert a virágos kertem akarom rendbe tenni, ha már lett 1 szabad napom. A hortenziát sajnos ki kell szednem, mert már a 2 bokor uralja a kertet. Mikor esik napokig nem lehet gazolni. Valami úl növényt kellene a helyére ültetni, ami birja a kiképzést .

Esetleg valakinek van valami jó ötlete?? Azt sem bánom, ha örök zöld lenne.
    Most a 2 hsz-ből, hogy csinálok 1-t nem tudom.
    Puszi.
    Kedves Eni !

Ti aztán birjátok a gyürődést !:D Tegnap akkor feltankoltatok energiailag, hogy ma tovább folytassátok a melót. Úgy látom az ősz utolsó szép napjait igyekszik mindenki tartalmasan eltölteni a szabadban.

Jó munkát !!:)

Magam sem tudom, hogy mit ügyködtem össze, de valami mégis sikerült, mert csak 1 hsz jelent meg.:D

20. katalin1955

Sziasztok!

A titkosból az eredmények:
    1, sas, tehén narancs, gólya, pocok, szentjánosfa, 2 pisztácia, datolya XL.
    2, 2 sárga guanó. béka, egér, papagájfa, 2 pisztácia, csillaggyümi.
    3, tehén sárga, gólya, sas, disznó narancs, gránátfa, datolyaXXL, csillaggyümi, banánXL,

Azt hiszem nincs okom panaszra.
    A pletyiben JÓs a kövi eventet borzasztóan nehéznek jósól, felkötni a gatyát, nem a szamaras.

Ha sokat eszem este, én is csak forgolódok.

Szomszikám, nálam a hortenzia olyan kicsi, hogy azt hittem nem lesz belőle semmi, a kis csupaszt most télen beviszem a téli kertbe, javaslat.

Aki végzett az eventel nagy gratula a többinek hajrá.

Legyen szép délutánotok!

én is kész lettem az eventel.

babahalak, greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.