Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Kata....drukkkk.....drukkkk!
    Reméljük hamar összejön!

szia
    Csak nem utazol velük?

2. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm nagyon !!! Mindennap egy ujabb meglepetés.:inlove:

Igen 20.-án indulunk és márc. 8-án vissza.:inlove::)

3. zsozso577

Deeee jó lesz neked!!! Érezzétek jól magatokat!
    Aztán vigyázzzzz magadra!!! ...Ott még hó lesz és csuszik!

Sonche, mya100, zsuzsa-mama és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

Igen ott hó van, de az utak szárazak és süt a nap !!!!!!!!!

5. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Ment a tenyésztés ezerrel, ügyesek vagytok.:DNálam szüneten volt, most spórolás van, és gyűtőgetés. Növénytermesztés ment nálam a napokban ezerrel, erre most látom ma event lesz, teljesen kimaradt, és csak pár fa van kint.Ez azért van, mert egy fehér hajú szörnyvadász rabolja az időmet.:mad:Nem gondoltam volna, hogy idáig jutok.xD Aratás után, kirakom az xxles fákat, azért valamire jussak.Kicsin le is arattam, pedig ott azért vannak kint fák. Így jártam, nem baj, így bután is szerettek, ugyi? valamit majd ott is okozok.

Köszi a gyógyenergiákat! Még hol fáj, hol nem, mint a mesében.Pár napig szopogató tabletta kúrát veszek, ha ez se segít akkor nem tudom..
    Zsuzsám de jó helyre mész:D, hiányozni fogsz, addig még elköszönünk.:)
    Jó sokat kellet olvasom, aminek örültem,:inlove: de az idő elment, és aratni kell.
    Legyen szép napotok!:)

6. zsozso577

Sziasztok!

Zsuzsa.....majd küldjél nekünk egy kis napfényt!
    Már ez a szürkeség kezd az agyamra menni! Már nagyon be vagyok sózva is .....mennék haza!
    Tervezem is.....de mindig közbe szól valaki!

Mya....jobbulást!

Tegnap este bosszus voltam magamra.....az esti vetésnél nagyon gyors volt a kezem.... igy 3 órás növényt
    ültettem....ez fejlődött....egész reggelig! utána már hiába csapkodtam a kezem!!!xD:cry:
    Most reggel simán learattam! Ugy döntöttem....hétfőig gyüjtök.....aztán beadok valamennyit.
    Annyit csináltam, hogy a sima baha területet teleraktam fával! A farmhoz nem nyultam!

greenfields, mya100, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

Mya ! Addig még azért van idő !:inlove::)

Halaszd akkorra mire haza jövök !!!:);) Régen taliztunk !!!!!

8. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ.....már mennem kell!!!!
    Döntöttem a jövő héten utazok....csütörtökön vagy pénteken!

9. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Mya, megy a gyógyenergia, mielőbbi gyógyulást kívánok neked!:inlove:
    Zsuzsa érezzétek jól magatok!:inlove:
    Zsozsó, ez a terv nálam is, aztán lesz amennyi lesz,:p, jelenleg 61 darab FP-m van, ami nem elég semmire semxD, egyszer majd csak összejön az 1200FPxD.
    Szép estét nektek!:music:

10. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Újfent köszönöm a pozitív energiákat:inlove:
    Mindenki utazik:music: Mi holnap reggel indulunk, bár reggel volt egy kis hó, de el is olvadt. Csak a tabot viszem magammal, elég lesz, úgyis csak a fákat kell aratni.Erdő van minden földön.
    Tegnap xxl-ket arattam.Ma alapokat fogok, kíváncsi leszek, hogy lesz az arány röpiben.

Zsuzsám igazad volt.Én is elkezdtem bedobálni, és nagyon lassan halad.
    Úgy terveztem 500 f.pengőt összeszedek.Még a fele sincs meg, 222, de lassacskán bedobálom. Azt hiszem nem váltok ki semmit, csak gyűjtök, mostanában mást se csinálok.Hátha később lesz valami jó kínálat.

Drága Gina, hova kell neked olyan sok pengő?;) Közben meg is kukkoltam, gondolom az aranybanánra. Ügyes vagy, megszerzed, nem is olyan sokára.:)

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 10.2.17
    zsozso577, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  12. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Tegnap este már nem volt energiám a fórumra, örültem, hogy a farmokra beküzdöttem magam.:sleepy:

Hmm, nekem egy egy személyes belföldi utazás van csak kilátásba...:music: ... holnap reggel hazaautózom a munkahelyről.:pxD

Titokfákat még nem vettem, lehet nem is fogok.8)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ °° °° ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kukuccs ismét!

Nem bírtam magammal vettem fákat, lett pluszban az újból és szépen adta a lilaakácot meg az anjou körtét.

A valentin event felejtős. Macerás, semmit adó, unalmas.

Turbómalom, akit érint holnap 10:00-ig.
    Holnaptól pillangózhatunk is.

Utoljára szerkesztett: 14.2.17
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!:)
    Kató köszi a híreket!:) Pillangót nem tudom hova rakni, és nem szó szerint értem.
    Közben el is döntötted a vásárlást, örülök neki, hogy jól sikerült.:D Malom nem sokat drágult, már csak arra vagyok kíváncsi az akciós szezonmelósok mibe fognak kerülni. Mostanában nagyon jó farmarany ajánlataim vannak.Hétvégén arra is akartam költeni a keretem, de a feltöltése itt maradt, így el is dőlt. Ma viszont ismét van egy jó, megint vacillálhatok.Már többen variálok ezen a dolgokon, mint magán a játékon:eek:xD
    Eventen én se lelkesedtem be túlságosan, de nekikezdtem. Már dobálóztam is párat.Elején elkapkodtam kicsit, de eddig jobban megy mint Baba Maunak, bízok benne így is maradxD mert ha nem, lefagy a vigyor az arcomról.
    Remélem rendben van Mindenki, sok röpit, sikeres dobálást!:)

zsozso577, zsuzsa-mama és greenfields kedveli ezt.
  14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Kata, köszönöm a híreket, gratulálok az új szerzeményekhez!:music:
    7-7 fácskát tudtam venni, természetesen az újak elkerültek, egyetlen említésre méltó talán a zúzmarás lett, igaz abból már egyet korábban valahonnan összeszedtem:music:, de lett bőven fekete fűz xxl, remélem lesz akkora sikere csere-eventkor, mint a nektarin xxl-nek volt.
    Eventnek nekiálltam, most lesz az első igazi aratásom 1x1-en, éjszakára inkább szegfűt raktam a felröpi miatt, kiszámoltam, hogy egy 202-es 1x1-en 20 felröpinek kell jönni, hogy arányban legyen a letermelt eventnövény a felröpivel, kíváncsi leszek rá, majd hozom, hogy sikerült-e, a dobálást még nem próbáltam, ahhoz tiszta fej kell, én most picit kótyagos vagyok, itthon minden napra jut valami program:p. A rózsaszín farmdesign szerencsére nem érint, az utolsó gazdaraktári akciónál kiváltottam, papus beszélt rá, lehet megunta, hogy csak sóhajtozom mellettexD, bár azt fájlalom, hogy csak a főterületet érinti:cry:.
    Szép napot!:inlove::music:

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Tegnap este rózsaszín lett a farmom:D:inlove: ezt váltottam ki elsőnek.

Gina, már nézegettem én is régóta, csak nem jutottam el a vásárlásig. Meg kellett dolgozni érte, de most sikerült megszereznem.
    Felhő is megvan, de a rávalók még hiányoznak.Azokért még dobálnom kell, szerencsére, már hibátlanul megy.
    Lényeg nem kell elkapkodni, az egy perc bőven elég, a 2arany szívhez, és a 8 fehérhez. A rózsás macskát kell még figyelni. Ha megvannak a2 arany, akkor a villogásokra, mert azok biztos fehér szívek lesznek.

zsozso577, zsuzsa-mama és Sonche kedveli ezt.
  16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!:)

Mya gratulálok a lózaszín farmhoz!
    Az eventezőknek hajrá. hajrá! Csak ügyesen a dobálással-

Cicusok még mindig szobafogságban, náluk is tart a Valentin.:pxD

17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Mya, gratulálok a farmdesinghoz:music:, én a banánt vettem ki először, lassan haladok a gaz termelésével, felröpiben viszont nincs hiány, így most éjszakára is az eventnövény megy, szerintem a felhősort passzolom, annyira nem hatottak meg vele, és rengeteget kérnek érte, inkább kiveszem az obszidián talányost meg a szupertápot, ha marad még érme, akkor majd meglátom mi lesz vele.
    A gaz felröpi adása igencsak változó lett, volt, hogy kettővel többet adott, de volt, hogy hattal kevesebbet(páncél pannival):eek:.

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi nektek! Nagyon tetszik, ráfeledkezek néha:D
    Gina,attól is függ hány panni van egy helyen, 1-2 sztem nem befolyásolja, de úgy látom az eventnövény nagyon gyengén adja a röpit. Pedig mondhatni, hogy folyamatosan aratom, csak reggel van másfél óra csúszás.Így is, úgy is felkelek hajnalban, ezért a témáért bekapcsolom a tabot. Nullásoztam kb 600 szuper trágyával, és kezdéskor 20 órás fákkal indítottam az eventet, már holnapra beéri a növény a röpit. Lehet túlvállaltam magam ha aktív felhőt akarok, és még mást is terveztem kiszedni, mert pl nincs menyétodúm.. majd kiderül mire jutok. Holnap még 4x aratom az eventest. Hétvégén már nem, mert nem kelek korán. Szinte biztos vagyok benne, hogy még élesítenem kell a gesztenyés felhőt.

19. zsuzsa-mama

Sziasztok !

Gratulálok a kitűzött célok eléréséhez. Nekem gyatrán jön a felröpi. Nagyon messze vagyok a felhőkre való kitehetőktől. Igazi nagy segítségem van, mint mindig az ilyen dobálásnál.:inlove::inlove: A hétvégén sűrűben leszek, hétfőtől pedig 2 hétre elutazom.
    Előre is elnézést kérek, hogy az ajcsikat nem igen fogom tudni küldeni.Sajnos kint a net ritkán van.
    Minden jót kivánok és sok sok rőpit !
    Ha megjöttem jelentkezem.

Millió puszi !!!:inlove::)

20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Zsuzsa, ajcsik miatt ne aggódj, érezd nagyon jól magad!:inlove::music:
    A kitehetőket, ha nem sikerül most, akkor majd becserkésszük őket csere-eventkor neked is, és Myának is!
    Én most kiváltottam az Obszidiánt, és a szupertápot, éjszakára ismét hosszú megy, tegnap este nem tudtam azt rakni, mert sajnos a belépési probléma ezúttal is érintett:oops:, bár múltkor az volt a szerencse a szerencsétlenségben, hogy délután volt, és ólak voltak kinn, most sajnos az esti főaratásom csúszott:(.
    Szép napot!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.