Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Zsuzsám, nincs az olyan messze, meglesz az;) Szerencsés utat, érezd jól magad! Visszavárunk sok élménnyel. Puszi:inlove:

Drága Gina, mint mindig, most is nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen a segítséget:inlove: Neked meglesz a felhő?
    A főaratás teljesen kihagytam, több mint 2 órát nem volt kedvem csúsztatni, kb 1 milla tépé kuka :eek:
    Sajnálom:( rossz időben volt ez a belépési gond, és elég sokáig tartott. Nálam pont úgy jött ki, hogy a növényeket nem érintette. Azért biztos én is goromba lettem volna.

Nemsoká ismét dobhatok, igaz a röpik már kezdenek elfogyni. Gesztenyés felhő már holnap aktív lesz, akár nullázhatok még. Másfél kütyüre vagyok az aktív valentin felhőig, nem olyan sok az már.
    Legyen szép napotok!:)

2. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!
    Sajnos mindenképpen meg kellett várnom, míg megjavul a helyzet, mert már beért növények vártak, tp-t vesztettem én is, mert most megkavarodtak a dolgok, a legbosszantóbb az volt az egészben, hogy úgy ültem le a gép elé, hogy aratok-vetek, aztán szunya, ehhez képest még két órát várnom kellett:oops:, nem vagyok hajlandó éjszaka felkelni, farmos életem során egyszer keltem fel, de anélkül sajnos nem lett volna meg az event:oops:. Nem tudom, hogy a felhővel mi legyen, még alszom rá párat, hétfő délelőtt eldöntöm a meglévő érmék függvényében, a számomra legfontosabbak már kinn vannak, osztok-szorzok, aztán döntök:p.
    Röpik nálam is fogyóban, éjszakára hosszú megy megint.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

greenfields, Sonche, mya100 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Zsuzsám nem az ajcsi a lényeg, hanem hogy jól érezd magad a szeretteid között. Várunk vissza élményekkel gazdagon.

Drukkolok a sok felröpiért az eventezőknek!

Cicusoknál megszüntettem a szobafogságot, most kint hancúroznak. Élvezik a kellemes napsütést.

Abelépési mizéria nagy részét megúsztam mert tegnap, tegnapelőtt csak kora reggel és este arattam.

5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

A felhőt kivettem, a többi majd kiderül, a tegnapi nap szerencsétlenül sikeredett, igaz, 24 órával meghosszabbították, de én Nócival értek egyet, érmét kellett volna adniuk(bár én a labdákkal is megelégedtem volna, de igazából egy kutya). Kosarat is csak akkor vettem, amikor kitalálták azt a "fantasztikus" eventet, hogy randomra dobálta a továbbjutáshoz szükséges köröket/háromszögeket/négyzeteket>:(, és nekem még hiányzott a felhősor:mad:. De megfogadtam többet azt sem veszek, ha ennyire a szerencsére akarnak alapozni, akkor inkább hagyom a búsba.
    Pici farmokon is elkezdtem az eventet, gondoltam hétvégén ráérek vele foglalkozni, de a felszaporítás alatt befuccsolt az oldal, remélem, azért eljutok velük valameddig.
    Szép, kellemes hétvégét mindenkinek!:inlove::music:

6. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Egy gyors bekukkantásra jöttem csak. Jól vagyok, csak keveset :D.

Zsuzsánk ez a tied. Sok boldogságot.

zsozso577, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Kedves Gabika !

Köszönöm szépen !:inlove::inlove:

további szép estét !!

zsozso577, greenfields, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Talán még nem vagyok elkésve;)

Boldog Névnapot kívánok én is Zsuzsánknak!:inlove:
    Gina ha valami kütyü hiányzik, akkor dobj egy tollast, akkor azt kiváltom pluszba.Többieknek is szól, okozhatok valamit ez ügyben, csak időben szólni.:)
    Gabika örülök, hogy jól vagy. Lehet ám többet is jönni;)

Kató engem csak az egy aratásban érintett amit már írtam is. A másnapit megúsztam.
    Ma nagyon szép idő volt, ezt már szeretem :D

9. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!
    Köszönöm szépen, de nekem meglesz:).

10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Mya !

Köszönöm szépen !:inlove::inlove:
    Természetesen a többieknek is akik priviben köszöntöttek. Nagyon aranyosak vagytok !:inlove::inlove:

11. greenfields

Kukuccs!

Zsuzsának nagyon boldog névnapot és szülinapot!

mya100, zsozso577, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!!

Jelenleg káosz van a fejemben :D holnap jövök egy hosszabb sztorival....puszillak benneteket!

Zsuzsám Boldog Névnapot :)

zsuzsa-mama, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Tegnap este hazaértem....ma már az itthoni teendőkkel voltam elfoglalva.
    Nahhh... és persze sok a farmos teendőm is.
    Olvastam az event kiirást....biztosan csinálni fogom...de meddig jutok...azt nem tudom.
    Számomra ez a sütés ismerős....már találkoztam hasonló játékkal a neten....valamikor régen.
    Nálam már a kettőnél probléma lesz....keverni fogom!....az biztos!
    Este visszaolvasok, hogy mi történt veletek ebben a pár napban!

14. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!!

Nagyon el van mindenki tűnve, merre jártok kóborlók??

Nos mesélek....

Melom egy rakás trágya... nem tudom, h meséltem e, hogy két csoportra lettünk szedve, mert hát eddig kicsi, középső, nagy egybe volt, és nem bírtuk a kiképzést! Úgy döntöttünk, hogy 3-3 ember kell ide is oda is....persze ebből 3 közmunkás..énis beleértve :( SAJNOS!!

Én lettem a főnök asszonnyal meg egy másik közmelós csajszival..dee a főnökasszony nem csinál semmit, alig jár be...én nem tudom h h lehet ilyen sok szabadsága..de ketten csináljuk az egész napi dolgokat....és már kivagyunk bukva... sok degenerált gyerekkel, akiknek jobban megy a káromkodás....a verekedés, a belénk rugdosás stb , mint h anyuci apuci megnevelje...
    Főnökasszonyba semmi emberség nincs, úgy tekint ránk mint a málás szamárra, akik mindent megcsinálnak neki...de mivel én vok a rangidős ezért én viszem a csoportot... de ilyen gyerekekkel egyszerűen lehetetlen!
    Ma is az egyik kislány az összes játékot kiborította, eldobálta, tombolt, vergődött minden amit eltudtok képzelni....mi kolléganőmmel összeszedtünk mindent, de ő újra és újra megtette.... olyan ideges lettem,h rám jött már a sírás, h ilyen nincs....és hónapok óta küzdök ezzel, és sztem most adta ki magát, non kiborultam! Akkor jöttek át a másik csoportból a két állandós segíteni...mikor látták, h nekem akkor ott végem!
    Egyszerűen minden nap hot hulla vok, alig van időm bármire hétközbe....hétvégén meg próbálom azt rendezni amit hétközbe nem tudtam!

Közbe Párommal össze akarnánk költözni, lakást venni, ez se gördülékeny még...még mindig nem tudni hányadán állunk a pénzzel, h kell e lakáshitel vagy sem...sőőőt h kapunk e egyáltalán.... neki állandó munkája van ez a legpozitívabb dolog....de én meg itt rohadok sz*ros 54ezerért :( nagyon mennék, nem akarok majd nem 27 évesen anyámék nyakán lógni... sőt világ életemben sem akarok közmunkán dolgozni,de itt más jelenleg nincs..azzal nyugtatom magam jobb mint ha semmi nem lenne...de kikészülök!

Jelenleg annyi minden kavarog a fejemben, és annyi minden van rajtam,h lassan megkattanok már!! Azt se tudom mivel kezdjem, h valami eltűnjön rólam!

Röviden ennyi..lehetne ezt naphosszat írogatni, most nem lenne jobb egy ideig!

Na de pihenek, remélem azért nálatok sokkal jobb a helyzet!

Szép jó éjt mindenkinek!

15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Zsozsó, szerintem én papus segítéségét fogom igénybe venni, egyedül nem menne:oops:.
    Anika, teljes mértékben meg tudlak érteni, rengeteg a kezelhetetlen gyerek, a szülő inkább az fb-n lóg, minthogy foglalkozna vele, persze szuper anya/apa, mert a gyerek minden böffentéséről közöl egy képet, csak az a baj, hogy mögötte nincs semmi:(. Szorítok neked, hogy javuljon a helyzet.
    Jó éjt!

zsuzsa-mama, linzenpolc, Gabi922 és 4 más kedveli ezt.
  16. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Aranyos vagy köszönöm!!!

zsuzsa-mama, mya100, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

sziasztok!

A kezdeti nehézségek után kész vagyok az eventtel! A végén elég jól belejöttem!
    Nálam a "betü-betü" jött be!....az elején 1-2-t rontottam....a 3-nál használtam csak a lassitót.... bőven elég volt az idő!

Hajjjjjrrrráááááá Mindenki!!!!! Ügyesek vagyunk!

Ezen felbuzdulva a kicsiken is elkezdtem! Kiváncsi vgyok, hogy meddig jutok !

zsuzsa-mama, mya100, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Kukuccs!
    Gondoltam adok némi hírt magamról.
    Annyit beszéltetek a rózsaszín farmdizájnról, hogy gyenge pillanatomban megvettem... igaz féláron:music:
    Most a főfarm pusztítóan néz ki.o_O:pxDxD

Evetke szuperül halad. A nagyon már kész, a kicsiknél is jól haladok. Ott még tortáznom kell.
    Zsozsóval egy srófra jár az agyunk. Mikor már kettesével jöttek a torták én is a betű kombinációt használtam, ment is, mint a villám.

Lovacska meglett, kb. 30 pörgettyűből. Persze a sok alap és sárga terményessel megint teli a menü.8)

Szép álmokat!

zsuzsa-mama, mya100, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Kata....igaz, hogy milyen szuper is a főfarm? Nekem nagyon tetszik....bár sosem gondolta rá, hogy megvegyem!
    Az eventnél amikor megláttam.....akkor döntöttem .....a felhő helyett a dizájn kell!xDxD

A lovacskát nekem is nehezen adta...elég sokáig nem is tette be.....sok minden mást adott!
    Ideges lettem....abba is hagytam! aztán valamikor este megint elkezdtem pörgetni....nahhh akkor sikerült!
    Kb....40 db-t pörgettem!...ha nem többet!

Tortát még mindig sütögetem....a kicsiken azt hiszem holnap sikerül befejezni.....
    Azt vettem észre, ha kézzel arattam....nem adott felröpit....igy kuponokat használtam....igaz...naponta csak 1x.

Jó éjszakát kivánok!

sziasztok!

Immár kedd van....és nem volt senki!......Hmmmm????
    Merre jártok???
    Mit szóltok a holnap kezdődő eventhez?
    Szerintem simán teljesithető. ....csak a felröpiket kell kapkodni.

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok gazdák a kilencedik x-en túl :inlove:

Pávatenyésztő-verseny

Jelentkezési határidő: Boom szombati napja (márc. 11.)

Várjuk a március 10.-ei pénteki Boom-ot a "Pávákkal:inlove:

Feltétel:

2.640 páva (132*4*5) de megoldható kevesebből is
    5 kör teljesítése 132 telepen - azaz 132*2sztáp*5kör= 1.320db szupertáp
    Az öt kör tenyésztés indítása előtt fotó/lezavart 5 kör után is egy fotó. (Ajánlott kép feldolgozó oldal: http://kepkezelo.com/ )
    Jelentkezzen aki beszáll a "Versenybe" 8):D

Itt kell a jelentkezést leadni

Tilos a piacon való vásárlás az 5 kör teljesítése során. Vagy tételesen le kell írni, hogy mit sikerült elkapni a piacon. De nagyon pontosan, tévedés nélkül feljegyezni

A körök a Boom alatt aratandóak.

Lehetőleg az utolsó kép előtt ne váltsd ki a Tölgyről a Joker-pávát. (Anélkül könnyebb lenne mindnyájunk dolga, de ha valakinek van ilyen babonája, hogy megjelenéskor ki kell váltania, akkor tegye meg.) Ha pedig valaki attól tart, hogy elfelejteni később a kiváltását, akkor teszünk azért, hogy ne feledje el. A végső összesítésnél a végére beírom, hogy "most már kiváltható-kiváltandó a magas szintű páva".

Az eredményt és képeket hozó hszbe tételesen feltüntetni, hogy hány 8. szintű páva, hány 7. szintű páva és tovább... stb.

A jelentkező hszben lehetőleg legyen benne a: Piac szám, esetleges felajánlás a helyezésekre.

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.