Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Zsozsó, én itt vagyok:), csak picit zsúfolt volt ez a pár nap munka szempontjából, így nem írtam, no meg a sütis event is leszívott, azon nevettem, hogy néha még a kezdő képernyőt is leakartam fényképeznixD, annyira gyorsan akartam csinálni, tegnap a reggeli aratásból is kaptam 11 tortautalványt, nem akartam, hogy kárba vesszen, így picit korábban keltem munka előtt, kaptam is 6 darab szupertápot, nem vezettem listát, hogy mit és mennyit kaptam, nem is lett volna rá időm, de így visszagondolva, no meg látva is, szupertáp-készletemet szépen megdobta:inlove:, tetszett ez az event, igaz még néha kép alapján sem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi is vanxD, meg hol is tartok, talán kétszer-háromszor rontottam, de az belefér:p.
    A mai event könnyű, mint írtad, csak várunk a felröpikre, baháról nagyon ritka, ha adok el valamit, így a pajta tele van. Igaz, annyira nem szórnak meg minket, de a sütis event után, szerintem ez így van jól. A pávatenyésztést viszont nagyon várom már, bár nevezni nem nevezek, mert ahhoz sem elég pávám, sem elég szupertápom nincs:p, aki nevezz, annak sok sikert kívánok!:inlove:
    A lovacskákhoz gratulálok nektek:inlove:, nem pörgettem, csak, ha láttam, hogy ott van, ilyenkor nem szeretek, mert azt hiszem nincs 100% termésbónusz és társai, de lehet, hogy rosszul tudom:oops:.
    Szép napot nektek!:music:

zsuzsa-mama, greenfields és mya100 kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!:)

Ugye milyen csodálatos a rózsa farm?! Nekem nagyon tetszik.
    Elég ritkán vagyok mostanság én is, nem nagy kedvel vagyok a farmon, de azért elvégzem a dolgokat nehogy megszakadjon a haladás.;)
    Az előző eventnél a paintos megoldás volt nálam a nyerő. Elhasználtam minden utalványt.
    Lovacska myán kb 5 pöriből megérkezett.

Megnéztem a mostani eventnél a számítások, valószínű megcsinálom.:)

Gina, szerintem én találkoztam a 100% os bonúszal a napokban, természetesen nem pörgettem ki, mert akkor jobban emlékeznék rá, hogy az volt..viszont most pörgettem egyet, és lett még egy lovacska.

Én neveztem egyszer egy ilyen versenyre, nagyon tetszett.Akkor volt rá annyi tápom, nem hiszem, hogy mostanában összejönne ismét annyi.
    Természetesen sok sikert kívánok minden tenyésztőnek:)

Utoljára szerkesztett: 1.3.17
    zsuzsa-mama, greenfields és Sonche kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Naaa végre!!!!! Nem egyedül vagyok.....már nem félek!xDxD

Gina....jó sejtetted...akciónál nem volt 100-s bonusz.....elég sokat pörgettem......nem volt!!!!!!!
    A főnyeremény is nagyon ritka volt.....legalábbis nálam!
    Kisebb farmon a madarakat céloztam meg....még 1 hiányzik...de sajnos az már nem lesz elérhető!!!!
    Azt viszont nem tudom.....hogy addig lesz -e a keréken?????

Mya....pedig azt gondoltam, hogy nevezel a versenyen.....én biztosan nem!
    Ennyi állatot és szpertápot nem áldozok rá! Kevesebből szeretném megcsinálni!
    Most nagyon rámentem a sporolásra.....minden területen!;):p:cry:

4. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)

Nálam nincs sietség az eventnél, még nem dobtam be semmit. Majd ha összejönnek a röpik, akkor pikpak kész lesz.
    Ha tervezném, akkor se tudnék, sajnos azóta sincs annyi szupertápom.:oops: Ennél én is úgy tervezek, hogy amennyit szükséges csak annyit tenyésztek.
    Sajnos a kicsin nekem az egyik virág nem jött össze.Pedig az eventekből kiszedtem a pörgetéseket, szépen is sikerül összegyűjtenem, de megszerezni mégse sikerült.Farmaranyért megvehettem volna, de sokalltam, így hiányos maradt.
    De nem számít, vannak fontosabb dolgok.

Remélem Mindenki jól van! Legyen szép napotok!:)

5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Én elkezdtem a bedobálást, nem is tudom, hogy miért, így alakult, pedig bukhattam is volna rajta, mert nagyon úgy éreztem, hogy alig jönnek a felröpik, de már csak 45 darab híja, aztán kész, az meg holnap meglesz. Az eventnek is úgy álltam neki, hogy reggel learattam, egyedül a 20 órás fákat nem tudtam aznap még egyszer, de gondoltam nem hagyom veszni a plusz terméseket/állatokat, egyetlen árva pannimat azért áttettem az Esőerdőbe:p. A kobalt talányosokból lett két tigris, egy vízilómedence, és egy rózsa tevekarám. A fa talányosokból még csak az egyiket tudtam kiszedni, abból egy buzogányfa, moringia XXL és egy mangófa XXL. Összességében elégedett vagyok az eredményekkel.
    Zsozsó, ha jól értettem a Kőmadár-kastély a következő akcióig elérhető a keréken.
    Sok felröpit, és sok szerencsét a talányosokhoz!
    Szép napot nektek!:inlove::music:

6. zsozso577

Sziasztok!

Hogy álltok az eventtel???
    Nálam az utsóhoz hiányzik még pár darab....de nagyon lájtosan csinálom...sok más munka van mellette!
    A kitehető már teljes egészében kint van.....a titkosok a pajtában....majd egyszer kiteszem!
    Mindig elfelejtem!

Gina....igen-igen!...van még....láttam! Igy még van esélyem kipörgetni!....de nagyon ritkán adja!!!!!!

7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Én csinálom az eventet, kell még vagy 90 felröpi! Szépen megette a faterméseimet, meg állataimat, úgy h utánpótlás kell :) titkosok megvannak, csak még nem tettem le őket... remélem jó fejlődik belőle! Szép vasárnapot!!!

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Beszáguldok ....
    Kevesebbet vagyok a farmon, inkább a friss tavaszi levegőn birizgálódok.
    Végre kinyíltak a hóvirágaim. Igaz nem ekkora tömegben, de azért szépek.
    Szerettem ezt az evetkét. Nem kellett ezerszám ültetni a gazt, a röpi gyűlt szépen. Reggelre a kicsiken is simán meglett.
    Már csak a titkosokat kéne kirakni, de azt meg mindig elfelejtem.:music:

Pávás verseny esélytelen, se páva, se táp nincs annyi. Majd drukkolok a partvonalról.

9. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:) Szép reggel, annak ellenére, hogy kukoricaföldekre érkeztem mai induláskor.
    Szépek a virágok:D Nálam is biztos otthon elszabadultak, csak nem vagyok ott hogy láthassam.
    Event hétvégén be lett fejezve. Titkosokról eddig én is elfeledkeztem kirakni.
    Ginának gratula, többieknek sok szerencsét!
    Ha nem is tenyésztünk sokat, reméljük lesznek ugrások, és akkor még jobban kedvet kapunk hozzá:p

10. zsozso577

Sziasztok!

Én módjával fogom csinálni a páva-tenyésztést....csak a szükséges dolgokat!
    Várom a kiirást.....szerintem az eventhez meg van minden amire szükség lehet!
    Ma ablak-eventet terveztem....lassan el is kezdem....közben ide-ide pillantok....a kiirás végett!
    Szép napot!!!!

11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Mya, köszönöm szépen!:inlove::music:
    Megkaptuk az event kiírást, erősen gondolkodom, hogy mennyi legyen az annyi, de úgyis végig csinálom, nagyon jól tudják, hogy hova kell tenni az AB-txD, persze függ ez majd a szerencsémtől is, holnap lesz egy pici boom is, estére kiderül, hogy merre tovább:p.
    Mindenkinek sok sikert az ugrásokhoz!:music:

12. greenfields

Kukuccs!
    Evetke csuklóból kész, most ennyi volt a bumm.
    Nagy ugrások nem voltak, de a középmezőny azért jött.

Drukk mindenkinek.

13. zsozso577

Sziasztok!

Kata....gratula!

Az event nálam is pipa!
    Nagy ugrás nem volt....nagyon sok alapot adott vissza....de nem is tudom, mit vártam!!!!

Még az egy kis farmon csináltam végig....olyan 440 pávám volt....120 páva-tenyésztésből végig tudtam
    csinálni....persze tyúkot és trs-it ......tenyésztettem hozzá! Itt azért voltak...nagyobb ugrások!

14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Kata, Zsozsó gratula!:music:
    Tegnap én is kivégeztem, most a titkosakból semmi jó nem esett:(, de hát ez van, egyszer fenn, egyszer lenn...
    Szupertápom maradt egy kevés, lehet hétvégén kezdek vele valamit, ugrások nálam sem nagyon voltak, jokerpáván túl nem jutottam, bár alapból az sem rossz:).
    Szép napot nektek!:inlove::music:

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drága Topikosaim!

Jöttem hosszú-hosszú idő után lejelentkezni hozzátok!

Kicsit visszaolvasgattam, de nem sok időm volt.
    Mostanában nem sokat farmozom, van, hogy reggel bejelentkezem, aratáshoz leszedem a bónuszbaglyot és társait, aztán úgy is marad, mert dolgom akad.

Apukám nagyon beteg, eléggé neki vagyunk keseredve:cry: (már amikor nem látja). nagyon sok a meló idebent. kb. 2 hete átkértem magamat 6-14-ig tartó melózásra, hogy mielőbb hazaérjek apuhoz, de elég fárasztó így dolgozni. korán kell kelnem (magamhoz képest), 4.45-kor minden hétköznap. Éjszaka többször is fennvagyunk, ahogy apusom állapota kívánja. :cry:

Remélem, itt azért nagyjából mindenki rendben van.

Anika! sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell dolgoznod... nincs váltási lehetőséged, mielőtt teljesen kikészülsz?
    gratulálok a tenyésztésekhez, én is csinálgattam, voltak szép eredmények.

Mindenkinek további jó farmozást, nagyon jó egészséget, szeretetet és sok sikert a való életben is.

nem ígérem, hogy mikor jövök, mert eléggé kusza most minden körülöttem.

puszillak Benneteket, vigyázzatok magatokra és egymásra. :inlove:

üdvözlettel, forró öleléssel: Reni

LongNight, zsuzsa-mama, Anika_9_ és 2 más kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Jöttem egy gyors bekukkra, hogy lejelentkezzem. Sajnos haza értem. Tudtam volna még maradni.
    Most még sok az elmaradt restanciám igyekszem pótolni és azután jönni.
    Visszaolvasni még nincs időm, de azt is pótolni fogom.

Ne haragudjatok rohanok.

Reni ! Apukádnak mielőbbi gyógyulást kivánok !

A távollétemben a sok munkáért örök hála a segítőmnek !!!:inlove::inlove:

Millió puszi !!!!

17. zsozso577

Sziasztok!

Reni....olvastalak.....de nem tetszikelek, mert ez nem jóóóó dolog!
    Apudnak jobbulást kivánok....remélem ez segit rajta....nekted pedig kitartást!
    Néha....azért adjál hirt magatokról!

Zsuzsa....téged is jó látni ujra itt köztünk....azt direkt nem irtam, hogy örülök, hogy ujra itt vagy!
    Valahogy erre számitottam.....a kettős érzésre!

Ma ujra boom lesz....de én már nem fogok tenyészteni.....nem néztem szét a polcon....igy
    nem tudom, hogy melyikbe is kezdjek bele.....igy pihenek....pajtát töltök!

18. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok! Neked pedig erőt, és kitartást!:(
    Zsuzsa, örülök, hogy te is újra itt vagy, csak sajnálom, hogy már itthon vagy!:oops:
    Zsozsó, tenyészteni most én sem szeretnék, mert nincs ötletem, annyi minden kellene, hogy inkább hagyom, na meg a tápok száma is véges, próbálok piacról vadászni tenyésztett pávát, eddig csak egy jokert sikerült fél milláért, de talán, ha beindul a boom, akkor beindul a piac is.
    Szép estét!:music:

19. greenfields

Kukuccs! :):(
    Az egyik szemem sír, a másik nevet.
    Sír, mert Eni rossz hírekkel tért vissza közénk. Édesapádnak mielőbbi gyógyulást kívánok, neked sok-sok energiát!

Zsuzsám valahogy éreztem, hogy a szíved szerint maradtál volna tovább.

Gratulálok az event végzőknek!

Bumm... Hmm, nagyon gondolkodom. Kutyálkodnom kéne, hátha összejön a K9 duó és rózsásodik a tűzcsap.
    Gina, te mázlista. Az én piacomon csak a szürkeség van pávából.o_O

20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Event itt is kész..:)

Reni nagyon sajnálom Édesapád, kitartást kívánok!!!!
    Meló terén meg jelenleg nem tudok váltani, remélem majd nyár végére, vagy ősszel tudok, csak máshol, költözéstől függ!!

Eszméletlenül fúj a szél, nem is nagyon járkálok ki, csak ha non sürgős dolgom van!

Remélem mindenki jól van, és örülök, h így összegyűltünk, az utóbbi időben egyre kevesebbet irtunk, azt hittem eltüntetek, de hál istennek tévedtem :)

Kellemes hétvégét kívánok.

zsuzsa-mama, Tigrislady és greenfields kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.