Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok Drágáim!

nagyon kedvesek vagytok, hogy aggódtok értünk. Jólesik tudni, hogy gondoltok rám.

Bízunk a gondviselésben.
    Tenyészgettem kikapcsolódásként, de igazából a hétvége nagy bukta. péntek óta semmi érdemleges nem jött össze, csak ami kötelező volt.

Holnap megint egyedül leszek az irodában, jó nagy sz.vás, de a kolleganőnek is kell szabira menni. Mostanában csitultak körülöttünk a dolgok, rájött hogy össze kell dolgoznunk.

Most megyek, apus hív.

Szép estét nektek, puszi mindenkinek!

LongNight, Sonche, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Nem volt túl nagy tolongás.
    Kutyálkodtam, de nem sok szerencsével... talán legközelebb.:p:music:
    Most pianóba vagyok a farmon. Jobb kint.

Nálam nincs ekkora tömegben, de már nyílik a hóvirág.

Kukuccs!

Itt a sok újdonság a bahamára.
    Lesz, hova tenni az AB-t.:sleepy::music:

Utoljára szerkesztett: 13.3.17
    Sonche és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napsütéses napot !

Sikerült mostanra visszaolvasnom.
    Jól látjátok nem szívesen jöttem vissza, nagyon jól éreztem magam, sokat kirándultunk. Ott is megtartották a kettős ünnepemet, volt meglepi bőven.
    Tegnap a fiamék kirándulni voltak és az én drága unokám elkérte a hátizsákot és világgá ment. Tündéri fotót küldtek róla. Alig tudtam megnézni , mert homályos lett a szemüvegem.
    Tegnap barátnős napom volt, elmentünk az ásványkiállításra valami csodaszépeket láttam. Tele szívtam magam gyógyenergiával.
    Amiből küldök Reni Apukájának.

Anika ! Minden rossz után jó következik, bizzál benne !!

A farmot lájtosan csinálom, mert már kint jó idő van és van mit kapirgálni.

Gratula a szintlépőknek és a sikeres event befejezésekhez és a tenyésztésekhez.

Kata ! Hóvirág mezőben kint volt részem. Gondolom a kinti jó idő Téged is a szabadba hív.

Zsozso ! Remélem legközelebb már tudunk egyeztetni, mikor jössz. Igaz 1 hónap múlva irány Mkövesd kicsit felturbóztatom magam.

Mya !Neked csak ennyit ::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Sokat köszönhetek Neked !!!!!!!

Gabika ! Rólad mi hír van, ami publikus légyszí tájékoztass. Itt a jó idő remélem a pároddal sokat sétáltok !

Gina ! Megkaptam ismételten a repülős üzit, köszönöm szépen.

Kellemes szép napot !!!:inlove::)

Anika_9_, greenfields és Sonche kedveli ezt.
  4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Jöttem lejelentkezni, látom mindenki inkább kinn tölti az idejét, ami nagyon is jó, mert azt jelenti, hogy végre itt a tavasz, igaz nálunk tegnap igencsak borongósra, esősre sikeredett a nap, de szerencsére ma szép idő van. Sok időm nincs, lassan megyek dolgozni, ezen a héten sokat vállaltam(7 napból 6 12 órás műszak), kicsit ki vagyok tikkadva(de jövő héten csak két napot megyekxD), az eventtel haladgatok, 89 denevért megetettem már, szokásommal ellentétben, hogy csak haladok, most írom is, hogy mit kaptam, jelenleg az 5ezer btp vezet, szorosan követi az 5ezer cspxD:cry:, banánt még nem láttam:oops:>:(. Remélem megúszom felröpi vásárlás nélkül, 10 talányosba invesztáltam, majd holnap kirakom, nehogy elcsábuljak, ha esetleg egy sem leszxD.
    Remélem mindenki jól van!
    Szép, kellemes vasárnap estét!:inlove::music:

greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Jóval kevesebbet fogok irni nektek , mert Bárányhimlős lettem.... és non nem vok jól!

Felirtak antibiotikumot, algopyrint, meg rázokeveréket, meg cetirizint viszketésre...de semmit nem ér...
    Annyira fáj a torkom x napja h nem igaz, és akkor se szünik max 10 percre ha beveszem a fájdalomcsillapítókat...valami ötlet erre....ez az amit non nem birok....a többit még elviseli az ember...sajna!

Holnap leszek 27 éves, hát jól megcsináltam magamnak :D

Eventem se sikerült, 3 rátehető megvan, és ennyi, igy is örülök, h ennyire voltam képes...ma jön a másik, hát meglátjuk!

Vigyázzatok magatokra!!

greenfields, Sonche és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. Tigrislady

Drága Topikosaim! Apukám szíve tegnap reggel megszűnt dobogni. Neki már nem fáj se a teste, se a szíve. Köszönök minden gondolatot, együttérző szót nektek! Puszi nektek és ölelés.

R

7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Úristen Eni :( Részvétem!!! Kitartást!! :cry::cry::cry:

greenfields és Tigrislady kedveli ezt.
  8. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kedves Eni!

9. Tigrislady

Sziasztok DRágáim!

Köszönöm az együttérző leveleket és hozzászólásokat.
    Pénteken volt Apukám temetése, most jöttünk haza, az emlékistentiszteletről.

Hálás vagyok az Istennek, amiért nem hagyta őt sokáig szenvedni, kiszolgáltatva a betegsége okozta fájdalmaknak és tehernek.

Puszillak Benneteket, vigyázzatok nagyon magatokra és egymásra! :*

Szeretettel gondolok rátok!
    Reni

10. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok! Hol van mindenki :eek:

Remélem Eni jól vagy :(

greenfields, Tigrislady és Sonche kedveli ezt.
  11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Anika!
    Remélem meggyógyultál, sajnos torokfájásra semmi tippem nem lett volna, csak a fájdalom-csillapító:(. Én a virágos eventtel jártam úgy, hogy nem sikerült 100%-ra, nem lett meg a felröpi, pedig a napi 20 ajcsi mindennap megvolt, csak talán nem ültettem annyi hosszút, vagy nem tudom. Mai eventet csipkebogyóval várom, de nagyon viszket az ujjamxD, most szabadságon vagyok, így remélem sikerül befejeznem.
    Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!:inlove::music:
    Eni, sokat gondolok rád!:(:cry:
    Puszi mindenkinek!

12. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Jobban vagyok... köszönöm a köszöntést.... jelenleg non mérges vok...
    Rendeltem egy lamináló gépet.... kiprobálom mondom ....beszívta a lapot és begyűrte az egészet úgy h nem adott ki semmit....mondom hát ennek mi baja...mondom biztos kiadja...hát persze...mondja apa próbáljuk ki h beteszünk egy másikat és igy kiteszi....hát mondom sztem nem, de rávett...azt is begyürte aztán még olyan fura hangot is adott.... ma kaptam meg hallod, és fél1kor jeleztem , h selejtett kaptam...leírtam mit tapasztaltam...igaz egy két részletet kihagytam, mert látok ütés nyomot rajta, később vettem észre...remélem kicserélik 10ezer ft volt... nem akarom h lába nöljön a pénznek... plusz Zoli fülesének egyik oldala most krepált be amit tőlem kapott karira...azt is visszaküldetem...hát mi jön még... meg a melóhelyen kolléganőm panaszkodik, h várja már h visszamenjek, mert kész káoszak a munka társak is... h mivan most az emberekkel meg így mindennel körülöttem... :S remélem megoldódik!!!

Enire énis sokat gondolok!!

13. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia!
    Remélem megoldódnak a gondok! Ütésnyom? Ez érdekes, bár amilyen házhoz szállítók vannak mostanság...Meg a posta, karácsonykor az utalványokat ki se hozta, csak mindenkinek bedobálta a postaládába, hogy nem találta otthon őket, menjenek a postára átvenni...>:(:mad:, persze anyuék itthon voltak, de nem csengetett az biztos.
    Az event még alszik, bár van, aki már aratott, én egyenlőre nem merek:(.

14. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép jó estét kedveseim!
    Nagy a csend, talán a jó idő miatt csavarogtok. Igaz én is jóóóóóó régen voltam.
    Anika körül zajlik az élet rendesen, ahogy olvasom.

Kedves Gina!
    A postások mostanában nekem sincsenek a kedvenceim között. Küldtem egy tértivevényes levelet egyik ismerősömnek, mert biztos akartam lenni benne, hogy megkapja. Kb. 3 hét múlva felbontatlanul visszajött, hogy a címzett meghalt jelzéssel. Mint az őrült telefonáltam. Persze semmi sem igaz az egészből, csak lusta volt a postás keresni a címzettet ez így volt neki egyszerűbb. Na be is küldtem a panaszomat a központba. Semmi válasz azóta. A jó hír, ismerősöm él és virul és nagyon is jól van.

Várlak benneteket. Ne vegyetek rólam példát, mostanában nagyon keveset vagyok gépközelben. Ezt a menyétes eventet is úgy volt nem nagyon tudom csinálni. Viszont már látom a végét és lehet be is tudom fejezni, ha nem jön valami közbe.

További szép napot nektek és gyertek ha csak egy - egy mondatra is.

Eni kedves! Nagyon sokat gondolok rád és remélem előbb utóbb Te is bekukkantasz néha néha.

greenfields, Tigrislady, Anika_9_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Gabika!
    Jó látni téged:), itt is hatalmas gratuláció a 100-as szint eléréshez!:inlove::music:
    A posta egy vicc, pedig anyukám mesélte, hogy minden egyes utalvány kézbesítése után kaptak x összeget( nem kell nagy összegre gondolni, 100 forint alatt van, de mint, tudjuk sok kicsi, sokra megy), anyuék meg le is sétálnak a postás elé, mert a negyediken laknak és nincs lift, valakinek sajnos még ez sem elég:(.
    Ma tortát sütöttem, anyukám ma töltötte be a 65.-ik évét, most bontottuk meg, vagy fél órája, hát..., mit mondjak, rég sütöttem már, ez sajnos meg is látszott rajta, szerencsére az ízén nem;):p! Jövőre viszont rendelni fogok, ez most már tuti!
    Az eventet befejeztem, rács mögé került Alajos, neked és azoknak akik még nem végeztek, sok sikert a befejezéshez, idő még van bőven, hiszen csak szerdán fejeződik be!
    Szép estét!:music:

16. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Kedves Gina!

Anyukádnak nagyon boldog szülinapot kívánok. A tortának meg elég ha az íze jó, a kinézet nem mindig számít ;):D
    [​IMG] nézd ez is milyen szép....:inlove::D

Gratulálok az eventhez. Haladok én is, már csak 3 zsák gyémánt kell és rács mögé kerül Alajos:mad::D

17. Sonche

Sonche Fórumelemző

Köszönöm szépen Gabika!:inlove: Tényleg nagyon szép!:music:
    A 3 zsák holnapra meg is lesz! Gratulálok, kívánom legyen több szerencséd a titkosakkal, mert az enyémek nagyon gyászosra sikeredtek:cry:, egyedül az XXL Pitombának tudtam örülni!:oops:

18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!!

Boldog Születésnapot Kívánok Édesanyukádnak Gina..még sok sok évet kívánok neki , erőben, egészségben, és minden jóban!!!

Múlt hét csütörtökön jeleztem a termék miatt h cserét követelek, és tegnapig nem történt semmi... én megbosszantottam magam, megkerestem a telefonszámot és felhívtam azt a céget, h mi a *** van már!
    Fel is vette egy fiatal hapi, elmondtam neki mi a panaszom, csori hebegett nekem, meg habogott, lehet túl nyers lehettem !?:p
    Azt mondta elfogadták a kérelmem, na én meg kicsit kiosztottam, h én nem vettem észre, nem kaptam visszaigazolást...stb
    Kaptam egy email címet, amire írtam levelet....előbb még postai uton akarta, hát mondom felejtsen már el, modern világban élünk és jóval gyorsabb hova várat még...
    Végül írtam az emailre...nem is kellett sokat várnom vissza is írtak, h ezen a héten szerdán v csütörtökön ki is cserélik...jön a futár!
    Ha úgy nézzük szerencsém volt, meg talpraesett voltam ez ügyben, kitudja meddig vártam volna... -.-
    Csak most félek, h nehogy az a termék is sérült legyen, mert akkor tuti, h a pénzem fogom követelni... de csak nem lesznek olyan tuskók h másodjára is rosszat kapok!
    Várom a végeredményt, h milesz!

Holnap megyek vissza az orvoshoz, kiváncsi vok h enged e már dolgozni csütörtökön és pénteken!
    A pöttyeim szépen múlnak, 1-2 helye még látszik, de idővel elmúlik...ezen is túl vok legalább!

Sajnos tegnap megkaptam a fizetést, hát ledöbbentem milyen silány összeget kaptam... mivel sztem írtam már h ahol én élek csak közmeló van, 54ezer csodálatos ft, abbol kemény 33002 Ftot kaptam!!
    Remélem nyáron sikerül elhúznom innen, mert ez siralmas komolyan!!

Eventtel még non hadilábon állok, meg kell etetnem 6 menyétet...event növényt termelek most, eddig hosszút, de még hiányzik vagy 120 felröppenő, hát meglátjuk mi lesz belőle!

Eni énis sokat gondolok rád, remélem jól vagy!!

Én meg egy dolog miatt vok kétségbeesve...anno nagyon régen megismerkedtem egy idősebb nénivel vonatozás közben, és azóta tartjuk a kapcsolatot jó pár éve már, non jóba vagyunk... de egy ideje hiába hívom süket a telefonja, már nem is tudom hányszor próbáltam... mikor legutóbb beszéltünk stroke-t kapott, de felépült....hát félek h itt most már másról van szó! Mivel vezetékes számát tudom...mert mobilja nincs, emiatt tartok h miért azt mondja h ehhez a számhoz ügyfél nem kapcsolható!! Találgatni nem akarok..
    Küldeni fogok neki húsvétra egy képeslapot, és meglátjuk jön e rá válasz... :(

Szép napot kívánok nektek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.17
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Anika!
    Köszönöm szépen, anyukám nevében is!:music:Nagyon ügyesen lerendezted őket, én sajnos nem vagyok ilyen talpraesett:sleepy:. Tavaly vettem egy nadrágot 10ezer forintért egy itteni outletben, ami szépen csak elkezdett leszakadni rólam, de szó szerint, 1-2 héttel a vásárlást követően, persze nem vittem vissza:cry:, buta voltam, csak abban bízom, hogy legközelebb élelmesebb leszek:p.
    Ez sajnos tényleg nagyon kevés fizetésnek, remélem minél előbb sikerül elkerülnöd onnan, szorítok neked!
    Sok-sok felröpit neked, holnapig meg kell lennie annak a 120 röpinek!:)
    Reméljük a néni jól van, csak rájött, hogy felesleges vezetékest használnia, hiszen már mindenkinek mobilja van, anyós is decemberben mondta vissza a vonalast, mert azért fizetett havi 4ezer forintot, hogy bediktálja a gáz-és villanyóra állásto_O, papussal rábeszéltük, hogy nem kell az neki, és megtanítottuk mobilon bepötyögni.
    Szép napot nektek!:music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.4.17
  20. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm, ezt a sok felröpit...remélem sikerrel járok! :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.