Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Kinek mi hiányzik azok közül, ami küldhető??? Privátban írjatok.

Én ne légy szeles, meg egyéb kitehetőket vadászok magamnak, szokásomhoz híven. G.gazdát is segítek keresni egy farmostársnak, szóval ha láttok valami normális ajánlatot, akkor írjatok, hátha...

Zsuzsám, mi hiányzik neked?

Gina, lett axolotl-ólad, vagy mi? ha nem röpíts egy baglyot!!!

pusza, megyek tetőt csinálni.

zsuzsa-mama, Sonche, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Várom a kütyülistát!
    Már van Ginának axolotlja.

3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:D
    Zsuzsám mit olvasok, nem veszed ki a felhőt? Ilyeto_O Köszönöm a kedves segítséget!:inlove:
    Reni még az ácsmunkát is elvégzi, hihetetlen milyen multifunkci vagy :D
    Listára én is ráérdeklődnék, hátha be tudok segíteni.

1-2 csereberét véghez vittem, de semmi eget rengető.
    Felhő megvan, de még rugdosom a labdákat amíg belefér.

Szép napot, puszi:)

zsuzsa-mama, Tigrislady, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  4. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Bizony van, nagyon szépen köszönöm:inlove::music:.
    Majd nézegetem neked Eni, hátha sikerül elcsípnem egy jó ajánlatot, egyenlőre csak Axolotl-ért adnának Ne légy szelest:wuerg:, de messze még az event vége;):p. Mit takar az egyéb? Meghatározott kütyüket, vagy kis területű magas Tp-t adókat bizonyos érési idővel?
    Eventtel jól állok, 3 érme híja, hogy meglegyen a felhő a kitehetőkkel, tegnap este sajnos kihagytam az egyik pályán a 3 érmést(nem tudom, hogy sikerült:cry:), pedig előtte 36 pályán sikerült a maximum:oops:. Most már csak a vegyesekre hajtok, talán még 20 meccset lejátszhatok, holnap 4 órás eventnövény termesztés lesz.
    Mya, gratulálok a felhőhöz!:music:
    Gabika, Anika nektek valami nem hiányzik?
    Szép estét!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 13.5.17
    Anika_9_, zsuzsa-mama, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  5. Tigrislady

Sziasztok!
    Most értem haza melóból, hulla vagyok!

Rózsa terményest keresek, meg ilyen ne légy szelest... gesztenyésgazdát, meg ritkább kitehetőket... . xxl nektarin és xxl mangosztánfát a bahára. meg a mostani focis kietehtőket felhő megvan, de nem sok időm van vele foglalkozni... :S

Szaladok vissza, megnézem, kik írtak... várom a kívánságokat!!!

update: köszi Gabinak a kitehetőt!!! :*

Utoljára szerkesztett: 13.5.17
    zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  6. greenfields

Egy kis ez-az úton van.

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  7. Tigrislady

Sziasztok!

Gina, Kata, köszi a meglepiket! :*

focilázban égek, hogy meglegyenek a kitehetők a felhőre... de nagyon lassú a játék... :s

valakinek valami kívánság, óhaj???

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  8. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)
    Köszi Gina! Drukkolok Mindenkinek aki még hajt rá!:inlove:

Húzd meg a vonalat, érkezik:)

zsuzsa-mama, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Reni ! Köszönöm szépen, ami hiányzik megkaptam. Gyorsan érkezett Katától, Ginától és Myától.:):inlove: Nekem ennyi bőven elég.
    Ami kütyüről beszélsz, csak nézek ki a fejemből. Sajnos nagyon sok hiányzik. Nekem még 400-as értékű is kint van.
    A hajón meg nem volt időm keresgélni,igaz az nem is az én műfajom !:D

Mya ! Meg lett a felhősorom. Köszönet a sok 9-es lövésért. :inlove::inlove:Nekem nem lett volna időm. Ma végre jó idő lett, így itt volt egész nap a kis csipet csapat. Nagyon jól éreztük magunkat. Ezt a 2 hetet még maximálisan kiszeretnénk használni-
    Legyen szép estétek !:)

mya100, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Köszönöm Mya! Nálam állandóan akad a játék, a foci meg megáll, és karikázik.... 2 perc, mire lejátszom egy játékot... :S

Zsuzsa!

örülök, hogy inkább kihasználod a szép időt, és a családdal vagy... azért lássuk be, hogy az többet ér a játéknál! :*

mya100, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  11. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Utolsó kör eventgaz megy Bahán, a farmra már kitettem a titkosakat, remélem lesz egy kis szerencsém:p, bahára majd akkor mennek, ha beértek a fehér labdarózsák:music:, aztán egy kis foci, és holnaptól jöhet a nagy megmérettetés, már nagyon várom az ismertetőt, én a 97-98-as kategóriában leszek, aztán, hogy ez most jó lesz-e rám nézve avagy sem, az a jövő titka;), bár lehet passzolni fogom az indulást, igaz a héten csak két napot dolgozom, így időm lenne, kérdés az lesz, hogy áldozzak-e is ráxD.
    Zsuzsa, érezzétek jól magatok!:music:
    Szép napot nektek!:music:
    Elfelejtettem írni, hogy múlt héten sikerült a Virágkötészetet felhúznom 5-ös szintre, ez bitang nehéz volt:eek:, főleg, hogy nem is fogok gyártanixD, de, hogy nézne ki a többi 5-ös mellett:cry:xD. Az alkimista még csak 4-es, de, azzal sokkal gyorsabban haladok, haladásomnak csak a Mandragóra készlet szab határt:oops::p.

Utoljára szerkesztett: 15.5.17
    Tigrislady, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Beugrok egyet még a kezdés előtt, később nem biztos, hogy sikerülne. Egy-hét dolgot pedig le szeretnék írni, de izibe.
    Jó volt az ajándékozás és csere event. :D
    Köszönöm Katónak, hogy bővíthettem a rózsa ól készletem. Zsuzsánknak is még egyszer köszönöm a küldeményeit! A felajánlásokat is köszönöm, Gina és Eni.:inlove:
    Retró kütyü gyűjteményem is szaporodott, egy szambázó barival, és egy nyári mikulással. :music:Reméltem az általam küldött
    dolgok is örömet okoztak.:)

Reni úgy nekem se ment volna a foci. Amúgy maga a rugdosás nem volt sok idő, mert nem halmoztam a labdákat.Ahogy arattam, úgy rúgtam is el őket.

Titkosaimat is sikerült kiraknom végre tegnap, csak a feledékenységem volt igazán az oka, de az eredmény felülmúlta minden várakozásom. A hiányzó 4 fából 3 összejött. Az ólak is jók lettek.:D

Tegnap türelmetlenül, de lelkesedéssel vártam a kutyás event leírást.Sejtettem, hogy melyik csoportba fogok tartozni, de ezután gondoltam igazán bele, hogy mennyire lenne esélyem a 200-ba bejutni, és persze bent maradni.
    Tavalyi macskást bebuktam, és nem sokkal.:eek: Most már másképp csinálnám (csinálom?) de nem tudom, hogy elég leszek hozzá.
    Már csak azt kell eldöntenem, ha úgy kezdek neki, hogy tovább szeretnék játszani, és nem jutok be a 200-ba a végén, az mennyire fájna.
    Gina olvasom, hogy kacérkodsz a gondolattal Te is... ;)
    Gratulálok a műhelyekhez! Már jobban állsz mint én. Anno a virágkötőt én is megszenvedtem rendesen. Azóta kifejlődtek, bízok benne jók lettek a titkosaid.

Zsuzsám, vasárnap mi beiktattunk egy kirándulást.Menet közben párom megkívánt a fagyit, természetes, akkor már én se
    hagytam ki. Kis időre viszont úgy leültem, gondolom a cukortól, hogy hazavettük az irányt. Így elég rövidre sikerült, de
    azért elég kellemes volt.
    Amúgy nálam még kint van a szeretet fa amit tőled kaptam, nálam az a királypálma, és pár más kevés tépét adó kütyükkel együtt, amik kint is maradnak.Érezzétek jól magatokat a családdal!:inlove:
    Legyen szép napja Mindenkinek! Sok röpit, és sikeres kezdést!:)

greenfields, Sonche, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Sziasztok!

Ezúton is meg szeretném köszönni mindenkinek a csereevent alatt kapott ajikat.
    Én tegnap jól megsz.vtam... ugyani s a hackertámadás miatt a munkáltató letiltatta a netet a z egész házban.. az utsó pár kör focit telefonon nyomtam le, hogy meglegyen a felhőm... Erre este látom, hogy sikerült a léghajón is 1-2 dolgot beszerezni a felhősorra, de akkor már mindegy volt...

Nekem sztem alapból bukta így a kutyás event, mivel napközben sem tudok nagyon aratni, abból meg talán kinőttem , hogy éjszaka felkeljek aratni... egyéb dolgaim is laposan vannak, szóval valszeg a háttérből szurkolok.. vagy nem tudom.. majd meglátom... :S

Megyek, mert még szénát kell a takaró alól behozni az állatoknak, és olyan jégeső volt, hogy csak csuda.... :S:S:S:S

Puszi mindenkinek, sok siekrt, akik indulnak... akik meg nem azoknak jó szurkolást!

mya100, greenfields, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Eventet elkezdem. Remélem a felhősorom meg lesz.
    A szurkolók táborát erősítem !!!!!!!:)

Tigrislady, mya100, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  15. greenfields

Kukuccs!
    Ginának gratula a fejlődéshez! Nagyon ügyesen, taktikusan csinálod.
    Vasárnap hajnalban megszállt az ihlet és egy gyors hajrával, szomszédi segédlettel, meg pár száz szuptrágya beáldozásával kivittem az eventet.o_O:sleepy::D

A cserenap összegzése.
    Még mindig imádom, de a hópapucsom teli van azoktól, akik csőlátásban szenvednek és mindenért Pannit meg rózsa terményest akarnak. Ajándékozni tudtam és engem is megleptek páran.:inlove::D:music:

Kutyás eventet csinálom. A toppon nem szándékozok részt venni, nem lenne időm , az event felén a munkahelyen leszek. A növényt termelem, azt játszódok a kutyukkal. A nyeremények jók, csak a titkosakkal nagyobb szerencsém legyen...:pxD

A melegre tekintettel hűsítőt kaptok:

A fagyizás tegnap megvolt, a nap fénypontjaként. A pici cirmogók szépen cseperednek. Lassacskán átköltöztetem őket a játszóházukba.

Tigrislady, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Köszönöm szépen Mya:inlove::music:, már nagyon idegesített, hogy ott áll, és nem haladok vele, pár millát bele is öltem, de nem bánom, még akkor sem, ha nem fogom használni:p. Gratulálok a titkosakhoz:music:. Eventet elkezdtem, az első etetés rögtön Kobalt talányost adott, a másik meg valamelyik fa talányost, de még nem néztem meg, hogy hova, egyszerűen nem tudom megjegyezni, hogy melyik titkos hova megyxD. Be vagyok sózva a TOP miatt rendesen, hajnalban meg is ébredtem papával együtt(kértem őt este, hogy, ha megébredne ébresszen, mert akkor aratunkxD, de egyszerre ébredtünk, pedig órát nem húztam), gyors elő a telefont, pár katt, aztán durmoltunk is visszaxD:music:. Holnap estére bízom benne, hogy meglesz a felhő, és akkor péntektől tudok koncentrálni a TOP-ra:p.
    Megy a drukk neked is Mya!:inlove::music:
    Köszönöm szépen Kata:inlove::music:!
    A frissítőt is! Nagyon hiányoztak a képeid:cry:!!!!
    Én is szeretem/szerettem(?) a csere-eventet, de teljes mértékben igazad van, egyetlenegy pannim volt, de már a legelső nap feláldoztam olyanra, amire nagyobb szükségem volt, igaz az utolsó napon vissza szereztemxD. Elhiszem, hogy hasznos a Panni, de amíg kapok annyi röpit, amennyire az adott eventben szükségem van, nem foglalkozom vele, a cipekedés sem az én műfajom, egyszer próbáltam, igaz, azt mondják eggyel nem érdemes, de mire átkattintottam a következő területre, már el is felejtettem, és automatikusan learattamxD, hagytam is a fenébe:p. A mostani eventben egyenlőre működik a balance, a gyártást követően van 73 eventgazom (többi persze a földbenxD), és 0 röpi, ilyet például nagyon ritkán tapasztalok.
    Akkor most teljes a felhősorod? Ha pluszod van, cserealapnak jól fog jönni, mert nagyon jó TP-t ad!:music:
    Ránk is fér a szurkolás, köszönjük szépen Zsuzsa!:inlove:
    Mindenkinek sikeres etetést, sok-sok felröpit!:inlove::music:
    Szép napot!:music:

Tigrislady, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Elég meleg van, jól esik a gyümölcsös itóka.:music: Cicáknak már saját házuk van, biztos aranyosak :D
    Lehet én is csak a szurkolok táborában leszek.Még semmi se biztos.o_O de akik indulnak,azoknak mindenképp drukkolok.
    Gina megírtam az eventesbe, de látom olvastad. Párom észre se vette, hogy arattam, de egyébként nem titkolom előtte.xD
    Nekem nem igazán sikerült visszaaludnom.Este már nem csak a másik szobában,hanem az alvósban nyitott ablaknál voltunk.
    Így megint szoknom kell a zajt.Reggel 6 előtt már olyan forgalom van, mindenféle zajok, csipognak az autók...
    Amúgy is nagyon rossz alvó vagyok, mindenre megébredek.Arról nem is beszélve, hogy összevissza álmodok minden ökörséget.

Mostani cserénél én is beáldoztam egy Pannimat, de nem bánom, mert nincs sok, így nincs haszna.Az pedig, hogy több darabhoz
    jussak nincs esélye.Ezért így döntöttem. Nem tudom, mert nekem sose volt sok, de sztem még a 10dbnak se sok haszna van,
    talán 20 darabtól, de ezt csak gondolom.
    Nálam elég aránytalanul adta, kb 50 etetésig, tépé, csépén, kívül pinkit, és csatnit kaptam.Azóta viszont jött pár fa, és pár szupitáp.
    3 kitehetőm megvan, de a röpim elfogyott.
    folyt.köv.;)

Tigrislady, Gabi922, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  18. greenfields

Hű itt nagyon belehúztak egyesek!
    Nálam még csak az első 3 kitehető van meg, titkos is jött már, de a zöme tp, csp.

Panni téma. Kicsit túl van értékelve. Nálam az tölgyesen és a bahán vannak felesben. Az teli van mamuttal, raktárházzal és magas tps xxl fákkal.

Bekukkantottam a toppos listába, örömmel láttam a sok magyar nevet. Itt a szurkolócsapat mindenkinek.;)

Nem elfelejteni: péntek délutántól lehet vonatoztatni a sok megúnt sárga tojástojót és kecsketej üzemet.;):p Hátha nem az jön vissza.:music:

Utoljára szerkesztett: 18.5.17
    Tigrislady, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Mindenki már a felhőn csücsül talán ebben a szép időben, hogy nem jöttök?;)

Gina fent vagy már a listán a Te csoportodban, és mennyien vagytok? Izgulok ám érted:inlove: Az én csoportok, hűű, már annyira, hogy hűűűhaxD Már a legaljának is, akár 2x is meglehetne a felhősora.Egyébkén pedig mérges vagyok a csoport felosztásokra.
    Láttam a változást alig találtalak meg reggel, de megvagy.

Én még nem raktam ki a titkosokat, gyűjtögetem, kíváncsi leszek mennyi lesz a végére.

Közben lesz mától talányos tenyészet, az nem érint, de jön a farmexpressz is, az már inkább, de ennyi mindent egyszerre. Majd valahogy alakul.

20. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Szia Mya!
    Én is izgulok érted!:inlove:
    Még nem vagyok fenn:p, de most sikerült kipörgetnem a 100% terménybónuszt(e mellé jött Tp és Csp bónusz is:music:), ez remélem meglöki a haladásom, a csoportomban még vannak kiadó helyek, Doki magasan vezeti. Megpróbálom ügyesen kihasználni eddig csak Csp-t költöttem, és hajnalban kelek 1x, gazzal jól állok, a röpi lesz a kérdéses, de szerintem ezzel a bónusszal lassan ráfeküdhetek a hosszú érésűekre;). A kutyusoktól kaptam tegnap 2x 2AB-t is:music:.
    A talányos engem sem érint, vonatozni viszont fogok!xD
    4 perc az aratásig, és jönnek a pöri által megszaporodott gazok:pxD!
    Mindenkinek sikeres eventezést! A drukk megy!!!:inlove::music:
    Szép napot!:inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.