Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Figyelem a toppot. Hát a csoportom az valami döbbenetes.o_O:eek:
    Megy a drukk ezerrel.

A titkosakon gondolkodom, de vonatozni zt fogok. Van mit felpakolni8)

Tigrislady, Gabi922, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  2. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Mázlista:D Szintet is lépsz talán nemsoká?;) Jó, azért tisztában vagyok vele, hogy neked még sokat kell dolgozni egy-egy lépésért:) Ahhoz a tervhez is drukkolok, de biztos vagyok benne, hogy tudod hozni azt az időpontot amit kitűztél.
    Sikereden felbuzdulva lehet én is bepróbálkozok pár pörgetéssel :p
    Jeges tea ha jól látom:p köszönjük!
    Drukk megy tőlem is!!
    Jó lenne látni a többi csoportot is.

Tigrislady, Gabi922, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Szia Mya!
    Sok szerencsét, szurkolok, hogy sikerüljön:music:.
    A szintlépés még messze van:oops:, de talán sikerül majd hozni a kitűzött célt:music:.

4. greenfields

Kukuccs!

A kellemes időre tekintettel, na jó meg azért , mert én is szeretem. Jut mindenkinek:

Nem bírtam magammal, vettem ólakat, plusz a gazdaköri hármat is megszereztem. Kicsiken a sorminta 2-2 axolotl tavcska és lett 1 kroki is ketteskének.:D

Evetke halad, a röpcsitől függően ma meg is lehet a felhő.
    Topposoknak drukk!

Vonatozom szorgalmasan. A gőte még elkerült, de van még muníció.:p:music:

Tigrislady, Gabi922, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  5. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

sziasztok!

Ha minden jól megy július 1-el Debreceni lakos leszek, keressük az albérletet ezerrel, baromi drága, de reméljük kialakul minden...melókereséstől félek, hogy lesz e hamar , vagy küszködöm....drukkoljatok majd nekem mikor élesben megy...de úgyis írok, hogy mikor költözöm, hogy tudjátok! Aztán lehet ezerrel szurkolni nekem..nekünk :D :inlove::D:D
    De az is lehet hamarabb lelépek...kivok ettől a munkahelytől teljesen!!-.-
    Tegnap 4 órát álltunk a gyerekekkel a napon...semmi árnyék...kivágták a fákat....van eszük??
    Akkor találta ki a polgármester h szedjék fel a laminált padlót..istenem kik ezek itt... -.-
    Plusz volt egy összetűzésem egy igazi meglett cigánnyal!!! Nem sok híja volt h megkenjem...de visszafogtam magam.. nem vok rasszista...vannak roma barátaim , de ez a nő...pffuu azt terjesztette, hogy én azt ordibálom a gyerekeknek h rohadék.... Én ezen úgy kiakadtam...nem is a szavam járása... soha nem beszéltem csúnyán gyerekkel...még felnőttel sem igazán....az igazságtalanságot nem szeretem...a munkatársaim is csak néztek, h most mivan itt mkivel!!
    De én úgy osztottam annak a lapot, a főnökasszony már azt várta mikor állok fel... annyi mindent mondtam neki, hogy nem is emlékeztem rá, majd a többiek mondták el röhögve , h veszélyes vok! Hát nem is fogom hagyni magam, másnap meg a másik kolléganőmbe akart belekötni, de az se jött össze!!
    Én elmek az tuti, és pluszba a főnök is, meg másik kollegám, aztán majd nézhetnek a szülők ha nem lesz kihez hozni a gyereket!! Felháborító!!

Nagyon meleg van!! Eddig a hidegért sírtam, most a melegért fogok :D :D
    Cserenapnál azért nem írtam, mert éppen Debbe voltam és nem értem rá cserélgetni, azt sem tudom hirtelen, hogy mimnek kellene lennie és mimnek nem, majd utána nézek már!!

Zsuzsám én se váltottam ki a focisnál a felhősort, engem nem hat meg, ami fontos megvan!!
    Csinálom a kutyust, még van bőven hátra, de tuti meglesz, mert hosszúkat is ültetek..plusz mindig van segítségem... Gina:inlove:

Lett egy krokodilom 15 titokból.. meg 2 széfkészítő mühely, sok rózsaszín ól...de még a gőte elkerült...arra hajtok!!

Én mindig egy regénnyel jövök hozzátok, Maciról tud valaki valamit ???

Utoljára szerkesztett: 20.5.17
    Tigrislady, Gabi922, mya100 és 3 más kedveli ezt.
  6. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Kata, köszönjük szépen a finomságot, nemsokára megyünk moziba papussal, így utána eszem is pár gombóccal:p. A földbe jelenleg hosszú van, most jön a röpi vadászat, úgy számolom, hogy a 8-as csoportba benn lehet maradni 200 frizbivel, d ez majd hétfőn kiderül;).
    Gratulálok a titkosakhoz!:inlove: Én most ezt passzolom a top miatt, igaz még nem költöttem, de erősen viszket a tenyeremxD.
    Szia Anika!
    Szurkolok nektek! Debrecenben szerintem több esélyed lesz munkát találni, szorítok, hogy minél előbb sikerüljön, és, hogy találjatok olcsó, de jó albérletet!:inlove: Itt Pesten is igencsak elszálltak az albérlet árak, 100 alatt ritkán látni, max olyan környéken, ahova még átutazóba sem mennék:wuerg:. Gratulálok a titkosakhoz! És sok szerencsét a gőtéhez! Van még idő, egyszer majd csak leugranak a vonatról:p! Én most teljesen vakon megyek, a TOP miatt nem tudom kirakni őket, így majd csak hétfő este derül ki, hogy mit sikerült összehoznom:oops:.
    Sokszor mondogatom, hogy de jó lenne egy olyan munkahely, ahová becsücsülök, rám zárják az ajtót, csinálom a melót számítógépen nyolc órán keresztül, úgy, hogy egy emberrel sem kerülök kapcsolatba, aztán kiengednek, szépen haza megyek, és kész. (ha valaki tud ilyet, kérem szóljon:p). Nagyon nehéz emberekkel dolgozni:oops:, 17 év után már én is belefáradtam:(, a hazugokat meg alapból nem szeretem, undorító egy dolog. Jól tetted, hogy nem hagytad magad, én sem tettem volna, inkább küldjenek el, de megvédem a becsületem.
    Maciról nem tudok sokat, néha 1-1 írását látom, leginkább a Kuckóban.
    Szép, kellemes hétvégét nektek!:inlove::music:

7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Meglett a gőte :) a kengurut meg benéztem :D azt hittem új..közbe elfelejtettem h van :D :D isteneeeem :')))

Utoljára szerkesztett: 20.5.17
  8. greenfields

Kukuccs!

Gratulálok Anika a gőtéhez, a költözéshez meg sok türelmet. Munkát csak könnyebb ott találni. Főleg egy olyan talpraesett lánynak, mint te vagy.
    Maci elvan, fontolgatja, hogy abbahagyja a játékot, én meg igyekszem lebeszélni róla.

Gina jó szórakozást a mozihoz, meg a fagyihoz is.
    Nekem meg kell várnom, míg hazaérek, majd ott bekanalazom a jégkrémem.:p
    A gőte továbbra is szabotál, de lózaszín kecske már jött.xD

Toposoknak megy a drukk, ezt kihagyom.

9. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Énis ebbe reménykedem, h sikerem lesz a sok rossz tapasztalat után!!
    o_OO Jól is teszed, h beszéled lefelé róla...én hiányolom!!

Tigrislady, Gabi922, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Gyors bekukk !!
    Anika ! Örülök,hogy hallatsz magadról. Reméljük a sok rossz után már csak jó következhet !:inlove:

A TOP-os indulóknak 1000-el megy a drukk !!!!

Kellemes szép napot !

Tigrislady, Gabi922, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  11. gini98

gini98 Fórum-zöldfülű

Tigrislady, zsuzsa-mama, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
  12. greenfields

Hajrá!

Én is bent vagyok a 2-es csoportban.:p;)xD

Tigrislady, zsuzsa-mama, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  13. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Hajrá!!;) :DGinának is megy ezerrel,Tündér vagy, nagyon köszönöm a segítséget:inlove:

Eni Te nem indulsz?
    Köszönöm a drukkot Mindenkinek!:inlove: Közben kicsit felszuszakoltam magam a nagyok listájára.
    Ismét ma én is befagyiztam , aztán lehet ez meg fog szűnni, ha be leszek szabályozva. Majd elmesélem ha aktuális lesz.

Anika neked kitartást, költözni már magában nem könnyű. Gratula az új szerzeményedhez!
    Nálam valahogy elfelejtenek elindulni a vonatok. Pedig kirakni nem tudom. Sűríteni kellene a járatokat.

Mi jövő héten megyünk Kanizsára hosszú hétvégére, ott majd megyünk mozizni. Itt még mindig nem sikerült oda eljutni.

14. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Drukkolok nektek csajok!:inlove::music:

15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép napot !

Itt a finisben 1000-el drukkolok !!!!!!!!!!!
    Aki indult, mindenkit szeretnék bent látni a 200-ban.:inlove::inlove:

Tigrislady, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  16. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Mya, Kata mizujs nálatok? Sikerült?
    Az utolsó frizbimet nem fogadta el:cry:, eventóránál még 2 percen állt a mutató, 2 mp kellett volna a malomnak, de ekkor átváltott az eventóra 72 órára, azért a szájába dugtam, de nem csinált vele semmit csak eltűntek:oops:. Így holtversenyben sikerült megcsípnem a 10. helyet! 135 frizbi kellett a 200.-ik helyhez! DCveréb nyert 862-el.

17. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Nem :cry:

Neked és Eninek NAGY Gratuláció!:inlove:

18. greenfields

Megvaaaaaaan. 4 hely a 2 es csopiban.:D

Eni és Gina miatt boldogság:D, Mya :cry::cry:
    Most végre kialszom magam, mert végem van, mint a botnak. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha a csopimban indulok.o_O:eek::wuerg::cry:

Tigrislady, Gabi922, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  19. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Eni, gratulálok!:inlove::music: Nem tudtam, hogy indulsz, és sajnos a csoportodat sem látom/láttam:oops:.
    Mya, nagyon sajnálom, erre az eshetőségre nem készültünk fel a fagylaltozás ügyében:cry::cry::cry:. Nagy volt abban a csoportban a harc, így is nagyon szépen helyt álltál:inlove::music:.
    Megyek dolgozni:oops:.
    Szép estét nektek!:music:

mya100, Tigrislady, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  20. greenfields

Gabi922, mya100, Tigrislady és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.