Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sonche

Sonche Fórumelemző

Én azon morgok mindig, amikor behoznak egy kisbabát, akin látszik, hogy elhanyagolt(fekete a köldöke, koszos, pállik a nyaka stb...), de anyuka haja frissen vágva, keze szépen manikűrözve, kiábrándító...:oops:
    Érezzétek nagyon jól magatok!:inlove::music: Én is most töltődöm fel a családom szeretetével:music:.
    No, kezdődik az esti progi:p, Miss Marple nyomozxD.
    Szép estét mindenkinek!:inlove::music:

Tigrislady, Anika_9_ és Gabi922 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Ahogy elnézem azért mindenkinek meg van a maga kedvenc sorozata...:)
    Nekem a"mentalista" és a "Dr Csont" a kedvencem...:)
    A másik kedvenc csatornám, amit sajnos most már nélkülöznöm kell, mert szolgáltatóm új program csatornái között nem szerepel az :eek:OzoneHD.
    Csak leültem a fotelbe és bejártam Amerikát, Angliát Francia és Német országot...madártávlatból...:):)
    (Mi ekként utaztunk a feleségemmel....:):))

Tigrislady, Anika_9_, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  3. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Ez is elit óvoda... és tessék... :(
    A szülők mindig magukkal foglalkoznak ilyen téren..látnád az én ovisaim szüleit... leesne az állad..pláza macska szinte mind..otthon ül..apuka eltartja..de a gyerek meg tele van bogárral...ugyan már..milyen világot irunk.... az ilyennek mér kell gyermek...én alig várom nekem legalább 1 legyen... mindent megadok neki...ezek meg...nem értékelik azt, Akit világra hoztak..undorodom az ilyenektől!!

Szép hétvégét mindenkinek, lassan ideérnek a szüleim... puszikaa mindenkinek

Tigrislady, Gabi922, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia !
    A szombat nálunk a heti bevásárlás napja. Ilyenkor pótoljuk az elfogyottakat.
    Ezért nem vagyok itt délelőtt.
    Túl az ebéden, ami gulyásleves volt és utána csülökpörkölt némi krumplival...és uborkasalival. (Ugyan én ilyenkor 1 sört szoktam inne, de mit lehet tudni (?) alapon későbbre halasztottam.

Utoljára szerkesztett: 9.12.17
    Tigrislady, Gabi922, Anika_9_ és 2 más kedveli ezt.
  5. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!
    Azokat is néztem, nagy sorozatfogyasztó vagyok, úgy érzem mostanság, több jó sorozat készül, mint film, de szerencsére nagy könyvmoly is vagyok, így az sem probléma, ha éppen nincs mit nézni;). Párom nem osztozik az ízlésemen Miss Marplet illetően, így itthon (Zalaegerszegen) maximálisan kihasználom a helyzetet, egyszer-egyszer engedi, hogy nézzem, de egész héten már sok lenne szegénynek, és nem is várom el tőle.
    Eventet elkezdte valaki? Három napja csak nézegetem, hogy most hogyan merre mit....xD:cry:xD
    Kellemes, szép hétvégét nektek!:music:

6. Koppi

Szia!

Már be is fejeztem. 2000 -et letermeltem, de a vége több lett, mert önszorgalomból csináltam, ha már úgyis leszedtem a farmot.
    De ha elkezded, gondolj arra, hogy mindössze 1 területen lehet vetni !
    Sajnálom a szupertápomat mindet fölhasználni, így csak a kötelező (a Ládához kellő) mennyiséget csináltam meg.
    A felhő nem kell. Túl sokba fáj.
    Egyébként én is "könyvmoly" vagyok. Most W.E.B. Griffin könyveket olvasok hosszú ideje. Igen termékeny író...:)

Utoljára szerkesztett: 9.12.17
    Tigrislady, Sonche, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Gina.. nagyon jó a Dr Csont és a Mentalista..énis nagy sorozat függő vagyok, kb. 10 sorit nézek most :)

Én régen utáltam olvasni...de most non rászoktam..van egy bizonyos kategória csak azokat olvasom.. hááát pl. szórakoztató irodalom ami 18 + :D :D fantasy könyvek...

Koppi itt is gulyás leves volt ma és töltött káposzta... :)

Voltunk az adventi vásáron..kaptam non sok mindent Páromtól..és Ő is tőlem :)
    Nagyon jól éreztem magam, Végre egy jó szombat!

Nekem ez az event am nem adja... valahogy nincs kedvem hozzá..

Szép estét mkinek !!

Tigrislady, Sonche, Gabi922 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Koppi

Mióta csak1 farmot mívelek, minden eventet megcsináltam eddig. Ez valahogy nyögvenyelős volt....:)

Tigrislady, Sonche és Gabi922 kedveli ezt.
  9. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szép napot mindenkinek!

Látom, ez az event nem lett nagy kedvence senkinek. Én, ha már belekezdtem végig csináltam. Már pénteken meg lett a felhőm. Most tenyésztettem is egy csomót. Legalább az egyik tenyésztős gazdakörit szeretném befejezni, de lehet most sem jön össze :cry:.
    Nálunk a tv csak háttérzajnak van bekapcsolva. Lassan már annak is minek. Nem sok jó műsor van mostanában. Ráadásul interneten tudok keresni olyan filmeket, amik lekötnek. A tematikus csatornákon szoktam nézni érdekes dokumentum filmeket. Ezekből jöhet bármelyik. Állatos, történelmi, műszaki stb.
    Olvasni is nagyon szeretek, már amikor van rá időm :oops:. Amikor csak tudok megyek Anyukámhoz ápolni, hogy apuról levegyem a napi terheket. Sajnos úgy néz ki, marad ágyhoz kötött. Tornáztatjuk, néha segítséggel pár lépést is megtesz járókerettel, de nagyon fájdalmasan, hiába veszi fel a gerincmerevítőt.
    Férjem sincs valami jól, nála néha a depresszió tüneteit veszem észre. Képes egész nap ki se kelni az ágyból. Nem eszik, nem iszik, ha nem tukmálom rá. Nagyon sokat fogyott, és gyenge. Mindezek mellé meg olyan makacs, és egyáltalán nem hallgat rám. Most már sétálni se tudom elcsalni. :cry:

Na jól kipanaszkodtam magam, elnézést.

Ma csinálok egy jó fazék húslevest, aztán pörköltet nokedlival uborkasalival. Ez lett rendelve. Remélem mind a két betegem jól belakik belőle :inlove:.

Kedves Eni! Sajna, ha csinálni szeretnéd az eventet a két kitehetőt mindenképpen ki kell váltani, ami a csákányt és a dinamitot adja. Ezek nélkül nem nagyon tudsz mozogni, viszont csak 8 óránként adnak egyet - egyet. Növény nem kell sok. A tenyésztésből kapott karabinerből viszont elég sok kell. Azért szerintem még egy két jó dolgot ki tudsz szedni az eventből.

Anika! Örülök, hogy jól telt a szombat. Kell egy kis kikapcsolódás. A bogarakat te meg sose szégyelld, nem a te hibád ez nálad sajna munkahelyi ártalom.
    Kedves Koppi!
    Igyekszek én is minden eventet megcsinálni. Mivel nagyon felhő imádó vagyok, kerül amibe kerül nem hagyhattam ki. :wuerg:xD. Ráadásul most egy kicsit többet is tudok gépközelben lenni, mióta apukám is előfizet az internetre. Így tudok náluk is egy kicsit farmozni amikor anyu alszik.

További szép napot mindenkinek, és még mindig vannak akiket nagyon várok ide a topikba ;):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: egy-két mondat erejéig.

Tigrislady, Koppi és Sonche kedveli ezt.
  10. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!
    Az általad említett írót sajnos nem ismerem, szerencsére az én kedvenc íróm, Leslie L. Lawrence is igencsak termékeny:).
    Valamennyi gazt letermeltem, de csak nézem a hegyet, meg a barlangot, hogy mit is akarok én ittxD, és, hogy egyáltalán tényleg akarom-e:p.
    Örülök, hogy jól sikerült a szombat, legyen sok ilyen, nem csak idén, hanem jövőre is:).
    10 sori? Azt hittem csak én vagyok ennyire függő:p
    Gabika, mielőbbi jobbulást kívánok férjednek, anyukádnak, neked kitartást, nem lehet könnyű:(.
    Drukkolok, hogy be tudd fejezni a gazdakörit!:inlove::music:
    A kitehetőket kiváltottam(ami a haladáshoz szükséges), a felhősort passzoltam, lehet csak piacozni fogok:oops:.
    A tegnap este margójára: sajnos szerencsétlenül választottam meg az Adventi naptár első sorának utolsó dobozának kinyitását(tegnapelőtt nyitottam ki, mert tegnap ért volna össze a Mitikus Pegazus a Mitikus Sárkánnyal:wuerg:), próbáltam "okosan" játszani, de az élet megint csak felülírta, buktam a nagy aratásomat(este szoktam aratni a 22/24 órás kütyüket), illetve a ma reggelit is, mert így, ha tp-t bukom is(sajnos nem is keveset:oops:), de a húsvéti lekit illetve a tavaszi koszorút nem fogom, ugyanis én azokat mindig éjszakára teszem be a rekeszbe, no meg persze, mire rájönnék, hogy melyik kütyü 12 órás és egyesével leszedegetném, addigra lemenne a nap:cry:xD:cry:.
    Mindenkinek szép, napsütéses vasárnapot kívánok!:inlove::music:

Tigrislady, Koppi, emocy91 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Drága Gabi annyira sajnálom, hogy ennyi nehézségen mész most át! Nagyon erős ember vagy!
    Édesanyudnak hatalmas erőt küldök ,hogy minél jobban legyen, Kedves Férjed pedig valahogy ki kellene rángatni ebből az életvitelből... próbálj sokat beszélgetni vele, h jót akarsz neki, h segiteni akarsz neki, h próbálja meg, h mellette vagy, ne hagyja el magát...csak egy kicsit menjen veled sétálni 2 percnek is örülsz, vagy legalább 1 falatot egyen..kis apró léptek vezetnek a javuláshoz!
    Neked a legnehezebb..örlödsz! Tarts ki, megéri!

Ginám, hát igen non nagy függő vok, de most ami jó az jó, Gabi ahogy irta a tv-be semmi értelmes dolog nem megy, emiatt muszály valamit kitalálni a szórakoztatásunkra! :)

De jó már nektek h ilyen jól haladtok az eventtel, nekem olyan kusza... én a titkosokra mentem rá, hátha sikerül pár új állatot fát behalásznom...háááát hogyne...letettem 21 titkost ami adna vörös fenyőt, szerintetek lett ? -.- Nem! Csalódott vok, non sok mindenem hiányzik!

Én a gazdakörit már szinte meg se próbálom a tenyészállatokkal, nekem annyira nem adja öket,. h hihetetlen...nem tudom h én mikor jutok a végére..de Gabi sok sikert neked!

Örülök . hogy Koppi is olvas... jó is az nagyon!

Puszi nektek

Tigrislady, Sonche, Koppi és még 1 ember kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot mindenkinek!
    Én még ide (sem) írtam eddig. Többen panaszkodtak arra, hogy éjjel órákon át nem lehetett belépni sem a játékba, sem a fórumra. Engem sem engedett be a BP szekus csapata, csak szép hosszú betűk és számok voltak a bejelentkezéskor. .... bp.secury ... Hiába akartam korán dolgozni, nem lehetett. Jó páran elbukták az ajándékot, mert nem váltották ki időben. Vagy későre tartogatták vagy ép éjjelre mentek dolgozni, de a munkahelyen meg nem tudtak bemenni, nem lehetett. Tény, a modik sem tudták jelezni, mert ők sem tudtak belépni, meg ugye amíg nem mondják meg nekik, hogy baj van, addig ők nem is mondhatnak mást, hiába látják meg tudják. Ha a központ szerint nincs baj, akkor nincs baj. Ha be lehet lépni, ha nem. Mellesleg reggel - illetve amikor felkelek, akár éjfél után - mindig takarítással kezdem a napot a gépemnél. De ma biz hiába.
    Lőrincz L. László valóban sokat írt, ír. Szerencsére. :)
    Betegeknek gyógyulást kívánok!
    Magamról csak annyit, hogy én vagyok az - szerintem - akit Koppi, mint öreg motorost hiányol a fórumról. Ne legyen hiányérzete bejelentkeztem. Szia Koppi! Még élek:D
    Dunántúli vagyok, 2010 májusától vagyok itt. Azóta tengetem a napjaimat gazdaként.
    Szép napot mindenkinek!

Tigrislady, Sonche, Anika_9_ és 7 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia Papi !
    Már bocsáss meg, hogy ekként szólítlak meg, de már nagyon hiányoltam a soraidat és Téged is.
    Így jó, ahogy VAGY !
    Apropos, hogy vagy ?
    A " kis tündérkédnek" mit hozott a Mikulás :) ?
    Más: itt nálunk jelenleg felhőtlen az ég és zuhan a hőmérséklet.
    Reggelre biztos reccsinteni fog egy nagyot a fagy...:)

---------------------------------------------------------------------------------------

E topicban is van biztos Judit nevű farm Gazdasszony, vagy leány.
    Boldog névnapot kívánok nekik is az alábbi képpel:
    [​IMG](Valahogyan az előző link, kissé megváltozott azért váltottam át erre...)

Utoljára szerkesztett: 10.12.17
    Tigrislady, Sonche, Anika_9_ és 5 más kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó nektek ott a távolban. Itt nagy szél van, még nagyobb sötétség. A lakásban fel kellett kapcsolni a villanyt fél órája, annyira beborult. Nem esik semmi, de csak félve szabad a felhők felé pillantani, nehogy elkezdjen szakadni a hó.
    Unokák ajándéka? A kicsi csak jelképeset kapott, hiszen karácsony után lesz négy hónapos, ö még semmit nem ért ebből a "piroscsizmavanalábán annakaputtonyosnak" című játékból. Őt majd kedden fogjuk dajkálni (elrontani) egészen csütörtökig vagy péntekig. A nagyobbik kevés édességet (Ő, mint határozottan kijelentette, már kinőtt a kicsi korból, hiszen elmúlt nyolc éves) meg valami karkötőkészítő izét, gyöngyökkel teli csomagocskákkal, - erről a feleségem meg a menyem tudna többet mondani, én csak a szerszámokhoz meg a fakanálhoz értek - de azt is láthatta, hogy ÉN biz a szokásos szenet kaptam a virgácsra felkötve egy icipici mikulásocska kíséretében. Kisebbet nem tudott venni nejem. :) A lányok szerint nem is érdemlek többet. Tegnap este is felhívtuk a skype-n és mikor kérdezte a feleségem, hol van az apja (a mi fiúnk) azt válaszolta, hogy kiment a konyhába, de nem tudja mit csinál kint. Szerényem megjegyeztem, hogy biztosan most tölti meg finom kolbásztöltelékkel a törpe hörcsögöt, - tisztességes neve: Barka - mielőtt beteszi a sütőbe, hogy elkészítse vacsorára. Na a kicsi rögvest felcsattant.
    - Na látod papa! Te ezért kapsz mindig csak virgácsot, mert ilyeneket mondasz!
    A feleségem is lelkesen helyeselt, hogy igen, ezért. Amikor a fiunk bejött a konyhából, a tündérkénk elpanaszolta, mit mondtam a hörcsögéről. A fiam közölte vele:
    - A papa rosszul tudja. Nem lesz a Barka megtöltve és megsütve. Pörköltnek készítem el.
    Huhú! Több se kellett, mint egy kölykét védő oroszlán ugrott neki a kicsi az apjának. Szóval, zajlik az élet mifelénk. :D
    Közben teljesen sötét lett. További szép napot, illetve most már estét is mondhatok!

Tigrislady, Sonche, Anika_9_ és 6 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Köszönöm a részeletes beszámolódat. Ismételten megvillantottad írói vénádat. Ez az amit kedvelek az írásaidban...:)
    Reggel jössz?
    Egyébként hamar ideért a nagy szél a fene a jó dolgát. Majd levitte a sapimat a fejemről, amikor a szemetet vittem le.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szóval, nem jöttél. Pedig itt voltam.

Egyébként jó reggelt kívánok Neked és aki erre jár e topicban !

Itt nálunk 3 fok van és esik az eső.
    Nem szeretem időjárásunk van.

Utoljára szerkesztett: 11.12.17
    Tigrislady, Sonche, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot gazdák!
    Nagy hőség nincs, hét fok, de az legalább pluszban. Ami viszont van, az a szél. Betyárosan fúj már második napja. Kerekeztem egy kicsit a drótszamárral, mondhatom néha bizony kellett a pedált nyomni, hogy előrébb jussak. Azt a meglepő dolgoz fedeztem fel, hogy ha a hátszélben megyek, könnyebb, mint széllel szemben. Érdekes. Nem egyforma az út? Pedig egy úton mentem a vasútállomásra és vissza is. :p
    Holnap ilyenkor már nem leszek gépközelben, vár a kisebbik unokám a nagyobbik fiunknál. Szívesebben dédelgetek, minthogy a farmon kapálgassak. Én már csak ilyen válogatós vagyok.
    További szép napot!

Tigrislady, Tündi100, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !

Hátszélben jó a vitorla is, csak kissé nehezebb vele a közlekedés...:D
    Te, mint válogatós ? Nem mondod...:):)

Rájöttem, hogy a "tetszik" a régi "lécet" pótolja. Azaz itt vagyok olvasom, de nem szólok hozzá....
    Tessenek beljebb kerülni...:)

Tigrislady, Sonche és Fatther kedveli ezt.
  18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Azta, de jó olvasni ennyi sorocskát :)
    Itt is kegyetlenül fúj a szél..és persze esik az eső..szétfagytam míg reggel beértem dolgozni, de ez a tél már csak ilyen, kb ilyen időt mondd egész hétre...fene vigye el.

Elég álmoskás volt ez a napom, de legalább eltelt.. az eventet feladtam, pedig kinéztem mit fogok kiváltani, háát se a felhőm, se a tervezettek nagy része nem jött össze, ez sajna bajna idő hiány miatt is..ez van!

Úgy örülök nektek Koppi és onagger52 :) Végre tudok olvasni, és a hörcsögös dolgon jót mosolyogtam :)

Jelenleg velem nem történt semmi különös ma, Hétfő csak ennyi..a szokásos nehezen beindulós hét első napja :)
    De majd ha irogatunk itt folyamatosan, meglátjátok velem mindig történik valami, hol jobb hol kevésbé..a lényeg mindig van történet.

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Hol vagy Eni, Zsuzsám..többiek? Remélem minden rendben van mindenkivel!
    Kitartást kivánok a hétre, betegeknek jobbulást és egy forró teát küldök..

Puszi

Tigrislady, Gabi922, Sonche és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia !

Örülök neki, hogy ismét élénkül a topic. Ti régiek egy ideje magára hagytátok, de biztos azért mert már mindenki 100-as lett..;)
    Pedig jó kis hely ez.
    Nálunk ma, (az illetőségem Hajdú-Bihar megye), betyáros szél fújt. 8 fokot mutatott a hőmérő, de -2 fok volt a hőérzet.
    Most már nem esik az eső és szárad föl minden. Ez jó, miután a társasházunkon csatornát cserélnek és a Mesterek nem tudnak esőben dolgozni.
    A dolog pikantériája az, hogy akinek a garázsa előtt áll a magas emelőszerkezet, az nem tud beállni éjszakára sem oda.
    Így kint az utcán kénytelen dekkolni a kocsijával...
    Kinek, hogy? Nekem szerencsém volt, mert csak egy hétvégét fogtam ki garázs nélkül. De miután a mestereink szombaton és vasárnap nem dolgoznak, csak a hét 5 napja áll a rendelkezésükre. Sajnos kevesen vannak, mert senki nem vállalja a segédmunkát amit kellene fent a magasban végezni.
    Tehát adva van a Mester és a fia. Slussz.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe a mai napról ami szintén esős és szeles volt...:)

Jó éjt minden topic lakónak...[​IMG]

Tigrislady, Anika_9_, Gabi922 és 2 más kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot gazdák!
    Még vagyok, de hamarosan elhessenek és unokázok az idősebbik fiaméknál Nagyfaluban. (Gy.k.: Budapest)Talán csütörtökön leszek megint gépközelben, de lehet, hogy csak később.
    Szél? Itt is volt rendesen. A mi vidékünkre adtak ki narancssárga riasztást a szél miatt. Egész nap és az éjjel nagyobbik részében is a szél zúgását, dúdolását hallgattam az ablakon lévő szellőzőnyíláson keresztül. Rossz alvó vagyok, ezért vagyok fent sokszor már kora hajnalban. Mikor éjjel felébredtem éjfélkor, a feleségem bánatosan mondta, hogy ő még egy szemhunyást sem aludt, bezzeg én meg aludtam már két és fél órát, míg ő a tévét hallgatta, nézte. Váltottunk. Én voltam fent háromig, ő meg fél egytől aludt. Nem ritka ez nálunk. Felváltva vigyázunk a másik álmára. :)
    Mindenkinek jó napot, sikeres eventezést kívánok!

Tigrislady, Anika_9_, Gabi922 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.