Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Köszönöm Druszám, elmentettem és a logót feltettem, de a bennert hogy tegyem fel? Nem találom a lehetőséget.
    Tudod ezirányú műveltségem híányt szenved.
    Kérem a segítséget a bevarázsolásához.

Szomszikáim, én holnaptól nem kérek felrepít mert most látom, hogy bőven meglesz mire kell, gazból 9 ezer körül járok, most kukoricát ültettem a munkások miatt, mert 1:35 maradt vissza, nem akartam kihasználatlanul hagyni.

Mya: az ebédet én látom, nem tudom mi a baj nálad, rántott gomba, rizzsel és majonézzel.

Jók legyetek és írjatok!

kamylla64 és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A nevedre kattintva a saját profilodban válaszd ki az aláírás opciót. A link sorába másold be a bannered direkt linkjét.

kamylla64 kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Öröm téged is újra látni,hallani felőled.
    Itt németbe egész nap bír esni,kisebb megszakításokkal.

Ügye milyen jó néha nyürrögni?
    Ez a kifőzdés dolog Engem is érdekelne...;)

Myám! erre sokat kérnék,napok óta nem is láttam a napot...:cry:

greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  4. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Katalin !

Szuper gyorsasággal termeled a gazokat , nagyon ügyi vagy !! Gratulálok. Értettem holnaptól megy az eddigi ajcsi. A teljesítésem Katával és Kamilláéval van szinkronban. Szép lassan haladok.

Itt is sajnos teljesen ősz van.

Látod nyüszgünk rendesen !xDxD

kamylla64 és greenfields kedveli ezt.
  5. katalin1955

Sziasztok!

Próbálkozom amit Laboviti javasolt, de kérem mi az a direct link, azt eszik-e vagy isszák, hogy mi, nekem kérem tudjátok, olyan szájbarágósan ha kérhetném, ahogy szoktuk.

Puszika nektek!

kamylla64 kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

kamylla64 kedveli ezt.
  7. kamylla64

Zsuzsám! Olyan Patópálosra vettem a figurát,"Hejj ráérünk arra még" nah így kapálok,kaszálok...xDxD
    Katikám! a banneredet feltöltöd egy képmegosztóval,majd az első sorban van a direkt link, azt másolod,majd rákatt a kép ikonra,beillesztés,elmentés, és máris a ruhádban pompázol.
    East már hozta is a segítséget...xD így már el sem tudod rontani.

greenfields kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Hozom link formában is.
    https://picasaweb.google.com/114720483830697302388/Ruhatervek#5922836442568604002

East fölöttem már hozta a részletes útmutatást .
    Így biztosan menni fog.

mya100 és kamylla64 kedveli ezt.
  9. katalin1955

Szia!

Ebből semmit sem értek, az előző benner felrakása sokkal könnyebben ment, utasításokra csináltam a topiklakókkal, igaz mire ment már vagy 7-en voltunk és mindenki segített.
    Feladom mert ez nem fog menni nekem, de köszi a fáradozásodat.:eek::eek::music::cry::cry:
    Legyen szép napod!

kamylla64 kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Jobb felső sarokban rákattintasz a nevedre
    Kiválasztod az aláírást
    Ott megjelenik egy olyan ablak, mint a fórumválaszé.
    Felül középen van egy végtelen jel
    Arra rákattintasz
    Az url ablakba bemásolod, amit hoztam linket
    Jóváhagyod és már ott is van

kamylla64 kedveli ezt.
  11. katalin1955

Szia Druszám!
    A képeidből kimásoltam ami az enyém, utána megcsináltam amit irtál, és a bemásolásnál nekem ott a link irásai jöttek be és nem a kép,
    amit elmentettem de nem jelent meg semmi.
    Na ezt utánozd le úgysem tudod, mondtam, hogy béna vagyok ehhez, a logó másolása nem is tudom, hogy sikerült.
    Köszi a fáradozásodat! / Nem röhögni hangosan mert hallom ám/
    _____________________________-
    Látom az aláirás helyén a link van

kamylla64 kedveli ezt.
  12. kamylla64

Katám! A kép ikonra kattints rá,ott kidob egy ablakot,oda másold be,majd a mentés gombra.

mya100 kedveli ezt.
  13. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Szia Szomszikám!

Esténként remélhetőleg azért lesz egy kis időm. De nagyobbrészt akkor is olvasni fogok csak tudni. Így legalább tudok majd rólatok egy kicsit.
    Ettől függetlenül köszönök mindent.
    Jövő héttől nagyon lazulós lesz az életed? Gabóka már ismerkedik az új könyvekkel?
    Holnaptól természetesen a rendes ajcsikat küldöm. Olvasgattam. ;)

Szia Kamylla!

Ne szomorkodj, azért nem lépek le nagyon. Csak olyan mértékben már nem tudok a fórumon lenni, mint régen, és ahogy szerettem. De nem lesztek elfelejtve. Megígérem. :)
    Örülök, hogy el tudtatok rendeződni az új helyeteken, és minden rendben van.
    Az új fórumot még nekem is tanulnom kell. Ne tudd meg, mióta próbálgatom összehozni a csoportos idézést.. :oops:
    De ahogy elnézem, itt komoly felfedezők vannak, majd olvasgatva tanulok mindenkitől. :)

Szia Mya neked is!

Nem terveim vannak, hanem egy igen komoly, és nagyon időigényes állásajánlatom. Hivatalosan januártól. De lehet, hogy már decembertől át fogok járni innen, mielőtt átigazolok oda. Egyelőre kivárjuk, hogy túl legyünk az országos átrendeződésen, aztán visszatérünk a dologra. Szóval október közepéig még agyalhatok rajta, hogy szeretnék-e élni a lehetőséggel.
    Hogy állsz a babérleveleiddel? Fontál már belőlük koszorút? :p
    Ja... bibip. Jövök ám. ;)

A koránfekvőknek máris szép álmokat, a baglyoknak pedig további szép estét kívánok!
    Üdv: Kira

kamylla64 kedveli ezt.
  14. katalin1955

Szia Kamylla!

Most a kép ikonra kattintottam és a képet láttm, de nem tudom látni fogjuk-e, majd most meglátom

Puszika a segítségért!

greenfields, zsuzsa-mama és kamylla64 kedveli ezt.
  15. kamylla64

Látlak drága.....Ügyes vagy...juhé!!!!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  16. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szomszikám !

Nagyon ügyes voltál !! Én csak ámulok és bámulok, mert ezekhez én sem értek ám. Nekem is van egy külön bejáratu fősegítőm, Ő szokott kihuzni a pácból.

Kamilla és Kata Önzetlen segítők ! Megemelem a kalapok előttük.:)

Mára befejeztem a farmozást ! Gondolom Kamilla is rendezi a csipet-csapatját !!!

Szép jó éjszakát és vidám ébredést minden játékosnak !!:)

greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  17. katalin1955

Sziasztok!

Kamylla: Nehéz szülés volt de sikerült és ez a fontos
    Kira: Uncsikámnak még nincs könyve de már minden más megvan ami kell, a könyveket majd az első iskolanapon kapják meg.
    Druszám: Csak sikerült összehozni, köszike.
    Zsuzsa: Ha neked is ennyire segítenének neked is sikerülne.
    Mya: Nem fogsz lemaradni semmiről, kész leszel ídőnek elött.

A többi topiklakó hol van, tegnap sokkal többen voltunk, mindenki arat- vet.

Mindenkinek szép álmokat, jó éjszakát!

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfujATujK_lvQPkjJoxwAeEUrGw-b0Uqn0sTXt5EDMLh7-Y2GiY
    _____________________________-
    Egy modit szeretnék kérdezni, a topiknyító logójában az én logom és benne van,az miért, bünit kaok a sok egytémában való hsz-ért?

Utoljára szerkesztett: 27.8.14
    zsuzsa-mama, greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  18. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok! vagyok én is most már, csak rendeztem a dolgokat magam körül.. :D nemsokára aratás, aztán vetek éccakára, oszt jóccakát... :D

19. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Látom közös erővel sikerült beilleszteni Szomszikámnak a bannerjét :D Szép munka:D

Kamylla itt nálunk van retros kifőzde, ettem is ott egy időben, mert finom háziasan főznek.Egy ideje viszont nagyon elszaladtak az árakkal, ezért már nem járok oda.Pedig a halászlé is nagyon finom volt, azt én meg nem tudok készíteni.

Még nem fontam koszorút, őszintén szólva láttam szintlépés után, hogy van 2000 db babérlevelem. Majd a melósokkal lehet beültetek 1-2 kört.Az ajánlat már tényleg nem terv.
    Nekem még csak azok vannak, de nem kiabálom el őket:D

Kedveseim nemsokára ismét aratok, aztán befejeztem mára a farmolást.
    Eddig fej fej mellett halad a két farmon, az egyik 1*1 csatnival a másikon komforton szptrágyával.

Most éjszaka pár órát pihenni fog a tönke a földekben, de legyen meg minél hamarabb kész.A holnapi nap még biztos rá megy.

Jó éjt, álmodjatok szépet!:)
    Vajon megvan még az álomtündérünk?:)

zsuzsa-mama, greenfields és kamylla64 kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azt jelzi számodra, hogy van hozzászólásod ebben a topikban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.