Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Na ennek örülök, hogy lett piros ólad, gratulálok.:D
    Én meg olyan neveletlen vagyok, hogy be se köszöntem most este, csak beestem.

Legyen szép estétek, jó éjt!

babahalak, greenfields és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Jó Éjjelt Mindenkinek!Zsuzsa mami neköm ilyen nyamvadt fazék nem kő persze ha lábos vóna az jó lenne a madárkáknak fürdeni meg inni me amit kiraktam 3dbot az kevés nekik.Mya nem hinném, hogy oly sok sziget van euban ahol megfordulnak a hosszúszárnyú bálnák. Én sárkánymanót nem tudnék ide rakni legföljebb egy Gripent, de a harci gépeket nem sokan szeretik:)

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!

Nem veszett nyomom a ködben, kb délután 1/2 12-kor kisütött a napocska, és olyan meleg lett, hogy napozni lehetett volna... meg is sültem a temetőben... :D

Délután párom édesanyját mentünk köszönteni, születésnapja volt...

Majdnem elfelejtettem beváltani a kódot, amit én írtam ki nektek... :D erről ennyit..

No reggel dolgozóba megyek, úgyhogy el is köszönök..

jó éjt mindenkinek.

girhes85, agromen, _Enike_ és 6 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, jó reggelt kívánok, Nektek !

Ha az ember jól érzi magát, milyen gyorsan elrepül a hétvége?!
    Kiváló időt fogtunk ki. Kártyáztunk, amikor esett az eső, túráztunk, amikor sütött az áldott Nap.
    Jól éreztük magunkat. A beszámolót későbbre tenném, mert még alig látom a billentyűket !
    Kellemes szamaragolást...:)
    (Került amibe került, de képen vágtam a feladatsort - így kész a felhősorom..):)

Utoljára szerkesztett: 20.10.14
  5. Tigrislady

Jó reggelt mindenkinek.. én személy szerint várom a csütörtököt, nagyon fáj a torkom ...

a hétvégi irodapakolás megizzadással, és utána lehordás a hűvös pincébe nem tett jót. :S

Szóval odavertem a torkomnak... de nem csak én, egy másik kolleganőm is fájlalja a torkát, a másiknak a feje fáj.. még csak a feje...

Koppi! gratula a felhősorhoz, ügyi vagy! :D

Most elköszönök, ez a nap hosszú lesz nekem, azt hiszem...

girhes85, agromen, _Enike_ és 6 más kedveli ezt.
  6. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép jó reggelt!

Eni! Kitartást a mai naphoz, majd ez is elmúlik, ahogy a többi is. Aztán jobbulást!:) Párod édesanyját Isten éltesse, egészségben, boldogságban.
    Koppi, a hétvége valahogy mindig hamar elmúlik.Várjuk a beszámolót.
    Farmer, azért ennyire szőke nem vagyok. :pHa ezeket kellene hallgatni, biztos nem aludnánk valami túl jól.

Most libbenek valamelyik irányba. Remélem Zsuzsánk is érkezik a hírrel, hogy minden rendben zajlott.

Ragyogó napot mindenkinek!

7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szépet Vénecskék !

Befutott a zsuzsi gyors, csak most kora reggel Losonc felé került. Épségben haza szállitottuk a fiamat és a lányom leadta a kedves párjának és a pici Zalánnak. Nagyon fáradt volt, még tegnap este 9-ig dolgoztak és utána indultak is haza cca. 1500 km. Azt hiszem nem kell altatni.

Igy jelentem Mya minden rendben lezajlott, igaz reggel a ködtől az orrunkig is alig láttunk, de a megbeszélt találkozó helyre egyszerre értünk, a két kocsi két irányból egyszerre fordult be. Mondta is a lányom, hogy Anyu Te boszorkány vagy, mondtam nem: sárkány xD

Farmer ! Miért vagy válogatós lábas vagy fazék nem mindegy.:DA jó csirke pörit megeszem akár melyikben készül !xD

Eni ! Remélem meggyógyulsz minél előbb, most jön nektek a hosszú hétvége, lesz időd kipihenni és kúrálni magad !:) Vigyázz magadra !:)

Koppi ! Gratulálok a felhősorodhoz, de első sorban, hogy kellemes éereztétek magatokat !

Egyszer ezt már leírtam és közben eltünte magát ! Remélem itt marad !!!!!!!!!

További kellemes szép napot !

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Szép napot mindenkinek!
    Befutottam én is.

Tegnap este meló után annyira belemerültem a tenyésztésbe, hogy az álommanót is elfelejtettem hozni.:oops:
    Azért egy nagy hajrával meglett a két kicsin is az event.:D
    Betegeknek gyógyulást kívánok!

Az reggelek már erre is párásak, de szerencsére napközben még kellemes meleg van.
    A krizantémok nálam is gyönyörűek, évek óta nem volt ilyen virágdömping.:music:
    Most szundikálok az újabb munka előtt kicsit.:sleepy:
    Hagyok itt zenét.

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm a gratulációt, de a csp-nek köszönhetem, mert kb 3 millám ment el rá. Nem nagy ügy. Maradt még belőle..:)
    Hoztam 3 képet a kirándulásunkról. Szerencsére szép napsütéses időnk volt..
    [​IMG] Itt lennék...

Szemerkélő esőben indultunk, de estére kiderült az ég. Szombaton már ragyogó napsütés volt. Kirándultunk a siroki várhoz ( érdekesség, hogy a helyreállítást a Norvég civil alapítvány segítségével végezték.)
    Az alsó vár volt látogatható, illetőleg körbe lehetett járni a várat.
    Régen 15 éve már jártam ott. Akkor lepusztult állapotban volt. Csak csúszkáltunk a vár felé vezető úton. Most akár kocsival is fel lehetne menni oda.
    Volt is fent autó mivel az MTV autós műsora épp ott forgatott. Ekkor láttam a maga valóságában drónt. Nem nagy, de egy kamerát vidáman elbírt.
    le is fotóztam:[​IMG]

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napos Délutánt! Mya, mija szösz azt hittem nem látsz tovább az égaljánál.Mellesleg az egyik képen lévő épületet Magyarok üzemeltetik és egy blogjuk is van, hozhattam volna éppen zenés bemutatót is, de ők nem Magyarok még akkor se ha trikolór az ő zászlójuk is és ugyanaz mint a miénk csak függőleges . Zsuzsa mami bevallom ímmel-ámmal mögöszöm a csirkepörit ha nincs más, de ezt a szárnyast töltve vagy ropira sütve szeretem. Pörinek a négylábúak jobban bejönnek ha józanok.xDKedves Mya azért a kis szusszantásért ne haragudjon rám.:oops:

11. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Helló Farmer! Mya nem egy szösz, és nem is kő, és persze nem haragszik, csak vicceskedni próbált, hogy aztán végén minek tűnt...xD Vannak dolgok amiket tudok, de sok mindent nem, beismerem.:)Remélem időm is lesz még lesz rá, hogy tágítsam a látókörömet.

Koppi, szép helyen kirándultatok. Mi is megnéztünk az idén nyáron 1-2 várat a Balaton környékén. Itt még nem voltam ahol most Te.

Sárkányok remélem mostanra ki tudták pihenni magukat és Eni is most már pihenhet.

12. zsuzsa-mama

Szia Sárkánylány !

Remélem kipihented magad a munka előtt ! Gratulálok a tenyésztéseidhez ! Nagyon ügyes vagy !! A zenét köszi !! Jó éjszaka helyett, akkor Neked könnyű kis laza éjszakát !:)

Szia Koppi !

Nagyon szép helyen jártatok ! Ha úgy veszem nem is olyan nagyon messze tőlem.:D Egy ilyen kirándulás felér 1 hét 15 napi otthoni pihenéssel !:)
    Na ezt jól leírtam, gondolkozzatok mi is akar ez lenni !!!!xDxD

Szia Farmer ! Mondom én, hogy Te válogatós vagy. Nekem jöhet a töltött pipi is és sülve is. Mindenevő vagyok, csak valaki készen tálalja elém. Na ez a rikább, de néha azért kapok !:D

Szia Mya ! Kicsit pihiztem délután, igen jól esett. Nem tudom, hogy miben fáradtam el, hisz nem csináltam semmit sem, inkább az izgalom ami kivette az erőmet !:D Töltőre tettem magam és ismét a régi vagyok !!xD
    Muszály voltam vissza jönni, mert Mya úgy száguldozol a bahán, mint a szél, nagyon bele kell húznom, mert már itt is a sarkamat taposod !!:DxD Gratulálok !!!!!!!:)

Szia Eni ! El vagyol tünve ?!? Remélem nem lettél beteg ???? Adj hírt magadról. Tudod az izgalom az én koromban már árt !:)

Drága Szomszikám !! Az Eninek írtak Rád is vonatkoznak.

Mindenkinek szép estét !!!:)

tulipánfa55, greenfields, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Szia Koppi!

nagyon szép időtök volt a kirándulásra, biztosan jól éreztétek magatokat, és én ennek nagyon örülök! :)

Szia Mya!

Megkímélt állapotban voltam itthon munka után, csak porszívóznom, és virágot locsolnom kellett... már ez is elég volt számomra ma... :D remélem, az éjszaka nyugisan telik,és akkor nem lesz baj..

Zsuzsa!

sajna hétvégén benyeltem egy kis torokfájást... ma az orrom is picit elkezdett folyni, de semmi komoly, sztem volt belső lázam, mert hazafele bealudtam a Hév-en....
    remélem, éjszaka nem lesz rosszabb a helyzet...

Kati!
    Remélem, Te jól vagy már, és csak a múlt már a betegséged!

Jó éjt mindenkinek..

Pusza, Reni

girhes85, agromen, Molgan és 7 más kedveli ezt.
  14. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Egy kicsit nagyon eltüntem,de most végigolvastalak Benneteket.
    Mindenkinek gratulálok az event befejezéséhez,a titkosólakhoz-fákhoz, a szintlépésekhez!
    A betegeknek jobbulást kívánok!
    Jó éjszakát és szép álmokat!

15. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Zsuzsám, nem kell túlozni messze vagyok még a sarkadtólxD. És egy tipp tőlem, kiírhatnád Te is, hogy hanyas vagy a bahán.Na nem azért csak hát, hogy tudjam ;):D amúgy, hogy sikerült kiszámolnod hány nap pihenést ér, egy kirándulás? Másra is vannak ilyen számítási módszereid?xD
    Pihend ki a fáradalmaidat az este.
    Ha elég volt, nem is kell erőltetni.;) Én is remélem, hogy nem lesz komolyabb.Engem is kerülgetett párszor, de szerencsére nem kapott még el.
    Szia Halacska!
    Meg is lepődtem mikor beléptem, hogy honnan ez a sok tetszik, aztán olvasom, hogy Te voltál.:)
    Örülök Neked, bizony régen voltál, és még páran. Lényeg az, hogy ne valami baj miatt legyen.Remélem veled minden rendben.Tenyésztés jól ment?

Sárkánylánynak jó munkát! Többieknek, jó éjt!

16. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

17. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Reni ! Remélem az éjszakád nyugisan telt és a betegségednek már nyoma sincs !:) Mondjuk ilyen időben nagyon könnyű bekapni valami virust ! Ha teheted még kúráld magad !

Kata Szomszikám ! Örülök, hogy benéztél hozzánk !:) A kávét pedig külön köszönöm, kora reggel mindig jól esik. Milyen nagy szavakat használok kora reggel xD 7 után alig birtam kimászni az ágyból. Valahogy mostanában felborult a bioritmusom , 11-ig TV-zem és reggel pedig alszom, mint a bunda.

Sárkánylány ! remélem könnyű kis laza műszakod volt ! Mindenki maradt a helyén !xD Most délelőtt mindenki indulhat útjára !xD

Mya ! Feltenném, hogy hányas szinten járok a bahán, de akkor látnád !xD A számítási módszerem, pedig nem árulom el !xD Na mikor leírtam én is meglepődtem, de aztán gondoltam, hogy totózzátok Ti ki.xD;)
    Legyen szép napotok !:)

18. Tigrislady

Jó reggelt mindenkinek!

Az éjszakám úgy ahogy nyugodtan telt, már amit eldugult orral, és kiszáradt torokkal annak lehet nevezni.. de most jobb. vettem be algoflexet, megreggeliztem, most iszom pár kortyot, aztán hajrá septofort...
    Ma reggel küllönösen nagy öröm ért: befejeztem a citromfüves gazdakörit is, és ezzel együtt szintet is léptem a bahán: immár 215. (ha esetleg érdekel valakit... :):):):):) ) most röpke 670 ezet tp választ el a következő szinttől!!! :( kiváltottam a gyömbért, és még maradt is egy kevés banánom... :)
    már csak a moringát kellene, de jajj de hol van az még.. :(

Kedves Babahalak!
    Mint sokan mások, te is eltűntél a topikból, de legalább nem örökre... örülök, hogy végre siekrült benézned hozzánk újra. Sajnálom, hogy ha valami komoly tartott vissza a felhőtlen csevejtől...

Mya!
    Este szerintem belső lázam volt, és minden sósat kívántam... úgyhoyg sajna elég volt az a meló tegnap estére... :S

Zsuzsám
    neked is köszönöm az aggódó szavakat.. elvagyok, nem a legjobb, de nem vészes... esténként én is sokáig fenn szoktam lenni, hiába fogadom meg, hogy 10-kor lefekszem.. reggel aztán a mosogatórongy hozzám képest matyóhímzés! :D

No szép napot nektek, itt az eső vígasztalhatatlanul esik, és esik, és esik... :( remélem, délutánra szebb idő lesz.

Egy kis finomság a későn ébredőknek:

Tea & kávé
    Méz és sütemény

girhes85, agromen, Molgan és 5 más kedveli ezt.
  19. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!

Az éjjel fizikailag könnyű volt, csak a lelkem tropa, de majd helyreteszem.
    Látom Eni is küzd a bacikkal :(, de ennyi gyógyszertől csak kinyúlnak.
    Kívánok mielőbbi gyógyulást!Kitartás, holnap már hétvége.

Babahalaknak örülök, remélem újra gyakori vendég lesz nálunk.:)

Kopi szép helyen kirándultál. Bevallom kicsit irigyellek, mert a várak a gyengéim.:music::inlove:

Bahamán én is a 215-ös szintet taposom.
    A gyömbért még nem váltottam ki, és a citromfűvet és a zöldteát is inkább eladom.A gazdaköri megvár.:pxD
    Most irány az ágy, később jövök.

Tigrislady, tulipánfa55 és babahalak kedveli ezt.
  20. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok Vénecskék!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...iN5aVI66VzF10OP8rmfYHUkUmQhHHq0rKf83xQKI9OUng
    http://1.bp.blogspot.com/-TAh5nRZnf_0/US55HFkOv2I/AAAAAAAAEDU/bQ-oJTjf15k/s1600/ap34.jpg
    http://lakberendezes.hu/wp-content/uploads/2013/12/afternoon-tea-high-tea-e1386701764633.jpg

Nálunk sajnos esik az eső, a kinti munka elnapolva.
    Tegnap jó idő volt a mosáshoz.
    Jobban vagyok, de néha még köhögök.
    A betegeknek jobbulást.
    A dolgozóknak most rövid hét lesz, az őszi szünet is kezdődik, a nagyiknak kitartást.

Legyen laza napotok!

http://2.bp.blogspot.com/-NYWnLZWdci4/UGZwx_U2BSI/AAAAAAAAGBU/VSv8_Jpe9-c/s1600/IMAG0576.jpg

greenfields, tulipánfa55 és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.