Gazdák a kilencedik X-en túl

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Tigrislady, témanyitás ideje: 26.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Helyzetjelentés ! Az csacsim még meg van.:( Délután muszáj volt pihiznem !

Kata! Te pihizzél, megérdemled a nagy takarítás után !

Farmer ! Írom én a hosszú listát a Sauvage gazdának, de mikor már megírtam elakartam küldeni közli nincs ilyen gazda !xD
    Mi jót főzöl ??? Várjuk a tippeket holnapra. !
    Tiszta nyomi vagyok, na be is fejezem, mert most értelmes mondat nem nagyon jön ki a tollamból !!xD

Szép estét !:)

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia ! Valamelyik nap olvastam, hogy itt valaki (sajna nem ugrik be a neve..:() aranyszamarat forgatott. Gondoltam, mekkora szerencséje van! Megnéztem, a piacomon és az ára akkor ott 8 millió fölött volt.
    De jó neki ! Erre ma reggel a kisfarmomon összejött az aranyosszamár. Megnéztem tényleg az e? Az volt.
    Nosza ki is tettem és már el is vitték.
    Igaz amikor a 10 % adót levették lemerevedtem, mert alig futotta ki. Egyből 2 milla alá esett a csp-im száma, de szerencsére elvitték..:)
    Gazdag lettem! :)

Strandot nyitunk a héten.Kár, hogy esővízből. Van már nagy és kismedencénk is vízzel csurig tele, a leendő járdánk helyén...:)

Bár Farmerhez intézted a kérdést, ám én is adós vagyok a válasszal a koromat illetően. Immár túl a 61. szülinapomon várom a 62.őt. A nyugdíjamat is várnám, de az csak a 63. után jön meg. Addig a 50%-os rokkant járadékomból és feleségem keresetéből szponzoráljuk a két egyetemista gyermekünket...(Elég sokba vannak)...
    (Ha nem törlik a régi nyugdíj számítást akkor már 1 éve nyugis lennék. :()

Utoljára szerkesztett: 22.10.14
  3. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Szia Koppi!
    Az a valaki a Zsuzsánk volt.Sajnos olvasom még nem sikerült túltennie rajta:( Így :oops:szorítunk neki, mert már biztos nagyon sopingolna.

Kedves Farmer! Az egyik sport amit csináltam ez a Zengo. Ez laza?xD

4. katalin1955

katalin1955 Fórum biztosa

Sziasztok!

Egyáltalán nem vagyok irigy az aranyszamarakra:oops::wuerg::cry:.viccet félretéve, nagyon ügyesek voltatok.

Maci: Egy üveg mézbe 2 citromot és 4 db kisebb gyömbért teszek, összeérik és vizzel fogyasztom, naponta.

Szomszikám: De ügyes vagy, én már lassan a lépcsőre sem tudok felmászni, csak vicceltem, de te tényleg ügyes vagy.

Holnap jön a szakember a konvektoromhoz, majd utána referálok.

Mindenkinek szép álmokat!
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484248_10151500228412899_1968155913_n.png

5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

nálam aranyszamárnak a keréken se híre, se hamva.. még csak nem is láttam.. :S
    ellenben poitou-t láttam, de ott sem állt meg...
    Annyira édesség-ehetnékem van, hogy hihetetlen, pedig nem vagyok éhes.. asszem egy nutellás kenyér segítene rajtam.. :D
    Nálunk is nagy eső volt, a fél kertet lemosta az aljába... de már kárt nem nagyon okoz, amit lehetett, már betermeltünk pincébe, szuterénba... :D

Ezt a rémséges gazdakörit jó lenne mielőbb megcsinálnom...

És jó lenne megszerezni táltost is!

...és bilibe lóg a kezem.. megyek, eszem inkább egy kis kenyeret... :D

No jó éjt mindenkinek, szép álmokat, jobbulást azoknak, akik betegeskednek!

Pusza

girhes85, agromen, Molgan és 5 más kedveli ezt.
  6. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Hozom az álommanót és már menek is aludni.
    Holnap melódia, este jelentkezem.

Minden_esetre, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  7. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

8. zsuzsa-mama

Szép jó reggelt !

Kata! nagyon korán keltél, akkor ma friss vagy !!:) 1 órakor én még fen kuruttyoltam, nagyon rosszul aludtam., pedig későn nem is ettem, mint Reni.:) A kávét köszönöm, már egy valós is lement !!!
    Grini ! Jó kis laza melót ! remélem kis lelked már rendbe jött. Vannak elkerülhetetlen dolgok sajnos !:(

Szomszikám ! Már éppen ideje lenne, hogy megérkezzen a szakember, igaz még én sem fűtök, csak egy próbát futtattam le.:) A rendszer műxik.:)

Reni ! Hosszú hétvége, az idő pocsék, tehát van időd kicsit feltöltőtni a következő hétre !

Mya ! Bocsi , de nagyon figyelmetlen voltam meg sem köszöntem a horrror event linkjét ! Ezuton köszönöm !!! Sajnos nagyon nincs időm most keresgélni és ezért ez nekem nagy segítség.

Az idő változatlanul nem szeretem !:(
    Kellemes szép napot !:)

greenfields, mya100 és babahalak kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

greenfields, mya100, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  10. zsuzsa-mama

11. Koppi

Sziasztok ! Szebb napot !

Esik. Vigasztalanul. Az embernek az orrát kidugni sincs kedve. Jó meleg is van itt a szobában. Kint 8 fok penget. http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1414046482.jpg folytassam?
    Reggel el is szundítottam és nem szedtem le a 1/2 6 -ra időzített FA fámat... :(
    Ócsó gép mikor lesz ? Nem tudtam kisasolni a naptárból..
    Hoztam a tavalyi őszből egy képet, ami októberben készült. Ilyen időnk is lehetne...[​IMG]

greenfields, zsuzsa-mama, mya100 és 2 más kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad kérdezett mini akció még nincs meghirdetve. Ezért nem találod a fórum naptárában sem.

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!

hosszú hétvége kihasználása céljából nagytakarítást rendezünk itthon, tokkal-vonóval.. ezért nem is írtam eddig, mert már belevetettük magunkat, most remélem, egy kis reggeli, aztán gyorshajtás tovább..

Zsuzsa.. majd vasárnap ebéd után pihenek.. remélem.!!! :)

szép napot, nagyon jó időtöltést, szép megemlékezést mindenkinek. :)

girhes85, agromen, Molgan és 6 más kedveli ezt.
  14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok, szép napot!

Nálunk is szürke az idő. Tegnap este alig volt netem, a tévéadok is elmentek. Felhívtam a szolgáltató hibabejelntőét.Gép válaszolt, hogy tudnak róla és dolgoznak az ügyön.Learatni azért nehézkesen sikerült.Ma már minden rendben.:D

Zsuzsám látom kaptál segítséget.:) köszönjük Labovitinek. Ha rányomsz a zöld, éppen aktuális eventre már ott is a leírás. Én is nemrég jöttem rá.
    Szomszikám tudom ám, hogy enyhén túloztál, tudom ám, hogy még fitt vagy ;)
    A táltos ha forintért lesz, nekem kell :D

Teliholdon úgy tervezem, az utolsó kütyüt még megszerzem az előző a felhősorhoz. Aztán a Halloween-hez tervezem még termelgetem horror növényeket, mert emlegették a pletyibe, hogy az is kell. A mostanihoz gazdakőrhöz lehet hozzá se nyúlok.

Akciós melósokat én is várom, mert a múltkoriról lemaradtam.Már fárasztó kézzel kapálni :oops:

Csacsikovácsom még mindig nincs, pedig csináltam pár barkácsos gazdakörit. 3db fémhulladék nem elég:cry:

Meleg tea hűvös napra!:)

greenfields, zsuzsa-mama és babahalak kedveli ezt.
  15. Koppi

Hasonlóképp állok én is vashulladék ügyben, azt a felhősorral is.
    Okoz még kellemes meglepetést ez az új Fórum..:)
    Lassan aktiválnom kell a tartalékolt gazdaköri feladatokat, ahol munkások vannak..:(
    Nem gondoltam, hogy szükséges lesz...:(

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

"Egy esős Csütörtök délután":music::cry:Szépet kívánok Nektek Hölgyeim és Mamáknak is Jó Pihit!Szóval nem akarom mondani a kort de a net 1 oldalán a hírekben egy usa női modell aktív 80 évesen.Hát Mya elmögyöget az is egy tae-bo fitnesszel együtt amit egy kedves barátnőm honosított meg kishazánkban.Nem ékszer a neve, az csak kifutó lehet az ő tudása mellett.Én is jártam hozzá vip jeggyel, amennyire az egészség engedte.Zsuzsa Mama(kisnagysád) ;)biztos a gólyát vártad éjjel a kurutty közben.xDBirkapörköltet főzök mert a pöri főzésben szeretek benne lenni, de mást is tudok sütni-főzni.No akkor Kedves Jányok én elcsoszogok Maci módra.

17. zsuzsa-mama

Szia Reni !

Lassan már minden munkával meglesztek és utána már csak a laza semmit tevés következik!:);) Tudod családi háznál ez már csak így van !:D

Szia Mya !

Köszönöm a jó tanácsokat, de azért egy kis figyelmeztetés mindig jól jön. Az agyam néha 100 felé jár ! Az új bannerod nagyon tetszik, nagyon ügyes vagy ! Gratulálok !!!!:)

Szia Koppi !

A féhulladékot nagyon gyéren mérik, de reméljük csak beindul egyszer és csak úgy röpködnek fel a farmról, mert a gazdakörikből nem nagyon jön, sőt egyáltalán nem jön némelyikből. Munkás hiányban szenvedek én is. Így viszont félek, hogy a sok kapálástól meg erőltetem a kezem.xD
    Szia Maci !

Valószinű vártam a birka pörire, a hideg ellenére nyitva is hagytam az ablakot, de hiába..........xDxDKöszi a zenét, szeretem ezt a számot !

Maci ! Azért nehogy téli álmot aludj !!!!xDxD

Keltetem a tojásomat !!!!!:D;)

Utoljára szerkesztett: 23.10.14
  18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Estét!Zsuzsa Mama én is néztem a neveddel de mama helyett nyanya-tanya volt.Látom mindenki táncolt ma hiába pezsdül a fijatal jányok vére.:pZsuzsa Mama oszt az internet adóra gondoltá-e mikó vásároltá, mert még nincs törvénybe de a nav már szimatolgat a pízköltők felé.Occsó áfás számlá tudok ádnixD Neéhogy té is így járj.

“Réges régen, a tv hőskorában, esténként a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollégát kérték fel a mesemondásra.
    – Szervusztok gyerekek! – köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. – Fecske anyó vagyok! – folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta – …és épp a tojásaimon ülök… – a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót: – ….és a fészekből kilóg a szép villás farkam…”
    A Magyar Televízió szóvivőjén keresztül utolértünk egy illetékest, aki azt állította: emlékszik az ominózus jelenetre, sőt látta is a felvételt. A köztévének 30 éve dolgozó szerkesztő, Fodor Imre az Urban Legends-nek megerősítette: az alaptörténet igaz, bár van néhány részlet, ami nem pontosan így történt.

A bemondónő helyére beugró kollégát Varga Józsefnek hívták, aki akkoriban a negyvenes éveiben járt, és egyáltalán nem volt „nagydarab, szakállas figura”, sőt: egy szikár, kopaszodó férfi volt, szakáll nélkül. Fodor szerint kissé „savanyú”, de nagyon népszerű munkatársa volt a tévének. A szerkesztő szerint a mese eleje a valóságban így hangzott: „Én vagyok a fecskemama, itt ülök a tojásaimon, füstös farkamat lóbálja a szél…”

Ettől a résztől kezdve Varga állítólag nem tudta folytatni a mesét, így a képernyőt elsötétítették."by Urban Legends"!xD;)

19. zsuzsa-mama

Na Maci bementél az erdőbe !:D Nem csak olvasni kell látni is. :D Zsuzsa Mama biztos nekem is azt írná ki. Látod az avám ?????? Az enyémben a " a" betű nincs külön !!!!xDxD Ha így sem világos, villanyt kapcsolok !!!xDxD Nem kell ÁFá-s számla, csak az adó átvállalása !!!xD

20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ó Te tűzrőlpattant tyúkanyó.Milyen jó pörit lehetne veled csinálni, de hát fáj a hátam oszt a pipipörinél köll kavarni röndösen.Nálam a kovácsműhely lött mög, sokba került de így van egy kis örömöm is.Szólj viktátornak majd épít néköd égy stadiont oszt pízé szödheted a belépőt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.